TANDARTS VAN SANDEN EVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS VAN SANDEN EVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.857.357

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 21.06.2014 14229-0588-009
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 30.06.2013 13266-0272-009
14/01/2013
ÿþMal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatshl



*13008685*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.857.357

Benaming

(voluit) : Tandarts Van Sanden Eva

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Weienhout 11a , 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3600 Genk, Terbcekt 16 en dit met ingang vanaf 30/11/2012.

Van Sanden Eva

Zaakvoerder

Pt'crviyrsiuyu lbr ÿilïtle aerr

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

3 1 -12W 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

28/12/2011
ÿþOp de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NI ad 2.9

[ ia L 3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Neer iegd.er griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

15 -12- 2011

De Hoofdgriffier, r

Griffie

1111111111111111111111111

*11195144*

bet

ai

Be Sta

Onderneniingsnr : Benaming

(voluit) : TANDARTS VAN SANDEN EVA

Rechtsvorm :. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Weienhout 11 a

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 14 december 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat door mevrouw VAN SANDEN Eva, geboren te Hamont-Achel op 8 februari 1987, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Weienhout 11 a, een vennootschap werd opgericht als volgt

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt'

de benaming Tandarts Van Sanden Eva'.

2. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Weienhout 11 a.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het gehele kapitaal is geplaatst in geld en ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)' volgestort is door inbreng in geld door mevrouw Van Sanden Eva, voornoemd, in ruil waarvoor er honderd zesentachtig (186) aandelen worden uitgegeven.

4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, in commissie, als tussenpersoon , onderaanneming of als vertegenwoordiger :

- De oprichting, inrichting en uitbating van één of meerdere tandartspraktijken overeenkomstig de deontologische gedragsregels eigen aan deze beroepsuitoefening. De uitoefening van de tandheelkunde, daaronder begrepen aile verrichtingen die tandartsen in hoofde van hun diploma's wettelijk mogen uitvoeren. Hieronder vallen onder meer het verstrekken van diensten en zorgen in verband met de mond- en tandheelkunde, de stomatologie, de orthodontie, de parodontologie, het vervaardigen, leveren, herstellen, of aanpassen van mond- en tandprothesen, kortom alle daden en beroepsprestaties te verstrekken aan het cliënteel van een tandheelkundig kabinet. De eigenlijke tandheelkunde zal enkel door gediplomeerde tandartsen en tandartsspecialisten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap, met dien verstande dat de vennootschap rechtstreeks alle verschuldigde honoraria ontvangt.

- Het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten, met inbegrip van medisch secretariaat.

- De aankoop, verkoop en het huren van alle medische apparatuur en machines die verband houden met het beroep van tandarts.

- Alle voorlichting met een educatief en instructief doel te geven, door middel van bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, het houden en organiseren van voordrachten, seminaries en publicaties.

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en. instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Zij kan bovendien een dienst- en adviesverlening geven aan andere ondernemingen in de brede zin van het woord, en specifiek niet beperkend.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel,. met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

-" -- --- ~

4/j. 59-_5)__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en ondernemingen en mag aile leningen of borgstellingen of zakelijke rechten verstrekken of verwerven, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en met verstaan worden in de uitgebreidste zin, uitgezonderd de activiteiten waarvoor de machtiging ontbreekt.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle

omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der

vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of

vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid

vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

B. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om negentien (19.00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst

wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:

ln geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet.

Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van kophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

12. Benoemingen

1. mevrouw Van Sanden Eva, voornoemd, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed worden.

3. De oprichter verklaart te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten (inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen) die ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instelling en ondermeer met betrekking tot de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW administratie, douane en accijnzen, kamer van ambachten en Neringen: Mevrouw Westhof Nele, wonende te 3600 Genk, Vennestraat 297 bus 22.

13. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaart en erkent van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien. - Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbtad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 21.06.2016 16229-0126-009

Coordonnées
TANDARTS VAN SANDEN EVA

Adresse
TERBOEKT 16 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande