ZAALVOETBALCLUB APK BERINGEN, AFGEKORT : ZVC APK BERINGEN

Association sans but lucratif


Dénomination : ZAALVOETBALCLUB APK BERINGEN, AFGEKORT : ZVC APK BERINGEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 811.436.078

Publication

03/10/2013
ÿþOnderwerp akte : Wijziging statuten - Wijziging Raad van Bestuur

A Wijziging Statuten

De bijzondere algemene vergadering, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheden en meerderheid, heeft in haar zitting van 20/06/2013 besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

Hoofdstuk i Naam  zetel -- duur -- doel

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Zaalvoetbalclub United Beverlo VZW, afgekort ZVC

United Beverlo.

Artikel 2

De vereniging heeft haar zetel gevestigd, in de bij de Bond opgegeven woonplaats van de Secretaris van de

vzw, met name Put Erwin, Zuidstraat 55 te 3581 Beverlo in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De zetel kan door de Algemene Vergadering worden verplaatst met inachtneming van de formaliteiten die

door de vzw-wet en door deze statuten worden voorgeschreven voor een statutenwijziging.

Artikel 3

De vereniging wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan op elk ogenblik ontbonden worden,

Artikel 4

De vereniging heeft ais doelstelling, buiten iedere religieuze, filosofische of politieke aanhorigheid, vooral het zaalvoetbal en het minivoetbal te beoefenen, aan te moedigen en te bevorderen. Daarnaast wil de vereniging zich openstellen voor elke andere vorm van sport die de gezondheid van haar leden kan bevorderen. De vereniging is lid van de BZ.V.B, K.B.V.$ (V.F.V.) en V.M.F.

Zij streeft met alle middelen naar de verwezenlijking van haar doel en met name door het inrichten van sportontmoetingen, de huur of de aankoop van alle mogelijke roerende en onroerende goederen, het aanleggen en uitbaten van sportvelden, de oprichting en uitbating van magazines, bladen, drankgelegenheden, restaurants, zalen enz..,

De vereniging mag in het algemeen alle handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met'_ haar doeleinden, door middel van overdracht, inbreng, fusie, deelname, financiële tussenkomst, aankoop van aandelen of via ieder ander middel, belangstelling betonen voor alle sportondernemingen en aile daarmee verbonden bedrijven, Zij mag haar medewerking verlenen aan en belangstelling betonen voor activiteiten die gelijkaardig zijn aan haar doel. Zij mag tevens diensten of instellingen inrichten of beheren met het oog op de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vereniging verbindt zich ertoe betreffende het futsal, de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B,V.B, van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling in onderhavige statuten die strijdig is met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt als nietig en onbestaande beschouwd,

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ber

a.

Be Sta,

RECHTBANK VAN KOOt'HANDËi.

2 2t313

CrH,iteELT

Ondernemingsnr : 0811.436.078

Benaming

(voluit) ; ZAALV°E1BALCW.B BE I GEN

(verkort) : ZVC APK BERINGEN

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kegelstraat . 22 3582 BERINGEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Na uitputting van de statutaire procedure, worden aile geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B., ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege, samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie van de K.B.V.B.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA  statuten, -reglementen en  richtlijnen zal aan de arbitrage  instanties die in haar schoot zijn opgericht voorgelegd worden.

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Hoofdstuk Il De leden

Artikel 5

Er zijn Werkende en Toegetreden leden.

a.Werkende leden:

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de Werkende leden. Zij hebben alle rechten en verplichtingen die in deze statuten worden beschreven of die voortvloeien uit de Wet, voor zover in deze statuten van de Wet niet wordt afgeweken.

De VZW telt ten minste 5 werkende leden.

De werkende leden zijn:

1.De leden van de Raad van Bestuur.

2.Alle leden die worden opgenomen door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen bij absolute meerderheid, op voorstel van de Raad van Bestuur.

De voorwaarden en formaliteiten voor de toetreding van Werkende leden zijn de volgende:

L Iedereen met sympathie voor de vereniging kan toetreden, mits de leeftijd van minimum 25 jaar te hebben bereikt en na minimum 3 jaar onafgebroken als Toegetreden lid gefungeerd te hebben binnen de vereniging. Uitgezonderd kandidaten die worden voorgedragen door de leden van de Raad van Bestuur.

L. De aanvraag tot toetreding wordt schriftelijk ingediend bij de Raad van Bestuur, ten aanzien van de voorzitter van de Raad van Bestuur..

LDe Raad van Bestuur beslist autonoom over deze aanvraag. Er is geen beroep mogelijk tegen de beslissing van de Raad van Bestuur hierover,

Elk werkend lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur, waarvan zij akte neemt en het ontslag al dan niet aanvaardt.

Een werkend lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan de betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Een werkend lid kan slechts uitgesloten worden van de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze vertegenwoordiging is slechts mogelijk na schriftelijk verzoek bij de Raad van Bestuur.

Het lidmaatschap van Werkende leden eindigt van rechtswege bij overlijden en in de gevallen wanneer het lid niet meer voldoet aan de voorwaarden gesteld bij de wet en deze statuten. De maximumbijdrage van de Werkende leden wordt vastgesteld op ¬ 100. Bij niet-betaling van de door een lid verschuldigde bijdrage, wordt hem door de Raad van Bestuur een rappel toegestuurd per gewone post. Als het lid zijn bijdrage niet heeft betaald binnen de maand na het toesturen van de rappel, kan hij door de Raad van Bestuur als ambtshalve ontslagnemend worden beschouwd.

b. Toegetreden leden:

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden ook andere personen of rechtspersonen als aangesloten leden tot de vereniging toelaten. Deze maken geen deel uit van de algemene vergadering. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

De Raad van Bestuur stelt het bedrag van het jaarlijks lidgeld van de Toegetreden leden vast, dit bedrag mag niet hoger zijn dan ¬ 200 per jaar. Bij niet-betaling van de door een lid verschuldigde bijdrage, wordt hem door de Raad van Bestuur een rappel toegestuurd per gewone post. Als het lid zijn bijdrage niet heeft betaald binnen de maand na het toesturen van de rappel, kan hij door de Raad van Bestuur als ambtshalve ontslag nemend worden beschouwd.

De Werkende leden kunnen de rechten en plichten van de toegetreden leden wijzigen zonder instemming van de Toegetreden leden.

Een Toegetreden lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de Raad van Bestuur. Een toegetreden lid dat ontslag neemt, wordt uitgesloten of waarvan het lidmaatschap van rechtswege eindigt, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan de betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 6

Alle leden van de vereniging zijn verplicht

a) de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b) de belangen van de vereniging na te streven;

o) bij wijziging van hun in het register van de leden opgenomen gegevens de nieuwe gegevens zonder

verwijl kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur.

Artikel 7:

De vereniging moet een register van de werkende leden bijhouden, onder de verantwoordelijkheid van de

Raad van Bestuur, waarin met name de volgende vermeldingen worden genoteerd:

1,Naam, voornaam, woonplaats en geboortedatum van de werkende leden.

2,De rechtsvorm van de vereniging.

3.Het adres van de maatschappelijke zetel.

4.De beslissingen en datum van aanvaarding, ontslag of uitsluiting van de werkende leden .

5.1-fet inschrijvingsnummer van de vereniging op de griffie van de handelsrechtbank.

Alle beslissingen met betrekking tot de aansluiting, het ontslag of de uitsluiting van Werkende Leden moeten worden ingeschreven in het register door toedoen van de Raad van Bestuur, binnen de acht dagen nadat de Raad van Bestuur kennis heeft genomen van de wijzigingen.

Artikel 8

Alle leden mogen het register van de leden raadplegen op de maatschappelijke zetel van de vereniging evenals alle verslagen en beslissingen van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur, en ook alle boekhoudkundige stukken van de vereniging, op eenvoudige schriftelijk en gemotiveerd verzoek, gericht aan de Secretaris van de vereniging.

Hoofdstuk III Algemene Vergadering

Artikel 9

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile werkende leden van de vereniging.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

Het secretariaat van de Algemene Vergadering wordt waargenomen door de secretaris van de vereniging of bij diens afwezigheid en/of verhindering door een daartoe voor die gelegenheid door de Algemene Vergadering aangeduide persoon.

Er mogen te allen tijde personen worden uitgenodigd omwille van hun specifieke knowhow of vaardigheden om de Algemene Vergadering bij te staan bij het nemen van beslissingen. Deze personen beschikken niet over enig stemrecht op de Algemene Vergadering.

Artikel 10

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a. het wijzigen van de statuten

b. het benoemen en afzetten van bestuurders

c. het benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, ingeval een bezoldiging wordt toegekend

d. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

e. het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen

f. het vrijwillig ontbinden van de vereniging

g. het uitsluiten van een lid

h. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

I. alle gevallen waarin deze statuten een beslissing van de Algemene Vergadering vereisen

k. Het opstellen van een huishoudelijk reglement.

Artikel 11

§1 De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

De Raad van Bestuur is verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen indien ten minste één vijfde van de werkende leden erom verzoekt. Daartoe moeten deze werkende leden een schriftelijk verzoek richten tot de voorzitter van de Raad van Bestuur op de zetel van de vereniging, met opgave van de agendapunten die ze wensen te bespreken. De door de werkende leden gevraagde samenkomst moet door de Raad van Bestuur georganiseerd worden binnen de maand na het indienen van het verzoek. Indien de Raad van Bestuur nalaat deze vergadering te organiseren, zijn de verzoekers gerechtigd deze vergadering zelf bijeen te roepen. De Algemene Vergadering moet ten minste één maal per jaar bijeenkomen, in de loop van de eerste zes maanden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

volgend op de afsluiting van het boekjaar, voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen boekjaar, de goedkeuring van de begroting voor het volgend boekjaar, de goedkeuring van het beleid van de bestuurders over het afgelopen boekjaar en, in voorkomend geval, de goedkeuring van het verslag van de commissaris over de jaarrekening.

§ 2 Alle werkende leden worden ten minste acht dagen vôér de Algemene Vergadering uitgenodigd op de Algemene Vergadering. De uitnodiging gebeurt bij gewone post, fax en/of e-mail en bevat de dag, het uur, de plaats en de agenda van de Algemene Vergadering.

De oproepingsbrief wordt in naam van de Raad van Bestuur ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

§ 3 De Raad van Bestuur stelt de agenda voor de vergaderingen vast behoudens in de gevallen waarin de Algemene Vergadering wordt samengeroepen op initiatief van ten minste één vijfde van de werkende leden in welk geval de Raad van Bestuur ten minste de door deze werkende leden aangedragen punten op de agenda moet plaatsen. in laatstbedoeld geval blijft de Raad van Bestuur evenwel bevoegd om andere punten op de agenda te plaatsen.

Op verzoek van ten minste éénitwintigste van de leden is de Raad van Bestuur verplicht de agenda aan te vullen met de door de verzoekende leden voorgestelde onderwerpen. Het verzoek daartoe moet minstens drie dagen voor de Algemene Vergadering bij de voorzitter van de Raad van Bestuur, op de zetel van de vereniging, worden ingediend. De voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden draagt er zorg voor dat de aangedragen agendapunten tijdig worden bezorgd aan de leden van de Algemene Vergadering.

§ 4 Er mag op de Algemene Vergadering niet worden afgeweken van de agenda tenzij alle werkende leden van de vereniging, aanwezig of vertegenwoordigd op de Algemene Vergadering, hiermee akkoord gaan.

Artikel 12

§ 1 Ieder werkend lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid. Hiertoe is een schriftelijke volmacht vereist. Ieder werkend lid kan evenwel slechts één ander werkend lid vertegenwoordigen.

§ 2 Elk werkend lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

§ 3 Behoudens de gevallen waarvoor de vzw-wet bijzondere meerderheden bepaalt, kan de Algemene Vergadering rechtsgeldig beslissen indien ten minste de helft van haar werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien dit quorum op een eerste vergadering niet wordt bereikt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda en kan op deze tweede vergadering rechtsgeldig een beslissing worden genomen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. De tweede vergadering mag echter niet worden gehouden binnen vijftien dagen na de eerste vergadering.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Onthoudingen en ongeldige stemmen gelden niet als uitgebrachte stem. t3ij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 4 Over een wijziging van de statuten kan de Algemene Vergadering slechts rechtsgeldig beslissen voor zover de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en voor zover ten minste twee derden van de werkende leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde werkende (eden.

Onthoudingen gelden niet als uitgebrachte stem,

Ingeval op een eerste vergadering minder dan twee derden van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het eerste lid van deze paragraaf ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Deze tweede vergadering mag evenwel Hot worden gehouden binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering.

§ 5 Voor een wijziging van het doel moet de in § 4 omschreven procedure worden gevolgd met dat verschil dat een wijziging van het doel slechts kan warden aangenamen met een meerderheid van vier/vijfde van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Artikel 13

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in de uitoefening van zijn statutaire bevoegdheden. De notulen worden bijgehouden in een daartoe bestemd register dat gehouden wordt op de zetel van de vereniging.

Aan de werkende leden van de vereniging wordt, binnen de maand na de Algemene Vergadering, een uittreksel van deze notulen bezorgd. Alle uittreksels en afschriften van de notulen worden geldig ondertekend en voor eensluidend verklaard door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die krachtens deze statuten ter zijn vervanging werd aangeduid.

De leden en de belanghebbende derden kunnen de beslissingen van de Algemene Vergadering inkijken in het register dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging overeenkomstig de modaliteiten die worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vastgelegd in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 op de openbaarmaking van akten en stukken van de verenigingen zonder winstoogmerk en van de private stichtingen. Bij de benoeming van een commissaris die lid is van het Instituut van bedrijfsrevisoren behouden de leden hun recht op inzage.

Hoofdstuk IV Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 14

§ 1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 5 bestuurders, al dan niet lid van de vereniging.

Indien de vereniging nog slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen.

Het aantal leden van de Raad van Bestuur moet in ieder geval altijd lager zijn dan het aantal werkende leden dat de vereniging telt.

§ 2 De leden van de Raad van Bestuur worden door de Algemene Vergadering, al dan niet uit hun midden, gekozen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden en zijn te allen tijde door de Algemene Vergadering met dezelfde meerderheden afzetbaar.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Hun mandaat loopt voor een periode van zes jaar. De bestuurders, die werden aangesteld in een tussentijds opengevallen bestuursfunctie, voltooien slechts het bestuursmandaat van de bestuurders die zij opvolgden. De bestuurders zijn verantwoording verschuldigd aan de Algemene Vergadering.

§ 3 De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De functie van secretaris is verenigbaar met de functies van penningmeester. Indien er één persoon in de beide functies is aangeduid, wordt deze "secretaris-permingmeester" genoemd.

Indien de door de Raad van Bestuur gekozen ondervoorzitter, secretaris en/of penningmeester verhinderd en/of afwezig mochten zijn, kan de Raad van Bestuur te allen tijde in hun vervanging voorzien.

Bij afwezigheid en/of verhindering van de voorzitter worden zijn functies, zoals deze hem bij deze statuten worden toegekend, waargenomen door de ondervoorzitter, of bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de bestuurder die het oudste is in leeftijd.

De voorzitter is belast met de bijeenroeping van de Raad van Bestuur en met de leiding van de vergaderingen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering.

De secretaris voert het secretariaat van de vereniging en de penningmeester doet de boekhouding en leidt de financiële verrichtingen.

De bestuurders oefenen hun mandaat uit overeenkomstig de voorschriften bepaald in deze statuten.

§ 4 De hoedanigheid van lid van de Raad van Bestuur gaat verloren indien dit lid zijn hoedanigheid van werkend lid van de vereniging verliest ingevolge één van de in artikel 7, § 1 van deze statuten .vermelde oorzaken. Deze hoedanigheid gaat eveneens verloren door het verstrijken van de duur van de benoeming en door ontslag, al dan niet vrijwillig, uit de Raad van Bestuur.

Teneinde bij het vacant worden van het mandaat de continuiteit in de werking van de vereniging te verzekeren, blijven de bestuurders hun mandaat behouden tot aan de eerstvolgende Algemene Vergadering waarop zal worden overgegaan tot de aanduiding van een nieuwe bestuurder.

Bij het openvallen van een mandaat van bestuurder zal de Algemene Vergadering binnen drie maanden na het vacant worden ervan, overeenkomstig het bepaalde in § 2, overgaan tot de aanstelling van een nieuwe bestuurder.

De bestuurders wier functie een einde heeft genomen zijn te allen tijde herverkiesbaar.

Artikel 15

§ 1 De Raad van Bestuur is een collegiaal orgaan dat bijeenkomt telkens wanneer dit vereist is in het belang van de vereniging.

§ 2 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

De Raad van Bestuur moet worden bijeengeroepen indien ten minste één derde van de leden van de Raad van Bestuur hierom verzoekt. Daartoe moeten deze leden een schriftelijk verzoek richten tot de voorzitter van de vereniging op de zetel van de vereniging, met opgave van de agendapunten die ze wensen te bespreken. De Raad van Bestuur moet dan worden bijeengeroepen binnen de maand na de kennisname van dit verzoek. Indien de Raad van Bestuur nalaat deze vergadering te organiseren, zijn de verzoekers gerechtigd deze vergadering van de Raad van Bestuur zelf bijeen te roepen.

§ 3 Alle leden van de Raad van Bestuur worden ten minste acht dagen op voorhand uitgenodigd op de vergadering van de Raad van Bestuur. Deze uitnodiging gebeurt bij gewone post of per e-mail en bevat de dag, het uur, de plaats van de bijeenkomst van de Raad van Bestuur en de agenda. De oproepingsbrief wordt ondertekend door de voorzitter of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

§ 4 Er kan slechts van de agenda van de Raad van Bestuur worden afgeweken indien alle leden van de Raad van Bestuur, die op de vergadering op aanwezig of vertegenwoordigd zijn, hiermee akkoord gaan.

r7

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

§ 5 De Raad van Bestuur mag, zo hij het noodzakelijk acht, op de bijeenkomst personen uitnodigen omwille van hun bijzondere bevoegdheid. Deze personen zullen de Raad enkel bijwonen met raadgevende stem.

Artikel 16

§ 1 Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zich op de vergadering van de Raad van Bestuur laten vertegenwoordigen door een ander lid van de Raad van Bestuur. Hiertoe is een schriftelijke volmacht vereist. ieder lid van de Raad van Bestuur kan slechts één ander lid van de Raad van Bestuur vertegenwoordigen.

§ 2 Elk lid van de Raad van Bestuur beschikt over één stem.

§ 3 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in de uitoefening van zijn bevoegdheden. De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum op een eerste vergadering niet wordt bereikt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda en kan op deze tweede vergadering rechtsgeldig een beslissing worden genomen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Een onthouding wordt niet als stem aangerekend.

§ 4 Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

De notulen worden ingeschreven in een daartoe bijzonder bestemd en op de zetel van de vereniging gehouden register.

Aile afschriften en uittreksels van de notulen worden geldig ondertekend en voor eensluidend verklaard door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

De leden kunnen de beslissingen van de Raad van Bestuur inkijken in het register dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging overeenkomstig de modaliteiten die worden vastgelegd in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 op de openbaarmaking van akten en stukken van de verenigingen zonder winstoogmerk en van de private stichtingen. Bij de benoeming van een commissaris die lid is van het Instituut van bedrijfsrevisoren behouden de leden hun recht op inzage.

Artikel 17

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging, vertegenwoordigt deze in en buiten rechte en beschikt over alle bevoegdheden die niet door de wet of door deze statuten exclusief zijn voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur heeft de voile bevoegdheid voor het stellen van alle handelingen van bestuur, daaronder begrepen het organiseren, benoemen, ontslaan en bezoldigen van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen, met uitzondering van deze die de werking van de Algemene Vergadering betreffen.

De Raad van Bestuur heeft bovendien de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van daden van beschikking. De Raad van Bestuur kan onder meer, zonder dat deze opsomming als exhaustief kan worden beschouwd en ongeacht alle andere bevoegdheden die voortvloeien uit de wet of uit de statuten: alle betalingen doen en ontvangen en daarvan kwijting geven of eisen, alle inbewaargevingen doen of ontvangen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen of vervreemden, zelfs om niet, huur- en verhuurovereenkomsten zonder beperking van duur afsluiten, evenals alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen, alle officiële en private subsidies, tegemoetkomingen, legaten en schenkingen onder de levenden aanvaarden en ontvangen, leningen aangaan, borgstellingen doen en aanvaarden, hypotheken en aile zakelijke waarborgen verlenen, afstand doen van alle rechten en rechtsvorderingen, evenals opheffing en machtiging tot doorhaling verlenen, met of zonder kwijting van alle inschrijvingen, beslag leggen en verzet doen.

De Raad van Bestuur treedt op voor de vereniging als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen er' beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur draagt er tevens zorg voor dat al de neerleggings- en openbaarmakingformatiteiten, zoals voorgeschreven door de vzw-wet, in acht worden genomen.

Artikel 18

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, de vertegenwoordigingsmacht van het orgaan van dagelijks bestuur voor de handelingen van het dagelijks bestuur en van de bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat, is de vereniging ten aanzien van derden zowel in als buiten rechte slechts rechtsgeldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en een andere bestuurder.

Deze bestuurders, die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Artikel 19

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en daden van dagelijks bestuur zijn bevoegdheid

opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder of lid, die, indien er meer dan één persoon wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

aangeduid, gezamenlijk optreden. Deze perso(o)n(en) kunnen te allen tijde ontslag nemen uit hun functie en te allen tijde afgezet worden door de Raad van Bestuur.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De bevoegdheid van deze perso(o)n(en) wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur ingetrokken worden.

Artikel 20

De Raad van Bestuur, de bestuurder en/of de personen die de vzw vertegenwoordigen en het orgaan van dagelijks bestuur kunnen, elk handelend binnen de perken van hun bevoegdheden, bepaalde van deze bevoegdheden opdragen aan bijzondere mandatarissen die al dan niet lid zijn van de vereniging.

Deze aangestelden van de vzw moeten hun bevoegdheid te allen tijde kunnen bewijzen aan de hand van een volmacht. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 21

Onverminderd de regeling van artikel 26septies van de vzw-wet wordt door de bestuurders geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid blijft beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Hoofdstuk V Begrotingen - rekeningen - controle

Artikel 22

§ 1 Het boekjaar van de vereniging loopt van één juni tot en met éénendertig mei daaropvolgend.

§ 2 ieder jaar stelt de Raad van Bestuur de rekeningen op en bereidt een voorste! van begroting voor en legt deze, binnen zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De jaarrekening wordt opgemaakt overeenkomstig de bepalingen die daartoe werden bepaald in artikel 17 van de vzw-wet en de uitvoeringsbesluiten.

Na de goedkeuring van de jaarrekening en de begroting spreekt de Algemene Vergadering zich uit over het verlenen van kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, van de commissarissen.

§ 3 De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening binnen dertig dagen na de goedkeuring neergelegd wordt op de griffie van de rechtbank van koophandel waar het verenigingsdossier van de vereniging gehouden wordt, of indien dit vereist is door de vzw-wet, op de Nationale Bank van België.

Artikel 23

Indien de vereniging met toepassing van artikel 17, § 5 van de vzw-wet verplicht is de controle van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid, in het licht van de wet en van deze statuten, van de verrichtingen die in de jaarrekening moeten worden vastgesteld op te dragen aan één of meer commissarissen, zijn de artikelen 130 tot 133, 134, §§ 1 en 3, 135 tot 137, 139 en 140, 142 tot 144, niet uitzondering van artikel 144, eerste lid, 4° en 5°, van het Wetboek van vennootschappen mutatis mutandis van toepassing op de vereniging.

Hoofdstuk VI Ontbinding, vereffening

Artikel 24

Behoudens in de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan alleen de Algemene Vergadering besluiten tot een ontbinding van de vereniging overeenkomstig de procedure bepaald in artikel 12, § 5 van deze statuten en artikel 20 van de vzw-wet.

De vereniging zal in geen geval ontbonden worden door het overlijden, de ontbinding of het uittreden van de leden voor zover het aantal leden hierdoor niet daalt tot minder dan drie.

In geval van een vrijwillig ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank één of meer vereffenaars. Diegene die de vereffenaar(s) benoemt, bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningvoorwaarden.

Artikel 25

In geval van ontbinding worden de roerende en onroerende activa na aanzuivering van de schulden overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig onbaatzuchtig doel nastreeft ais deze vereniging. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit, zal aanduiden welke vereniging het vereffeningsaldo zal ontvangen. Bij ontstentenis van een beslissing van de Algemene Vergadering over de bestemming van het vereffeningsaldo, wordt deze bestemming bepaald door de vereffenaar(s).

}

~

MOa 2,2

Luik B - Vervolg

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de vzw-wet, of de wetgeving die deze wet zou vervangen of wijzigen na oprichting van de vereniging, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake van toepassing.

,Voorbehouden aan het Belgisch Sttaaatsblad



B Wijziging Raad van Bestuur:

Op de bijzondere algemene vergadering van 20/06/2013 werden volgende bestuurders (her)verkozen:

Gino LUSANDY, Kegelstraat 22, 3582 KOERSEL, RNR 670414 293-43,

Fernando MUSARDO, Dijkstraat 10, 3581 BEVERLO, RNR 681127 209-01,

Vito DE CANTIS, Havenlaan 125, 3582 KOERSEL, RNR 560712 229-54,

Hermane Ronny, koolmijnlaan 381, 3581 Beverlo, RNR 661001 247-15,

Mini Gabriele , Ulfortstraat 69, 3581 Beverlo, RNR 720217 055-88

Serio Sandro, Korspelsesteenweg 179, 3581 Beverlo, RNR 710827 239-13

Put Erwin, Zuidstraat 55, 3581 Beverlo, RNR 720713 013-91,

Akte betreffende de functies van de leden van de Raad van Bestuur:

De Raad van Bestuur is onder de verkozen leden tot de volgende functieverdeling gekomen:

1. VOORZITTER

Hermans Ronny, Koolmijnlaan 381 , 3581BEVERLO, RNR 661001 247-15,

2. ONDERVOORZITTER

Serio Sandro, Korspelsesteenweg 179, 3581 Beverlo, RNR 710827 239-13

3. SECRETARIS

Put Erwin, Zuidstraat 55, 3581 Beverlo, RNR 720713 013-91,

4. PENNINGMEESTER

Lubandy Gino, Kegelstraat 22, 3582 KOERSEL, RNR 670414 293-43.

5. Leden

Vito DE CANTIS, Havenlaan 125, 3582 KOERSEL, RNR 560712 229-54, Musardo Fernando, Dijkstraat 10, 3581 BEVERLO, RNR 681127 209-01, Mini Gabriele, Ulfortstraat 69, 3581 Beverlo, RNR 720217 055-88

Opgemaakt te Beverlo, op 05/07/13.

Hermans Ronny, Put Erwin,

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

+1 69 I*

Ondernemingsnr : 0811.436.078

Benaming

(voluit) : Zaalvoetbalclub APK Beringen vzw

(verkort) : ZVC APK Beringen

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kegelstraat 22, 3582 Beringen

Onderwerp akte : Wijziging statuten - Wijziging Raad van Bestuur

A Wijziging Statuten

De bijzondere algemene vergadering, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheden en meerderheid, heeft in haar zitting van 28/02/2011 besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

Hoofdstuk I Naam  zetel  duur  doel

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Zaalvoetbalclub APK BERINGEN VZW, afgekort ZVC

APK BERINGEN.

Artikel 2

De vereniging heeft haar zetel gevestigd, in de bij de Bond opgegeven woonplaats van de Penningmeester van de club, met name Lubandy Gino Kegelstraat 22 te 3582 Beringen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De zetel kan door de Algemene Vergadering worden verplaatst met inachtneming van de formaliteiten die door de vzw-wet en door deze statuten worden voorgeschreven voor een statutenwijziging.

Artikel 3

De vereniging wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan op elk ogenblik ontbonden worden.

Artikel 4

De vereniging heeft als doelstelling, buiten iedere religieuze, filosofische of politieke aanhorigheid, vooral het zaalvoetbal en het minivoetbal te beoefenen, aan te moedigen en te bevorderen. Daarnaast wil de vereniging zich openstellen voor elke andere vorm van sport die de gezondheid van haar leden kan bevorderen. De vereniging is lid van de B.Z.V.B, K.B.V.B (V.F.V.) en V.M.F.

Zij streeft met alle middelen naar de verwezenlijking van haar doel en met name door het inrichten van sportontmoetingen, de huur of de aankoop van alle mogelijke roerende en onroerende goederen, het aanleggen en uitbaten van sportvelden, de oprichting en uitbating van magazines, bladen, drankgelegenheden, restaurants, zalen enz...

De vereniging mag in het algemeen alle handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doeleinden, door middel van overdracht, inbreng, fusie, deelname, financiële tussenkomst, aankoop van aandelen of via ieder ander middel, belangstelling betonen voor alle sportondernemingen en alle daarmee verbonden bedrijven. Zij mag haar medewerking verlenen aan en belangstelling betonen voor activiteiten die gelijkaardig zijn aan haar doel. Zij mag tevens diensten of instellingen inrichten of beheren met het oog op de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vereniging verbindt zich ertoe betreffende het futsal, de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V.B, van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling in onderhavige statuten die strijdig is met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt als nietig en onbestaande beschouwd.

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Op de laatste blz. van L_ uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

vo.

beha

aan

Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

IRECHTBAOK VAN KOOPHANDE:1

3 .. Urr 2QU

HASSE({Fitiie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Na uitputting van de statutaire procedure, worden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B., ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege, samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie van de K.B.V.B.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA  statuten, -reglementen en  richtlijnen zal aan de arbitrage  instanties die in haar schoot zijn opgericht voorgelegd worden.

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Hoofdstuk Il De leden

Artikel 5

Er zijn Werkende en Toegetreden leden.

a.Werkende leden:

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de Werkende leden. Zij hebben alle rechten en verplichtingen die in deze statuten worden beschreven of die voortvloeien uit de Wet, voor zover in deze statuten van de Wet niet wordt afgeweken.

De VZW telt ten minste 5 werkende leden.

De werkende leden zijn:

1.De leden van de Raad van Bestuur.

2.Alle leden die worden opgenomen door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen bij absolute meerderheid, op voorstel van de Raad van Bestuur.

De voorwaarden en formaliteiten voor de toetreding van Werkende leden zijn de volgende:

Lledereen met sympathie voor de vereniging kan toetreden, mits de leeftijd van minimum 25 jaar te hebben bereikt en na minimum 3 jaar onafgebroken als Toegetreden lid gefungeerd te hebben binnen de vereniging. Uitgezonderd kandidaten die worden voorgedragen door de leden van de Raad van Bestuur.

LDe aanvraag tot toetreding wordt schriftelijk ingediend bij de Raad van Bestuur, ten aanzien van de voorzitter van de Raad van Bestuur..

LDe Raad van Bestuur beslist autonoom over deze aanvraag. Er is geen beroep mogelijk tegen de beslissing van de Raad van Bestuur hierover.

Elk werkend lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur, waarvan zij akte neemt en het ontslag al dan niet aanvaardt.

Een werkend lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan de betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Een werkend lid kan slechts uitgesloten worden van de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze vertegenwoordiging is slechts mogelijk na schriftelijk verzoek bij de Raad van Bestuur.

Het lidmaatschap van Werkende leden eindigt van rechtswege bij overlijden en in de gevallen wanneer het lid niet meer voldoet aan de voorwaarden gesteld bij de wet en deze statuten. De maximumbijdrage van de Werkende leden wordt vastgesteld op ¬ 100. Bij niet-betaling van de door een lid verschuldigde bijdrage, wordt hem door de Raad van Bestuur een rappel toegestuurd per gewone post. Als het lid zijn bijdrage niet heeft betaald binnen de maand na het toesturen van de rappel, kan hij door de Raad van Bestuur ais ambtshalve ontslagnemend worden beschouwd.

b. Toegetreden leden:

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden ook andere personen of rechtspersonen als aangesloten leden tot de vereniging toelaten. Deze maken geen deel uit van de algemene vergadering. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

De Raad van Bestuur stelt het bedrag van het jaarlijks lidgeld van de Toegetreden leden vast, dit bedrag mag niet hoger zijn dan ¬ 200 per jaar. Bij niet-betaling van de door een lid verschuldigde bijdrage, wordt hem door de Raad van Bestuur een rappel toegestuurd per gewone post. Als het lid zijn bijdrage niet heeft betaald binnen de maand na het toesturen van de rappel, kan hij door de Raad van Bestuur ais ambtshalve ontslagnemend worden beschouwd.

De Werkende leden kunnen de rechten en plichten van de toegetreden leden wijzigen zonder instemming van de Toegetreden leden.

Een Toegetreden lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de Raad van Bestuur. Een toegetreden lid dat ontslag neemt, wordt uitgesloten of waarvan het lidmaatschap van rechtswege eindigt, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan de betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 6

Alle leden van de vereniging zijn verplicht

a) de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b) de belangen van de vereniging na te streven;

c) bij wijziging van hun in het register van de leden opgenomen gegevens de nieuwe gegevens zonder verwijl kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur.

Artikel 7:

De vereniging moet een register van de werkende leden bijhouden, onder de verantwoordelijkheid van de

Raad van Bestuur, waarin met name de volgende vermeldingen worden genoteerd:

1.Naam, voornaam, woonplaats en geboortedatum van de werkende leden.

2.De rechtsvorm van de vereniging.

3.Het adres van de maatschappelijke zetel.

4.De beslissingen en datum van aanvaarding, ontslag of uitsluiting van de werkende leden .

5.Het inschrijvingsnummer van de vereniging op de griffie van de handelsrechtbank.

Alle beslissingen met betrekking tot de aansluiting, het ontslag of de uitsluiting van Werkende Leden moeten worden ingeschreven in het register door toedoen van de Raad van Bestuur, binnen de acht dagen nadat de Raad van Bestuur kennis heeft genomen van de wijzigingen.

Artikel 8

Alle leden mogen het register van de leden raadplegen op de maatschappelijke zetel van de vereniging evenals alle verslagen en beslissingen van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur, en ook alle boekhoudkundige stukken van de vereniging, op eenvoudige schriftelijk en gemotiveerd verzoek, gericht aan de Secretaris van de vereniging.

Hoofdstuk 111 Algemene Vergadering

Artikel 9

De Algemene Vergadering is samengesteld uit aile werkende leden van de vereniging.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

Het secretariaat van de Algemene Vergadering wordt waargenomen door de secretaris van de vereniging of bij diens afwezigheid en/of verhindering door een daartoe voor die gelegenheid door de Algemene Vergadering aangeduide persoon.

Er mogen te allen tijde personen worden uitgenodigd omwille van hun specifieke knowhow of vaardigheden om de Algemene Vergadering bij te staan bij het nemen van beslissingen. Deze personen beschikken niet over enig stemrecht op de Algemene Vergadering.

Artikel 10

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a. het wijzigen van de statuten

b. het benoemen en afzetten van bestuurders

c. het benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, ingeval een bezoldiging wordt toegekend

d. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

e. het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen

f. het vrijwillig ontbinden van de vereniging

g. het uitsluiten van een lid

h. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

L aile gevallen waarin deze statuten een beslissing van de Algemene Vergadering vereisen

k. Het opstellen van een huishoudelijk reglement.

Artikel 11

§1 De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

De Raad van Bestuur is verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen indien ten minste één vijfde van de werkende leden erom verzoekt. Daartoe moeten deze werkende leden een schriftelijk verzoek richten tot de voorzitter van de Raad van Bestuur op de zetel van de vereniging, met opgave van de agendapunten die ze wensen te bespreken. De door de werkende leden gevraagde samenkomst moet door de Raad van Bestuur georganiseerd worden binnen de maand na het indienen van het verzoek. Indien de Raad van Bestuur nalaat deze vergadering te organiseren, zijn de verzoekers gerechtigd deze vergadering zelf bijeen te roepen. De Algemene Vergadering moet ten minste één maal per jaar bijeenkomen, in de loop van de eerste zes maanden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

volgend op de afsluiting van het boekjaar, voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen boekjaar, de goedkeuring van de begroting voor het volgend boekjaar, de goedkeuring van het beleid van de bestuurders over het afgelopen boekjaar en, in voorkomend geval, de goedkeuring van het verslag van de commissaris over de jaarrekening.

§ 2 Alle werkende leden worden ten minste acht dagen vaar de Algemene Vergadering uitgenodigd op de Algemene Vergadering. De uitnodiging gebeurt bij gewone post, fax en/of e-mail en bevat de dag, het uur, de plaats en de agenda van de Algemene Vergadering.

De oproepingsbrief wordt in naam van de Raad van Bestuur ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

§ 3 De Raad van Bestuur stelt de agenda voor de vergaderingen vast behoudens in de gevallen waarin de Algemene Vergadering wordt samengeroepen op initiatief van ten minste één vijfde van de werkende leden in welk geval de Raad van Bestuur ten minste de door deze werkende leden aangedragen punten op de agenda moet plaatsen. In laatstbedoeld geval blijft de Raad van Bestuur evenwel bevoegd om andere punten op de agenda te plaatsen.

Op verzoek van ten minste één/twintigste van de leden is de Raad van Bestuur verplicht de agenda aan te vullen met de door de verzoekende leden voorgestelde onderwerpen. Het verzoek daartoe moet minstens drie dagen voor de Algemene Vergadering bij de voorzitter van de Raad van Bestuur, op de zetel van de vereniging, worden ingediend. De voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden draagt er zorg voor dat de aangedragen agendapunten tijdig worden bezorgd aan de leden van de Algemene Vergadering.

§ 4 Er mag op de Algemene Vergadering niet worden afgeweken van de agenda tenzij alle werkende leden van de vereniging, aanwezig of vertegenwoordigd op de Algemene Vergadering, hiermee akkoord gaan.

Artikel 12

§ 1 Ieder werkend lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid. Hiertoe is een schriftelijke volmacht vereist. Ieder werkend lid kan evenwel slechts één ander werkend lid vertegenwoordigen.

§ 2 Elk werkend lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

§ 3 Behoudens de gevallen waarvoor de vzw-wet bijzondere meerderheden bepaalt, kan de Algemene Vergadering rechtsgeldig beslissen indien ten minste de helft van haar werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien dit quorum op een eerste vergadering niet wordt bereikt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda en kan op deze tweede vergadering rechtsgeldig een beslissing worden genomen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. De tweede vergadering mag echter niet worden gehouden binnen vijftien dagen na de eerste vergadering.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Onthoudingen en ongeldige stemmen gelden niet als uitgebrachte stem. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 4 Over een wijziging van de statuten kan de Algemene Vergadering slechts rechtsgeldig beslissen voor zover de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en voor zover ten minste twee derden van de werkende leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Onthoudingen gelden niet als uitgebrachte stem.

Ingeval op een eerste vergadering minder dan twee derden van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het eerste lid van deze paragraaf ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Deze tweede vergadering mag evenwel niet worden gehouden binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering.

§ 5 Voor een wijziging van het doel moet de in § 4 omschreven procedure worden gevolgd met dat verschil dat een wijziging van het doel slechts kan worden aangenomen met een meerderheid van vier/vijfde van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Artikel 13

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in de uitoefening van zijn statutaire bevoegdheden. De notulen worden bijgehouden in een daartoe bestemd register dat gehouden wordt op de zetel van de vereniging.

Aan de werkende leden van de vereniging wordt, binnen de maand na de Algemene Vergadering, een uittreksel van deze notulen bezorgd. Alle uittreksels en afschriften van de notulen worden geldig ondertekend en voor eensluidend verklaard door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die krachtens deze statuten ter zijn vervanging werd aangeduid.

De leden en de belanghebbende derden kunnen de beslissingen van de Algemene Vergadering inkijken in het register dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging overeenkomstig de modaliteiten die worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vastgelegd in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 op de openbaarmaking van akten en stukken van de verenigingen zonder winstoogmerk en van de private stichtingen. Bij de benoeming van een commissaris die lid is van het Instituut van bedrijfsrevisoren behouden de leden hun recht op inzage.

Hoofdstuk IV Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 14

§ 1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 5 bestuurders, al dan niet lid van de vereniging.

Indien de vereniging nog slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen.

Het aantal leden van de Raad van Bestuur moet in ieder geval altijd lager zijn dan het aantal werkende leden dat de vereniging telt.

§ 2 De leden van de Raad van Bestuur worden door de Algemene Vergadering, al dan niet uit hun midden, gekozen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden en zijn te allen tijde door de Algemene Vergadering met dezelfde meerderheden afzetbaar.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Hun mandaat loopt voor een periode van zes jaar. De bestuurders, die werden aangesteld in een tussentijds opengevallen bestuursfunctie, voltooien slechts het bestuursmandaat van de bestuurders die zij opvolgden.

De bestuurders zijn verantwoording verschuldigd aan de Algemene Vergadering.

§ 3 De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De functie van secretaris is verenigbaar met de functies van penningmeester. Indien er één persoon in de beide functies is aangeduid, wordt deze "secretaris-penningmeester" genoemd.

Indien de door de Raad van Bestuur gekozen ondervoorzitter, secretaris en/of penningmeester verhinderd en/of afwezig mochten zijn, kan de Raad van Bestuur te allen tijde in hun vervanging voorzien.

Bij afwezigheid en/of verhindering van de voorzitter worden zijn functies, zoals deze hem bij deze statuten worden toegekend, waargenomen door de ondervoorzitter, of bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de bestuurder die het oudste is in leeftijd.

De voorzitter is belast met de bijeenroeping van de Raad van Bestuur en met de leiding van de vergaderingen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering.

De secretaris voert het secretariaat van de vereniging en de penningmeester doet de boekhouding en leidt de financiële verrichtingen.

De bestuurders oefenen hun mandaat uit overeenkomstig de voorschriften bepaald in deze statuten.

§ 4 De hoedanigheid van lid van de Raad van Bestuur gaat verloren indien dit lid zijn hoedanigheid van werkend lid van de vereniging verliest ingevolge één van de in artikel 7, § 1 van deze statuten vermelde oorzaken. Deze hoedanigheid gaat eveneens verloren door het verstrijken van de duur van de benoeming en door ontslag, al dan niet vrijwillig, uit de Raad van Bestuur.

Teneinde bij het vacant worden van het mandaat de continuïteit in de werking van de vereniging te verzekeren, blijven de bestuurders hun mandaat behouden tot aan de eerstvolgende Algemene Vergadering waarop zal worden overgegaan tot de aanduiding van een nieuwe bestuurder.

Bij het openvallen van een mandaat van bestuurder zal de Algemene Vergadering binnen drie maanden na het vacant worden ervan, overeenkomstig het bepaalde in § 2, overgaan tot de aanstelling van een nieuwe bestuurder.

De bestuurders wier functie een einde heeft genomen zijn te allen tijde herverkiesbaar.

Artikel 15

§ i De Raad van Bestuur is een collegiaal orgaan dat bijeenkomt telkens wanneer dit vereist is in het belang

van de vereniging.

§ 2 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

De Raad van Bestuur moet worden bijeengeroepen indien ten minste één derde van de leden van de Raad van Bestuur hierom verzoekt. Daartoe moeten deze leden een schriftelijk verzoek richten tot de voorzitter van de vereniging op de zetel van de vereniging, met opgave van de agendapunten die ze wensen te bespreken. De Raad van Bestuur moet dan worden bijeengeroepen binnen de maand na de kennisname van dit verzoek. Indien de Raad van Bestuur nalaat deze vergadering te organiseren, zijn de verzoekers gerechtigd deze vergadering van de Raad van Bestuur zelf bijeen te roepen.

§ 3 Alle leden van de Raad van Bestuur worden ten minste acht dagen op voorhand uitgenodigd op de vergadering van de Raad van Bestuur. Deze uitnodiging gebeurt bij gewone post of per e-mail en bevat de dag, het uur, de plaats van de bijeenkomst van de Raad van Bestuur en de agenda. De oproepingsbrief wordt ondertekend door de voorzitter of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

§ 4 Er kan slechts van de agenda van de Raad van Bestuur worden afgeweken indien alle leden van de Raad van Bestuur, die op de vergadering op aanwezig of vertegenwoordigd zijn, hiermee akkoord gaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 5 De Raad van Bestuur mag, zo hij het noodzakelijk acht, op de bijeenkomst personen uitnodigen omwille van hun bijzondere bevoegdheid. Deze personen zullen de Raad enkel bijwonen met raadgevende stem.

Artikel 16

§ 1 leder lid van de Raad van Bestuur kan zich op de vergadering van de Raad van Bestuur (aten vertegenwoordigen door een ander lid van de Raad van Bestuur. Hiertoe is een schriftelijke volmacht vereist. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan slechts één ander lid van de Raad van Bestuur vertegenwoordigen.

§ 2 Elk lid van de Raad van Bestuur beschikt over één stem.

§ 3 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in de uitoefening van zijn bevoegdheden. De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum op een eerste vergadering niet wordt bereikt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda en kan op deze tweede vergadering rechtsgeldig een beslissing worden genomen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Een onthouding wordt niet als stem aangerekend.

§ 4 Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

De notulen worden ingeschreven in een daartoe bijzonder bestemd en op de zetel van de vereniging gehouden register.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden geldig ondertekend en voor eensluidend verklaard door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid en/of verhindering, door de persoon die hem ingevolge deze statuten vervangt in het uitoefenen van zijn statutaire bevoegdheden.

De leden kunnen de beslissingen van de Raad van Bestuur inkijken in het register dat bewaard wordt op de zetel van de vereniging overeenkomstig de modaliteiten die worden vastgelegd in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 op de openbaarmaking van akten en stukken van de verenigingen zonder winstoogmerk en van de private stichtingen. Bij de benoeming van een commissaris die lid is van het Instituut van bedrijfsrevisoren behouden de leden hun recht op inzage.

Artikel 17

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging, vertegenwoordigt deze in en buiten rechte en beschikt over aile bevoegdheden die niet door de wet of door deze statuten exclusief zijn voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur heeft de volle bevoegdheid voor het stellen van alle handelingen van bestuur, daaronder begrepen het organiseren, benoemen, ontslaan en bezoldigen van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen, met uitzondering van deze die de werking van de Algemene Vergadering betreffen.

De Raad van Bestuur heeft bovendien de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van daden van beschikking. De Raad van Bestuur kan onder meer, zonder dat deze opsomming als exhaustief kan worden beschouwd en ongeacht alle andere bevoegdheden die voortvloeien uit de wet of uit de statuten: alle betalingen doen en ontvangen en daarvan kwijting geven of eisen, alle inbewaargevingen doen of ontvangen, aile roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen of vervreemden, zelfs om niet, huur- en verhuurovereenkomsten zonder beperking van duur afsluiten, evenals aile andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen, alle officiële en private subsidies, tegemoetkomingen, legaten en schenkingen onder de levenden aanvaarden en ontvangen, leningen aangaan, borgstellingen doen en aanvaarden, hypotheken en alle zakelijke waarborgen verlenen, afstand doen van alle rechten en rechtsvorderingen, evenals opheffing en machtiging tot doorhaling verlenen, met of zonder kwijting van aile inschrijvingen, beslag leggen en verzet doen.

De Raad van Bestuur treedt op voor de vereniging als eiser of verweerder in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur draagt er tevens zorg voor dat al de neerleggings- en openbaarrnakingformaliteiten, zoals voorgeschreven door de vzw-wet, in acht worden genomen.

Artikel 18

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, de vertegenwoordigingsmacht van het orgaan van dagelijks bestuur voor de handelingen van het dagelijks bestuur en van de bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat, is de vereniging ten aanzien van derden zowel in als buiten rechte slechts rechtsgeldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en een andere bestuurder.

Deze bestuurders, die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Artikel 19

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en daden van dagelijks bestuur zijn bevoegdheid

opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder of lid, die, indien er meer dan één persoon wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

aangeduid, gezamenlijk optreden. Deze perso(o)n(en) kunnen te allen tijde ontslag nemen uit hun functie en te allen tijde afgezet worden door de Raad van Bestuur.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De bevoegdheid van deze perso(o)n(en) wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur ingetrokken worden.

Artikel 20

De Raad van Bestuur, de bestuurder en/of de personen die de vzw vertegenwoordigen en het orgaan van dagelijks bestuur kunnen, elk handelend binnen de perken van hun bevoegdheden, bepaalde van deze bevoegdheden opdragen aan bijzondere mandatarissen die al dan niet lid zijn van de vereniging.

Deze aangestelden van de vzw moeten hun bevoegdheid te allen tijde kunnen bewijzen aan de hand van een volmacht. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 21

Onverminderd de regeling van artikel 26septies van de vzw-wet wordt door de bestuurders geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid blijft beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Hoofdstuk V Begrotingen  rekeningen  controle

Artikel 22

§ 1 Het boekjaar van de vereniging loopt van één juni tot en met eenendertig mei daaropvolgend.

§ 2 leder jaar stelt de Raad van Bestuur de rekeningen op en bereidt een voorstel van begroting voor en legt deze, binnen zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De jaarrekening wordt opgemaakt overeenkomstig de bepalingen die daartoe werden bepaald in artikel 17 van de vzw-wet en de uitvoeringsbesluiten.

Na de goedkeuring van de jaarrekening en de begroting spreekt de Algemene Vergadering zich uit over het verlenen van kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, van de commissarissen.

§ 3 De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening binnen dertig dagen na de goedkeuring neergelegd wordt op de griffie van de rechtbank van koophandel waar het verenigingsdossier van de vereniging gehouden wordt, of indien dit vereist is door de vzw-wet, op de Nationale Bank van België.

Artikel 23

Indien de vereniging met toepassing van artikel 17, § 5 van de vzw-wet verplicht is de controle van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid, in het licht van de wet en van deze statuten, van de verrichtingen die in de jaarrekening moeten worden vastgesteld op te dragen aan één of meer commissarissen, zijn de artikelen 130 tot 133, 134, §§ 1 en 3, 135 tot 137, 139 en 140, 142 tot 144, met uitzondering van artikel 144, eerste lid, 4° en 5°, van het Wetboek van vennootschappen mutatis mutandis van toepassing op de vereniging.

Hoofdstuk VI Ontbinding, vereffening

Artikel 24

Behoudens in de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan alleen de Algemene Vergadering besluiten tot een ontbinding van de vereniging overeenkomstig de procedure bepaald in artikel 12, § 5 van deze statuten en artikel 20 van de vzw-wet.

De vereniging zal in geen geval ontbonden worden door het overlijden, de ontbinding of het uittreden van de leden voor zover het aantal leden hierdoor niet daalt tot minder dan drie.

In geval van een vrijwillig ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank één of meer vereffenaars. Diegene die de vereffenaar(s) benoemt, bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningvoorwaarden.

Artikel 25

In geval van ontbinding worden de roerende en onroerende activa na aanzuivering van de schulden overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig onbaatzuchtig doel nastreeft als deze vereniging. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit, zal aanduiden welke vereniging het vereffeningsaldo zal ontvangen. Bij ontstentenis van een beslissing van de Algemene Vergadering over de bestemming van het vereffeningsaldo, wordt deze bestemming bepaald door de vereffenaar(s).

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de vzw-wet, of de wetgeving die deze wet zou vervangen of wijzigen na oprichting van de vereniging, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake van toepassing.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsb71 h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

B Wijziging Raad van Bestuur:

Op de bijzondere algemene vergadering van 28/02/2011 werden volgende bestuurders (her)verkozen:

- Gino LUBANDY, Kegelstraat 22, 3582 KOERSEL, RNR 670414 293-43,

Fernando MUSARDO, Dijkstraat 10, 3581 BEVERLO, RNR 681127 209-01,

Vito DE GANTES, Haventaan 125, 3582 KOERSEL, RNR 560712 229-54,

Hermans Ronny, koolmijnlaan 381, 3581 Beverlo, RNR 661001 247-15,

laccino Ivan, Visvangststraat 56, 3582 Koersel, RNR 740306 191-40

Mini Gabriele , Ulfortstraat 69, 3581 Beverlo, RNR 720217 055-88

Serio Sandro, Korspelsesteenweg 179, 3581 Beverlo, RNR 710827 239-13

Put Erwin, Zuidstraat 55, 3581 Beverlo, RNR 720713 013-91,

Praets Dominique, St Willybrordusplein 3 bus 3, 3550 Heusden-Zolder RNR 680922 191-15.

Akte betreffende de functies van de leden van de Raad van Bestuur:

De Raad van Bestuur is onder de verkozen leden tot de volgende functieverdeling gekomen:

1. VOORZITTER

Hermans Ronny, Koolmijnlaan 381 , 3581BEVERLO, RNR 661001 247-15,

2, ONDERVOORZITTER, G.C.

laccino Ivan, Visvangststraat 56, 3582 Koersel, RNR 740306 191-40

3. SECRETARIS

Put Erwin, Zuidstraat 55, 3581 Beverlo, RNR 720713 013-91,

4. PENNINGMEESTER

Lubandy Gino, Kegelstraat 22, 3582 KOERSEL, RNR 670414 293-43.

5. Leden

Vito DE CANTIS, Havenlaan 125, 3582 KOERSEL, RNR 560712 229-54,

Musard() Fernando, Dijkstraat 10, 3581 BEVERLO, RNR 681127 209-01,

Mini Gabriele, Ulfortstraat 69, 3581 Beverlo, RNR 720217 055-88

Serio Sandro, Korspelsesteenweg 179, 3581 Beverlo, RNR 710827 239-13

Praets Dominique, St Willybrordusplein 3 bus 3, 3550 Heusden-Zolder RNR 680922 191-15

Opgemaakt te Beverlo, op 23/05/11.

Hermans Ronny, Put Erwin,

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZAALVOETBALCLUB APK BERINGEN, AFGEKORT : ZVC…

Adresse
KEGELSTRAAT 22 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande