ZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.334.673

Publication

30/05/2014
ÿþmod 11.1

Dit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14109229*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTwERPEN, afdeling HASSELT

20 MEI 20Ik

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.: k

Ondernemingsnr : 0450.334.673

ii

Benaming (voluit) : ZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL !!

ii

i

i

konderwerp akte :Statutenwijziging

.: . Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 22 april 2014 voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor

registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel, q neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt:

..

,.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ZADELNIAKERIJi

i GEBROEDERS VAN DER WIEL", met maatschappelijke zetel te 3930 Hamont-Achel, Achel-Statie

q 97, volgende beslissingen genomen heeft: ,

,

Eerste besluit  Omzetting kapitaal ..

,

,



De vergadering beslist dat het maatschappelijk kapitaal, dat in de statuten nog is uitgedrukt in vier!I ,.

miljoen vijfhonderdduizend Belgische frank (Bfr, 4.500.000,00), voortaan wordt uitgedrukt in euro. q Rekening houdend met een omrekeningskoers van 40,3399 is het maatschappelijk kapitaal aldusi vastgesteld op honderdenelfduizend vijfhonderdtweeënvijftig euro negen cent (E 111,552,09),ii

Ii vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde. .

,

De statuten zullen hieraan worden aangepast zoals hieronder vermeld. :

Tweede lesluit  Vaststellin. omzettin. aandelen aan toonder ,.



De vergadering bevestigt dat de algemene vergadering van 6 december 2011, in toepassing van artikeli

i 462 Wetboek Vennootschappen beslist heeft tot de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen Il

I! op naarm Aansluitend werden de aandelen op naam ingeschreven in het aandelenregister. .. De étatuten zullen hieraan worden aangepast zoals hieronder vermeld.

Perde besluit 

!I De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan de thans geldende!

wetgeving.

De vergadering beslist een nieuwe tekst van statuten aan te nemen.

q De maatschappelijke benaming, zetel, doel, duur, jaarvergadering en boekjaar blijven ongewijzigd.

TITEL Il - STATUTEN

HOOFDSTUK 1 - Rechtsvorm-Benamine-Zetel-Doel- Duur

Artikel een - Rechtsvorm - Naam

I

iI De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. De naam van de

ii vennootschap luidt "ZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL", .. !! Artikel tw-e - Duur

..

 !! De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting en verkrijgt des!

rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de

I! rechtbank van koophandel, . Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone ! algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, ,

i! Artikel drie - Zetel ..

g De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Achei-Statie 97.

q Hij kan zonder statutenwijziging door een beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naarI!

., . elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Achel-Statie 97

3930 Hamont-Achel

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



hoofdstad.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenJand, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

Artikel vier - Doei

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

Klein- en groothandel, in- en export van koetsen en paarden, rijtuigen, benodigdheden voor de paardesport, kleding, lederwaren en alle toebehorende zaken«

Zij mag elle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

HOOFDSTUK Il - Kapitaal - Aandelen

Artikel vijf Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdenelftluizend vijfhonderdtweeënvijftig euro negen cent (¬ 111.552,09) en is vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde.

Artikel zes - Volstorting van aandelen

Elke opvraging van kapitaal op niet volgestorte aandelen zal geschieden door de raad van bestuur mits verwittiging van de aandeelhouders tenminste twee maanden op voorhand, per aangetekend schrijven. De aandeelhouder die laattijdig is met het voldoen aan deze verplichting zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de inbaarheid.

De raad mag, na een nieuwe verwittiging per aangetekend schrijven die zonder resultaat gebleven is, gedurende één maand

- ofwel de uitoefening van het stemrecht schorsen, dat verbonden is aan de aandelen waarvan de regelmatig gevraagde stortingen niet gedaan werden, onverminderd het recht om het tekort en de eventuele intresten gerechtelijk op te eisen;

ofwel de niet-volgestorte aandelen verkopen aan een andere aandeelhouder tegen een prijs die gelijk is aan het gestorte bedrag per aandeel.

Artikel zeven Aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel acht -Verkrijging van eigen aandelen

De vennootschap mag haar eigen aandelen niet verkrijgen noch in pand nemen dan na vervulling van de formaliteiten en de voorwaarden voorgeschreven bij de artikelen 620 en 630 van het Wetboek van Vennootschappen,

De vennootschap mag middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden en dit onder de voorwaarden vermeld in artikel 629 van het WetboeK van Vennootschappen.

Artikel negen Aandelen en andere effecten in onverdeeldheid

a) De vennootschap erkent slechts één enkel eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten, Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door elle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, gehuwd onder het beheer van gemeenschap van goederen, uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.





IfiTaïéribirhaireTesch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



b) Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar steeds door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden, onverminderd de toepassing van artikel 10 van onderhavige statuten.

Artikel tien - Voorkeurrecht bil kapitaalverhoginq

a) Bij elke kapitaalverhoging in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid met het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

Wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht dan worden de eerste bij voorkeur aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht De algemene vergadering zal de wijze van uitoefening en aanvaarding van het aanbod bepalen, alsook de intekeningsvoorwaarden en de termijn binnen dewelke de aandeelhouders stelling moeten nemen inzake de uitoefening van hun voorkeurrecht.

Wordt dit voorkeurrecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere vennoten. Vervolgens worden de niet-evenredig te verdelen aandelen toegewezen aan één aandeelhouder, aangewezen door het lot

b) Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

c) De algemene vergadering, die over de kapitaalverhoging moet beslissen, kan nochtans met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen.

d) De algemene vergadering kan bepalen dat bij toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt verleend aan de vroegere aandeelhouders, in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen bedraagt.

e) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen als vergoeding voor de inbreng in speciën bij de uitoefening van dit voorkeurrecht zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem evenwel toe in voile eigendom.

Artikel elf- Obligaties

De raad van bestuur kan overgaan tot uitgifte van gewone obligaties, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden.

De obligaties zijn op naam. De obligaties op naam worden ingeschreven in een daartoe gehouden register.

Tot uitgifte van obligaties met intekenrecht of van converteerbare obligaties mag slechts worden overgegaan na besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris.

De overdracht van obligaties is onderworpen aan de vereisten van artikel 504 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK III - Bestuur en controle

Artikel twaalf Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten van bestuurders de termijn van zes jaar niet overschrijden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel dertien - Controle

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. ledere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingem

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap ; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

r;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

één of meer commissaris(sen), benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

Artikel veertien - Bijeenroeping van de raad van bestuur en agenda

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter. De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders, De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproepingbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf voile dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt. Artikel vijftien - Vergadering van de raad van bestuur - Besluitvorming

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Artikel zestien

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Deze procedure is evenwel uitgesloten in de wettelijk bepaalde gevallen.

Artikel zeventien - Notulen

Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad.

Afschriften en uittreksels aan derden worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging.

Artikel achttien - Salaris  Tantièmes

De opdracht van bestuurder wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering niet uitdrukkelijk aan de bestuurder een vergoeding heeft toegekend en het bedrag en de wijze ervan heeft vastgesteld. Artikel negentien - Bevoegdheid

1. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

2. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen:

a) aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd-bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad;

b) aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad;

4. De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in de raad van dat bestuur, mogen volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen worden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair deze macht voorbehouden krijgt.

Artikel negentien bis  Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van dat comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen. Artikel twintig Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wei gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en vertoning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel eenenwintig - Externe vertegenwoordigingsmacht

- De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap.

- Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande alinea's de vennootschap vertegenwoordigt, kan

gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in gevat van overdreven volmacht.

Artikel tweeëntwintig Belangenconflict

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, dient hij de bepalingen van artikel 523 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven,

HOOFDSTUK IV Algemene vergadering

Artikel drieëntwintig Dao en plaats

Elk jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de maatschappelijke zetel, of, in dezelfde gemeente op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel vierentwintig - Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De raad van bestuur mag bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang der vennootschap het vergt; hij wordt hiertoe verplicht op eerste schriftelijke aanvraag van één of meer aandeelhouders die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op plaats, dag en uur aangeduid in de oproepberichten.

Artikel vijfentwintig - Oproeping -Vorm

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig artikel 532 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel zesentwintig Voorwaarden voor toelating

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vOr5r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De eigenaars van gedennaterialiseerde aandelen dienen, ten minste vijf werkdagen v6étr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel zevenentwintig - Besluitvorming  Vertegenwoordiging

a) Elk aandeel geeft recht op één stem. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de

vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

De algemene vergadering besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum voorziet.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

b) de aandeelhouder die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder zijn.

Artikel achtentwintig - Notulen

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt

De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door de voorzitter, de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks verlangen.

De in rechte of elders over te leggen afschriften of uittreksels, zo van de verslagen van de raad van bestuur als van de algemene vergadering, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders.

Artikel negenentwintig Voorzitterschap - Bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bil diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De voorzitter duidt de secretaris aan en twee stemopnemers, die geen aandeelhouders moeten zijn. Samen met de andere aanwezige bestuurders vormen zij het bureau.

Artikel dertig - Verdaging

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, kan door de raad van bestuur verdaagd worden met drie weken, zelfs indien geen uitspraak over de jaarrekening moet gedaan worden.

Deze vergadering vernietigt alle genomen beslissingen, tenzij de raad van bestuur hierover uitdrukkelijk anders beslist

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld voor alle verdaagde punten.

Artikel eenendertig - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen, die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

HOOFDSTUK V - Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel tweeëndertig Boekiaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Artikel drieëndertig - Jaarrekening

Elk jaar maken de bestuurders een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichtingen, en vormt één geheel. De raad van bestuur stelt een verslag op, "jaarverslag" genoemd, voor zover dit wettelijk verplicht is.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in de artikelen 98 en 100 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Artikel vierendertig - Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt de netto winst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel vijfendertig Dividenden

De raad van bestuur bepaalt de wijze en de datum van betaling der dividenden. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar..

De raad van bestuur heeft ook de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar interimdividenden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

uit te keren.

HOOFDSTUK VI- Ontbinding- Vereffening

Artikel zesendertiq

Bij ontbinding van de vebnocifschap, om ' iveike reden 'en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening

verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij

gezamenlijk, dan wel ais college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van

bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

De vereffenaars kunnen slechts in hun functie treden na de homologatie van hun benoeming door de

bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zevenendertig: Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de wet, tenzij de algemene vergadering

anders besluit, bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel achtendertig: Wijze van vereffening

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de

aandeelhouders near verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn warden op dezelfde wijze verdeeld,

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan

tot de verdeling, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen,

hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd

gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere

verhouding volgestorte aandelen.

HOOFDSTUK VII Woonstkeuze

Artikel negenendertig

De bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht

woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel veertici

Er wordt naar het Wetboek van Vennootschappen verwezen voor al wat niet in onderhavige statuten

wordt geregeld.

Alle clausules in bovenvermelde statuten die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, zijn

opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen.

Vierde besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/04/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. - 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

11 ll

Benaming: Zadelmakerij Gebroeders Van Der Wiel Rechtsvorm Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Zetel: Achel Statie 97 3930 Hamont Achel

Ondernemingsnr : 0450.334.673

Voorwerp akte: Ontslagen

Uit het Proces Verbaal der Bijzondere Algemene Vergadering van 11/03/2014 blijkt dat volgende

beslissing is genomen:

- Dhr Nick Van Der Wiel, Generaal Dempseylaan 8 3930 Hamont Achel neemt ontslag als bestuurder

vanaf heden.

De vergadering aanvaardt het ontslag.,

Henk Van Der Wiel

Afgev, Bestuurder

IRECHTBANK VAN KOOPHANDEL

25 -03- 2014 H:Assefffiü

*14074055*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behoud aan he Belgis( Staatsb

07/12/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---~--~ ~ _,flft:k

11J1i1.12!.119111J11111!1111111

Vc behc i

aan

Bek, Staal





M.tLFi i tSANr\ VAN KUUPIiACfUtL

~ C w11- 2K2

HASSELT

Grirtie

Benaming : Zadelmakerij Gebr. Van Der Wiel

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Achel Statie 97 3930 Hamont-Achel

Ondernemingsar : 0450334673

Voorwerp akte : Benoemingen

Uit het Proces Verbaal der Bijzondere Algemene Vergadering van 06/11/2012 blijkt dat volgende

beslissing werd genomen met eenpariheid van stemmen :

- De vergadering verlengt de mandaten van volgende zaakvoerders:

Dhr Van Der Wiel Henricus, Buitenheide 1, 3930 Hamont-Achel.

Dhr Van Der Wiel Nick, Generaal Dempseylaan 8, 3930 Hamont-Achel

Dhr Van Der Wiel Andries, Buitenheide 1, 3930 Hamont-Achel

De mandaten nemen een aanvang met terugwerkende kracht op 11 november 2010 om te

eindigen op 10 november 2016.

Afgev, Bestuurder

Henk Van Der Wiel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.08.2012 12515-0011-013
12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 08.09.2011 11539-0453-013
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 27.08.2010 10469-0221-013
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 10.09.2009 09756-0291-012
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 27.08.2008 08663-0177-014
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 30.07.2007 07489-0369-025
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 27.06.2006 06333-5307-015
26/06/2015
ÿþ ~,)i:; =j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r.

n



RECHTBANK van KOOPHAtdqEC

te ANTWERPEN, afdeling HA55ECT

i 7 AMI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming ; Zadelmakerij Gebroeders Van Der Wiel

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achel Statie 97 3930 Hamont Achel

Ondernemingsnr : 0450.334.673

Voorwerp akte : Benoeming

Uit het Proces Verbaal der Bijzondere Algemene Vergadering van 2110312015 blijkt dat volgende beslissing is genomen

Dhr Nick Van Der Wiel, Witteberg 8 3930 Hamont Achel wordt aangesteld als bestuurder en dit vanaf heden tot 10 november 2016.

Henk Van Der Wiel

Afgev, Bestuurder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 28.07.2005 05592-0708-015
07/10/2004 : HA083747
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.07.2015 15368-0241-013
01/10/2003 : HA083747
03/10/2002 : HA083747
19/05/1993 : HA83747

Coordonnées
ZADELMAKERIJ GEBROEDERS VAN DER WIEL

Adresse
ACHEL STATIE 97 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande