SLKP

Divers


Dénomination : SLKP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 870.157.009

Publication

07/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

krot CD In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~_x . - -

Msergélegd~er gels dar reehlbi3rtk v, kQ4phandel te TONE88N

-

~. . ... .

Z 8 -10- 2013

Griff ie

De Hoofdgriffier,

Vr

bah.

aai

Bel

Staa





<131fi9B15>



Ondernemingsar : 0870.157.009

Benaming (voluit) : SLKP (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zete4 (volledig adres) : Tongersesteenweg 28 - 3720 Kortessem

Onderwerp(en) akte : Wijziging van het doel

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op acht oktober tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "SLKP", waarvan de zetel gevestigd is te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0870.157.009, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen: Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel.

De vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 juli 2013, te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Wijziging van het doel

De vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te vullen met volgende activiteiten en sedert 31 augustus 2013:

Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis (68311).

Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentieel gebouw) (8110001).

Het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (niet residentieel gebouw) (8110011).

Aanpassing van de statuten van de vennootschap

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen in overeenstemming met de genomen beslissingen als volgt:

#Het doel zal voortaan luiden:

De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. Het beheer van een onroerende vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan

derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het geode verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b. Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis (68311).

c. Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentieel gebouw) (8110001).

d. Het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (niet residentieel gebouw) (8110011).

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Machtiging

Eenparig beslist de vergadering de zaakvoerder te machtigen om de genomen beslissingen uit te voeren en om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervoio

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

- Verslag van het bestuursorgaan.

- Staat van actief en passief.

Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vdor: behouden ,aan het Belgisch Staatsbiad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 09.07.2013 13286-0043-010
27/02/2012
ÿþ Moa 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0870.157.009 Benaming

(voluit) : SLKP

Rechtbank van koophandel

1 k FEB, 2012

te HP@MieT

11,1111111j)11.111.111,11111

b III

s

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 3510 Hasselt, Diestersteenweg 309

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 29 december 2011, geregistreerd te Hasselt op 4 januari 2012, boek 787, blad 52, vak 08, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen SLKP, met maatschappelijke zetel te 3510' Hasselt, Diestersteenwèg 309.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders :

1, De heer ECTOR Peter Bert Jan, wonende te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 28.

2. De vennootschap onder firma "JULIE", met zetel te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 28,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren, ondernemingsnummer 0898.099.541.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer ECTOR Peter voornoemd, tot deze hoedanigheid

benoemd in de oprichtingsakte.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Bekrachtiging van de beslissingen genomen op de bijzondere algemene vergadering de

, dato 9 november 2011.

De vergadering overhandigt aan mij, notaris, de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 9:

november 2011, met het oog op de publicatie ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

In voormelde bijzondere algemene vergadering werd het volgende beslist:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 3510 Hasseti/Kermt, Diestersteenweg 309 naar 3720:

Kortessem, Tongersesteenweg 28-

' 2. Ontslag van de statutaire zaakvoerder BVBA KRISONAX, met zetel te 3510 Hasselt/Kermt, Tuilterstraat:

" 38.

3. Benoeming van de nieuwe statutaire zaakvoerder: de heer ECTOR Peter Bert Jan, met nationaal nummer 78.02.07-073.11, wonende te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 28.

Tweede beslissing: Afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen, betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder beslist-de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen, en de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen te wijzigen, ais volgt:

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de: aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam warden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de:

eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

eL De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5, De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen,

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de zaakvoerder,

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de

~p houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de

11 vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de

L., " ' bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

.e De zaakvoerder kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: o

X - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene

vergadering, de zaakvoerder schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie cm aan de vergadering deel te

b nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

rm - de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door

ede erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de

e onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

eq Derde beslissing: Volmacht aan de zaakvoerder voor de omwisseling van de effecten aan toonder -

, ro Vaststelling van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

N De vergadering geeft volmacht aan de zaakvoerder om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de çmodaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam of in

r- gedematerialiseerde effecten, en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of

omgekeerd, en om deze omwisselingen praktisch te realiseren.

De voornoemde aandeelhouders bevestigen bij deze dat zij de aandelen aan toonder wensen om te zetten

et et in aandelen op naam. Zij verzoeken ondergetekende notaris authentiek vast te stellen dat vanaf heden alle

.9 aandelen aan toonder op naam zullen zijn, en dat zij heden in aanwezigheid van ondergetekende notaris het

et aandelenregister aldus hebben ingevuld.

et

Vierde beslissing: Aanpassing van de statuten aan de voorafgaande beslissingen en aan het Wetboek van

Vennootschappen.

,s1

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen en aan de bepalingen

" .ru van het Wetboek van Vennootschappen, als volgt:

11 "Artikel 2  Zetel

De zetel is gevestigd te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 28.

De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel

el verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder,"

"Artikel 7 - Aandelen

e 1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

C aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

et

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, Dit register wordt

pq opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten

f&

.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van = aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd . om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De zaakvoerder of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van ' de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende = rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

Aanpassing artikel 9, paragraaf 2:

"Artikel 9  Mandaat van zaakvoerder

Wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer ECTOR Peter Bert Jan, wonende te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 28."

"Artikel 15  Oproepingen algemene vergaderingen

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de zaakvoerder.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De zaakvoerder kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de zaakvoerder schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door ' de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en ,de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld " en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zullen de bestuurders, samen met het rondschrijven, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld."

Vijfde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze

" gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel binnen de drie maanden ' vanaf heden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 25.08.2011 11432-0148-012
11/04/2011
ÿþAbd 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 -03- 2011

i C~tfiTLT

Vooi 11.111

behou 11054179"

aan h

Baie

Staate

Ondernemingsnr : 0870.157.009

Benaming

(voluit) : SLKP

Rechtsvorm : Burgerlijk Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 3510 Hasselt, Diestersteenweg 309

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 18 maart 2011, geregistreerd te Hasselt op 21 maart 2011, boek 780, blad 60, vak 02, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur; K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen SLKP, met maatschappelijke zetel te 3510: Hasselt, Diestersteenweg 309.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd, de hiema genoemde vennoten, titularissen van het hierna! vermeld aantal aandelen:

1. De heer ECTOR Kristof Jo Liesbeth, wonende te 3510 Hasselt/Kermt, Diestersteenweg 309, hier; vertegenwoordigd krachtens onderhandse volmacht de dato 17 maart 2011, door mevrouw BLOCKEN Sonja,; hierna vermeld, dewelke aan deze akte gehecht zal blijven.

Die verklaart stille vennoot te zijn en eigenaar van de aandelen genummerd 1 tot en met 1.542.

2. De heer ECTOR Peter Bert Jan, wonende te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 28. Die verklaart stille vennoot te zijn en eigenaar van de aandelen genummerd van 1.543 tot en met 3.084.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRISONAX", met zetel te 3510! Hasselt/Kermt, Tuilterstraat 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt, ondernemingsnummer' 865.452.905.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Guy VERLINDEN, voornoemd, op 18 mei 2004, bekendgemaakt in;: de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 juni 2004, onder nummer 04082774.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer ECTOR Gilbert, wonende te 3510 Hasselt/Kermt Tuilterstraat 38, tot deze hoedanigheid benoemd door de bijzondere algemene vergadering, de dato 9 april. 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 april daarna, onder nummer 08063707.

Die verklaart beherende vennoot te zijn en eigenaar van de aandelen genummerd van 3090 tot en met: 3094.

Samen: drieduizend negenentachtig (3.089) aandelen

Totaal uitgegeven aandelen: drieduizend vierennegentig (3.094) aandelen.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit, met instemming van de zaakvoerder, het kapitaal te verminderen met vijfhonderd zevenennegentigduizend euro (¬ 597.000,00), om het kapitaal te brengen van één miljoen vijfhonderd zevenenveertigduizend euro (¬ 1.547.000,00) naar negenhonderd vijftigduizend euro (¬ 950.000,00).

De kapitaalvermindering zal als volgt plaatsvinden:

1. Door het kapitaal te verminderen met vierhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 445.000,00), en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort; kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in: evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2. Door vrijstelling van de volstortingsplicht van het saldo van de inbrengen van elk van de aandelen, voor: een totaalbedrag van honderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 152.000,00), hetzij negenenveertig euro dertien cent: (¬ 49,13), voor elk bestaand aandeel zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en t

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat -de voormelde kapitaalvermindering van vijfhonderd zevenennegentigduizend euro (¬ 597.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt ; werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderd vijftigduizend euro (¬ 950.000,00).

De aandeelhouders verklaren door mij, notaris, ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de 2 maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De i vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van 2 maanden recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na het artikel hierboven te hebben goedgekeurd, wijzigt de vergadering de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Artikel 4  Kapitaal.

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd vijftigduizend euro (¬ 950.000,00). Het is verdeeld in drieduizend vierennegentig (3.094) gelijke aandelen, genummerd, en zonder vermelde waarde."

DERDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op i de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stelt de hier aanwezige zaakvoerder de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, aan Van Havermaet Groenweghe Belastingconsulenten, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 4.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, volmacht, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 28.10.2010 10590-0018-011
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 30.11.2009 09868-0084-011
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 22.08.2008 08589-0119-011
16/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 15.10.2007 07773-0210-012
16/11/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 13.11.2006 06871-0792-014
09/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 07.11.2006 06867-2067-014
15/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SLKP

Adresse
TONGERSESTEENWEG 28 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande