TEN-O-TEN

Divers


Dénomination : TEN-O-TEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.149.766

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.03.2014, NGL 19.03.2014 14071-0229-009
27/10/2014
ÿþmigr'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14196246*

RECHTBANK van KOOPHANr»

te ANTWERPEN

10 ONT, 2014

eRrgitreSELT

Ondememingsnr : 0473.149.766

Benaming: TEN-O-TEN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Begonialaan 34

3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend veertien op negenentwintig september voor Meester Ann BERBEN, Notaris te Zutendaal, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van "TEN-O-TEN", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Begonialaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister arrondissement Antwerpen afdeling Hasselt, niet ondernemingsnummer 0473.149.766, de volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de heer Andy Alaerts, bedrijfsrevisor kantoor houdende te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van het verslag van de bedriifsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 september 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDY ALAERTS, BedrUfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Andy Alaerts, luiden letterlijk als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de BV o.v.v.e, BVBA ANDY ALAERTS, Bedrijfsrevisor, hier vertegenwoordigd door Andy Alaerts, dat:

de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA TEN-O-TEN middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten die is ontstaan uit de dividenduitkering van september 2014 ten bedrage van EUR 144.446,49 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag dat wordt ingebracht, zal

EUR 130.001,84 bedragen;

het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature;

de beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedreseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 130.001,84 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 1.935 nieuwe aandelen van de BVBA TEN-0-TEN, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 130.001,84 warden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

- 968 nieuwe aandelen aan de heer QUWART Freddy voornoemd;

- 967 nieuwe aandelen aan mevrouw JANSSEN Rite voornoemd;

door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 130.001,84 teneinde het te brengen van EUR 61.998,16 op EUR 192.000,00.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt op 17 september 2014,

ANDY ALAERTS, Bedrijfsrevisor BV o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door

Andy Alaerts,

Bedriffsrevisor"

- Neerleogino

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van honderddertigduizend en een euro vierentachtig cent (E 130.001,84), om het van eenenzestigduizend negenhonderdachtennegentig euro zestien cent (E 61.998,16) op honderdtweeënnegentigduizend euro (E 192.000,00) te brengen, met uitgifte van duizend negenhonderdvijfendertig (1.935) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata ternporis vanaf de anderschrijving.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Derde besluit

Vervolgens zijn tussengekomen de vennoten die verklaren en bevestigen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten negentig procent (90 %) van deze schuldvordering ten belope van honderddertigduizend en een euro vierentachtig cent (E 130.001,84) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterénde tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestart.

Vierde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderddertigduizend en een euro vierentachtig cent (E 130.001,84) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdtweeënnegentigduizend euro (E 192.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderdzesendertig (4.436) aandelen zonder nominale waarde.

Viifde besluit

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdtweeënnegentigduizend euro (¬ 192.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderdzesendertig (4.436) aandelen op naam, zonder nominale waarde,"

Zesde besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Zevende besluit

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Jurgen Etsen, met zetel te 3582 Koersel, Bosstraat 19, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

instellingen, onder meer met betrekking tot de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en

accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer

enzovoort met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Achtste besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ann Berben te Zutendaal

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal en de gecoördineerde tekst van de statuten

..

"r

s

1 . 1

4 .1.

* ,

.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 30.05.2013 13145-0520-011
15/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.02.2012, NGL 04.03.2012 12059-0069-010
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.02.2011, NGL 07.02.2011 11027-0187-011
22/12/2010 : TG090449
02/03/2010 : TG090449
01/04/2009 : TG090449
14/04/2008 : TG090449
02/04/2007 : TG090449
18/07/2006 : TG090449
08/03/2006 : TG090449
07/03/2005 : TG090449
05/04/2004 : TG090449
02/04/2003 : TG090449
02/04/2003 : TG090449
08/11/2000 : TGA011274

Coordonnées
TEN-O-TEN

Adresse
3550 Heusden-Zolder

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande