EUROFOOD INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROFOOD INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.325.457

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 07.07.2014 14268-0293-028
14/06/2013
ÿþVoorbehoud aan hei Belgisc Staatsbh

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0462.325.457

Benaming

(voluit) : EUROFOOD INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Research Campus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder- gedelegeerd bestuurder- kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 08 MAART 2013:

De vergadering besluit te benoemen tot bestuurder met ingang vanaf 11 februari 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, teneinde het mandaat te laten samenlopen met dit van de overige bestuurders, te benoemen tot nieuwe bestuurder:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °RA-INVEST, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0504.880.644, gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0504.880.644, gerechtelijk arrondissement Brugge, Afdeling Brugge vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Roger Anné, wonende te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 1.

De eventuele bezoldiging van de bestuurder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurder verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De vergadering békrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen die door de benoemde bestuurder werden gesteld vanaf 11 februari 2013 tot op heden en dit met uitdrukkelijke instemming van de voornoemde bestuurder.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DO 08 MAART 2013;

De raad van bestuur neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °RA-INVEST', met zetel te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0504.880.644, gekend bij de BTW-adminstratie onder nummer BE 0504.880.644, gerechtelijk arrondissement Brugge, Afdeling Brugge, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het, bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf 11 februari 2013 uitgevoerd wordt door haar vaste " vertegenwoordiger, de heer Roger Anné, wonende te 8300 Knokke-Heist, Molenwiek 1.

De raad van bestuur besluit om voor een periode ingaand op 11 februari 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de raad van bestuur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RA-1NVEST", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Roger Anné, voornoemd, die haar mandaat verklaart te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voorde uitoefening van haar mandaat.

In deze hoedanigheid zal iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en, buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 18 van de statuten.

RECHTBANK VAN KUUI'l1ANuci_

. 0 5 -06- 2013

HASSELT

Griffie

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - An»exeLdJLMo» iteJux helge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto - Naam-en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Iedere gedelegeerd bestuurder zat in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten yen en over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. Iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag,

Voor zover als nodig worden de handelingen die door de gedelegeerd bestuurder werden gesteld sinds 11 februari 2013, uitdrukkelijk bekrachtigd, met instemming van de vennootschap "RA-INVEST, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Roger Anné, voornoemd.

Voor ontledend uittreksel

De heer Roger Anné

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0462.325.457

Benaming

(voluit) : EUROFOOD INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Research Campus 6

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris Mia Knapen te Lanaken op vier maart tweeduizend dertien, geregistreerd te Maasmechelen op achttien maart tweeduizend dertien, boek 287 blad 81 vak 20, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EUROFOOD INTERNATIONAL", met zetel te 3500 Hasselt, Research Campus 6, met ondernemingsnummer BTW BE0462.325.457, RPR Hasselt, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen, heeft genomen:

Eerste besluit

a) De voorzitter wordt door de vergadering ontslagen van het voorlezen van het voormeld verslag van de raad van bestuur, waarin de voorgestelde wijziging van het doel wordt verantwoord en van de bij het verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande; tekst aan artikel 3 van de statuten:

"-Aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de verkoop op commissiebasis, de distributie; van voorschriftvrije geneesmiddelen;

-Aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de verkoop op commissiebasis, de distributie

van medische apparatuur, instrumenten, hulpmiddelen en benodigdheden."

Tweede besluit

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan voorgaand besluit, artikel 3 van de statuten zal

voortaan letterlijk luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- Tussenpersoon in de handel.

- Het verlenen van adviezen en van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, marketing, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

- Onderneming in onroerende goederen: ze mag in dit verband, alle verrichtingen van beheer, aankoop, bouw, veranderingen, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van aile onroerende goederen uitvoeren.

- De in- en uitvoer van, de klein- en groothandel in en de distributie en ontwikkeling van grondstoffen voor de. voedingsnijverheid.

- Aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de verkoop op commissiebasis, de distributie van voorschriftvrije geneesmiddelen.

- Aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de verkoop op commissiebasis, de distributie van medische apparatuur, instrumenten, hulpmiddelen en benodigdheden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben, bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in allee ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of' wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Derde besluit

De vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en de

_ gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

lI

11

IB

*, Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Vierde besluit

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde beslissingen

uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 4 maart 2013, het verslag van de raad

van bestuur, de staat van activa en passiva, en de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0352-032
03/04/2012
ÿþIr I

fl

Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

"120n455* 1

HI`t;H I dANK VAN KUOPHANI]kL

2 2 -03- 2012

HASSELT

G riffie

Ondernemingsnr : 0462.325.457

Benaming

(voluit) : EUROFOOD INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Research Campus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Uitgifte warrants - kapitaalverhoging - creatie 2 klassen aandelen - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris Mia Knapen te Lanaken, op negen maart tweeduizend en

twaalf, geregistreerd te Maasmechelen op éénentwintig maart tweeduizend en twaalf, boek 282, blad 91, vak 8,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap

"EUROFOOD INTERNATIONAL", met zetel te 3500 Hasselt, Research Campus 6, volgende besluiten heeft

genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor,

opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot

de uitgifte van warrants.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van vijfenzestig (65) warrants.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt de voorwaarden en modaliteiten van voornoemde uitgifte vast:

-Aard van de warrants: Elke warrant is en blijft op naam; hij wordt ingeschreven in het register van warranthouders op naam.

-Overdraagbaarheid: Elke warrant is enkel overdraagbaar aan een met de warranthouder verbonden vennootschap (zoals bedoeld in artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen).

-Looptijd: Elke warrant heeft een looptijd van tien jaar vanaf de uitgifte ervan.

-Uitoefenperiode; Elke warrant is uitoefenbaar: ingeval zich één of meerdere tekortkomingen voordoen onder de door de warranthouder aan de vennootschap verstrekte lening; of ingeval van gehele of gedeeltelijke vervroegde terugbetaling van de door de warranthouder aan de vennootschap verstrekte lening; of zodra de warranthouder kennis heeft van het feit dat een controlewijziging (zoals gedefinieerd in de door de warranthouder aan de vennootschap verstrekte lening) zich zat voordoen of zich heeft voorgedaan; of op elk ogenblik vanaf ëénendertig december tweeduizend zeventien.

De warranthouder dient de uitoefening van de warrant aan de raad van bestuur van de vennootschap kenbaar te maken bij aangetekende brief,

-Voorwerp en uitoefenprijs per aandeel: Elke warrant geeft de warranthouder het recht om in te tekenen op één aandeel, behorende tot een aparte, nieuw te creëren klasse B, tegen een uitoefenprijs van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) per aandeel.

De uitoefenprijs kan aangepast worden, zoals hierna zal bepaald worden.

-Aanpassing warrantvoorwaarden en antiverhrateringsbescherming:

a. Indien de vennootschap, op enig moment tussen de uitgiftedatum en de uitoefendatum van de warrants (i) zijn aandelen splitst in een groter aantal aandelen, of (ii) zijn aandelen samenvoegt tot een kleiner aantal aandelen of (iii) gratis aandelen uitgeeft aan zijn aandeelhouders, dan zullen het aantal aandelen dat wordt uitgegeven bij uitoefening van een warrant na één van die gebeurtenissen en de andere voorwaarden van deze warrantvoorwaarden op een zodanige manier aangepast worden dat, nadat aan die aanpassing uitwerking werd verleend, de warranthouder gerechtigd zal zijn om bij uitoefening van zijn warrant het aantal aandelen te ontvangen dat die warranthouder zou hebben ontvangen of gerechtigd zou zijn te ontvangen indien de desbetreffende warrant reeds uitgeoefend was geweest onmiddellijk voorafgaand aan de betrokken gebeurtenis. De aanpassing zal uitwerking hebben onmiddellijk nadat de betrokken gebeurtenis plaats had.

b, Indien er op enig moment tussen de uitgiftedatum en de uitoefendatum van de warrants (I) een splitsing van de vennootschap plaatsvindt, of (ii) een fusie waarbij de vennootschap niet de overblijvende entiteit is en daarbij- aandelen van de vennootschap_ omgewisseld_wordenmoor aandelen, _andere_effecten,_ geld _of_andere Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~3 goederen van één of meerdere andere rechtspersonen, dan zullen het aantal aandelen dat wordt uitgegeven bij de uitoefening van een warrant na die gebeurtenis en de andere voorwaarden van deze warrantvoorwaarden op een zodanige manier worden aangepast dat, nadat aan die aanpassing uitwerking werd verleend, de warranthouder gerechtigd zal zijn om bij de uitoefening van zijn warrant, het aantal aandelen, andere effecten, geld of andere goederen van de rechtsopvolger of verwervende rechtspersoon te ontvangen dat die warranthouder zou hebben ontvangen of gerechtigd zou zijn te ontvangen indien de desbetreffende warrant reeds uitgeoefend was geweest onmiddellijk voorafgaand aan de betrokken gebeurtenis. De aanpassing zal uitwerking hebben onmiddellijk nadat de betrokken gebeurtenis plaats had.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Ingeval van fusie of splitsing zullen de rechtsopvolger of de verwervende personen of entiteiten uitdrukkelijk de behoorlijke en stipte naleving en uitvoering op zich nemen van alle verbintenissen en verplichtingen die ingevolge deze warrantvoorwaarden door de vennootschap moeten worden nageleefd.

c. Indien op enig moment tijdens de periode tussen de uitgiftedatum en de ultoefendatum van de warrants de vennootschap een uitkering aan de aandeelhouders (omvattende onder meer maar niet beperkt tot dividenden, tantièmes, kapitaalverminderingen, kapitaalaflossingen) doet buiten de gevallen sub a en b., zal de uitoefenprijs naar beneden aangepast worden pro rata de impact van de uitkering op het eigen vermogen van de vennootschap op de betrokken uitgiftedatum. De aanpassing zal uitwerking hebben onmiddellijk nadat de betrokken gebeurtenis plaats had.

d, Indien en wanneer na de uitgifte van de warrants de vennootschap aandelen, warrants of converteerbare obligaties uitgeeft (inclusief eventuele aandelenopties of warrants aan het personeel) voor een inschrijvings- of uitoefenprijs per aandeel die lager is dan de uitoefenprijs per aandeel te betalen door de warranthouder zoals hiervoor bepaald (desgevallend aangepast in functie van a., b. en c.):

+zal de uitoefenprijs per aandeel van de warrants verminderd worden tot de uitoefenprijs die ais volgt wordt bepaald:

NU= (TA*U) + (PA*A)

TA + A

Waarbij:

NU = de nieuwe uitoefenprijs per aandeel van de warrant

U = de uitoefenprijs per aandeel door de warranthouder te betalen indien de desbetreffende warrant reeds uitgeoefend was geweest onmiddellijk voorafgaand aan de verwaterende transactie

TA = het totaal aantal uitstaande aandelen van de vennootschap onmiddellijk voorafgaand aan de verwaterende transactie

A = het aantal aandelen uit te geven in verband met de verwaterende transactie

PA = de uitgifteprijs per aandeel uit te geven in verband met de verwaterende transactie

En

+zal de warranthouder het recht hebben om, tegen de aldus herrekende uitoefenprijs, in te schrijven op het aantal aandelen dat bekomen wordt door de uitoefenprijs die van toepassing is onmiddellijk voor de verwaterende transactie te vermenigvuldigen met het aantal aandelen uit te geven indien de desbetreffende warrant reeds uitgeoefend was geweest onmiddellijk voorafgaand aan de verwaterende transactie, en het resultaat hiervan te delen door de nieuw vastgestelde uitoefenprijs.

-Kosten: de kosten met betrekking tot de kapitaalverhoging resulterend uit de uitoefening van de warrants vallen ten laste van de vennootschap, Deze zal de eventuele taksen en/of rechten die op aandelen zou geheven worden, dragen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen, onder de opschortende voorwaarde van de gehele of gedeeltelijke uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants met de uitoefenprijs, overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants, te verwezenlijken en vast te stellen naarmate van de uitoefening van de warrants en het creëren van het overeenkomstig aantal aandelen die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Het bedrag van de uitoefenprijs dat deze fractiewaarde te boven gaat, zal een uitgiftepremie uitmaken die zal worden bestemd op de rekening "Uitgiftepremies" die, op dezelfde wijze als het kapitaal, de waarborg voor derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in het kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden en vereisten voor wijziging van de statuten.

De nieuwe aandelen die zullen worden uitgegeven ingevolge uitoefening van de warrants zullen: -worden ingeschreven tegen de prijs daartoe bepaald in de uitoefenmodaliteiten van de warrants; -behorende tot een aparte, nieuw te creëren klasse B;

-onmiddellijk volledig worden volgestort in geld;

-in de winst delen vanaf de eerste dag van het boekjaar waarin zij werden uitgegeven.

VIJFDE BESLUIT

De aandeelhouders, die samen de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen, hebben verklaard:

-uitdrukkelijk en onherroepelijk te verzaken aan de kosteloze plaatsing in hunnen hoofde van de vijfenzestig

(65) warrants waarvan sprake hierboven;

-hun instemming te betuigen dat deze vijfenzestig (65) warrants zullen worden geplaatst bij de Naamloze Vennootschap ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, afgekort PMV, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, met ondememingsnummer 0455.777.660, RPR Brussel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge } De vergadering beslist dienvolgens de vijfenzestig (65) warrants kosteloos voor plaatsing aan te bieden aan de Naamloze Vennootschap ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, voornoemd, tegen de voorwaarden en modaliteiten vermeld in het derde besluit hierboven.

ZESDE BESLUIT

de Naamloze Vennootschap ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, afgekort PMV, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, met ondernemingsnummer 0455.777.660, RPR Brussel, verklaart in te schrijven op alle vijfenzestig (65) warrants, onder de hoger bepaalde voorwaarden.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan twee bestuurders, gezamenlijk optredend, tot vaststelling van de uitoefening van de warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging en de uitgifte van de aandelen -behorende tot een aparte, nieuw te creëren klasse B-, alsmede tot de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, de aantekening in het aandeelhoudersregister te verrichten van de nieuw uitgegeven aandelen -behorende tot een aparte, nieuw te creëren klasse B- ten name van degene die op de kapitaalverhoging heeft ingeschreven en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot de creatie van 2 klassen aandelen: A en B, waarbij::

-de bestaande aandelen behoren tot klasse A en

-de aandelen die zullen worden toegekend aan de warranthouder naar aanleiding van de uitoefening van de warrants zullen behoren tot klasse B.

Artikel zes van de statuten wordt aangevuld als volgt:

"De aandelen worden onderverdeeld in twee klassen: de bestaande aandelen behorend tot klasse A en de aandelen die zullen worden toegekend aan de warranthouder naar aanleiding van de uitoefening van warrants dewelke zullen behoren tot klasse B."

NEGENDE BESLUIT

Ingevolge voorgaand besluit wordt navolgend artikel ingevoegd in de statuten:

"ARTIKEL NEGEN BIS: RECHTEN VAN DE APARTE AANDELENKLASSE B

Aandelen toegekend naar aanleiding van de uitoefening van warrants zullen behoren tot de klasse Baandelen. De houder van B-aandelen geniet volgende rechten:

-één (1) bestuurder, wiens mandaat onbezoldigd zat zijn, kan worden benoemd op bindende voordracht van de houder van B-aandelen, waarbij er voor dit mandaat minstens twee (2) kandidaten moeten worden voorgedragen (de "B-bestuurder"). De bestuurder die naar aanleiding van de voordracht van de aandeelhouder van klasse B-aandelen zal worden aangesteld, wordt een bestuurder van deze aparte klasse;

-een volgrecht en voorkooprecht ten gunste van de aandeelhouder van klasse B-aandelen zoals beschreven in de overdrachts- en overgangsbeperkingen opgenomen in artikel 9ter van de statuten;

-onverminderd strengere wettelijke bepalingen, kan de algemene vergadering pas geldig beraadslagen en beslissen in aanwezigheid van de aandeelhouder van klasse B-aandelen; wordt het aanwezigheidsquorum niet bereikt door de afwezigheid van deze aandeelhouder, dan zal een tweede algemene vergadering moeten worden bijeengeroepen, waarvoor de aanwezigheidsvereiste niet geldt;

-wanneer gebruik is gemaakt van het recht op voordracht van een bestuurder, is, in afwijking van artikel 14 van de statuten, de goedkeuring van de bestuurder van deze aparte klasse vereist in verband met volgende beslissingen:

+de goedkeuring van de managementvergoedingen op jaarbasis;

+alle investeringen (CAPEX) voor een bedrag van (cumulatief) meer dan vijfhonderd duizend euro (500.000,00 EUR) op jaarbasis;

+de verwerving van enig belang in een andere vennootschap, groep of entiteit, indien het ovemamebedrag (inclusief overgenomen schulden) hoger is dan vijfhonderd duizend euro (500.000,00 EUR);

+enige beslissing om de aard van de bedrijfsactiviteiten te wijzigen, of enig voorstel om het doel te wijzigen, of om de activiteiten (of een substantieel deel daarvan) over te dragen;

+het goedkeuren van de voorwaarden van een ESOP-plan voor de toekomstige werknemers en kaderleden, met inbegrip van de uitgifte en plaatsing van effecten binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, indien van toepassing, ingevolge toepassing van een dergelijk aandelenoptieplan;

+enig voorstel of beslissing in verband met een (aandelen)verkoop, fusie of splitsing, of de contributie van alle of bijna alle activa;

+het aangaan van nieuwe leningen, bij een verhoging van een kredietopening, bij het aanpassen van de voorwaarden van een kredietopening of bij het aangaan van een nieuwe kredietopening, voor een bedrag hoger dan vijfhonderd duizend euro (500.000,00 EUR);

+hypothekeren, verpanden of toestemming verlenen om een zekerheid te stellen op alle of bijna alle activa; +het aangaan van borgstellingen.

Zonder afbreuk te doen aan (strengere) wettelijke bepalingen, vereisen beslissingen aangaande de volgende materies binnen de vennootschap, naast de door de wet vereiste meerderheid, bovendien ook de goedkeuring van de houders van B-aandelen in verband met de volgende beslissingen:

+statutenwijzigingen;

+uitgifte van warrants, opties en in kapitaal converteerbare schuldinstrumenten."

TIENDE BESLUIT

Toevoeging van een artikel 9ter in de statuten inzake overdrachts- en overgangsbeperkingen:

"ARTIKEL NEGEN TER: OVERDRACHTS- EN OVERGANGSBEPERKINGEN

.f " 4 ( 1" " a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Algemeen:

Alle bestaande aandelen behoren tot de klasse A, Alle aandelen die zullen worden uitgegeven naar aanleiding van de uitoefening van warrants zullen behoren tot klasse B. Alle toekomstige aandelen zullen geacht worden te behoren tot de klasse waaraan zij uitdrukkelijk worden toegewezen bij hun uitgifte.

Bij overdracht van aandelen van een bepaalde klasse aan een aandeelhouder van een andere klasse van aandelen zal de klasse van de overgedragen aandelen veranderen in de klasse van aandelen van de overnemende aandeelhouder.

Indien aandelen van een bepaalde klasse aan een derde worden overgedragen, zullen de rechten verbonden aan deze aandelen ongewijzigd blijven en zullen de aandelen tot dezelfde klasse blijven behoren. Overdracht van aandelen:

A. Vrije overdracht

De overdracht van aandelen aan met de overdragende aandeelhouder verbonden vennootschappen (in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen) zijn vrij en aan geen beperkingen onderworpen. In geval een dergelijke overdracht plaatsvindt, zal deze steeds worden uitgevoerd onder de ontbindende voorwaarde dat de juridische entiteit waaraan wordt overgedragen binnen een termijn van twee jaar ophoudt een verbonden vennootschap van de overdragende aandeelhouder te zijn. De Raad van Bestuur zal van een eventuele vrije overdracht voorafgaandelijk en schriftelijk op de hoogte worden gesteld.

B. Voorkooprecht

ledere andere overdracht dan deze hierboven bedoeld, is onderworpen aan een voorkooprecht van de bestaande aandeelhouders.

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst of dient over te dragen (hierna de "Kandidaat-Overdrager" genoemd), moet deze aandelen door tussenkomst van de Raad van Bestuur van de vennootschap aanbieden aan aile andere aandeelhouders (hierna de "Voorkoopgerechtigde Aandeelhouders" genoemd).

Daartoe meldt de Kandidaat-Overdrager aan de Raad van Bestuur zijn intentie tot overdracht, (hierna de "Eerste Kennisgeving van Overdracht") met inbegrip van:

-de vermelding van het aantal aandelen, de vorm en de categorie of klasse van aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld;

-de identiteit van de kandidaat overnemer (hierna de "Kandidaat-Overnemer");

-de modaliteiten en voorwaarden van de overdracht, met inbegrip van, al naargelang het geval, de voorgestelde aankoopprijs van de aandelen, waartegen de Kandidaat-Overdrager zijn aandelen aan de Kandidaat-Ovememer wil overdragen. Indien de voorgestelde aankoopprijs niet in geld wordt uitgedrukt, dient de prijs waaraan het voorkooprecht kan worden uitgeoefend, bepaald te worden door de marktwaarde van de betreffende aandelen op dag van de voorgestelde overdracht, zoals te goeder trouw bepaald door de Raad van Bestuur van de vennootschap, Indien deze marktwaarde wordt betwist door de Kandidaat-Overdrager of de aandeelhouders die hun voorkooprecht willen uitoefenen, zal de marktwaarde op een bindende wijze bepaald worden door een of meerdere experts, aangesteld door de Kandidaat-Overdrager en de aandeelhouders die hun voorkooprecht willen uitoefenen in onderling akkoord of bij gebrek aan een dergelijk akkoord door een of meerdere experts bindend voorgedragen door de voorzitter van het Instituut van Bedrijfsrevisoren; de expert(s) zullen zo snel ais mogelijk en uiterlijk binnen de 60 dagen na zijn (hun) aanstelling een beslissing treffen en de kosten van de expert(s) worden evenredig verdeeld onder diegene(n) die hem (hen) hebben aangesteld;

-het bewijs van de onvoorwaardelijke verbintenis van de Kandidaat-Overnemer de aandelen over te nemen of aan te kopen tegen de prijs en aan de voorwaarden zoals vermeld in de Eerste Kennisgeving van Overdracht;

-het bewijs van de onvoorwaardelijke verbintenis van de Kandidaat-Overnemer om de bepalingen van de overeenkomst met PMV de dato zestien december tweeduizend en elf te onderschrijven.

De Raad van Bestuur van de vennootschap moet de Voorkoopgerechtigde Aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de Kandidaat-Overdrager binnen de tien (10) kalenderdagen na ontvangst van de Eerste Kennisgeving van Overdracht (hierna "de Tweede Kennisgeving van Overdracht").

De Voorkoopgerechtigde Aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht uitoefenen naar evenredigheid van het aantal door hen aangehouden aandelen tegenover het totale aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen (de Aandelen van de Kandidaat-Overdrager niet meegerekend). Elke Voorkoopgerechtigde Aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijs slaat en stelt de Raad van Bestuur van de vennootschap daarvan in kennis binnen de dertig (30) kalenderdagen na de Tweede Kennisgeving van Overdracht (hierna het "Eerste Bericht van Voorkoop").

Indien blijkt dat niet alle Voorkoopgerechtigde Aandeelhouders gebruik maken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het aantal door hen aangehouden aandelen tegenover het totale aantal door de vennootschap uitgegeven aandelen (de Aandelen van de Kandidaat-Overdrager en de Aandelen van de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend niet meegerekend). Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de Raad van Bestuur van de vennootschap aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) kalenderdagen na het Eerste Bericht van Voorkoop (hierna "het Bericht van Uitbreiding van Voorkoop").

Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) kalenderdagen, na het Bericht van Uitbreiding van Voorkoop de Raad van Bestuur van de vennootschap daarvan in kennis stellen (hierna het 'Tweede Bericht van Voorkoop").

Voor-

1ietidudbn

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij onderling akkoord tussen alle Voorkoopgerechtigde Aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de Raad van Bestuur van de Vennootschap binnen dezelfde termijn inlichten.

Ingeval het voorkooprecht niet werd uitgeoefend met betrekking tot alle aandelen die de Kandidaat Overdrager wenste over te dragen, zal het voorkooprecht geacht worden niet te zijn uitgeoefend, doch heeft de Kandidaat-Overdrager de verplichting aile aandelen die hij wenste over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer over te dragen conform de modaliteiten en voorwaarden vermeld in de Eerste Kennisgeving van Overdracht binnen de 60 kalenderdagen na de Tweede Kennisgeving van Overdracht.

Ingeval de aandelen die de Kandidaat-Overdrager voorstelde over te dragen, worden overgedragen aan de andere aandeelhouders (in de mate dat die hun voorkooprecht uitoefenden) conform de bepalingen van dit artikel, zal deze overdracht plaatsvinden en de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend zullen deze aandelen aankopen conform de modaliteiten en voorwaarden vernield in de Eerste Kennisgeving van Overdracht, en dit uiterlijk 30 kalenderdagen na het laatste Bericht van Voorkoop.

C. Volgrecht

Indien een Kandidaat-Overdrager een bonafide bod wenst te aanvaarden van een Kandidaat-Overnemer, en deze Kandidaat-Overnemer hierdoor, rechtstreeks of onrechtstreeks, alleen of in overleg met derden (in één of meerdere stappen), meer dan twintig percent (20%) van de aandelen verwerft, verbindt de Kandidaat-Overdrager er zich toe zijn aandelen slechts over te dragen voor zover en op voorwaarde dat de Kandidaat-Overnemer voorafgaandelijk een overnamebod heeft uitgebracht op alle B-Aandelen uitgegeven door de vennootschap aan een prijs die tenminste gelijk is aan de hoogste prijs die zal betaald worden voor de aandelen die de Kandidaat-Overdrager wenst over te dragen en onder voorwaarden die minstens even gunstig zijn dan degene waaronder de Kandidaat-Overdrager zijn aandelen wenst over te dragen.

Het overnamebod van de Kandidaat-Overnemer dient te worden gedaan middels een aangetekend schrijven aan alle aandeelhouders (hierna de "Verwittigde Aandeelhouders"). Dit aangetekend schrijven moet minimaal het volgende vermelden:

-het aantal en de klasse van de over te dragen aandelen;

-naam, adres of maatschappelijke zetel en nationaliteit van de Kandidaat-Overnemer;

-de prijs en voorwaarden per over te dragen aandeel aangeboden door de Kandidaat-Ovememer.

Een kopie van het ondertekende en gedagtekende aanbod van de Kandidaat-Overnemer bevattende voormelde opsomming dient aan het aangetekend schrijven gehecht te worden.

Een kopie van het aangetekend schrijven zal tegelijkertijd verzonden worden naar de Raad van Bestuur.

Binnen een periode van dertig (30) kalenderdagen vanaf postdatum van voormeld aangetekend schrijven, kan de Verwittigde Aandeelhouder zijn volgrecht uitoefenen en zal hij zijn beslissing kenbaar maken aan de Kandidaat-Overdrager bij aangetekend schrijven (Kennisgeving van Uitoefening van het Volgrecht). Een kopie van deze Kennisgeving van Uitoefening van het Volgrecht zal tegelijkertijd verzonden worden naar de Raad van Bestuur en de overige aandeelhouders. Het volgrecht zal slechts uitgeoefend kunnen worden indien de uitoefening van het volgrecht op alle aandelen in het bezit van de Verwittigde Aandeelhouder slaat.

Indien de overige aandeelhouders beslissen om te verzaken aan hun volgrecht, of indien zij hun standpunt niet meedelen aan de Kandidaat-Overdrager binnen de hierboven vermelde periode, dan is de Kandidaat-Overdrager vrij om de over te dragen aandelen over te dragen of te verkopen aan de Kandidaat-Overnemer tegen de prijs van de Kandidaat-Ovememer, mits de Kandidaat Ovememer de overeenkomst met PMV de dato zestien december tweeduizend en elf onderschrijft, onder voorbehoud van de uitoefening van het voorkooprecht door een andere aandeelhouder.

In afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek vindt eigendomsovergang pas plaats na de betaling.

D. Sancties

Elke overdracht of verkoop van aandelen waarbij de hierboven uiteengezette voorkooprechten of volgrechten niet werden geëerbiedigd, zal geen uitwerking hebben ten aanzien van de vennootschap en de overige aandeelhouders behoudens hetgeen bepaald is in dit artikel. De aandeelhouders die een voorkooprecht of volgrecht bezitten, zullen de over te dragen aandelen kunnen kopen aan de werkelijke marktwaarde minus vijftig percent (50%), Dit doet echter geen afbreuk aan het recht van de aandeelhouders die een voorkooprecht of volgrecht bezitten om de werkelijk door hen geleden schade te vorderen voor zover de werkelijk geleden schade hoger is dan de forfaitaire schadevergoeding zoals hiervoor bepaald of om krachtens het gemeen recht de overdracht gedaan met miskenning van de bepalingen van dit artikel aan te vechten."

ELFDE BESLUIT --AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten beslist de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

-Artikel 6 wordt aangevuld met de tekst zoals vermeld in het achtste besluit hiervoor.

-Artikel 9bis, waarvan de tekst is opgenomen en werd goedgekeurd in het negende besluit hiervoor, wordt toegevoegd,

-Artikel 9ter, waarvan de tekst is opgenomen en werd goedgekeurd in het tiende besluit hiervoor, wordt toegevoegd.

TWAALFDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering geeft .opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 09 maart 2012, het verslag van de raad van bestuur, het verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde statuten.

Notaris Mia Knapen, Lanaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 02.07.2010 10263-0152-031
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 11.09.2009, NGL 08.10.2009 09804-0280-033
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 08.01.2008 08012-0098-031
14/09/2007 : HA099938
19/12/2006 : HA099938
30/12/2005 : HA099938
18/01/2005 : HA099938
24/12/2004 : HA099938
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0310-028
26/01/2004 : HA099938
16/12/2002 : HA099938
11/01/2001 : HA099938
25/01/2000 : HA099938
07/10/1998 : HA99938
20/01/1998 : HA99938

Coordonnées
EUROFOOD INTERNATIONAL

Adresse
RESEARCH CAMPUS 6 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande