FISCOBURO WILLEMYNS

Divers


Dénomination : FISCOBURO WILLEMYNS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 526.859.854

Publication

26/04/2013
ÿþ ddod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illijpg1011111

RECHTBANK VAN KUUr'hsAïvùt:t.

17-04-288

GAMELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Fiscoburo Willemyns

(verkort) '

=2,_G . . 4

Rechtsvoren : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder Firma

Zetel : 3900 Overpelt, Boelenstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Blijkens onderhandse akte, opgemaakt op negentien maart tweedu izend dertien werd door mevrouw WILLEMYNS Marie-Anne, geboren te Likasi (Congo) op 21 oktober 1952 wonende te 3900 Overpelt, Boelenstraat 6 en de heer PINXTEN Jan-Karel, geboren te Bree op 18 oktober 1988, wonende te 3900 Overpelt, Boelenstraat 6, overeengekomen dat er onder hen een burgerlijke vennootschap onder vorm van een vennootschap onder firma wordt opgericht overeenkomstig het wetboek van vennootschappen onder de naam Fiscoburo Willemyns met zetel te 3900 Overpelt, Boelenstraat 6.

De vennootschap heeft tot doel:

De burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven' In de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1 °het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2°zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3°het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4°het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5°hef verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de' nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6°het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 50 en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1°1n het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2°het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3°het vertegenwoordigen van belastingplichtigen,

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreek verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale: bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de' hoedanigheid vin accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het Instituut hebben verkregen.

Het is de vennootschap toegestaan haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, In de ruimste zin van hel woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd euro (300 EUR) en werd volledig volstort bij de oprichting.

Het is vertegenwoordigd door 300 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen, dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd, door storting op rekening 8E38 9730 8572 2772

ingeschreven ais volgt:

1) Mevrouw WILLEMYNS Marie-Anne, voornoemd, stort het bedrag van tweehonderd negenennegentig Euro (¬ 299,00) voor 299 aandelen met een fractiewaarde van een/driehonderdste (1/300) van het kapitaal.

2) de heer PINXTEN Jan-Karel, voornoemd, stort het bedrag van een Euro (¬ 1,00) voor 1 aandeel met een fractiewaarde van een/driehonderdste (1/300) van het kapitaal.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2013.

Mevrouw WILLEMYNS Marie-Anne wordt benoemd tot zaakvoerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van de zaakvoerder. Mevrouw WILLMYNS Marie-Anne wordt tevens benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

De algemene vergadering der vennoten, samengesteld uit alle vennoten, wordt gehouden ten ' maatschappelijke zetel op de laatste zaterdag van de maand juni om 17 uur, De vennoten worden geacht geldig ' bijeengeroepen te zijn, wanneer alle vennoten in persoon aanwezig zijn. Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze buitengewone algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoerder en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap kan te alle tijde ontbonden worden met éénparigheid der stemmen. De vennootschap wordt evenwel niet ontbonden door het uittreden of door het overlijden van één der vennoten. De erfgenamen ; van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die werd opgemaakt voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de ï winsten of de verliezen van het lopende jaar. In geval van overlijden van de zaakvoerder zal de andere vennoot aangesteld worden als bewindvoerder om de dringende daden van beheer en vereffening te verrichten, De ulttredende vennoot of hun rechthebbenden zullen geen verdeling of ontbinding van de vennootschap kunnen ' vorderen, noch de zegels doen leggen op de eigendommen van de vennootschap noch een inventaris laten opstellen of deze op één of andere wijze doen blokkeren.

Willemyns Marie-Anne

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neermelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
FISCOBURO WILLEMYNS

Adresse
BOELENSTRAAT 6 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande