DRIESKENS & DUBOIS ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRIESKENS & DUBOIS ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.530.149

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 29.01.2014 14017-0225-016
24/07/2013
ÿþ Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g,U14M1.11 1

£iECHTC'Ahn NC2PNAKaF.1.

Ondernemingsnr :0451,530,149

Benaming (voluit) :DRIESKENS & DUBOIS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel :Luikersteenweg 233 bus 1, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwero(en) akte : Statutenwijziging: omvorming NV in CVBA

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, op 31 mei 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DRIESKENS & DUBOIS", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 233 bus 1, hebbende het ondernemingsnummer 0451.530.149.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in : "DRIESKENS & DUBOIS ARCHITECTEN". TWEEDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 28 februari 2013.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede een staat van activa en passiva afgesloten per 28 februari 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering besluit het maatschappelijk doel te wijzigen door vervanging door de tekst opgenomen in de agenda. DERDE BESLISSING

In overeenstemming met artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de raad van bestuur lezing van het verslag dat door hem werd opgesteld en waarin het voorstel tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd van het actief en passief van de vennootschap per 28 februari 2013.

Tevens wordt lezing gegeven van het verslag dat op 27 mei 2013 door VMB Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Neerpelt, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor, werd opgemaakt omtrent deze samenvattende staat en waarin wordt vernield dat deze staat de toestand van de vennootschap op volledige, nauwkeurige en juiste wijze weergeeft.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

"Besluit

De bijgevoegde staat vloeit zonder toevoeging, noch weglating voort uit de boekhouding van de vennootschap en is voorgesteld overeenkomstig de structuur van de jaarrekeningen, De gebruikte waarderingsregels stemmen overeen met de boekhoudreglementering.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader van de geplande wijziging van de rechtsvorm en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staaf van activa en passiva 28 februari 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen Inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat per 28.02.2013 van 145.096,14 EUR is niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden uik B - vervolg

aan het Beigisdh

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

24/07/2013

L

:

Opgemaakt te Neerpelt op 27 mei 2013.

De Bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren

BV o. v. v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch"

Het originele exemplaar van dit verslag zal samen met het bijzonder verslag van de zaakvoerder en een uitgifte van dit proces-verbaal op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Hasselt worden neergelegd.

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van deze beide verslagen kennis hebben kunnen nemen op de wijze bepaald in artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens besluit de vergadering om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en -verminderingen, De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid mag het nummer 0451.530.149, waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de oorspronkelijke vennootschap, vastgesteld op 28 februari 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap in vorm van een naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap in vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening. VIERDE BESLISSING

Vervolgens worden de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen en in overeenstemming met de Wet van 15 februari 2006 betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader van een rechtspersoon (Wet Laruelle).

De statuten luiden ais volgt (UITTREKSEL):

1.1 Artikel 1 Benaming en vorm

1,1,1 De burgerlijke vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "DRIESKENS & DUBOIS ARCHITECTEN".

1.2 Artikel 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn vastgesteld.

1.3 Artikel 3 Zetel

1.3.1 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 233 bus 1.

1,4 Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van aile activiteiten die uitsluitend behoren tot het beroep van architect

a) de studie en het ontwerpen van bouwplannen (nieuwbouw, heropbouwen, verbouwen, herstellen, renoveren en binnenhuisinrichtingen van gebouwen en complexen);

b) de leiding, de coördinatie en het toezicht ter zake;

c) het verstrekken van alle adviezen en raadgevingen dienaangaande;

d) het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

2, De uitoefening van alle verwante en niet-onverenigbare activiteiten zoals:

1° stedenbouwkundige en landschapsprojecten, inrichtingen, speelpleinen en aanverwante technieken;

2° binnenhuisinrichtingen;

3° aile aanverwante en speciale technieken gebruikt in de bouw;

4° stabiliteitsstudies;

5' speciale technieken;

6° landschapsvorming;

7° topografie;

8° stedenbouw, ruimtelijke ordening en leefmilieu;

9° beleidsvorming;

10° industriële vormgeving;

11° interieurontwerp;

12° meubelontwerp;

13° woonesthetica;

14° grafische ontwerpen;

15° het opmaken van plaatsbeschrijvingen;

16° de leiding, de coördinatie en het toezicht in zake voormelde activiteiten;

17° de opmaak van EPB en EPC-verslaggevingen of opmaak van andere documenten die te maken hebben met de wetgeving inzake "energieprestatieregelgeving";

18° het verstrekken van alle adviezen en raadgevingen dienaangaande.

3. Het verschaffen van alle materiële middelen en het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefeningyan voomoemde activiteiten.







Voorbehouden _ aan het Luik B - vervolg

Staatsblad 4. Het verstrekken van diensten in verband met de coördinatie (met inbegrip van de coordinatie op de veiligheid), de controle en het eventueel permanent toezicht op de uitvoering van de werken.

5, Deskundige onderzoeken en expertises, al dan niet gerechtelijk.

6. Het beheer van een eigen roerend vermogen.

7. Het beheer van een onroerend vermogen en alle daarmee verbonden handelingen, mits dit niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of een zakenkantoor,

8. Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit. Vervreemding van onroerende goederen mag vanzelfsprekend, indien zij past in het normale beheer van haar vermogen. Gelet op de verplichte burgerlijke aard van de vennootschap, mag het maatschappelijk doel geen daden van koophandel omvatten, tenzij deze duidelijk ondergeschikt en bijkomstig zijn aan het burgerlijk hoofddoel van de vennootschap, zijnde het versenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

de verrichtingen moeten het doei van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als tussenpersoon of voor rekening van derden. Zij mag ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere burgerlijke vennootschappen uitoefenen. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doei, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s)/bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

2.1 Artikel 5 Kapitaal

2.1.1 Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

2.1.2 Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging,

2,1.3 Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

2.1.4 De aandelen zijn op naam.

2.1.5 Buiten de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven.

4.1 Artikel 15 Bestuursorgaan

4.1.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor aile zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

4.1.2 Elke bestuurder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

4.2 Artikel 16 Bevoegdheden

4.2.1 De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

4.2.2 De raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

4.2.3 Bij wijze van uitzondering kan de raad van bestuur volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.



24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Luik B - vervolg

4,3 Artikel 17 Vertegenwoordiging

4.3.1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

4.3.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

4.3.3 Indien ingevolge het overlijden van een bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de reg ularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

4.3.4 Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een bestuurder de vennootschap niet meer geldig', vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de bestuurder(s), dan mag de vennootschap het beroep van', architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) bestuurder(s),

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

5.2 Artikel 19 Algemene vergadering

5.2,1 De bestuurder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt,. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

5.2.2 Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de bestuurders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

5.2.3 Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling ter zake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

5.2.4 Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

5.2.5. De jaarvergadering wordt gehouden op de zevenentwintigste van de maand december om 18.00 uur, indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Alle algemene vergaderingen worden steeds gehouden in de zetel van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproeping,

De jaarvergadering zal de verslagen van de zaakvoerders en commissarissen horen en de jaarrekening, waaronder de balans, behandelen en eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan zaakvoerders en commissarissen en tot aanstellingen hiervan overgaan en, in het algemeen, besluiten over alle punten van de agenda. 5.2.6 Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de vennoten uiterlijk vijf dagen voor de datum der voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering

6.1 Artikel 20 Boekiaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende

jaar,

6.2 Artikel 21 Winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang ais, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist met een twee derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de algemene vergadering, daartoe beslissend met een twee derde meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen aanduidt,

8.2 Artikel 25 Vereffening

8.2.1 Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan worden de

bestuurder(s) die op het tijdstipvan de ontbinding in functie is / zijn beschouwd als vereffenaar(), _

" I Voor-

behouden

aan het

igisci

Staatsblad







Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het _

Belgisch De vereffenaar(s) treedt 1 treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de Staatsblad I bevestiging van zijn Thun benoeming.

8.2.2 Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die

7 ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar

van de vennootschap,

8.2.3 De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle

overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect, Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de huidige bestuurders van de vennootschap, allen voornoemd, ook in de huidige rechtsvorm van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hun mandaat van bestuurder blijven uitoefenen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de raad van bestuur om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coordinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

van een akte verleden voor Joel Vangronsveld, geassocieerd notaris te Eigenbilzen op 31 mei 2013, getekend overeenkomstig artikel 51 § 5 van de Wet tot Regeling van het Notarisambt door Ann Vranken, geassocieerd notaris te Bilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vangronsveld & Vranken Geassocieerde Notarissen", met zetel te Eigenbilzen, Dorpsstraat 71.

Meester Ann VRANKEN

Notaris met standplaats te Bilzen

Tegelijkertijd neergelegd :

-- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

-- het verslag van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur met staat van actief en passief aangaande wijziging

rechtsvoren

-- het verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief aangaande doelwijziging

-- het formulier I (luik A en B) in twee exemplaren

-- het formulier II in twee exemplaren

-- het analytisch uittreksel

-- lijst overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Koophandel

-- de gecoördineerde statuten

Annexes du Moniteur belge

24/07/2013

14/03/2013
ÿþMod WOtd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1309 6 0

RECHTBANKVAN 00PHANDBL

0 5.-03- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.530.149

Benaming

(voluit) : Drieskens & Dubois

(verkort) :

Rechtsvorm : Drieskens & Dubois

Zetel : Luikersteenweg 233, bus 1, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurders

A,

Uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 28.02.2013 blijkt dat de algemene vergadering de

volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1) Ontslag als bestuurder met onmiddellijke ingang van Drico BVBA (0453.852.706) , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 51, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Drieskens

2) Ontslag als bestuurder met onmiddellijke ingang van Ducla BVBA (0453.854.090 ) , met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Zeepstraat 40, met als vaste vertegenwoordiger de heer de heer Jos Dubois

3) Benoeming ais bestuurder met onmiddellijke ingang van de heer Jan Drieskens, wonende te 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 51

4) Benoeming als bestuurder met onmiddellijke ingang van de heer Jos Dubois, wonende te 3740 Bilzen, Zeepstraat 40

5) Benoeming als bestuurder met onmiddellijke ingang van de heer Bram Nickmans, wonende te 3631 Borsem, Grotestraat 69

6) Benoeming als bestuurder met onmiddellijk ingang van de heer Didier Appeltans, wonede te 3570 Alken, Bulstraat 52

Een kopie van de notulen van deze algemene vergadering wordt ter griffie neergelegd

B.

Uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 28.02.2013 blijkt dat de algemene vergadering de volgende

beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1) Ontslag als gedelegeerd bestuurder met onmiddellijke ingang van Drico BVBA (0453.852.706) , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 51, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Drieskens

2) Ontslag als gedelegeerd bestuurder met onmiddellijke ingang van Ducla BVBA (0453.854.090) , met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Zeepstraat 40, met als vaste vertegenwoordiger de heer de heer Jos Dubois

3) Benoeming als gedelegeerd bestuurder met onmiddellijke ingang van de heer Jan Drieskens, wonende te 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 51

4) Benoeming als gedelegeerdbestuurder met onmiddellijke ingang van de heer Jos Dubois, wonende te 3740 Bilzen, Zeepstraat 40

5) Benoeming als gedelegeerd bestuurder met onmiddellijke ingang van de heer Bram Nickmans, wonende te 3631 Borsem, Grotestraat 69

6) Benoeming als gedelegeerd bestuurder onmiddellijk ingang van de heer Didier Appeltans, wonede te 3570 Alken, Bulstraat 52

Een kopie van de notulen van deze algemene vergadering wordt ter griffie neergelegd

Thomas Vandersmissen

Volmachtdrager

(een kopie van de volmacht wordt ter griffie neergelegd)

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.12.2012, NGL 31.01.2013 13028-0158-016
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.12.2012, NGL 25.01.2013 13017-0321-016
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.12.2011, NGL 12.01.2012 12008-0424-017
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 10.01.2011 11007-0116-016
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 04.01.2010 10004-0206-017
27/01/2009 : HAT000387
14/01/2008 : HAT000387
22/12/2006 : HAT000387
21/12/2005 : HAT000387
18/01/2005 : HAT000387
17/01/2005 : HAT000387
09/01/2004 : HAT000387
29/12/2003 : HAT000387
06/01/2003 : HAT000387
05/02/2002 : HAT000387
02/02/2000 : HAT000387
08/01/1999 : HAT000387
01/01/1997 : HAT387
24/05/1996 : HAT387
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 13.01.2016 16015-0352-015
01/01/1995 : HAT387
14/12/1994 : HAT387
06/01/1994 : HAT387

Coordonnées
DRIESKENS & DUBOIS ARCHITECTEN

Adresse
LUIKERSTEENWEG 233, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande