XTRA-EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XTRA-EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.737.479

Publication

18/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/07/2013
ÿþ Mod WON 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2.7 -06- 21313

HASSELT

1111

*13104118*

Voc behoi aan Belg Staati

Ondernemingsnr : 0864.737.479

Benaming

(voluit) : XTRA-EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIESTERSTEENWEG 67 - 3970 LEOPOLDSBURG

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK ZETEL - ONTSLAG EN AANSTELLING ZAAKVOERDER

uit het uittreksel van de bijzondere algemene vergadering van 21 maart 2013 blijkt het volgende:

1. de maatschappelijk zetel wordt verplaatst naar Isabellastraat 12 - 3500 HASSELT;

2. dhr. Tekin Cengiz wordt vanaf heden ontslagen van zijn mandaat als zaakvoerder. Er wordt hem volledige décharge verleend.

3. dhr. Yakub Denis Fedat wonende te Isabellastraat 12 - 3500 HASSELT, wordt vanaf heden aangesteld als zaakvoerder. zijn mandaat is onbezoldigd.

4, Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de overgave van alle activa en passiva van de venn000tschap XTRA-EUROPE aan dhr. Yakup Denis Fedat door middel van volledige aandelen overdracht goed te keuren. dhr, Yakup Denis Fedat bezit vanaf heden aile 535 aandelen van de BVBA XTRA-EUROPE.

Yakub Denis Fedat

zaakvoerder

Tekin Cengiz

Ontslagnemend zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ü ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012
ÿþMod 2.1

1" 1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.1j1111 I~II II II

es~~*

RECHTBANK VAN KOOPHA ÙEL

0 6 -06- 2012

H9fflà.T

BíjTagen bij lfeilleTgiscli StaatibTad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.737.479

Benaming

(voluit) : XTRA-EUROPE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestersteenweg 67 te 3970 Leopoldsburg

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGINGEN - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tes-isen'derlo, Markt 12, op 16 april 2012, geregistreerd te Beringen 1 op 27 april 2012, drie bladen, geen verzending, boek 428, blad 74, vak 04 ontvangen vijfentwintig euro, zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der; aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aansprakelijkheid "XTRA-; EUROPE", met zetel te 3970 Leopoldsburg, Diestersteenweg 67, met ondernemingsnummer 0864.737.479 en; ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Koophandel te Hasselt, en op welke buitengewone

algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren, "

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN:

In uitvoering van de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van vennoot-schappen

heeft Foederer DEK Bedrijfsrevisoren CVBA met zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12 en vertegenwoordigd door Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, verslag uitgebracht omtrent de voorgestelde inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden,

heeft de zaakvoerder in een bijzonder verslag het belang van de voorgestelde inbreng in natura uiteengezet.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 maart 2012 laatst luidt als volgt:

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te: Singelbeekstraat 12, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de: BVBA XTRA-EUROPE dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura niet beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid: en duidelijkheid, en wij ons bijgevolg onthouden van enig oordeel over de herkomst en de samenstelling van het voorwerp van de inbreng;

3.de door de partijen weerhouden methode van waardering niet bedrijfseconomisch verantwoord is, gelet op de staat van ontbinding waar de vennootschap zich in bevindt naar aanleiding van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Hasselt dd. 19 oktober 2011;

4.de vennootschap onder toepassing valt van artikel 332 en 333 van het Wetboek van vennootschappen; 5.wij ons onthouden van enig oordeel over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de kapitaalsverhoging door inbreng in natura;

6,wij, gezien de huidige juridische situatie waarin de vennootschap zich thans bevindt, een voorbehoud; maken voor de continuïteit van de onderneming.

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 435 aandelen van de BVBA XTRA-EUROPE.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Hasselt, 13 maart 2012."

Beide voornoemde verslagen werden ter kennis gebracht van de algemene vergadering.

TWEEDE BESLUIT : KAPITAALSVERHOGING

De algemene vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal te verhogen met éénentachtig duizend euro (¬ 81.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op negenennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 99.600,00 ¬ ), door inbreng in natura en mits uitgifte van vierhonderd vijfendertig (435) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,yoof-b-eholfdon aan het Belgisch Staatsblad

De enige aandeelhouder, de heer TEKIN Cengiz verklaarde inbreng te doen van de vordering in de vorm van een achtergestelde lening op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid XTRA-EUROPE, die per 31 maart 2011, in totaal honderd dertig duizend euro (¬ 130.000,00), bedraagt en die hij dus verklaarde voor een bedrag van éénentachtig duizend euro (¬ 81,000,00) euro in te brengen in het kapitaal van de BVBA XTRA-EUROPE.

De nieuw uit te geven aandelen naar aanleiding van voormelde kapitaalsverhoging zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf heden.

Ais vergoeding voor deze inbreng, werden aan de heer TEKIN voornoemd, vierhonderd vijfendertig (435) nieuwe en volledig volgestorte aande-'len zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend, welke aandelen deze laatste verklaart te aanvaarden.

Het aantal uit te geven aandelen werd bepaald op basis van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf heden,

DERDE BESLUIT ; TWEEDE KAPITAALSVERHOGING

De algemene vergadering besliste tot een tweede verhoging van het maatschappelijk kapitaal niet vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) om het te brengen van negenennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 99.600,00 ¬ ) op honderd vierentwintig duizend zeshonderd euro (¬ 124.600,00) door incorporatie van een onbeschikbare reserve ten bedrage van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

De algemene vergadering stelt vast dat de beide kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden HONDERD VIER-ENTWINTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 124.600,00) en wordt het vertegenwoordigd door VIJFHONDERD VIJFENDERTIG (535) GELIJKE AANDELEN zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/vijfhonderd vijfendertigste (1/535ste) van het kapitaal.

Aanpassing statuten.

De algemene vergadering besliste de tekst van artikel 5 der statuten overeenkomstig de vorige beslissingen aan te passen, zodat deze voortaan luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vierentwintig duizend zes-honderd euro (¬ 124.600,00) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfendertig (535) aandelen op naam zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering besliste het boekjaar voortaan te laten aanvangen op één januari om het te laten eindigen op éénendertig december eropvolgend. Artikel 21 der statuten luidt voortaan "Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar?

VIJFDE BESLUIT:

De algemene vergadering stelde vast de ingevolge voormelde beslissing het huidige boekjaar wordt verlengd tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

ZESDE BESLUIT;

De algemene vergadering besliste om de jaarlijkse vergadering te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand juni. De eerste zit van artikel 17 der statuten luidt voortaan x "De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur?

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.



Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge







VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal

- verslag van de bedrijfsrevisor en zaakvoerder omtrent de kapitaalsverhoging in natura

-

gecoördineerde statuten







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 26.11.2010, NGL 14.01.2012 12010-0091-011
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 04.11.2011, NGL 14.01.2012 12010-0082-011
25/11/2011
ÿþMoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

.RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

1 5 -11- 2011

HAs§Rge

11111111,11.I1111111111olt111

beh aa Be. Stan

111

Ondernemingsnr : Benaming

(vouit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte 0864737479

XTRA-EUROPE B.V.B.A.

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3970 Leopoldsburg, Diestersteenweg 67

: Ontbinding der vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-- 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

BIJ VONNIS VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE HASSELT DD, 19 OKTOBER 2011 WERD DE ONTBINDING UITGESPROKEN VAN XTRA-EUROPE B.V.B.A., ONDERNEMINGSNUMMER 0864737479, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 3970 LEOPOLDSBURG, DIESTERSTEENWEG 67. ALS VEREFFENAAR WERD MR. RAF HERMANS, ADVOCAAT TE 3920 LOMMEL, MICHIEL JANSPLE1N 40 AANGESTELD MET ALS OPDRACHT: "ZORG TE DRAGEN DAT DE NODIGE PUBLICATIES PLAATSVINDEN; EEN DEGELIJKE EN BETROUWBARE BOEKHOUDKUNDIGE TOESTAND OP TE STELLEN OP HET OGENBLIK DAT HIJ Z1JN AMBT AANVAT; DE ACTIVA VAN DE VENNOOTSCHAP TE VERZILVEREN, DE PASSIVA AAN TE ZUIVEREN EN HET VEREFFENINGSSALDO UIT TE KEREN MET INACHTNEMING VAN DE WETTELIJKE PEPALINGEN INZAKE DE VEREFFENING; ALLE WAARDEN DIE NIET KUNNEN OVERHANDIGD WORDEN AAN DE EIGENAARS NEER TE LEGGEN BIJ DE DEPOSITO- EN CONSIGNATIEKAS; IN DE ZESDE EN DE TWAALFDE MAAND VAN HET EERSTE VEREFFENINGSJAAR EN VAN DAN AF JAARLIJKS EEN OMSTANDIGE STAAT VAN DE TOESTAND VAN DE VEREFFENING OVER TE MAKEN AAN DE RECHTBANK OVEREENKOMSIG ART. 189 BIS W.VENN.; VOORALEER DE VEREFFENING WORDT AFGESLOTEN HET PLAN VAN DE VERDELING VAN DE ACTIVA ONDER DE VERSCHILLENDE SCHULDEISERS VOOR AKKOORD VOOR TE LEGGEN AAN DE RECHTBANK OVEREENKOMSTIG ART. 190 § I W.VENN."

LOMMEL, 25 OKTOBER 2011

GET. RAF HERMANS, VEREFFENAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/04/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 08.09.2009, NGL 22.09.2009 09772-0019-009
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 06.09.2008, NGL 31.10.2008 08806-0399-014
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 10.04.2008 08102-0226-011
30/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
XTRA-EUROPE

Adresse
ISABELLASTRAAT 12 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande