GOLMEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOLMEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.425.414

Publication

16/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

- 5 -10- 2012

-Griffio

Do f-loofdgriffier,

1111(jilmt.etiliq!!1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0873.425.414 Benaming (voluit) : Goimeet'

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toekomstlaan 2

3840 Borgloon

; Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

,

jl Uit een proces-verbaal afgesloten door notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 1 oktober 2012, nog te, ;; registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd der vennoten van de besloten; i, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GOLMEER' met maatschappelijke zetel te 3840 Borgloon,:

Toekomstlaan 2, heeft besloten : i

Eerste beslissing: Verslagen '

;; Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder en

van de bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van; : artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent daarenboven hiervan kennis te

hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

:! Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging bestaande uit een deel van een onroerend; I goed in GOLMEER BVBA voor een totaal bedrag van 145.000, 00 EUR is gebleken dat naar mijn mening, en onder; ri voorbehoud van de continuiteit van de vennootschap:

1. De verrichting werf nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het; instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de; vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de! bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid! en duidelijkheid beantwoordt.

3. De door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van!

;i 145,000,00 EUR die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de

li inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; :

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een verhoging van de waarde; van de 100 reeds bestaande aandelen, elk met 1.450,00 EUR; gezien alle aandelen in handen zijn; van de inbrenger is deze werkwijze evenwel verantwoord,';

;; Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met:

een expeditie van onderhavig proces verbaal, '

;: De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng van onroerende goederen,

De heer CLAES Raf, voornoemd, verklaart, inbreng te doen in de vennootschap van het vruchtgebruik voor; een duur getilk aan het leven van de blote eigenaar met een maximum- termijn van 20 jaar van hierna! : vermelde onroerende goederen, gewaardeerd op honderdvijfenveertigduizend euro (145.000,00 EUR) zonder; creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de waarde van de huidige honderd (100) aandelen, elk!

l: met een waarde van duizend vierhonderd vijftig euro (1.450,00 EUR). ;

:; De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van hierna;

vermelde onroerende goederen en dat de waarde van elk van de honderd aandelen wordt verhoogd met;

duizend vierhonderd vijftig euro (1.450,00 EUR), in tegenprestatie van de inbreng.

:; BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

;r HET VRUCHTGEBRUIK VOOR EEN DUUR GELIJK AAN HET LEVEN VAN DE BLOTE EIGENAAR DOCH:

ri MET EEN MAXIMUM TERMIJN VAN 20 JAAR:

STAD SINT-TRUIDEN elfde afdeling Brustem

; 1. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd 'Wijngaerdsveld", volgens titel gekadastreerd!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. n Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

sectie D deel van nummer 516/C, met een oppervlakte volgens meting van één hectare twee are vijfenzestig

centiare (01 ha, 02a. 65ca.).

Thans volgens kadaster sectie D nummer 5161E, met een oppervlakte van één hectare twee are vijfenzestig

centiare (01 ha. 02e. 65ca.).

STAD SINT-TRUIDEN vijftiende afdeling Aalst

2. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Wiel Veld", volgens titel gekadastreerd sectie A deel van nummer 464/D, met een oppervlakte volgens meting van tachtig are achttien centiare (80a, 18ca.). Thans volgens kadaster sectie A nummer 464/E, met een oppervlakte van tachtig are achttien centiare (80a. 18ca.),

3. Een perceel Iandbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Wielveld", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 464/B, met een oppervlakte van drieëndertig are zeventien centiare (33a. 17ca.).

4. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Wielveld", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 465/B, met een oppervlakte van twintig are zevenennegentig centiare (20a. 97ca.).

5. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genamad "Het Wielveld", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 465/A, met een oppervlakte van zevenendertig are elf centiare (37a. 11ca.).

6. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Wielveld", thans en volgens titel gekadastreerd, sectie A nummer 4661B, met een oppervlakte van twaalf are achtentachtig centiare (12a, 88ca.).

7. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Wielveld", thans en volgens titel

gekadastreerd sectie A nummer 466/A, met een oppervlakte van elf are één centiare (11a. 01 ca.).

STAD BORGLOON twaalfde afdeling Hoepertingen

8. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Aen het Kruis", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 155/A, met een oppervlakte van drieëntwintig are eenentwintig centiare (23a. 21 ca.).

9. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Aen het Kruis", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 148/M, met een oppervlakte van negentien are zevenenzestig centiare (19a. 67ca.).

10. Een laagstammige boomgaard, gelegen ter plaatse genaamd "Aen het Kruis", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 153, met een oppervlakte van achtentwintig are dertig centiare (28a. 30ca.).

11. Een hoogstammige boomgaard, gelegen ter plaatse genaamd "Aen het Kruis", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 148/x, met een oppervlakte van vijfenveertig are zestig centiare (45a. 60ca.). STAD BORGLOON dertiende afdeling Riikel

12. Een hoogstammige boomgaard, gelegen ter plaatse genaamd "Het Golmeer Veld", thans gekadastreerd sectie A nummer 284/C, met een oppervlakte van acht are veertig centiare (08e. 40ca.).

13. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Golmeer Veld", thans gekadastreerd sectie A nummer 284/D, met een oppervlakte van drie hectare eenendertig are vierenzeventig centiare (03ha. 31e, 74ca.).

De goederen onder 12 en 13 volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 284/A met een oppervlakte van drie hectare veertig are veertien centiare (03ha. 40a. 14ca.).

14. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Golmeer Veld", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 283/A, met een oppervlakte van dertien are vijfenzestig centiare (13a. 65ca,), 15, Een laagstammige boomgaard, gelegen ter plaatse genaamd "Het Golmeer Veld", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 298/A, met een oppervlakte van negenentwintig are vierenveertig centiare (29a. 44ca.).

16. Een laagstammige boomgaard, gelegen ter plaatse genaamd "Het Golmeer Veld", volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 294/B, met een oppervlakte van achtendertig are vierenveertig centiare (38a. 44ca.). Thans gekadastreerd sectie A nummer 294/B met eenzelfde oppervlakte,

17. Een perceel landbouwgrond, gelegen ter plaatse genaamd "Het Golmeer Veld", thans en volgens titel gekadastreerd sectie A nummer 284/B, met een oppervlakte van achtenzestig are twintig centiare (68a. 20ca.). OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven poederen onder 1 en 2 hoorden oorspronkelijk toe aan de heer CLAES Albert Jérome Amandus en zijn echtgenote mevrouw GENNEZ Hermina Josepha Ghislena Maria, te Borgloon, om het aangekocht te hebben van het OCMW Sint-Truiden, ingevolge akte verleden voor notaris Véronique Despiegelaere destijds te Sint-Truiden op 12 november 1998, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 3 december 1998 boek 5025 nummer 12.

Voorschreven goederen onder 3. 4, 5, 6 en 7 hoorden oorspronkelijk toe aan de heer en mevrouw CLAES-GENNEZ, voornoemd, om ze aangekocht te hebben van de heer EGGEN Hyronimus Karel en zijn echtgenote mevrouw PEETERS Emma Stephania Hubertina, te Sint-Truiden en de heer RAMAKERS Jozef Henri en zijn echtgenote mevrouw EGGEN Gilberte Cécile Leonie, te Sint-Truiden, ingevolge akte verleden voor notaris Christian Colla te Borgloon op 27 februari 1998, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 8 april 1998 boek 4863 nummer 9.

Voorschreven goed onder 8 hoorde oorspronkelijk toe aan de heer en mevrouw CLAES-GENNEZ, voornoemd, om het aangekocht te hebben van mevrouw BEX Josée Gabrielle Marie, echtgenoot van de heer POELMANS Jacobus Marie Désiré, te Heers, ingevolge akte verleden voor notaris Anna Delwaide-Schautteet destijds te Borgloon op 17 januari 1994, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 20 januari 1994, boek 2836 nummer 31.

Voorschreven goed onder 9 hoorde oorspronkelijk toe aan de heer en mevrouw CLAES-GENNEZ, voornoemd, om het aangekocht te hebben van de heer CLAES Joseph Victor Gerard en zijn echtgenote mevrouw BIETS Heidi Maria Virginie, te Sint-Truiden ingevolge akte verleden voor notaris Christian Colla te Borgloon op 4 april



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1997, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 30 april 1997 boek 3303 nummer 1. Voorschreven goederen onder 10 en 11 hoorden oorspronkelijk toe aan de heer en mevrouw CLAES-GENNEZ, voornoemd, om ze aangekocht te hebben van mevrouw JANS Elisabeth, weduwe van de heer LUX Henricus Eugenus te Borgloon en de heer MAGON Jerome Jean Ghislain en zijn echtgenote mevrouw LUX Seraphina Maria Berthilia, te Borgloon ingevolge akte verleden voor notaris Anna Delwaide-Schautteet destijds te Borgloon op 13 juli 1993, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 2 augustus 1993, boek 2786 nummer 20.

Voorschreven goederen onder 12 en 13 hoorden oorspronkelijk toe aan de heer en mevrouw CLAES-GENNEZ, voornoemd, ingevolge akte van ruilverkaveling verleden voor de heer De Cleen, commissaris bij het aankoopcomité te Hasselt op 29 december 1987, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 1 februari 1988 boek 2040 nummer 26.

Voorschreven goed onder 14 hoorde oorspronkelijk toe aan de heer en mevrouw CLAES-GENNEZ, voornoemd, ingevolge akte van ruilverkaveling verleden voor de heer Gepts, commissaris bij het aankoopcomité te Hasselt op 22 maart 1989 en 6 april 1989, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 14 april 1989 boek 2177 nummer 16.

Voorschreven goed onder 15 hoorde oorspronkelijk toe aan mevrouw GENNEZ Hermina, voornoemd, voor de naakte eigendom en aan haar ouders, te weten de heer GENNEZ Gerardus Bemardus en zijn echtgenote mevrouw SWELDENS Maria Antonia, voor de naakte eigendom, ingevolge akte van ruilverkaveling verleden voor de heer De Cleene, commissaris bij het aankoopcomité te Hasselt op 29 december 1987, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 1 februari 1988 boek 2041 nummer 35.

Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 24 juli 2012, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 1 juni 2012 met referte 05648 en het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 1 juni 2012 met referte 04253 bracht mevrouw GENNEZ Hermina, voornoemd, voorschreven goed in in de huwelijksgemeenschap met de heer CLAES Albert, voornoemd,

Voorschreven goed onder 16 hoorde oorspronkelijk toe aan mevrouw GENNEZ Hermina, voornoemd, voor de naakte eigendom en aan haar ouders, te weten de heer GENNEZ Gerardus Bernardus en zijn echtgenote mevrouw SWELDENS Maria Antonia, voor de naakte eigendom, ingevolge akte van ruilverkaveling verleden voor de heer De Cleene, commissaris bij het aankoopcomité te Hasselt op 29 december 1987, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 1 februari 1988 boek 2041 nummer 34,

Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 24 juli 2012, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 1 juni 2012 met referte 05648 en het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 1 juni 2012 met referte 04253 bracht mevrouw GENNEZ Hermina, voornoemd, voorschreven goed in in de huwelijksgemeenschap met de heer CLAES Albert, voornoemd.

Voorschreven goed onder 17 hoorde oorspronkelijk toe aan de heer CLAES Albert, voornoemd, ingevolge akte van ruilverkaveling verleden voor de heer De Cleen, commissaris bij het aankoopcomité te Hasselt op 29 december 1987, overgpschreven op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 1 februari 1988 boek 2040 nummer 25.

Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 24 juli 2012, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 1 juni 2012 met referte 05648 en het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 1 juni 2012 met referte 04253 bracht mevrouw GENNEZ Hermina, voornoemd, voorschreven goed in in de huwelijksgemeenschap met de heer CLAES Albert, voornoemd.

Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 24 juli 2012, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 6 augustus 2012 met referte 08261 en ter overschrijving neergelegd op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren, schonken de heer en mevrouw CLAES-GENNEZ, voornoemd, voorschreven goederen aan hun vijf kinderen, te weten: I. de heer CLAES Joseph Victor Gerard Ghislain, echtgenoot van mevrouw BIETS Heidi Maria Virginie, te Borgloon; 2, de heer CLAES Geert Marcel Antoon Ghislain, echtgenoot van mevrouw HANSOUL Arlette, te Sint-Truiden (Zepperen); 3. mevrouw CLAES Krista Clara Jozefa Ghislaine, echtgenote van de heer VANDERSMISSEN Johan Jozef Ghislaine, te Borgloon; 4, de heer CLAES Bert Omer Lieven Ghislain, echtgenoot van mevrouw STEVENS Krista Michel Petra Jacqueline, te Wellen en 5. de heer CLAES Raf, voornoemd, ieder voor één/vijfde onverdeeld in volle eigendom,

Ingevolge akte van deling verleden voor ondergetekende notaris op 24 juli 2012, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op 6 augustus 2012 met referte 08262 en ter overschrijving neergelegd op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren werden voorschreven goederen toebedeeld aan de heer CLAES Raf, voornoemd.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INBRENG

1. De vennootschap zal beschikken over het genot van de ingebrachte onroerende goederen op de dag van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel ingevolge het werkelijke gebruik. De inbrenger waarborgt dat de ingebrachte goederen vrij zijn van elk gebruik. De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de ingebrachte goederen en verlangt geen verdere omschrijving hieromtrent.

2. De kadastrale gegevens worden slechts ten louter informatieve titel verstrekt en de oppervlakte hiervan wordt niet gewaarborgd; in geval het verschil in meer of in min, één twintigste overschrijdt, za! dit verschil ten goede of ten nadele van de vennootschap komen.

3. Alle bevoegdheden worden vanaf heden toegekend aan de inbrenger, teneinde de beschrijving van de ingebrachte goederen te verbeteren indien nodig in geval van fout of vergissing.

4, De vennootschap neemt de onroerende goederen in ontvangst in de staat waarin ze zich heden bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de inbrenger voor welke reden ook, ondermeer voor gebreken in de bouw, verval van de goederen, mandeligheid, slechte staat van de grond of de ondergrond, verval of slechte staat van de inrichtingen en de roerende voorwerpen,

5. De vennootschap zal de lijdende erfdienstbaarheden dragen die de ingebrachte goederen bezwaren zowel

, A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

A ,...





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de zichtbare als onzichtbare, de durende als de niet voortdurende; behoudens zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit alles op eigen risico en gevaar,

6. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en vorderingen die mochten bestaan in voordeel van de inbrenger, meer bepaald deze met betrekking tot de vergoeding van geleden, tegenwoordige of toekomstige schade toegebracht aan het ingebrachte onroerend goed ingevolge de uitbating van mijnen, steengroeven of andere welkdanige activiteiten.

7. Vanaf de ingenottreding, zullen alle belastingen, bijdragen, taksen die de ingebrachte onroerende goederen belasten of zullen belasten, en die inherent zijn aan de eigendom en aan het genot van deze eigendom, ten laste van de vennootschap zijn.

8, De vennootschap zal aile abonnementen betreffende water, gas en electriciteit die kunnen bestaan in verband met de ingebrachte onroerende goederen, verderzetten. De vennootschap zal de premies en de te vervallen bijdragen te haren laste nemen en betalen vanaf haar ingenottreding.

9. De inbreng omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, opbrengsten ingevolge hangende onteigeningen, persoonlijke waarborgen alsook de waarborgen waarvan de inbrenger geniet of titularis is om welk reden ook, met betrekking tot het ingebrachte goed dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de administratieve overheden,

10. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten met betrekking tot het ingebrachte goed. Deze documenten dienen door de vennootschap te worden bewaard.

11. Alle kosten, honoraria, belastingen en welkdanige andere lasten ook voortvloeiend uit de huidige inbreng zullen door de vennootschap worden gedragen.

12. De hypotheekbewaarder is uitdrukkelijk vrijgesteld van een ambtshalve inschrijving te nemen op het ogenblik van de overschrijving van de huidige bepalingen, om welke reden aak.

13. Huidige overeenkomst van vruchtgebruik zal bovendien automatisch en van rechtswege ontbonden zijn zonder verdere ingebrekestelling en zonder vereiste van gerechtelijke tussenkomst in geval van kennelijke insolvabiliteit, faillissement of ontbinding van "BVBA GOLMEER" voornoemd,

14. Partijen verwijzen naar de toepasselijke wettelijke bepalingen van o.a. de artikelen 605, 606 en 607 van het Burgerlijk Wetboek die zullen nageleefd moeten worden. Zo zal de vruchtgebruiker, op zijn kosten, de verplichting hebben om tijdens de looptijd van het vruchtgebruik herstellingen aan het Goed te doen terwijl de grove hersteltangen dienen te gebeuren lastens de blote eigenaar.

15. Aanpassingen van het goed

De vruchtgebruiker kan, mits eerbiediging van alle wettelijke verplichtingen, gedurende de periode van zijn vruchtgebruik aanpassingen en verbeteringen uitvoeren die noodzakelijk zijn voor haar activiteiten, op voorwaarde dat die aanpassingen en verbeteringen geen vermindering van de waarde van het Goed tot gevolg hebben, en ze de structuur van het Goed niet wijzigen.

De blote eigenaar zal op het einde van het vruchtgebruik en tegen een vergoeding die, bij gebreke aan een onderling akkoord tussen de partijen, minstens de boekwaarde van deze activa in de financiële staten van "BVBA GOLMEER" voornoemd dient te bedragen, alle aanpassingen en verbeteringen die de vruchtgebruiker heeft aangebracht mogen behouden, hetzij van de vruchtgebruiker eisen dat Zij op haar kosten overgaat tot verwijdering of herstel in de oorspronkelijke staat: laatstgenoemde mogelijkheid bestaat evenwel niet indien de blote eigenaar zijn voorafgaande en schriftelijke toestemming heeft verleend aan die aanpassingen en/of verbeteringen.

16. Oprichting nieuwe gebouwen

Zo de situatie dit vereist kunnen de vruchtgebruiker en blote eigenaar gezamenlijk op het hierboven beschreven Goed een nieuw gebouw oprichten. Het gebouw zal in blote eigendom toebehoren aan de blote eigenaar en in vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker van de grand. De kosten met betrekking tot de oprichting van het gebouw zullen evenredig gedragen worden door de vruchtgebruiker respectievelijk de blote eigenaar, elk in verhouding tot hun aandeel in de opsplitsing van de verkoopprijs zoals bepaald in onderhavige akte.

De vruchtgebruiker en de naakte eigenaar of één van beiden staan in voor het bekomen van de voor de oprichting van dit gebouw vereiste vergunningen.

De vruchtgebruiker staat in voor het bekomen van de voor de uitoefening van zijn activiteiten vereiste vergunningen. Weigering, intrekking en eventueel later door de overheid ingevoerde wijzigingen zal hem in geen geval recht geven tot ontbinding of nietigverklaring van onderhavige akte noch tot enige andere vordering tegen de blote eigenaar.

17. Verlenen van zakelijke rechten

De vruchtgebruiker mag op het door hem verworven recht van vruchtgebruik en de goederen waarop dit recht betrekking heeft, zakelijke rechten verlenen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de blote eigenaar. Zo mag de vruchtgebruiker zijn recht van vruchtgebruik en de goederen waarop het slaat, hypothekeren zonder toestemming van de blote eigenaar.

18. Wetteliike bepalingen

Voor alle punten niet vervat in voorafgaande bepalingen onderwerpen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar

zich aan de bepalingen van de artikels 578 tot en met 624 van het Burgerlijk Wetboek.

BIJZONDERE VOORWAARDEN VAN INBRENG

De inbrenger verklaart geen enkele erfdienstbaarheid te hebben toegekend op de ingebrachte onroerende goederen alsook dat er naar zijn weten op dit goed geen enkele erfdienstbaarheid rust, met uitzondering van

degene vervat in de akte van ruilverkaveling verleden voor de heer De Cleen, commissaris bij het

aankoopcomité te Hasselt op 1 februari 1988 en hierna letterlijk overgeschreven zoals volgt: "Een erfdienstbaarheid van drooglegging werd gevestigd op de hiernavolgende nieuwe kavels ... gemeente 71009

sectie B nummer 284A.... De erfdienstbaarheid bestaat uit de ondergrondse waterafvoer doorheen draineringsleidingen aangelegd tot nut van de stroomopwaarts gelegen gedraineerde percelen. De eigenaars

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ c d

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

van de bovenvermelde percelen zijn ertoe verplicht zich te onthouden van elke handeling, die de waterafvoer' zou kunnen schaden of de werking, het onderhoud of het herstel van deze draineringen in het gedrang zou kunnen brengen. Zij zullen desgevallend alle werken op hun eigendom dulden die door de eigenaars van de stroomopwaarts gelegen percelen of door de door hen aangestelden noodzakelijk worden geacht voor de exploitatie van de draineringsnetten. Alle herstel van schade ingevolge de werken van onderhoud of herstel aan de draineringsnetten is ten laste van de eigenaar van het stroomopwaarts gelegen perceel, die de werken uitvoert of doet uitvoeren.".

De vennootschap wordt omtrent dat beding in de plaats van de inbrenger gesteld, en eerstgenoemde zal het eerbiedigen voor zoveel het nog toepasselijk is.

STEDENBOUW

1. De inbrenger verklaart, onder haar verantwoordelijkheid, geen weet te hebben van enige bouwovertreding met betrekking tot de ingebrachte goederen en voor alle door haar opgerichte constructies een stedenbouwkundige vergunning bekomen te hebben,

2. De partijen verklaren dat voor de onbebouwde gedeelten van gezegd goed geen verkavelings- of stedenbouwkundige vergunning uitgereikt is, noch een stedenbouwkundig attest, en dat geen verzekering kan gegeven worden omtrent de mogelijkheid om op deze gedeelten te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan gebruikt worden.

3. De inbrenger verklaart dat voormelde onroerende goederen niet vallen onder de bepalingen van de wetten en dekreten inzake de bescherming van monumenten, stads- en dorpsgezichten en voor de onbebouwde gedeelten niet vallen onder de bepalingen van de wetten en dekreten op de ruilverkaveling van landeigendommen.

4, Indien de eigendom mocht getroffen zijn door besluiten inzake onteigening, rooilijn, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit, zal de vennootschap deze moeten naleven zonder verhaal tegen de inbrengers en ondergetekende notaris. De inbrenger verklaart hiervan op geen enkele wijze weet te hebben.

5. De notaris heeft aan de stad Sint-Truiden en Borg loon gevraagd de stedenbouwkundige inlichtingen te verstrekken betreffende voormelde goederen. De vennootschap verklaart het antwoord van de stad ontvangen te hebben,

Deze inlichtingenbrieven vermelden ondermeer letterlijk:

"1. Naam gewestplan Sint-Truiden-Tongeren dd 05/04/1977, met bestemming: agrarisch gebied.

10 Naam verkavelingsverordening: goedkeuring 9/1/03, wijziging 13/12/07,

12, Naam geïntegreerde gemeentelijke stedenbouwkundige verordening: goedkeuring 9/1/2003, wijziging 13/12/07,

17, Voor zover bekend zijn voor het onroerend goed bouwvergunningen of stedenbouwkundige vergunningen afgeleverd voor volgende werken: NEE.

18, Voor zover bekend zin voor het onroerend goed stedenbouwkundige misdrijven vastgesteld voor volgende werken: NEE

20.3 Voor zover bekend is of was er een inrichting gevestigd met een risico voor bodemverontreiniging: niet geantwoord.":

5. Ondergetekende notaris bevestigt, voor zoveel hij dat kan nagaan, bij toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en zoals eveneens blijkt uit de stedenbouwkundige uittreksels, waarvan de overnemers verklaren het origineel ontvangen te hebben;

1)a) dat voor voormelde onroerende goederen onder 1 tot en met 7 geen andere stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt dan diegene die werden vermeld in de brief van de stad Sint-Truiden, en de overdragers brengen er ook geen andere bij. Constructies gebouwd voor 22 april 1962 worden te allen tijde geacht te zijn vergund; deze gebouwd tot de eerste inwerkingtreding van het gewestplan, worden ook geacht vergund te zijn, tenzij een PV of een bezwaarschrift werd opgesteld binnen de 5 jaar na de bouw,

b) dat voor voormelde onroerende goederen onder 8 tot en met '17 geen andere stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt dan diegene die werden vermeid in het stedenbouwkundig uittreksel: nihil. Constructies gebouwd voor 22 april 1962 worden te allen tijde geacht te zijn vergund; deze gebouwd tot de eerste inwerkingtreding van het gewestplan, worden ook geacht vergund te zijn, tenzij een PV of een bezwaarschrift werd opgesteld binnen de 5 jaar na de bouw. Dit tegenbewijs kan niet meer als de constructie 1 jaar ais vergund is opgenomen in het vergunningenregister.

2) wat de meest recente stedenbouwkundige bestemming betreft: agrarisch gebied (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (deels), 10, 11 (deels), 12, 13, 14, 15, 16, 17), parkgebied (9 (deels) en 11 (deels)), woongebied met landelijk karakter (11 (deels)).

3) dat voor de voormelde onroerende goederen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. en 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex RO;

4) bovendien worden de kopers gewezen op artikel 4.2,1 van de Vlaamse Codex RO.

5) dat voormeld onroerend goed niet zijn gelegen in een risico-overstromingsgebied volgens de op het internet te consulteren plannen van GIS-Vlaanderen, met uitzondering van de goederen voormeld onder 15 en 16 dewelke zijn gelegen in een van nature overstroombaar gebied (overstroombaar door afstromend water en overstroombaar vanuit waterloop)

6) dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

7) dat geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd,

BODEMTOESTAND

1. De inbrenger verklaart dat er op de grand die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen

inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van

inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 2 van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vlaams Bodemdecreet.

2. De inbrenger verklaart dat de vennootschap voor het ondertekenen van deze akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door OVAM op 14, 15 en 25 mei 2012 overeenkomstig artikel 101 van het Bodemdecreet.

Deze bodemattesten bepalen: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. Opmerkingen: 1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. 2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be 3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet ".

3. De inbrenger verklaart met betrekking tot het onroerend goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

4. Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van Hoofdstuk VIII van het Vlaams Bodemdecreet

werden toegepast.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De inbrenger verklaren dat de ingebrachte goederen vrij zijn van alle bevoorrechte of hypothecaire schulden.

Derde beslissing: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal

daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderdeenendertigduizend euro (431.000,00 EUR) en dat de waarde van elk

van de honderd aandelen is verhoogd met duizend vierhonderd vijftig euro (1.450,00 EUR).

Vierde beslissing: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist artikel vijf van de vennootschap aan te passen als volgt, overeenkomstig

voormelde beslissingen:

"Artikel 5: Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdeenendertigduizend euro (431.000,00 EUR). Het wordt

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van vierduizend driehonderd en tien

euro (4.310,00 EUR),

viifde beslissing: Volmachten.

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag zaakvoerder en gecoördineerde statuten

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voc r- behouden aan het Belgisch Staatsblad

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 26.06.2012 12233-0361-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 24.06.2011 11211-0159-013
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 17.08.2010 10417-0435-011
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 08.07.2009 09386-0358-011
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 20.08.2008 08592-0335-011
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 26.07.2007 07491-0380-010
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 25.08.2015 15479-0136-013

Coordonnées
GOLMEER

Adresse
TOEKOMSTLAAN 2 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande