NOTARIS BART VAN DER MEERSCH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS BART VAN DER MEERSCH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.095.614

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 20.06.2014 14197-0123-012
16/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r,roN[TE

111111111N11!111111111111

09 -

-3ELGISCH

JR BELGE-

1- 2014

~Tf . + ,,-: _

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

, .- 2 7 -12- 2013

De Hootdgriffler 1e



B`ijiagen Tii liët1elgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 873095614

Benaming

(voluit) : Notaris Bart VAN DER MEERSCH

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA ( î)

Zetel : Opitterkiezel 50, 3960 BREE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders verleden voor notaris (-lilde Engels, te Bocholt, vervangende notaris Bart Van Der Meersch, te Bree, op 6 december 2013, geregistreerd te Bree op 11 december 2013, boek 344, blad 19, vak 20, vijf bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), (getekend), de eerstaanwezend inspecteur, Johan Engels blijkt dat bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten navolgende beslissingen werden genomen:

A. De statuten werd aangepast aan het door de Nationale Kamer van Notarissen goedgekeurde gewijzigde reglement met betrekking tot de vennootschappen voor notarissen. Dienovereenkomstig opheffing en vervanging van de volledige statutentekst door navolgende nieuwe statuten:

1. Rechtsvorm Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Notaris Bart VAN DER MEERSCH".

2, Zetel.

De zetel bevindt zich te 3960 Bree, Opitterkiezel 50.

3. Doel,

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, al of niet In associatief verband, onder eerbiediging van de,

wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd achttienduizend zeshonderd euro (318.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (II100ste) van het kapitaal.

6. Aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam. Zij dienen steeds op naam te zijn van de zaakvoerder(s), die een notaris of geassocieerd notaris moet(en) zijn.

Indien (één van) de zaakvoerder(s) niet langer notaris is, dienen diens aandelen overgedragen te worden, aan een andere of nieuwe zaakvoerder die notaris is. Zowel in geval van overdracht van aandelen docr een vennoot aan een nieuwe toetredende vennoot (zijnde een externe overdracht) als in geval van overdracht van aandelen door een vennoot aan een andere vennoot (zijnde een interne overdracht), wordt, teneinde de vergoeding voor de overgedragen aandelen te bepalen, een schatter aangesteld door de Nationale Kamer van Notarissen volgens de procedure voorzien in het Koninklijk Besluit van tien augustus tweeduizend en één.

In geval van overlijden van de notaris-titularis, gaan zijn rechten niet op zijn erfgenamen over. De erfgenamen hebben enkel recht op de waarde van de aandelen, gehouden door de overleden notaris, die zal worden bepaald en uitbetaald overeenkomstig de Wet op het Notarisambt.

In voorkomend geval dient te worden overgegaan tot een wijziging van het doel of tot ontbinding van de vennootschap.

7, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die bevoegd zijn voor alle handelingen,. die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan enkel worden bestuurd door haar vennoot of vennoten die notaris is of zijn of door één of meerdere notariële participatievennootschappen of notariële bestuursvennootschappen.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer kan optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing ais notaris, tijdens de duur van de schorsing,

In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder ais notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

8, - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder: a)door haar zaakvoerder(s), die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

b)door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel 3 vermelde doel uitoefent zullen uitsluitend de notarisoprichters zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verlenen voor de verrichtingen waarvoor een notaris volmacht mag verlenen,. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben.

9. Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de enige vennoot-oprichter, notaris Bart Van Der Meersch, wonende te 3960 Bree, Opitterkiezel 50, die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

10. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om negen uur (09.00u),

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens een vennoot erom verzoekt. Deze vennoot zorgt voor de bijeenroeping der andere vennoten en deelt de agenda mee.

11. Boekjaar.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar,

B. Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist tot kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van driehonderd negentigduizend vijfhonderd veertig euro en vijfentwintig cent (390.540,25 ¬ ), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, om het maatschappelijk kapitaal te brengen van driehonderd achttienduizend zeshonderd euro (318.600,00 ¬ ) op zevenhonderd en negenduizend honderd veertig euro en vijfentwintig cent (709,140,25 ¬ ), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde honderd (100) aandelen met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (11900ste), en zonder uitgiftepremie, en dit alles onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB). Deze kapitaalverhoging zal volstort worden ten belope van honderd procent (100%). Later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB,

C.inschrijving en volstorting op deze kapitaalverhoging

Het genoemde bedrag van in totaal driehonderd negentigduizend vijfhonderd veertig euro en vijfentwintig cent (390.540,25 ¬ ) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank te Bree, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Bart Van Der Meersch", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4 december 2013, dat ondergetekende notaris is overhandigd om in het dossier bewaard te worden,

D, Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd negentigduizend vijfhonderd veertig euro en vijfentwintig cent (390.540,25 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd en negenduizend honderd veertig euro en vijfentwintig cent (709.140,25 ¬ ), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde honderd (100) aandelen met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste),

E.Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5, Kapitaal,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd en negenduizend honderd veertig euro en

vijfentwintig cent (709.140,25 ¬ )o

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van

éénlhonderdste (11100ste) van het kapitaal."

Notaris Hilde ENGELS

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- gecoordineerde statuten

iw .

1,

Voor-

behouden

aan het

" ' Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13219-0595-012
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12185-0544-012
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 17.06.2011 11176-0488-012
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 23.06.2010 10213-0190-012
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 19.06.2009 09257-0305-012
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08270-0017-012
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 21.06.2007 07284-0180-012
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 14.08.2006 06630-2856-015

Coordonnées
NOTARIS BART VAN DER MEERSCH

Adresse
OPITTERKIEZEL 50 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : Opitter
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande