KANTOOR LISMONT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR LISMONT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.635.120

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.09.2014 14622-0208-015
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0268-015
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 05.06.2013 13154-0339-015
08/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898.635.120

Benaming

(voluit) : KANTOOR LISMONT

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 3720 Kortessem, Kerkplein 5/F

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene vergadering  Statutenwijzigingen: OMVORMING IN BVBA - KAPITAALVERHOGING.

Uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 29 juli 2011, geregistreerd te Maasmechelen op 4 augustus 2011, Boek 5/281 blad 51 vak 07, ontvangen: vijfentwintig euro, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit:

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals voorgesteld in de agenda, te weten tot achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-) door incorporatie van bestaande reserves, ten belope van veertienduizend euro (E 14.000,-), zoals beschreven in voormeld bedrijfsrevisoraal verslag, om het te brengen van drieduizend zevenhonderd vijftig euro (E 3.750,-) naar achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600), evenwel volstort ten belope van zeventienduizend zevenhonderd vijftig euro (E 17.750,-) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar waardoor de fractiewaarde van de huidige aandelen wordt verhoogd.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt hierbij vast dat de kapitaalverhoging werd doorgevoerd en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-), verdeeld in honderd (100) aandelen.

Na rijpe beraadslaging stelt de vergadering met eenparigheid van stemmen vast dat het nieuwe kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600;) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelde waarde.

Tweede besluit:

De vergadering beslist de huidige zaakvoerders, zijnde I) voornoemde heer LISMONT Erik en 2) voornoemde heer LISMONT Geert, te ontslaan en hen kwijting en décharge te verlenen voor hun bestuur.

Derde besluit:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen voormelde Vennootschap onder Firma KANTOOR LISMONT om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KANTOOR L1SMONT met ingang van heden.

- ..

----------- ----------------- ------- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111 II II luilila

*11136979'

V beh

aa Bel Staf

II



lneergeiegd ter gaie dor rechtbank v. koophandel te TONGg'r E 7j

~

Z 9 -08- 2011

[De Hoofdgriffier,Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KANTOOR LISMONT is de voorzetting van voormelde Vennootschap onder Firma KANTOOR LISMONT, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 april 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door voormeldde Vennootschap onder Firma KANTOOR LISMONT, worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KANTOOR LISMONT.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KANTOOR L1SMONT.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen blijven dezelfde. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door voormelde Vennootschap onder Firma gehouden werd, voortzetten en zal voortaan jaarrekeningplichtig zijn.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KANTOOR LISMONT behoudt het nummer 0898.635.120 waaronder de vennootschap onder firma KANTOOR LISMONT ingeschreven was in rechtspersonenregister te Tongeren evenals voormeld BTW-nummer.

De honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het aantal dat zij bezitten in voormelde omgezette Vennootschap onder Firma KANTOOR USMONT.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is voormelde - Vennootschap onder Firma KANTOOR LISMONT omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Vierde besluit:

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 30 juni 2011 dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 april 2011, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de heer JACKERS Jurgen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, de dato 28 juli 2011 luiden als volgt:"

1.de staat van actief en passief per 30 april 2011 van de VOF Kantoor Lismont werd gecontroleerd overeenkomstig de normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap;

2.onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 april 201 1 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgevonden. Hierbij werden overwaarderingen vastgesteld van het netto-actief, waarvan het nettobedrag EUR 1.000,00 negatief bedraagt.

3.het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaarderingen, EUR 31.758,71 bedraagt en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 18.600,00.

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

Vijfde besluit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Hierna beslist de vergadering om te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders: 1) voornoemde heer LISMONT Erik, en 2) voornoemde heer LISMONT Geert, die verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen hun benoeming verzet, en 3) voornoemde heer LISMONT Michiel Patrick , geboren te Hasselt op 25 april 1990, (N.N. 90.04.25 267-28), wonend te 3720 Kortessem, Hachentstraat 7, die zijn mandaat stilzwijgend zal aanvaarden door het stellen van (rechts)handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

Zesde besluit:

Hierna besluit de vergadering tot herwerking van de statuten, aangepast aan de voorgaande besluiten, en aan de thans van toepassing zijnde wetgeving.

Dientengevolge beslissen de vennoten de huidige tekst van de statuten af te schaffen en te vervangen door volgende tekst:

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel één - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "KANTOOR LISMONT".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3720 Kortessem, Kerkplein 51F.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsidensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- ne beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

- het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en hervezekeringsbemiddeling en de distributie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervangeing van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN IND1EN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT.

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN BIJ

OVERLIJDEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN

B ESTAAT

De aandelen worden overgedragen onder de levenden en gaan over bij overlijden mits instemming van alle vennoten. Tegen de weigering tot overdracht zal geen verhaal kunnen uitgeoefend worden.

Aan de vennoten wordt een voorkooprecht verleend betreffende de bestaande aandelen. Dit voorkooprecht zal als volgt uitgeoefend warden:

a) Wanneer vennoten aandelen wensen te verkopen, of wanneer aandelen door overlijden van een vennoot overgaan, zullen de vennoten die wensen te verkopen of zullen de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot deze aandelen bij voorkeur vooraf moeten aanbieden aan de andere vennoten.

b) Deze andere vennoten beschikken over een voorkooprecht betreffende deze aandelen in verhouding tot het aantal aandelen waarvan zij reeds eigenaar zijn en dit ten herleidbare titel en ten niet-herleidbare titel.

c) Indien de bestaande vennoten van hun voorkooprecht gebruik maken, zullen de aandelen worden overgenomen aan de prijs die jaarlijks na de jaarvergadering zal worden vastgesteld, door de vennoten die aan de jaarvergadering deelnemen en die beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Deze beslissing zal worden vastgesteld in een bijzonder document; de vastgestelde prijs zal gelden ten titel van, dading voor alle overnamen van aandelen in de loop van het daaropvolgend jaar.

Ingeval zou nagelaten worden deze prijs vast te stellen bij een bepaalde jaarvergadering, wordt deze als volgt bepaald: gecorrigeerde intrinsieke waarde.

d) Voor de betaling van de overnameprijs zal uitstel verleend worden tot twee jaar. Over de niet-betaalde overnameprijs zal evenwel intrest betaald worden aan de rentevoet van de Nationale Bank van België voor voorschotten in rekening-courant op overheidsfondsen verhoogd met drie ten honderd.

e) Indien de bestaande vennoten van hun voorkooprecht geen gebruik maken zullen de vennoten die wensen te verkopen dit vrij kunnen doen en zullen de erfgenamen en rechthebbende van overleden vennoten rechtsgeldig vennoot worden.

f) Vennoten die wensen te verkopen of erfgenamen en rechthebbenden van overleden vennoten dienen de aandelen die zij wensen te verkopen of die afhangen van de nalatenschap van de overleden vennoot, aan te bieden aan de andere vennoten bij middel van een aangetekend schrijven, te versturen ingeval van overlijden binnen de drie maanden na dit overlijden.

Deze andere vennoten zullen alsdan, vanaf ontvangst van voormeld aangetekend schrijven, over een periode van drie maanden beschikken om zich te beraden en te beslissen, eveneens bij aangetekend schrijven kenbaar te maken, of zij de aandelen overnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien bepaalde vennoten niet overnemen zullen de verkopende vennoten of de erfgenamen of rechthebbende van overleden vennoten de niet -opgenomen aandelen opnieuw moeten aanbieden aan de vennoten die van het voorkooprecht gebruik te maken.

De vennoot die zijn aandelen wenst te verkopen en deze aan de andere vennoten aanbood in voorkoop, zal evenwel zijn aanbod kunnen intrekken indien niet al de aangeboden aandelen door de andere vennoten overgenomen worden. Evenzo zullen na overlijden vaneen vennoot al de van zijn nalatenschap afhangende aandelen door de andere vennoten moeten overgenomen worden, willen zij voorkomen dat de erfgenamen of rechthebbenden rechtsgeldig vennoot zouden worden.

De zaakvoerder(s) zal (zullen) van al deze verrichtingen op de hoogte gehouden worden met het oog op de regularisatie in het vennotenregister.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan kan dit vruchtgebruik worden overgedragen onder de voorwaarden hoger vermeld.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van artikel 257 van het W.Venn. kan de zaakvoerder niet zonder instemming van voornoemde heer LISMONT Erik besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek. Voor alle investeringen van de vennootschap boven de som van vijfduizend euro (E 5.000,-), heeft de zaakvoerder de toestemming van voornoemde heer LISMONT Erik nodig.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel elf - CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van juni om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht warden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Artikel vijftien - NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING.

Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op l januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel achttien - ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Artikel negentien - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zevende besluit:

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Tom COLS ON, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge















Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten en het verslag van de zaakvoerder en de revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 22.09.2015 15594-0597-015

Coordonnées
KANTOOR LISMONT

Adresse
KERKPLEIN 5F 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande