HABAJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HABAJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.858.270

Publication

07/01/2014
ÿþt.wdWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Neergelegd ter gntfie aer rechtbank v. koophandel te TONGEREN

LC-E

19 -12- 2013

-17'1".".1 hiJ! e Hooidgriflier, Griffie



Ondememingsnr : 0526.858.270

Benaming

(voluit) : HaBaJa

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3720 Kortessem, Voetsestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT HET BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDERS GENOMEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 16/12/2013 OM 10:00 UUR

De zaakvoerders besluiten om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3720 Kortessem, Voetsestraat 1 naar 3500 Hasselt, Spelvojestraat 16 en dit met ingang van 20/0112014,

Voor ontledend uittreksel

De heer Alain Bronckaers

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

uz,

26/04/2013
ÿþMod Me/ 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergologd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONQEBEN

17 -0/f- 2013

De HoofdgriffierGriffie

11111

elN1111

andernemingsnr p 5"-Ze. e- 70

Benaming

(voluit) : HaBaJa

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Voetsestraat 1, 3720 KORTESSEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven, " notaris-zaakvoerder van de burgerlijke. vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Mieke Neven", met zetel te 3770 Kanne  Riemst, Statiestraat 36, op zestien april tweeduizend dertien, dat volgende vennootschap werd opgericht.

VENNOTEN

11 De heer BRONCKAERS Alain Willy Victor, geboren te Rumsdorp op zeven januari negentienhonderd zevenenvijftig, nationaal nummer 57.01.07 291-24, en zijn echtgenote mevrouw DELAMEILLIEURE Brigitte Anna Maria Julia, geboren te Neerpelt op zevenentwintig augustus negentienhonderd zevenenvijftig, nationaal nummer 57.08.27 270-76, wonende te 3720 Kortessem, Voetsestraat 1.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen, bij gebrek aan een huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

2/ De heer BRONCKAERS Hans, geboren te Leuven op éénentwintig maart negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.03.21 307/85, echtgenoot van mevrouw HOUBEN Isabel, geboren te Genk op dertig augustus negentienhonderd tachtig, wonende te 2570 Duffel, Jasmisse 30.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris` Elirle Goovaerts op vijftien april tweeduizend en elf, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

3/ De heer BRONCKAERS Bart, geboren te Leuven op negen augustus negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 81.08.09 117/12, echtgenoot van mevrouw GOOSSENS Inge, geboren te Antwerpen op zesentwintig mei negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2800 Mechelen, Ivo Comelisstraat 44,

Gehuwd onder het stelsle der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marc de Becker te Mechelen op zeventien augustus tweeduizend en zes, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

4/ Mevrouw BRONCKAERS Jasmien, geboren te Leuven op vierentwintig september negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.09.24 298/54, gehuwd te Dakar (Senegal) op zes april tweeduizend en dertien met de heer NKOUNKOU Elvir Audrey Valery, welk huwelijk nog dient te worden overschreven in de Belgische registers van de burgelijke stand, wonende te 3720 Kortessem, Voetsestraat 1,

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op zevenentwintig december tweeduizend en twaalf,

De comparanten sub 21, 3/ en 4/ zijn vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmachten, respectievelijk de dato achtentwintig maart tweeduizend en dertien en zes april tweeduizend dertien door de heer Alain Bronckaers, voornoemd. Deze volmachten worden aan de notaris overhandigd om ze samen met onderhavige akte in haar dossier te bewaren.

VORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "HaBaJa".

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ZETEL

De zetel zal gevestigd zijn te 3720 Kortessem, Voetsestraat 1.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarts. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm, alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderd vierenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 2.544.500,00) en is verdeeld in vijfduizend negenentachtig (5.089) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

INBRENG IN NATURA

Voorwerp van de inbreng

De echtgenoten Alain BronckaersiDelameiilieure Brigitte, voornoemd, verklaren de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

-Tweehonderd negenennegentig (299) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALAIN BRONCKAERS", met zetel te 3720 Kortessem, Voetsestraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0877.390,932 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BTW BE 0877.390.932, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Verklaring in toepassing van artikel 219 § 2, 2° van het Wetboek van vennootschappen:

De comparanten besluiten uitdrukkelijk toepassing te maken van artikel 219 § 2, 2° van het Wetboek van vennootschappen, zoals ingevoegd ingevolge het Koninklijk Besluit van acht oktober tweeduizend en acht tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen ingevolge richtlijn 2006/68/EG van het Europees Parlement en de Raad van 6 september 2006 tot wijziging van de Richtlijn 77/91/EEG van de Raad met betrekking tot de oprichting van de naamloze vennootschap, alsook de instandhouding en wijziging van haar kapitaal.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk dat de inbreng in natura plaatsvindt in de vorm van andere vermogensbestanddelen dan de in artikel 219 § 2, 1° van het Wetboek van vennootschappen bedoelde effecten en geldmarktinstrumenten, welke reeds door een bedrijfsrevisor werden gewaardeerd en waarbij aan volgende voorwaarden is voldaan:

- de waarde in het economisch verkeer werd bepaald op een datum die niet meer dan 6 maanden aan de effectieve datum van inbreng voorafgaat, met name blijkens waarderingsrapport opgesteld per acht april tweeduizend en dertien, op basis van een boekhoudkundige staat van activa en passiva van voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALAIN BRONCKAERS" van achtentwintig februari tweeduizend en dertien;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge ti - de waardering is uitgevoerd met inachtneming van de algemeen aanvaarde normen en beginselen voor de waardering van de categorie vermogensbestanddelen die de inbreng vormen;

- dat er sinds de datum van waardering boekjaar tot op heden geen nieuwe bijzondere omstandigheden zijn die zouden kunnen leiden tot een aanzienlijke wijziging van de waarde in het economisch verkeer van het in te brengen vermogensbestanddeel.

Verklaring van de inbrengers

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen, ingeschreven zijn in het aandelenregister op naam van de heer Alain Bronckaers alleen, tot hun gemeenschappelijk vermogen behoren, zodat de ingebrachte aandelen hun volledige, exclusieve en onvoorwaardelijke eigendom zijn en dat zij volledig volgestort zijn.

De inbrengers verklaren deze aandelen vrij te kunnen overdragen, aangezien de heer Alain Bronckaers ingeschreven is als enige vennoot, houder van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Algemene voorwaarden van de inbreng ln natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap bekomt de voile eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar alsmede op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke last, elk voorrecht, pand of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.LB. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 90, 94 en 171, 40 van het W.V.B. 92, ten laste gelegd van de inbrengers, te dragen en te betalen.

Vergoeding - aanvaarding

De aandelen ingebracht door de heer en mevrouw Alain Bronckaers/Delameillieure Brigitte, voornoemd, worden ingebracht tegen een globale waarde van twee miljoen vijfhonderd éénenveertigduizend vijfhonderd euro (E 2.541.500,00), zijnde de waarde blijkens het waarderingsrapport opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREV1SOREN", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, gerechtelijk arrondissement Leuven, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0867.710.728 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1.

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer en mevrouw Alain Bronckaers -- Brigitte Delameillieure, voornoemd, die aanvaarden, in totaal vijfduizend drieëntachtig (5.083) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, en wel als volgt:

- tweeduizend vijfhonderd tweeënveertig (2.542) aandelen, genummerd van één (1) tot en met tweeduizend vijfhonderd tweeënveertig (2.542), worden toegekend aan de heer Alain Bronckaers, voornoemd, die aanvaardt;

- tweeduizend vijfhonderd éénenveertig (2.541) aandelen, genummerd van tweeduizend vijfhonderd drieënveertig (2.543) tot en met vijfduizend drieëntachtig (5.083), worden toegekend aan mevrouw Brigitte Delameillieure, voornoemd, die aanvaardt.

INBRENG IN GELD

Op de overige zes (6) aandelen wordt in geld ingeschreven aan de inschrijvingsprijs van vijfhonderd euro (¬ 500,00) per aandeel en dit als volgt:

1/ De heer Hans Bronckaers, voornoemd, schrijft in op twee (2) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van duizend euro (E 1.000,00).

2/ De heer Bart Bronckaers, voornoemd, schrijft in op twee (2) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van duizend euro (E 1.000,00).

3/ Mevrouw Jasmien Bronckaers, voornoemd, schrijft in op twee (2) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus in speciën onderschreven aandelen een globaal bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank, Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van DRIEDUIZEND EURO (¬ 3.000,00).

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ aan de heer Hans Bronckaers, voornoemd, die aanvaardt: twee (2) aandelen, genummerd vijfduizend vierentachtig (5.084) en vijfduizend vijfentachtig (5.085).

1/ aan de heer Bart Bronckaers, voornoemd, die aanvaardt: twee (2) aandelen, genummerd vijfduizend zesentachtig (5.086) en vijfduizend zevenentachtig (5.087).

2/ aan mevrouw Jasmien Bronckaers, voornoemd, die aanvaardt: twee (2) aandelen, genummerd vijfduizend achtentachtig (5.088) en vijfduizend negenentachtig (5.089).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vergoeding van de inbreng in geld  clausule wederbelegging eigen gelden

De heer Hans Bronckaers, de heer Bart Bronckaers en mevrouw Jasmien Bronckaers, allen voornoemd, verklaren hun voorbeschreven inbreng te doen ter wederbelegging van eigen middelen, zodat de als vergoeding voor de inbreng verkregen aandelen behoren tot hun eigen vermogen overeenkomstig artikel 1400, 5° van het Burgerlijk Wetboek en onderworpen zijn aan hun uitsluitend beheer overeenkomstig artikel 1425 van het Burgerlijk Wetboek

PLAATSING KAPITAAL

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap ten bedrage van twee miljoen vijfhonderd vierenveertigduizend vijfhonderd euro (E 2.544.500,00) volledig geplaatst en geheel volgestort is.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De mandaten van de zaakvoerders zijn als dusdanig onbezoldigd.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De heer Alain Bronckaers en mevrouw Brigitte Delameillieure, beiden wonende te 3720 Kortessem, Voetsestraat 1, worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

Zaakvoerder-opvolgers

In geval van overlijden van één van de voornoemde statutaire zaakvoerders, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door volgende personen:

-de heer Hans Bronckaers, wonende te 2570 Duffel, Jasmisse 30;

-de heer Bart Bronckaers, wonende te 2800 Mechelen, lva Cornelisstraat 44;

-mevrouw Jasmien Bronckaers, wonende te 3720 Kortessem, Voetsestraat 1.

De zaakvoerder-opvolgers zullen tevens in functie treden op het ogenblik dat de statutaire zaakvoerders of

één van hen de leeftijd van 70 jaar heeft bereikt.

BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doe! van de vennootschap. Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

Indien er drie of meer zaakvoerders in functie zijn vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls ais de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder, De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en" één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Wanneer er slechts één of twee zaakvoerders zijn, is iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, bevoegd

om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college, handelend met de meerderheid

van zijn leden, de vennootschap in en buiten rechte.

Evenwel kan het college van zaakvoerders, zolang er nog één van de statutaire zaakvoerders die benoemd

werden bij de oprichting van de vennootschap in functie is, niet zonder de toestemming van deze laatste,

rechtshandelingen stellen die verband houden met

- de aan- en verkoop van participaties van andere vennootschappen of rechtspersonen;

- de aan- en verkoop van activa met een waarde van meer dan 20 % van het balanstotaal van de vennootschap, blijkens de jaarrekening van het voorafgaand boekjaar,

- het voorstellen van statutenwijzigingen aan de algemene vergadering;

- het aangaan van leningen;

- het verstrekken van waarborgen;

- de benoeming van een vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van de mandaten die aan de vennootschap worden toevertrouwd;

- het bepalen van het stemgedrag op de algemene vergadering in de (dochter)vennootschappen waarvan de vennootschap aandeelhouder is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde zaterdag van de maand juni om 10 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen warden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. - Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

Om tot de algemene vergadering van vennoten toegelaten te worden, moeten de vennoten, en in voorkomend de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden, Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en/of obligatiehouders en het aantal aandelen en/of obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere vennoot en/of obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld niet betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôér de algemene vergadering ontvangen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

De oproepingen tot een algemene vergadering van obligatiehouders vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten en de voorstellen van besluit.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Om tot de algemene vergadering van obligatiehouders toegelaten te worden, moeten de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de obligatiehouders en het aantal obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend,

De vergadering van obligatiehouders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien voldaan is aan de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BOEKJAAR  JAARREKENING - WINSTBESTEDING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING -- VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd, Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Deze verdeling dient vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

DIVERSEN

I.WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden,

2. STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S) -- OPVOLGERS -- AANVAARDING

De heer Alain Bronckaers en mevrouw Brigitte Delameillieure, beiden voornoemd, verklaren hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De heer Hans Bronckaers, de heer Bart Bronckaers en mevrouw Jasmien Bronckaers, allen voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, verklaren hierbij het mandaat van zaakvoerder-opvolger te aanvaarden.

3. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd,

4. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR  OVERNAME VERBINTENISSEN

5. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen

alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook

alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die

woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

- mevrouw Leen Petré,

- mevrouw Jolien Van Aerschot.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- waarderingsrapport

- verklaring zaakvoerders, attest van de zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

. ~liaar-

luehbudben

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedunigherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de pelso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
HABAJA

Adresse
VOETSESTRAAT 1 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande