CP PRESTIGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CP PRESTIGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.872.079

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 25.09.2013 13595-0253-011
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 29.10.2012 12622-0443-011
02/03/2011
ÿþ Me 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha aan Belç Staat

*11033137*

Ondernemingsnr : Benaming

BRU SSEL

18 Mit 2011

graafmachines, vrachtwagens, kranen, buldozers en de onderdelen hiervan in de meest ruime zin.

- Zij treedt op als interieurarchitect.-Zij treedt op als tuinarchitect en als binnenhuisarchitect.-Zij mag;

bi

agenturen beheren.-Zij mag de invoer en uoer doen en het.produceren van decoratiemateriaal tot haar doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

(voluit) : CP PRESTIGE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1790 Affligera, Daalstraat 157 bus 12

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 15 februari 2011, blijkt dat :

Mevrouw PANNEELS Canne, geboren te Brussel op 3 juli 1974, rijksregisternummer 74.07.03-250.02,;

identiteitskaartnummer 590-6651196-29, wonende te 1790 Affligem, Daalstraat 157 bus 12., ongehuwd

de BVBA "CP PRESTIGE " opgericht heeft, door inbreng in natura - ¬ 25.000,00 ten belope van 250'

aandelen.

Mevrouw Panneels, voornoemd, verklaart in te brengen in de vennootschap, de uitbating van zijn"

éénmanszaak, binnenhuisinrichting ( registratienummer 04.28.00)

Deze inbreng in natura wordt vergoed als volgt:

- door toekenning van aandelen ¬ 25.000,00

- door creatie van een rekening-courant op naam van de inbrenger: ¬ 12.258,42

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura, worden hierna:

letterlijk weergegeven :

'Ondergetekende, de heer W. Van Cauter, bedrijfsrevisoren, vennoten van de Burg. BVBA Van Cauter 

Saeys & Co met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, werden aangesteld door de

" zaakvoerder van de BVBA CP PRESTIGE om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van de eenmanszaak van mevrouw; Panneels Canne zoals beschreven hiervoor.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het: door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat onder voorbehoud van de hypothecaire toestand van de; onroerende goederen.

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste: overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng' uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 250 aandelen van de vennootschap CP PRESTIGE

" BVBA zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het totaal maatschappelijk kapitaal, ten belope van ¬ i

25.000,000, dewelke worden toegekend aan mevrouw Panneels Carine.

Aan mevrouw Panneels Carine zal tevens een vergoeding in rekening-courant toegekend worden ten:

belope van ¬ 12.258,42.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende;

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting "

Artikel één : naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Maar naam luidt CP PRESTIGE BVBA, Daalstraat 157 bus 12, te 1790 Affligem.

Artikel twee : zetel De vennootschap is gevestigd te 1790 Affligem, Daalstraat 157 bus 12.

Artikel drie : doel De vennootschap heeft tot doel hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van: derden, hetzij bij wijze van deelneming zowel in België als in het buitenland.

"

- De verhuring en het verkopen, het huren en aankopen van nieuwe en occasie-, werktuigen,:

Voor-

behouden

aan het

e Belgisch

Staatsblad

nemen.-Zij mag aannemer zijn in bouwmaterialen alsook de produktie ervan verrichten.-Zij mag meubelen vervaardigen en deze verkopen.-Zij mag meubelen kopen.-Zij mag gerechtsexpertises uitvoeren. Zij mag renovatiewerken in haar beheer opnemen. Zij mag handel drijven in kunst en antiekartikelen.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord:Studies verrichten, evenals marktstudies in verband met haar

" doel.Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij bij wijze van deelneming financieringen, leasing te verrichten, roerende en onroerende goederen in de meest ruime zin te verkopen, te verhuren en/of te leasen, aan projectontwikkeling te doen, vennootschappen, personen, of groepen te vertegenwoordigen en/of hun belangen te behartigen en voor hen verrichtingen van allerlei aard te doen.Het aankopen, verkopen en doorgeven op gelijk welke manier van licenties, brevetten en agenturen van welke aard ook.Hete assisteren van'. ondernemingen inzake franchise organisaties. Het beheren van marketingactiviteiten als interim marketing en commercieel manager.Zij mag alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen plannen en uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn dat zij de verwezenlijking ervan bevorderen zowel in binnen- als buitenland.Zij mag alle participatie en deelnemingen verwerven zowel in Belgische als buitenlandse ondernemingen.Zij mag investeren, huren en verhuren, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen zowel in binnen  en buitenland.Het ontwikkelen van communicatie- en verkoopscampagnes en het uitvoeren ervan, alsmede het verkopen aan derden van deze structuren.Deze lijst in niet limitatief.

Artikel vijf : Kapitaal Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 25.000,00 (vijfentwintigduizend euro). Het is vertegenwoordigd door 250 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/250ste van het kapitaal vertegenwoordigen

Artikel elf : Benoeming  Ontslag De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Artikel dertien : Intern bestuur De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel veertien : Externe vertegenwoordigingsmacht Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel vijftien : Bijzondere volmachten De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel zeventien : Gewone - bijzondere en buitengewone algemene vergadering De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dag van de maand september om tien uur.

Artikel zesentwintig : Boekjaar  Jaarrekening Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt met éénendertig maart van ieder jaar

Artikel zevenentwintig : Bestemming van de winst  Reserve Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER. Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- Mevrouw Panneels Carine, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 15/02/2011 en zal worden afgesloten op31 maart 2012.

EERSTE JAARVERGADERING. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mijnheer De Haes Jos, accountant  belastingconsulent, van Fidafisc Bvba, Sint- Guduladreef 39  1785 Hamme,om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket, de boekhouding en alle andere fiscale aangelegenheden te vervullen

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-verslag oprichter

" - verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015
ÿþMod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-re t -a kc Van-koophandel lts el .................

Ondernemingsnr : 0833.872.079

Benaming

(voluit) : CP PRESTIGE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKEHEID

Zetel : DAALSTRAAT 157 BUS 12, 1790 AFFLIGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel;

Aldus zijn alle aandeelhouders aanwezig.

Na bespreking wordt unaniem aanvaard de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 7866 Bois-de-Lessines, Rue Notre Dame 89 vanaf 1 januari 2015.

Panneels Carine

Zaakvoerder

1)eergêtogdlontvangon op

ter gr

2 1 te 2015

iffi>r van de # ~3deRnMîstaEigo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Le

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 02.09.2015, NGL 28.09.2015 15609-0047-012

Coordonnées
CP PRESTIGE

Adresse
RUE NOTRE DAME 89 7866 BOIS-DE-LESSINES

Code postal : 7866
Localité : Bois-De-Lessines
Commune : LESSINES
Province : Hainaut
Région : Région wallonne