LISMONT PROJECT SOLUTIONS , AFGEKORT LPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LISMONT PROJECT SOLUTIONS , AFGEKORT LPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.382.619

Publication

15/07/2014
ÿþ(M\ Mod 2.1

1(r,

_ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V III II II

beh

aa

Bel

Staa





Neergelegd ter griffie der rochtblAk

y. koophandel Antwerpen afd, l'ontIPI-:n

02 -07- 201it

De griffieriffie

Ondememingsnr : 0823382619

Benaming

(voluit) : Lismont Project Solutions

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kapelstraat 85, 3720 Kortessem

Onderwerp akte: benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 20 juni 2014 met als

beslissingname:

De benoeming van mevrouw Greet Weeghmans tot niet-statutair zaakvoerder met ingang vanaf

01/07/2014.

Bart Lismont

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13208-0198-009
30/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302154*

Neergelegd

28-03-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLUIT  VERSLAG OMTRENT DOELSWIJZIGING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010.

De aanwezige aandeelhouders/vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. TWEEDE BESLUIT  DOELSWIJZIGING

De vergadering met éénparigheid der stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de bestaande tekst door volgende tekst:

 De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan particulieren, openbare besturen, bedrijven en ondernemingen van alle aard op het vlak van administratie, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, techniek, enz. Het verschaffen van financiële, commerciële of administratieve informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

2. Het geven van opleidingen en seminaries voor particulieren, overheden en bedrijven alsook volwassenenvorming.

3. Het ontwerpen en programmeren van computer-programma's.

4. Computerconsultancy-activiteiten alsook gegevensverwerking, webhosting en webportalen.

5. Reparatie van computers en randapparatuur, communicatieapparatuur, consumentenelektronica, huishoudapparaten en van werktuigen voor gebruik in huis en tuin

6. De reparatie van producten van metaal, van machines, elektronische en optische apparatuur, elektrische apparatuur, industriële machines, toestellen en werktuigen

7. Het uitvoeren van elektrische installaties en installaties van elektrische bedrading en toebehoren alsook de installatie van hulpvoeding systemen en bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

8. Algemene bouw van residentiële gebouwen.

9. Schrijnwerkerij (hout metaal en kunststof), timmerwerken, meubelmakerij en metaalbewerking

10. Schilderwerken.

11. Dakwerkzaamheden.

12. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei enz.

13. De teelt van pit- en steenvruchten, van andere boomvruchten, kleinfruit en noten alsook de ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen

14. De vervaardiging van machines en werktuigen voor de landbouw en de bosbouw

15. De vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen, keukenmeubelen, eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, tuin- en terrasmeubelen en andere meubelen.

16. De groot- en kleinhandel in alcoholische en andere dranken alsook de thuisbezorging daarvan.

17. Ingenieursactiviteiten en het verlenen van aanverwant technisch advies

Ondernemingsnr : 0823.382.619

Benaming

(voluit) : LISMONT PROJECT SOLUTIONS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3720 Kortessem, Kapelstraat 85

Onderwerp akte: Modificatie

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Georges Hougaerts te Tongeren op 28/03/2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LISMONT PROJECTS SOLUTIONS, afgekort LPS, werd gehouden op het kantoor van notaris Georges Hougaerts te 3700 Tongeren, de Tieckenstraat 7.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

18. De handel in eigen onroerend goed, de verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel en niet-residentieel onroerend goed

19. Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren en verhuren, leasen, alsook het beheer zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participaties onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van alle vennootschappen in industriële, commerciële, financiële, onroerende, bestaande of op te richten ondernemingen alsook alle investeringen en financiële verrichtingen met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de depositobanken en aan de private spaarkassen.

20. Het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen het adviseren en directie voeren over andere ondernemingen en vennootschappen. Het toestaan van leningen, zich borgstellen.

21. De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en

nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

22. De vennootschap mag onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Aanpassing van artikel 4 van de statuten aan de genomen beslissing.

DERDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerder om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan notaris Georges Hougaerts te Tongeren om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coördinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch:

-- het elektronisch afschrift van de akte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel

-- de elektronische gecoördineerde statuten;

Per post:

-- het verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva afgesloten op 31/12/2010;

Meester Georges Hougaerts

Notaris met standplaats te Tongeren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 21.06.2016 16229-0139-012

Coordonnées
LISMONT PROJECT SOLUTIONS , AFGEKORT LPS

Adresse
KAPELSTRAAT 85 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande