IMMO RESI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO RESI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.100.588

Publication

31/12/2013
ÿþ Had Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11130,1111

11

Ii

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

11 _12- 2013

Ondernemingsnr : BE 0439.100.688

Benaming

(voluit) : IMMO RESI

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel REDERIJKERSTRAAT 15 BUS 6, 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG + BENOEMING BESTUURDERS, WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering d.d. 5 november 2013 werden met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

- ONTSLAG BESTUURDERS:

De vergadering aanvaardt het ontslag uit de functie van de gedelegeerd bestuurder van de heer Dirix Hans

en mevrouw Billen Ingrid, het ontslag uit de functie van bestuurder van mevrouw Ballet Maria en mevrouw

Byloos Anto nia.

Het ontslag gaat in vanaf heden.

BENOEMING BESTUURDERS:

De vergadering beslist om de BVBA J.V.D. Holding vertegenwoordigd door J.V.D. BVBA met als vaste

vertegenwoordiger de heer Van Duffel Joris te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

De benoeming gaat in vanaf heden.

De vergadering beslist om de BVBA J.V.D. vertegenwoordigd door de heer Joris Van Duffel te benoemen

als bestuurder.

De benoeming gaat in vanaf heden

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te wijzigen van Rederijkerstraat 15 bus 6

te 3500 Hasselt naar Ferdinand Lousbergskaai 103 te 9000 Gent.

J.V.D. Holding BVBA

vertegenwoordigd door J.V.D. BVBA

met ais vaste vertegenwoordiger Joris Van Duffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13456-0087-010
26/11/2012
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r l

be a Be sri











RFCHTRANK Ve KOOPHANDEL

1 li -11- 2012

HA~S ï

rt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0439.100.588

(voluit) (verkort) IMMO RESI

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt  Rederijkerstraat 15 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen op naam  Statutenwijziging  Raad van bestuur

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herti de-Stad op 30 oktober 2012, "Geregistreerd 8 bladen I verzending te Hasselt op 02/11/2012 boek 791 blad 90 vak 08 Ontvangen: 25,00 euro Getekend: ea inspecteur K. BLOKDEEL", blijkt dat de naamloze vennootschap "IMMO RESI", waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Rederijkerstraat 15 bus 6, met ondernemingsnummer BTW BE 0439.100.588 - RPR Hasselt, de volgende beslissingen heeft getroffen:

L BEVESTIGING BESTAAN VAN AANDELEN OP NAAM

De vergadering neemt kennis van de notulen van de raad van bestuur van 30 december 2011 inhoudende de beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder op naam en de erkenning door al de aandeelhouders van de rechtmatige inschrijving van de hen toebehorende aandelen in het register van aandelen van de vennootschap. Bijgevolg bevestigt de vergadering dat sinds voormelde datum de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam. De vergadering verklaart dat de aandelen aan toonder op voormelde datum vernietigd werden door versnippering. Vervolgens beslist de vergadering om het huidige artikel 6 te vervangen door een nieuw artikel 8, hetwelk artikel hierna integraal wordt opgenomen.

Euroconversie

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal thans 31.234,58 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 126 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 5 dat hierna integraal wordt opgenomen.

III. Wijziwinz van de externe verteenwoordigingsbevocgdheid

De vergadering beslist dat de vennootschap voor alle handelingen en verrichtingen tegenover derden, en in rechte als eiser en als verweerder, en in alle akten, met inbegrip van de akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, kan worden vertegenwoordigd hetzij door drie of meer samenhandelende bestuurders, hetzij door twee samenhandelende gedelegeerde bestuurders.

De vergadering beslist om het huidige artikel 18 van de statuten te wijzigen door een nieuw artikel 20 hetwelk artikel hierna integraal wordt opgenomen en waarvan de rubriek e), luidt als volgt:

"e) Externe Vertezenwoordi inj

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien

van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt

de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden:

hetzij, door drie of meer bestuurders die samen optreden;

hetzij door twee gedelegeerde bestuurders die samen optreden;

hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de daarmee belaste personen;

n=~e blz van L_uik, .arrnr" l,;rr, Recto ' . , r+r hoerlalii ,r . f~ S ., r,le perstdri7nlpny

r " ' ,e

Verso r e" -" "1,-IniteFe: 1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden." IV. ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens de statuten te coördineren en te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, met de bepalingen en de terminologie van het huidige wetboek van vennootschappen, door weglating van wetsartikelen en door de aanpassing van de statuten in het kader van de elektronische algemene vergadering. Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: IMMO RESI

Zetel: 3500 Hasselt, Rederijkerstraat 15 bus 6

Doel: De vennootschap stelt zich tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland:

Het kopen en verkopen van huizen, het huren en verhuren van roerende en onroerende goederen, het kopen en verkopen van gronden, het laten bouwen of verbouwen van huizen door daartoe aangezochte of gecontacteerde aanemers.

Eveneens de koop, verkoop, de huur en de verhuring van alle materialen en bouwstoffen, produkten of voorraden, noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel die ofwel rechtstreeks ofwel onrechtstreeks verband houden met één of andere vorm van dit doel,

De vennootschap heeft meer bepaald tot doel alle verrichtingen die verband houden met de bouw, de uitrusting, de verhuring en de verkoop van woningen en andere onroerende en roerende goederen, en verder alle technische studies van projecten, het voorbereiden van kontrakten van aannemingen, de progranumatie, de leiding en het toezicht der werken.

Alle handels-, nijverheids- of financiële verrichtingen en verzekeringsverrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het bouwen, verkrijgen, veranderen, vervreemden, huren, verhuren of in de meest algemene zin, uitbaten van woningen en van alle andere roerende en onroerende goederen of rechten daarop.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap zal, zowel in het buitenland als in het binnenland door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, borgstelling of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénendertigduizend tweehonderd vierendertig euro achtenvijftig cent (31.234,58 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentwintig (126) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Winstverdeling: Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze: a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden; b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde

machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

Externe Vertegenwoordiging:

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien

van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden:

hetzij, door drie of meer bestuurders die samen optreden;

- hetzij door twee gedelegeerde bestuurders die samen optreden; hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de daarmee belaste personen;

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating - stemrecht: De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt elk jaar gehouden op op dertig juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen. Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens vijf werkdagen véér de datum van de vergadering, de raad van bestuur schriftelijk ter kennis brengen van zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen of de certificaten van zijn aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn op de in de oproeping aangeduide plaats een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, kunnen deelnemen aan de algemene vergadering met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf aandeelhouder is. Rechtspersonen kunnen zich echter door een lasthebber niet-aandeelhouder laten vertegenwoordigen. Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de vermelding van de naam, voornaam, woonplaats of de naam en zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

, '`

Voor-

k;ehoûdCn

aan het

Belgisch

LStaatsblad

V) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan Alaska Hasselt bv-cvba, Oude Luikerbaan 63a te 3500 Hasselt (contactpersoon: Eddy Plessers) en hun aangestelden, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

RAAD VAN BESTUUR

Komen vervolgens in voltallige raad bijeen:

- Mevrouw BALLET Maria Louisa, wonende te B-3500 Hasselt, Rederijkerstraat 15 bus 6.

- Mevrouw BYLOOS Antonia, wonende te 3500 Hasselt, Guldensporenplein 6 bus 9.

- Mevrouw BILLEN Ingrid Alice, wonende te 3500 Hasselt Sint-Corneliusstraat 23 bus 2.

- de heer DIRIX Hans, wonende te 8300 Knokke-Heist, Witte Duivenhof 52, alhier vertegenwoordigd door voornoemde Mevrouw BYLOOS Antonia, ingevolge onderhandse volmacht de dato 23 oktober 2012, dewelke volmacht aan onderhavige akte gehecht zal blijven.

Na beraadslaging en bij afzonderlijke stemming hebben zij vanaf heden voor een duur van zes jaar benoemd tot gedelegeerde bestuurder: de heer DIRD( Hans, voornoemd, hetgeen hij, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart te aanvaarden.

De vennootschap telt op heden twee gedelegeerde bestuurders, met name:

- Mevrouw BILLEN Ingrid Alice, voornoemd, benoemd ingevolge beslissing van de raad van bestuur van 1 februari 2012, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 maart 2012 onder nummer 12061879.

- de heer DIRIX Hans, voornoemd.

De opdracht van de gedelegeerde bestuurders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissingen van de algemene vergadering ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met volmacht in afschrift;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- ,A,ie rlv ,;a11 D Recto " en codai lR . ~ n .'i Ilt i .. 16 ~Fí;," _ .,izir,'f~~,

L 1T" -r " .rr;iy@ri

Verso

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 29.08.2012 12502-0050-010
23/03/2012
ÿþ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo, behouc aan h Belgio Staatst

I 11111111111111111

*12061879*

A





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -03- 2012

HAS LT

Ondernemingsnr : 0439.100.588

Benaming

(voluit) : IMMO RESI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Maastrichtersteenweg 366 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Herbenoeming - wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 01/02/2012 werden éénparig volgende beslissingen

goedgekeurd:

- de herbenoeming tot bestuurder van Ballet Maria, Rederijkerstrat 15 bus 6, 3500 Hasselt

- de herbenoeming tot bestuurder van Byloos Antonia, Hasseltsesteenweg 17/7, 3540 Herk-de-Stad

- de herbenoeming tot bestuurder van Dirix Hans, Waterkrachtstraat 18/ondg, 1210 Sint-Joost-ten-Node. - de benoeming tot bestuurder van Mevr. Billen Ingrid, Rijkelstraat 9 bus A/01 - 3500 Hasselt.

- het ontslag ais bestuurder van Dhr. Billen Tom, Maastrichtersteenweg 366 - 3500 Hasselt,

De Raad van Bestuur heeft éénparig beslist dhr. Billen Tom, voornoemd, te ontslaan als Gedelegeerd; Bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur heeft éénparig beslist Mevr. Billen Ingrid, voornoemd, te benoemen tot Gedelegeerd Bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Tevens heeft de Raad van Bestuur éénparig beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Rederijkerstraat 15 bus 6, 3500 Hasselt,

De mandaten zijn onbezoldigd.

De wijziging gaan in vanaf 01/02/2012.

Ballet Maria Bestuurder

Billen ingrid

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439.100.588 Benaming

(volu"st) : IMMO RESI

1111119 )16111211J

be

a

Bt

st~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15-11-2011

HASSELT

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldplein 16 bus 7, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Herbenoeming - wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 20 juni 2011 werden éénparig volgende beslissingen

goedgekeurd:

- de herbenoeming tot bestuurder van Ballet Maria, Kol. Dusaertplein 35/14, 3500 Hasselt

- de herbenoeming tot bestuurder van Byloos Antonia, Hasseltsesteenweg 1717, 3540 Herk-de-Stad

- de herbenoeming tot bestuurder van Billen Tom, Maastrichtersteenweg 366, 3500 Hasselt

- de herbenoeming tot bestuurder van Dirix Hans, Waterkrachtstraat 18/ondg, 1210 Sint-Joost-ten-Node.

De Raad van Bestuur heeft éénparig beslist dhr. Billen Tom, voornoemd, te benoemen tot Gedelegeerd Bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Tevens heeft de Raad van Bestuur éénparig beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Maastrichtersteenweg 366, 3500 Hasselt.

De wijziging gaan in vanaf 01/07/2011

Billen Tom

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 04.08.2011 11385-0229-011
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 13.08.2010 10410-0443-011
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 14.07.2009 09414-0326-011
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 07.07.2008 08383-0016-011
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 29.06.2007 07330-0371-010
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.06.2006, NGL 26.07.2006 06540-3621-011
19/07/2005 : HA074726
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 15.07.2005 05500-1600-011
18/01/2005 : HA074726
19/10/2004 : HA074726
05/08/2003 : HA074726
22/10/2002 : HA074726
04/07/2001 : HA074726
12/08/1999 : HA074726
04/08/1999 : HA074726
03/12/1998 : HA74726

Coordonnées
IMMO RESI

Adresse
REDERIJKERSTRAAT 15, BUS 6 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande