DR. KRISTEL VANDENDIJCK HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KRISTEL VANDENDIJCK HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.747.743

Publication

28/04/2011
ÿþLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302863*

Neergelegd

26-04-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

I. OPRICHTING

Voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

 VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen , met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71 op negentien

april tweeduizend en elf, blijkt dat

Mevrouw VANDENDIJCK Kristel Renée Maria Leontine, geboren te Herk-de-Stad op vijftien september

negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 680915-228-37, wonende te 3545 Halen, Thibautstraat 3.

Een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als benaming  Dr. Kristel Vandendijck huisarts heeft opgericht.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

Mevrouw VANDENDIJCK Kristel :

titularis van honderd (100) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬

12.400,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 068-

8921714-69, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank.

Een bankattest, gedateerd op 18 maart 2011, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende

notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (uittreksel)

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3545 Halen, Thibautstraat 3.

Hij mag elders overgebracht worden in hetzelfde taalgebied of het tweetalig gebied Brussel, hoofdstad van

België, krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad en voorafgaandelijke voorlegging aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe

de vennoot behoort.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1) De uitoefening door de geneesheer-vennoot van haar volledige medische activiteit als huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van medische diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medische secretariaat.

4) De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dr. Kristel Vandendijck huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3545 Halen, Thibautstraat 3

Onderwerp akte: OPRICHTING EN STATUTEN

BENOEMING ZAAKVOERDER

0835747743

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in haar disciplines bij te blijven.

6) Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten)associaties. Het optimale beheer van de reserves als een goed huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks veilig te stellen, te verwerven of uit te bouwen, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang te brengen. Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen, volgens de modaliteiten van investeringsbeleid bepaald door de vennoten, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde meerderheid schriftelijk vast te leggen.

De geneesheer-vennoot, evenals de vennootschap, dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, evenwel dienen de zaakvoerders tevens vennoot te zijn. De zaakvoerder kan benoemd worden door de algemene vergadering of een buitengewone algemene vergadering. De benoeming mag evenwel maximaal twintig (20) jaar bedragen, doch herverkiezing is mogelijk. In geval van meerhoofdigheid is de duur beperkt tot zes (6) jaar, hernieuwbaar. De bestuursfunctie belichaamd in het mandaat van de zaakvoerder, moet steeds door de geneesheer vennoot waargenomen worden en kan bezoldigd worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

1.-Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap is gehouden wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, na te komen. 2.-Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebbervennoot voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

3.-Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en buiten rechte.

Wanneer de rechtspersoon een mandaat uitoefent bij een andere vennootschap, zoals bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, dient deze rechtspersoon een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger te benoemen. Deze vaste vertegenwoordiger dient gekozen te worden onder de vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van het mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon, en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid als de rechtspersoon zelf. Indien een vennootschap een voormeld mandaat uitoefent in een andere rechtspersoon, dient hij de identiteit van zijn vaste vertegenwoordiger door te geven aan deze rechtspersoon, welke laatste dient te zorgen voor de bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad. Het doel van de vennootschap bij wie de rechtspersoon het mandaat uitoefent mag geen commerciële doeleinden hebben of mag niet commercieel zijn.

De zaakvoerders kunnen de gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden erbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Indien de volmachtdrager geen geneesheer is, blijven de (rechts)handelingen beperkt tot niet-medische handelingen.

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. Daartoe kunnen zij op de zetel van de vennootschap inzage nemen van alle geschriften van de vennootschap. De aandeelhouders hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op al de handelingen, boeken en geschriften van de vennootschap en zij kunnen zich hierbij laten bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene onkosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt vooreerst vijf procent afgetrokken tot het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

vormen van het wettelijk reservefonds, tot dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De aanwending van het overschot van de winst wordt beslist door de algemene vergadering; het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen beslissing kan getroffen worden. Een reserve kan enkel worden aangelegd met éénparig akkoord van de geneesherenvennoten tenzij de Provinciale Raad een andere meerderheid aanvaardt. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op eenendertig december tweeduizend twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de

zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De vennootschap is gebonden en gehouden door alle handelingen van de voornoemde oprichter Mevrouw VANDENDIJCK Kristel, die in het kader van haar voormeld doel zijn gesteld vanaf één januari tweeduizend en elf, zodat vanaf die datum alle handelingen en prestaties van voormelde persoon dienen gezien te worden als gesteld voor rekening en in naam van de op heden opgerichte vennootschap, in uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

-Mevrouw VANDENDIJCK Kristel voornoemd,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich

daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen tot en met de jaarvergadering van tweeduizend éénendertig.

d. de al dan niet bezoldiging van het mandaat van de zaakvoerder zal bepaald worden bij beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Meester Joel VANGRONSVELD Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 10.08.2016 16417-0493-012

Coordonnées
DR. KRISTEL VANDENDIJCK HUISARTS

Adresse
THIBAUTSTRAAT 3 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande