IMPACT INTERIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMPACT INTERIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.633.166

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 25.06.2014 14217-0264-039
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.08.2013 13435-0029-037
05/08/2013
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13122241>

V beh

aa

Bel Staa

nt.yrl;U+'" 1VI\ YhIY IVuVri.rtltl1L.L

2 5~07-2tie S~~~~

Ondernemingsnr : 0464.633.166

Benaming

(voluit) : Impact

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luikersteenweg 167, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de algemene algemene vergadering gehouden op 8 juni 2012:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

",Het mandaat van de huidige commissaris komt te vervallen. De algemene vergadering herbenoemt CVBA' Deloitte Bedrijfsrevisoren als commissaris voor een periode van 3 jaar."

Gezien in tussentijd de vennootschap Maintec via fusie is overgenomen met Impact, wordt de benoeming van de commissaris eveneens via Impact gepubliceerd.

Uittreksel uit de notulen van de algemene algemene vergadering Maintec gehouden op 28 juni 2012:

".Het mandaat van de huidige commissaris komt te vervallen. De algemene vergadering herbenoemt CVBA Deloitte Bedrijfsrevisoren als commissaris voor een periode van 3 jaar,"

Decadam SPRL vertegenwoordigd door Eric Dantinne

Gedelegeerd bestuurder"

Uittreksel uit de notulen van de algemene algemene vergadering gehouden op 24 mei 2013: "3.1 Eerste besluit

Overeenkomstig artikel 556 W. Venn. besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid de Clausules van, Controleverandering goed te keuren en over te gaan tot de publicatieformaliteiten voorzien in datzelfde artikel.

3.2.Tweede besluit

Overeenkomstig artikel 556 W. Venn., besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid om de bepalingen van, en de verrichtingen ingevolge de Documenten, en in het bijzonder alle bepalingen dewelke rechten toekennen: aan derden die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van een openbaar bod op de aandelen van de Vennootschap of van een wijziging van de controle die op haar wordt; uitgeoefend, goed te keuren en over te gaan tot de publiciteitsformaliteiten voorzien in datzelfde artikel.

3.2.Bijzondere volmacht

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, De heer Dantinne Eric, en de heer De Meu Koenraad als bijzonder gevolmachtigde(n) om te handelen in naam en voor rekening van' de Vennootschap teneinde alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de Vennootschap), en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en in het. algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht; elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of,

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voort

behouden ee he Belgisch

Staatsblad

meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender

" welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht,"



Decadam SPRL vertegenwoordigd door Eric Dantinne Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergel.eg: volmacht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2012
ÿþe' v Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondememingsnr: 0464.633.166

Benaning (voluit) : Impact Interim

{verkort}

Rechtsvorrs : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Luikersteenweg 167 - 3500 Hasselt

Onderwerpen) akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op zevenentwintig september tweeduizend twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van De naamloze vennootschap IMPACT INTERIM, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0464.633.166., hierna genoemd de "overnemende vennootschap B" volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen; EERSTE BESLUIT

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze; vennootschap TOP INTERIM door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap IMPACT INTERIM.

2. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap TOP INTERIM besluit de vennootschap te ontbinden met ingang van 1 oktober 2012, zonder vereffening, met het oog op de fusie met de naamloze vennootschap IMPACT INTERIM,

TWEEDE BESLUIT

1. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap B besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap B.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken; vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, met uitzondering van de voormelde fusie, van de overnemende vennootschap B, waarvan hoger sprake. De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap B.

Vermits de overnemende vennootschap B houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap A zullen de aandelen van de overgenomen vennootschap A worden vernietigd,

Alle rechten en plichten en verbintenissen welke zullen ontstaan door de overgenomen vennootschap A vanaf 1 oktober 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap; B.

2, Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze, vennootschap TOP INTERIM, zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, en dit met ingang van 1 oktober 2012.

a. Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat alle activa en passiva, die allen, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende' vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap B treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

De overgenomen vennootschap verklaart geen onroerènde goederen in eigendom té hebben.

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de ovememendevennootschap.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude

aan hel

Beigiscl

Staetsbl:

Rechtbank van koophandel

0 5 DEC, 2012

te HhiegI-T

f

P

Vaar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnfn

ï De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A als hiervoor omschreven worden in ; de boekhouding van de overnemende vennootschap B opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden, c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat , vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A ais de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A ophoudt te bestaan vanaf 1 oktober 2012.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap A over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd (hetzij dus vanaf 1 januari 2012) en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap (hetzij dus tot en met 30 september 2012) goed te keuren in afzonderlijke notulen, nadat deze cijfers zijn opgemaakt.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming zal de vergadering van de overnemende vennootschap B kwijting verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap A voor de uitoefening van hun mandaat tot en met 30 i september 2012,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "IMPACT".

ZESDE BESLUIT

' De vergadering van de overnemende vennootschap beslist de datum van de algemene vergaderingvan i aandeelhouders te verplaatsen naar de laatste maandag van de maand juni om elf uur,

ZEVENDE BESLUIT- OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

1. De vergadering machtigt de notaris om :

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A;

- een gecodrdineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B en deze neer te , leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

2, De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B machtigen de raad van bestuur van de ovememende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende

" vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

' Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

" - expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2012
ÿþr' -

ulad wad 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernerningsnr . 0464.633.166

Benaming (vvluie) Impact Interim (verkort)

Rechtbank van koophandel

~ 7 NOV. 202

tectiereEi.T

I IIlI 1111111 IIlI I

*iaiesia3*

111

' Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledtg adres) : Luikersteenweg 167 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op. zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de: aandeelhouders van de naamloze vennootschap IMPACT INTERIM, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonen register Hasselt onder nummer BTW BE; 0464.633.166., hierna te noemen de "overnemende vennootschap" volgende besluiten met eenparigheid van' stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

AFSTAND VAN DE FUSIEVERSLAGEN EN DE FORMALITEITEN VERMELD IN DE ARTIKELEN 694 EN' 695 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De aandeelhouders van de overnemende vennootschap en de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verklaren ieder uitdrukkelijk afstand te doen van de toepassing van de artikelen 694 en 695, Wetboek van Vennootschappen

TWEEDE BESLISSING

KENNISNAME EN BESPREKING VAN DE STUKKEN

De buitengewone algemene vergaderingen van beide betrokken vennootschappen nemen kennis van en! bespreken de hierna vermeide stukken, waarvan de aandeelhouders de mogelijkheid hebben gehad kosteloos! een afschrift te bekomen:

Fusievoorstel

De vergadering neemt kennis van het het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 Wetboek van Vennootschappen in gezamenlijk overleg opgesteld door de bestuursorganen van de overgenomen vennootschap: en de overnemende vennootschap bij onderhandse akten van 13 juli 2012;

Verslaggeving Bedrijfsrevisor

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Dominique ROUX, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13 heeft op 26 september 2012 het verslag opgesteld omtrent de inbreng in natura, zoals vocrgeschreven door artikel; 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

`Besluit:,

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap Impact Interim, bestaat uit het nettoi vermogen ten belope van 57.705,10 EUR van de naamloze vennootschap Maintec, De effectieve! kapitaalverhoging bedraagt 62.000,00 EUR. De inbreng in natura in Impact interim NV zal uitgevoerd worden: naar aanleiding van de fusie door overname overeenkomstig artikel 671 en volgende van het Wetboek van: Vennootschappen door Impact interim NV van Maintec NV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid: en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door; het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, maar gezien er geen belastingvoorziening ten bedrage 42 (000) EUR werd opgenomen bij Maintec NV, leiden deze niet tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, niet de fractiewaarde van de ais tegenprestatie van de inbreng uit te geven aandelen,: vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige

verrichting. Hierdoor is de inbreng in natura met vernoemd bedrag overgewaardeerd.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 407 aandelen van de naamloze vennootschap Impact

Interim zonder vermelding van nominale waarde. Alle betrokken partijen hebben zich uitdrukkelijk akkoord

verklaard met deze transactie en de hieraan gekoppelde vergoeding.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren

onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie.toegekende vergoeding.

Hasselt, 26 september 2012

De commissaris

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Dominique Roux"

Bijzonder verslag bestuursorgaan

De vergadering neemt ook kennis van het verslag van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap

van 13 juli 2012, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van de beide laatste verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd ter

griffie van de bevoegde rechtbank zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen. DERDE BESLISSING

FUSIE

De Algemene vergaderingen beslissen ieder afzonderlijk eenparig de fusievoorstellen goed te keuren zoals ze

werden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt op 23 juli 2012 en betuigen hun

instemming met de verrichtingen die erin voorzien worden als volgt:

a. Fusie door overneming - Kapitaalverhoging

De naamloze vennootschap IMPACT INTERIM, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0464.633.166 neemt de naamloze vennootschap MAINTEC, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0863.888.433 over.

Bij deze verrichting gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap MAINTEC over zonder

uitzondering onder algemene titel op de naamloze vennootschap IMPACT INTERIM.

Het kapitaal van de naamloze vennootschap IMPACT INTERIM wordt hierdoor verhoogd met een bedrag van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) om het te brengen van twee honderd zevenenveertig duizend achthonderd drieënnegentig duizend euro tweeënvijftig cent (247.893,52 EUR) op driehonderd en negen duizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (309.893,52 EUR).

Tengevolge van de verhoging worden vierhonderd en zeven (407) nieuwe aandelen uitgegeven die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten verlenen als de bestaande aandelen.

b. Vergoeding.

Aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap MAINTEC worden in vergoeding van de overname vier honderd en zeven (407) volledig volstorte aandelen in de overnemende vennootschap toegekend tegen zeshonderd twintig (620) volledig volstorte aandelen in de overgenomen vennootschap, hetzij in totaal vierhonderd en zeven (407) volledig volstorte nieuwe aandelen

De uit te keren aandelen zijn van dezelfde aard en geven dezelfde rechten als de reeds bestaande aandelen. Het kapitaal van de overnemende vennootschap zal daarna bijgevolg vertegenwoordigd zijn door tien duizend vierhonderd en zeven (10.407) aandelen

De nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli 2012.

Er is geen afgifte van fracties voorzien, noch een opleg in geld.

c. Aandelen

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur van de ovememende vennootschap om de nieuwe aandelen uit te reiken aan aandeelhouders van de overgenomen vennootschap. Binnen één maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal de raad van bestuur van de ovememende vennootschap de volgende gegevens aanbrengen in haar aandelenregister:

identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen, het aantal aandelen van de ovememende vennootschap dat aan hen toekomt de datum van het fusiebesluit.

De vergadering verleent eveneens volmacht aan de raad van bestuur van de ovememende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door de inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit van de woorden "omgeruild tegen (aantal) aandelen van de naamloze vennootschap IMPACT INTERIM met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

De bestuurders kunnen zich ten dien einde laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager.

d. Vanaf 1 juli 2012 werden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig

geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

e. Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik E3 vermla

f. Aan de leden van het bestuur van de bij de fusie betrokken' vennootschappen worden geen bijzondere

voordelen toegekend.

VIERDE BESLISSING

Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de

overnemende vennootschap.

De vergadering verzoekt mij notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen

vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap MAINTEC ten

algemene titel over op de ovememende vennootschap de naamloze vennootschap IMPACT INTERIM.

Het vermogen van de vennootschappen is uitgebreid omschreven in de hoger vernielde verslaggeving van het

bestuursorgaan van de overnemende vennootschap omtrent de inbreng in natura.

Voor een uitvoerige beschrijving wordt dan ook naar dit verslag verwezen.

VIJFDE BESLISSING

Eenparig beslist de vergadering artikel 5 van de statuten van de overnemende vennootschap te wijzigen om het

in overeenstemming te brengen met de ingevolge de fusie besloten kapitaalsverhoging en uitgifte van nieuwe

aandelen. Het zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en negen duizend achthonderd drieënnegentig euro

tweeënvijftig cent (309.893,52 EUR) vertegenwoordigd door tien duizend vierhonderd en zeven (10.407) ,

aandelen zonder vermelding van waarde"

ZESDE BESLISSING

Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat vermits de algemene vergaderingen van de naamloze

vennootschappen IMPACT INTERIM en MAINTEC zoals hoger gemeld het fusievoorstel hebben aangenomen,

de fusie is tot stand gekomen en de overgenomen vennootschap de naamloze vennootschap MAINTEC, met

maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister

Hasselt onder nummer BTW BE 0863.888.433, vanaf 1 juli 2012 ophouden heeft te bestaan.

ZEVENDE BESLISSING

Ontslag van bestuurders

Eenparig wordt beslist het ontslag als bestuurders te aanvaarden in de overgenomen vennootschap van:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECADAM, met maatschappelijke zetel te 4280 Hannut, rue du Marais 6B, ingeschreven in het rechtspersonenregister Huy onder nummer BTW BE 807.613.783, met als vaste vertegenwoordiger de heer Eric DANT1NNE, wonende te 4280 Hannut, rue du Marais 68;

2. de vennootschap naar Nederlands recht Maintec BV, gevestigd te 4381 CG Vlissingen (Nederland), Bellamypark 3 -5, ingeschreven in het Nederlands ondememingsregister onder nummer 02038220, met als vast vertegenwoordiger de heer Patrick van der PLOEG, wonende te 4381 CG Vlissingen, Bellamypark 3-5. Hen wordt kwijting en ontlasting verleend over de uitoefening van hun mandaat.

ACHTSTE BESLISSING

Machtiging - Volmacht

Eenparig beslist de vergadering de raad van bestuur te machtigen de genomen beslissingen uit te voeren en de instrumenterende notaris te machtigen de statuten na te coördineren.

Eenparig beslist de vergadering aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde de heer DE MEU Koenraad René, , geboren te Ronse, op 16 september 1976, wonende te 1760 Roosdaal, Reigersbaan 19, aan wie de macht " c verleend wordt om handelend door haar bevoegd orgaan met macht van indeplaatsstelling alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de aan de fusie deelnemende vennootsbhappen in de kruispuntenbank ondernemingen en hun registratie als B.T.W.-belastingplichtige te wijzigen, te verbeteren of te schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

Gecoördineerde statuten

Verslag van de raad van bestuur

- Revisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I 1111V 11111 11111 1111! 11111 11111 1il 11M 1111 1111

behouden " iziaaasa*

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Ondememingsnr : 0464.633.166

Benaming

(voluit) " IMPACT INTERIM

.verkort).

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel . 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DO 1410712012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV IMPACT INTERIM EN DE NV TOP INTERIM

De raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "IMPACT INTERIM" en "TOP INTERIM" zijn, in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), overeenkomstig artikel 719 W.Venn., waarvan hierna de tekst volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

L De naamloze vennootschap "TOP INTERIM", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167,

ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0431.584.474 en voor B.T.W onder nummer 6E-

0431.584.474, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel:

Elke activiteit uitsluitend tot doel interim-werkers tijdelijk te werk te stellen bij de gebruikers en alles wat hier rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken heeft.

De vennootschap mag alles doen wat nuttig of noodzakelijk is voor de vervulling van het maatschappelijk doel.

Zij kan eveneens de functie van bestuurder of vereffenaar waarnemen van andere vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag zich borg stellen voor haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

De vennootschap kan leningen aangaan en toestaan, evenals kredieten en voorschotten onder welke vorm en voor welke duur ook, samen met of aan verbonden vennootschappen of vennootschappen in welke ze een deelneming heeft, bestuurders of aile derden, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden waarborgen of zich borg stellen, onder meer, maar niet uitsluitend door het geven van waarborgen en zakelijke zekerheden, waarbij zij onder andere, maar niet uitsluitend, haar goederen in hypotheek of In pand mag geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel kan gewijzigd worden bij gewone beslissing van de algemene vergadering gehouden voor een notaris overeenkomstig de voorschriften van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen gesteld door haar organen zelfs indien ze buiten het, maatschappelijk doel liggen, uitgezonderd indien ze kan bewijzen dat de derde weet had hiervan of dat ze gezien de omstandigheden hier niet onwetend over kon zijn, zonder dat de publicatie van de huidige statuten kan dienen als bewijs."

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap "IMPACT INTERIM", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.633.166 en Voor de B.T.W onder nummer 6E-:

Op de laatste blz. van 4.11r. (1! vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

hevoegd cie rechtspersoon ten dannen van derden te vertegenwoordigen

Verso Nama en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

0464.633.166, heeft volgens artikel vier van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel:

De tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers teneinde tijdelijke arbeidsprestaties uit te voeren binnen het kader van de wetgeving inzake uitzendkrachten.

Alle actviteiten uitvoeren die gedekt zijn door de erkenning in het kader van de dienstencheques, zijnde: -thuishulp van huishoudelijke aard (schoonmaak van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden);

-boodschappen;

-strijken;

-mindermobielencentrale voor bejaarden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag leningen, kredieten en voorschotten aangaan of verstrekken onder eender welke vorm en voor eender welke duur, aan of met verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aandeelhouders en bestuurders of eender welke andere derden, alsmede waarborgen geven en zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden onder meer maar niet uitsluitend, door garanties en/of zakelijke zekerheden te verstrekken, inclusief maar niet uitsluitend, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris."

B.. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap per 1 oktober 2012 en dit op basis van de jaarrekening per 30 september 2012.

Er is geen boekhoudkundige retro-activiteit.

C. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap "TOP INTERIM" geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de Kapitaalsaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Naar aanleiding van de fusie worden geen bijzondere maatregelen voorgesteld of rechten toegekend.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGS-DECREET De bepalingen van het bodemsaneringsdecreet zijn niet van toepassing op de voorgenomen fusie.

Voor ontledend uittreksel

Decadam BVBA

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Eric Dantinne

Gedelegeerd bestuurder

Oo de laatste blz van Luik B vermeiden . Recto Faam en hoedanigheid van de irislrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekenïng

01/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIRVI~IIW~III~II IIIIMB~~IIW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.633.166 Benaming

(voluit) : IMPACT INTERIM (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL 17D 13/07/2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV IMPACT INTERIM EN DE NV MAINTEC

De raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "IMPACT INTERIM' en "MAINTEC" zijn, in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van fusie door overneming, overeenkomstig artikel 693 W.Venn, waarvan hierna de tekst volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

1. De naamloze vennootschap "MAINTEC", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0863.888.433 en voor de B.T.W onder nummer BE-0863.888.433, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doei, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België of In het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1, het voorzien in de tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers ais exclusieve activiteit, zonder echter uitzendkrachten bij een gebruiker tewerk te stellen of aan het werk te houden in geval van staking of lock-out;

2. het verlenen van advies, opleiding en bijstand op het vlak van personeelsbeleid en in het algemeen het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling (outplacement uitgezonderd);

3. het participeren in ondernemingen die de in punt 1 en 2 hiervoor beschreven activiteiten hebben.

De vennootschap mag leningen, kredieten en voorschotten aangaan of verstrekken onder eender welke vorm en voor eender welke duur, aan of met verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aandeelhouders en bestuurders of eender welke andere derden, alsmede waarborgen geven en zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden onder meer maar niet uitsluitend, door garanties en/of zakelijke zekerheden te verstrekken, inclusief maar niet uitsluitend, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen Kan stellen, die op welke wiize ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking an het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

ª% 2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap "IMPACT INTERIM", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersorienregister onder nummer 0464.633.166 en voor de B.T.W onder nummer BE-0464.633.166, heeft volgens artikel vier van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald :

"De vennootschap heeft tot doel:

De tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers teneinde tijdelijke arbeidsprestaties uit te voeren binnen het kader van de wetgeving inzake uitzendkrachten.

Alle actviteiten uitvoeren die gedekt zijn door de erkenning in het kader van de dienstencheques, zijnde: -thuishulp van huishoudelijke aard (schoonmaak van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden);

-boodschappen;

-strijken;

-mindermobielencentrale voor bejaarden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag leningen, kredieten en voorschotten aangaan of verstrekken onder eender welke vorm en voor eender welke duur, aan of met verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aandeelhouders en bestuurders of eender welke andere derden, alsmede waarborgen geven en zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden onder meer maar niet uitsluitend, door garanties en/of zakelijke zekerheden te verstrekken, inclusief maar niet uitsluitend, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris"

B, DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap "IMPACT INTERIM" heeft een kapitaal van tweehonderd zevenenveerlig duizend achthonderd drieënnegentig komma tweeënvijftig euro (E 247.893,52), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één tien duizendste (1110.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30/06/2012 van de vennootschap wordt geschat op één miljoen vierhonderd zeventien duizend vierendertig euro elf cent (E 1.417,034,11),

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30/06/2012van één aandeel wordt aldus geschat op honderd éénenveertig euro zeventig cent (E 141,70).

b. De naamloze vennootschap "MAINTEC" heeft een kapitaal van tweeënzestig duizend euro (E 62.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel (1/620) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 3010612012van de vennootschap wordt geschat op zevenenvijftig duizend zevenhonderd en vijf euro tien cent (E 57.705,10),

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 30/06/2012van één aandeel wordt aldus geschat op drieënnegentig euro zeven cent (E 93,07).

2. Ruilverhouding

a. De naamloze vennootschap "IMPACT INTERIM" (overnemende vennootschap) bezit geen aandelen van de overgenomen vennootschap.

b. In akkoord met de aandeelhouders van beide vennootschappen zullen aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MAINTEC" in totaal vierhonderd en zeven (407) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend worden.

Er is geen opleg verschuldigd,

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Er worden in totaal vierhonderd en zeven (407) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend op naam van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "MAINTEC", pro rata hun aandelenbezit op datum van de verwezenlijking van de fusie. Deze toekenning zal ingeschreven worden op datum van de verwezenlijking van de fusie. Van die inschrijving zullen certificaten afgegeven worden.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE

ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

Vanaf 1 oktober 2012, zijn alle handelingen verricht door de over te nemen vennootschap voor rekening van

de overnemende vennootschap.

De nieuwe aandelen geven recht op deelname in de winst vanaf 1 oktober 2012.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap per 1 oktober 2012 en dit op basis van de jaarrekening per 30 september 2012,

Er is geen boekhoudkundige retro-activiteit.

F. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap "MAINTEC" geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven,

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de overnemende vennootschap zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET 1N ARTIKEL 695 W. VENN, BEDOELDE VERSLAG

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "MAINTEC" en van de overnemende vennootschap "IMPACT INTERIM" hebben besloten afstand te doen an de fusieverslaggeving, in toepassing van de artikelen 694, laatste lid en artikel 695 § 1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, zodat dientengevolge geen vergoeding zal verschuldigd zijn aan de commissaris voor de in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde fusieverslaggeving

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, BTW BE

0429.053.863, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor,

kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, wordt door de overnemende vennootschap opdracht gegeven om het verslag op te maken, zoals bedoeld in artikel 602 Wetboek van vennootschappen,

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt bepaald op tweeduizend euro (E 2.000,00), exclusief B.T,W..

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden:

- het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen;

-eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden teneinde het bedrag van het kapitaal

af te ronden in euro;

- het artikel met betrekking tot de historiek van het kapitaal zal worden aangevuld;

-het artikel betreffende de te vervullen formaliteiten voor het organiseren van een algemene vergadering zal

worden aangepast aan de recente wetswijziging.

Desgevallend zal tevens voorgesteld worden de statuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving, waar

nodig (update).

S,

VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De bepalingen van het bodemsaneringsdecreet zijn niet van toepassing op de voorgenomen fusie.

Voor ontledend uittreksel

Decadam BVBA

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Eric Dantinne

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van da perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehoudeQ aan hot Belgisch

Staatsblad

03/05/2012 : HA100082
11/01/2012 : HA100082
18/07/2011 : HA100082
25/05/2011 : HA100082
06/09/2010 : HA100082
17/12/2009 : HA100082
08/10/2009 : HA100082
01/10/2009 : HA100082
11/08/2009 : HA100082
22/07/2009 : HA100082
14/04/2009 : HA100082
20/08/2008 : HA100082
31/07/2008 : HA100082
18/05/2015
ÿþ Mort Waal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

4 6 MEI 2015

Griffie

III II SIIIIIIIIII!

*15070610*

bE i

F3

St



si

Ondernemingsnr : 0464.633.166

Benaming

(voluit) : impact

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Luikersteenweg 167, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD 6 APRIL 2015 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURDSORGANEN VAN DE NV IMPACT EN DE NV IMPACT CONSTRUCTION

De raden van bestuur van de naamloze vennootschappen "IMPACT" en "IMPACT CONSTRUCTION" zijn, in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van fusie door overneming, overeenkomstig artikel 693 W.Venn., waarvan hierna de tekst volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

i. De naamloze vennootschap "IMPACT CONSTRUCTION", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0863.888.433 en voor de B.T.W onder nummer 8E0863.888.433, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. het voorzien in de tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers in de bouwsector ais exclusieve activiteit, zonder echter uitzendkrachten bij een gebruiker tewerk te stellen of aan het werk te houden in geval van staking of lock-out;

2. het verlenen van advies, opleiding en bijstand op het vlak van personeelsbeleid en in het algemeen het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling (outplacement uitgezonderd);

3. het participeren in ondernemingen die de in punt 1 en 2 hiervoor beschreven doel hebben.

De vennootschap mag leningen, kredieten en voorschotten aangaan of verstrekken onder eender welke vorm en voor eender welke duur, aan of met verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aandeelhouders en bestuurders of eender welke andere derden, alsmede waarborgen geven en zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden onder meer maar niet uitsluitend, door garanties en/of zakelijke zekerheden te verstrekken, inclusief maar niet uitsluitend, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking an het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap "IMPACT", met zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 167, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.633.166 en voor de B.T.W onder nummer BE-0464.633.166, heeft volgens artikel vier van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald :

"De vennootschap heeft tot doel:

De tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers teneinde tijdelijke arbeidsprestaties uit te voeren binnen het kader van de wetgeving inzake uitzendkrachten.

Alle actviteiten uitvoeren die gedekt zijn door de erkenning in het kader van de dienstencheques, zijnde; -thuishulp van huishoudelijke aard (schoonmaak van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden);

-boodschappen;

strijken;

-mindermobielencentrale voor bejaarden.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap mag leningen, kredieten en voorschotten aangaan of verstrekken onder eender welke vorm en voor eender welke duur, aan of met verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aandeelhouders en bestuurders of eender welke andere derden, alsmede waarborgen geven en zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden onder meer maar niet uitsluitend, door garanties en/of zakelijke zekerheden te verstrekken, inclusief maar niet uitsluitend, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris"

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap "IMPACT" heeft een kapitaal van driehonderd en negen duizend achthonderd drieënnegentig komma tweeënvijftig euro (¬ 309.893,52), vertegenwoordigd door tienduizend vierhonderd en zeven (10.407) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één tien duizend vierhonderd en zevenste (1110.407ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 31/12/2014 van de vennootschap wordt geschat op twee miljoen driehonderd eenenveertig duizend zestig euro vijfenzeventig cent (¬ 2.341.060,75).

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 31/12/2014 van één aandeel wordt aldus geschat op tweehonderd vierentwintig euro vijfennegentig cent (¬ 224,95),

b. De naamloze vennootschap 'IMPACT CONSTRUCTION" heeft een kapitaal van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel (11620) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 31/12/2014 van de vennootschap wordt geschat op vijfhonderd achtenvijftig duizend honderd en achttien euro vierennegentig cent (¬ 558.118,94).

De niet-gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde per 31/12/2014 van één aandeel wordt aldus geschat op drieënnegentig euro zeven cent (¬ 900,19).

2. Ruilverhouding

a. De naamloze vennootschap "IMPACT' (overnemende vennootschap) bezit geen aandelen van de overgenomen vennootschap,

b. In akkoord met de aandeelhouders van beide vennootschappen zullen aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMPACT CONSTRUCTION" in totaal vierhonderd en zeven (2.481) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend worden.

Er is geen opleg verschuldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Er worden in totaal twee duizend vierhonderd eenentachtig (2.481) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend op naam van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "IMPACT CONSTRUCTION", pro rata hun aandelenbezit op datum van de verwezenlijking van de fusie. Deze toekenning zal ingeschreven worden op datum van de verwezenlijking van de fusie. Van die inschrijving zullen certificaten afgegeven worden.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE

ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

Vanaf 1 januari 2015, zijn aile handelingen verricht door de over te nemen vennootschap voor rekening van

de overnemende vennootschap.

De nieuwe aandelen geven recht op deelname in de winst vanaf 1 januari 2015.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap per 1 januari 2015 en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2014.

Er is hierdoor een boekhoudkundige retro-activiteit.

F. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap "IMPACT CONSTRUCTION" geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de overnemende vennootschap zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

G, BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND MN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "IMPACT CONSTRUCTION" en van de overnemende vennootschap "IMPACT" hebben besloten afstand te doen van de fusieverslaggeving, in toepassing van de artikelen 694, laatste lid en artikel 695 § 1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, zodat dientengevolge geen vergoeding zal verschuldigd zijn aan de commissaris voor de in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde fusieverslaggeving.

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, BTW BE

0429.053.863, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor,

kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, wordt door de overnemende vennootschap opdracht gegeven om het verslag op te maken, zoals bedoeld in artikel 602 Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt bepaald op tweeduizend euro (¬ 2.000,00), exclusief B T.W..

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

.

'



tr Voore

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd warden:





-het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te

brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen;

-eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden teneinde het bedrag van het kapitaal

af te ronden in euro;

-het artikel met betrekking tot de historiek van het kapitaal zal worden aangevuld;

Desgevallend zal tevens voorgesteld worden de statuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving, waar nodig (update).

J. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De bepalingen van het bodemsaneringsdecreet zijn niet van toepassing op de voorgenomen fusie.

Voor ontledend uittreksel

Decadam BVBA

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Eric Dantinne

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2007 : HA100082
12/09/2007 : HA100082
24/04/2007 : HA100082
04/08/2005 : HA100082
07/07/2005 : HA100082
08/10/2004 : HA100082
16/09/2004 : HA100082
22/01/2004 : HA100082
01/12/2003 : HA100082
30/09/2003 : HA100082
11/09/2002 : HAA015729
03/02/1999 : HA100082
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 28.06.2016 16244-0545-039

Coordonnées
IMPACT INTERIM

Adresse
LUIKERSTEENWEG 167 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande