MULTIMEDIA FABRIEK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULTIMEDIA FABRIEK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.768.563

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na meerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3560 Lummen, O.L, Vrouwstraat 42

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 31 maart 2014, dewelke' binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MULTIMEDIA FABRIEK", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal in de statuten ten bedrage van zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000,-Bef) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR).

TWEEDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat er in de oprichtingsakte driehonderd (300) aandelen werden gecreëerd met een nominale waarde van tweeduizend vijfhonderd frank (2.500 BEF) hetzij éénenzestig euro zevenennegentig cent (61,97 EUR) per aandeel.

De vergadering besluit de nominale waarde van deze driehonderd (300) aandelen af te schaffen en deze te; vervangen door een fractiewaarde.

DERDE BESLUIT: De vergadering stelt van dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 3560 Lummen, O.L,Vrouwstraat 42.

VIERDE BESLUIT: De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "MULTIMEDIA FABRIEK", naar "MULTIMEDI BUSINESS".

VIJFDE BESLUIT: De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 24 maart 2014 betreffende de toelichting bij de wijziging van het doel van de vennootschap. Aan dit verslag Is overeenkomstig artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen een staat, van actief en passief van de vennootschap gehecht, afgesloten op 31 december 2013.

De vergadering ontslaat de notaris van de volledige lezing van dit verslag, be-spreekt het verslag en geeft haar goedkeuring aan dit verslag.

ZESDE BESLUIT: De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de raad van bestuur te wijzigen, zodanig dat het doel voortaan zal luiden als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor derden, het produceren en het leveren van goederen, diensten en adviezen, alsook het realiseren van studies op het gebied van informatica en de multimedia, de grafische vormgeving, de beeldcommunicatie en telecommunicatie, alsook de conceptvisualisatie.

Dit omvat ondermeer het ontwerpen en het installeren van informaticasystemen, zowel qua hardware als qua software, het leveren van daarbij gepaard gaande diensten inzake advies, dienstverlening, bijstand, analyse en programmatie, het terbeschikking stellen van personeel en materiaal en het verstrekken van opleiding inzake.

De vennootschap zal ook voortgezette vorming of training verstrekken aan volwassenen in het kader van hun beroepsloopbaan en aan werkzoekenden. Deze opleidingen kunnen gebeuren op het gebied van informatica en multimedia, grafische vormgeving, beeldcommunicatie en telecommunicatie, alsook conceptvisualisatie. Deze opsomming is illustrabel en niet limitatief.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap kan enkel deelnemen in een andere vennootschap bij beslissing van de algemene vergadering genomen met een twee/derde meerderheid van stemmen."

ZEVENDE BESLUIT: De vergadering besluit het bestuur van de vennootschap te wijzigen als volgt: de vennootschap zal niet langer bestuurd worden door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie (3) leden zoals nu voorzien is in de statuten, maar door minstens één (1) bestuurder, tevens gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz, van L ik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111,11.1à1 11111113111

RECtlTSANKnan f,^OOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

09 MEI z014

Griffie

Onderrlemingsnr : 0454.768.563

Benaming

(voluit) : MULTIMEDIA FABRIEK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1/4~

~:-

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derhalve zal de vennootschap ook rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door de gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

Île ACHTSTE BESLUIT: Ingevolge de inwerkingtreding van het Wetboek van vennootschappen, besluit de

vergadering tot de schrapping in de statuten en de verwijzingen in de statuten naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en beslist ze tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten.

Verder besluit de vergadering de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (corporate governance-wetgeving, de vereffeningsregeling, enzovoort...).

NEGENDE BESLUIT: De vergadering besluit overeenkomstig de vorige besluiten de statuten te herwerken en te coördineren zodat deze vanaf heden als volgt zullen luiden:

STATUTEN

ARTIKEL 1: Naam

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid, met de benaming MULTIMEDI BUSINESS.

ARTIKEL 2; Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, O.L.Vrouwstraat 42.

ARTIKEL_ 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor derden, het produceren en het leveren van goederen, diensten en adviezen, alsook het realiseren van studies op het gebied van informatica en de multimedia, de grafische vormgeving, de beeldcommunicatie en telecommunicatie, alsook de conceptvisualisatie.

Dit omvat ondermeer het ontwerpen en het installeren van informaticasystemen, zowel qua hardware als qua software, het leveren van daarbij gepaard gaande diensten inzake advies, dienstverlening, bijstand, analyse en programmatie, het terbeschikking stellen van personeel en materiaal en het verstrekken van opleiding inzake.

De vennootschap zal ook voortgezette vorming of training verstrekken aan volwassenen in het kader van hun beroepsloopbaan en aan werkzoekenden, Deze opleidingen kunnen gebeuren op het gebied van informatica en multimedia, grafische vormgeving, beeldcommunicatie en telecommunicatie, alsook conceptvisualisatie. Deze opsomming is illustrabel en niet limitatief.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap kan enkel deelnemen in een andere vennootschap bij beslissing van de algemene vergadering genomen met een twee/derde meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 4; Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent

(18,592,01 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Dit aantal aandelen is veranderlijk.

ARTIKEL 17: Bestuur  raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, vennoten.

De algemene vergadering die de bestuurder(s) benoemt bepaalt hun aantal en de duur van hun opdracht, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering,

ARTIKEL 22: Bevoegdheid van het bestuur

a) algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het bestuur is bevoegd om alle daden van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is. Aldus heeft (hebben) de bestuurder(s) de macht om, ondermeer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan ie gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije of onbelemmerde levering van goederen kunnen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hem verleende macht te delegeren bij in de tijd en omvang beperkte lastgeving.

Voor-

tehouden

aan het

Belgisch

Staats tad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur duidt onder haar leden één of meer gedelegeerde bestuurders aan, belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; indien er meerderen worden benoemd, treden zij afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als collega op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

c) bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degene aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onderverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 23: Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronderbegrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door de gedelegeerd bestuurder, die alleen kan optreden;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

ARTIKEL 24: Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten, ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrich-tingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwis-seling, de processen-verhaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 25: Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand maart om 19 uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-volgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 28: Stemrecht

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

ARTIKEL 31: Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. ARTIKEL 33: Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang en in de mate waarin dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering, op voordracht van de raad van bestuur, beslist tot de uitkering en de verdeling van de winst, rekening houdend met de statuten en binnen de grenzen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aan-duidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden uitbetaald worden.

ARTIKEL 36: Liquidatieboni

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

TIENDE BESLUIT: De vergadering besluit de voltallige raad van bestuur te ontslaan niet onmiddellijke ingang en besluit het aantal bestuurders vast te stellen op één en te benoemen tot enige bestuurder, tevens gedelegeerd bestuurder, voor onbepaalde duur:

- de heer HENCKAERTS Marc, wonende te 3600 Genk, Klotsenhoutstraat 11, voornoemd.

Hij verklaart hierbij het mandaat van bestuurder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor uitoefenen van een mandaat.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing treft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan met een staat van actief en passief.

Notaris Ivo Vrancken

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2014 : HA078355
09/09/2013 : HA078355
07/09/2012 : HA078355
19/07/2011 : HA078355
13/08/2010 : HA078355
12/08/2009 : HA078355
29/08/2008 : HA078355
28/08/2008 : HA078355
13/08/2008 : HA078355
07/11/2007 : HA078355
22/08/2007 : HA078355
11/07/2006 : HA078355
26/07/2005 : TG078355
19/01/2005 : TG078355
24/12/2004 : TG078355
04/11/2004 : TG078355
16/09/2004 : TG078355
10/04/2003 : TG078355
27/09/2002 : TG078355
09/11/2001 : TG078355
03/10/2000 : TG078355
04/05/2000 : TG078355
04/05/2000 : TG078355
05/09/2016 : HA078355

Coordonnées
MULTIMEDIA FABRIEK

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 42 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande