DR. JACOBS JAN-STOMATOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JACOBS JAN-STOMATOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.442.503

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.08.2014, NGL 25.09.2014 14597-0004-016
12/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Wille ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0478.442.503

Benaming

(voluit) : DR. JACOBS JAN-STOMATOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mombeekdreef 17, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 24 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. JACOBS JAN-STOMATOLOGIE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Mombeekdreef 17, RPR Hasselt, ondememingsnummer 0478.442503, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel) :

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd vijfenzeventig duizend euro nul cent (¬ 475.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij aldus netto vierhonderd zevenentwintig duizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 427.500,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 13 december 2013, door boeking op rekening-courant van de enige vennoot.

TWEEDE BESLUIT

Al Verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor dat op 16 december 2013 werd opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren, burgerlijk vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de hierna vermelde inbreng in natura, luidt als volgt.

"5. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. JACOBS JAN -- STOMATOLOGIE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg, BVBA DR. JACOBS JAN  STOMATOLOGIE zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 427.500,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 427,500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura docr de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 373 aandelen van de Burg. BVBA DR. JACOBS JAN - STOMATOLOGIE, zonder vermelding van nominale waarde,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. JACOBS JAN - STOMATOLOGIE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,

Roeselare, 16 december 2013"

Ver_.lag van _¢e zaaiSvoerç1Er jozei(e de inbreng jn natrar?. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECMQANK VAN KOOPHANDEL

03 UT 2JVi

GWIRSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door de voorzitter van de vergadering wordt le-'zing gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder

van de vennootschap, verslag dat betrekking heeft op de inbreng in natura en dat werd opgesteld

overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen op 16 december 2013.

DERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen eerhonderd zevenentwintig

duizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 427.500,00), om het kapitaal van achttien\.d(zend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) op vierhonderd zesenveertig duizend honderd euro en nul cent (¬ 446,100,00) te brengen, door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vierhonderd vijfenzeventig duizend euro nul cent (475.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, hetzij aldus netto vierhonderd zevenentwintig duizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 427.500,00).

Onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in natura van de vordering op dividend vindt plaats in toepassing van artikel 537 W.I.B,'92 en dit in twee fases:

- in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met 373 aandelen x 100,00 EUR (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) _ 37.300,00 EUR, te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van 427.500,00 EUR. Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk 427,500,00 EUR  37.300,00 EUR = 390.200,00 EUR zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies";

- in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van 390.200,00 EUR zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- Eerste fase

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zevenendertig duizend driehonderd euro nul cent (¬ 37.300,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) op vijfenvijftig duizend negenhonderd euro nul cent (¬ 55.900,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

H. Inbreng.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013.

ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

III. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doet de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk zijn woonplaats en haar maatschappelijke zetel.

IV. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

V. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot vijfenvijftig duizend negenhonderd euro nul cent (¬ 55.900,00).

VI. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van driehonderd negentig duizend tweehonderd euro nul cent (¬ 390.200,00) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

De instrumenterende notaris heeft gewezen op het feit dat er geen vennootschapsrechtelijke noodzaak bestaat, en dus evenmin een verplichting, om te werken met een uitgiftepremie aangezien de enige vennoot deelneemt aan de kapitaalverhoging in de bestaande verhouding.

Nadat de instrumenterende notaris heeft geadviseerd om zonder uitgiftepremie te werken, heeft hij hem gewezen op de noodzaak om, rekening houdend dat de enige vennoot heeft aangegeven dat hij toch wil werken met een uitgiftepremie, deze uitgiftepremie onmiddellijk op te nemen in het kapitaal.

De enige vennoot verklaart uitdrukkelijk de nodige toelichting te hebben gekregen en besluit over te gaan tot de incorporatie van de uitgiftepremie zoals hierna volgt,

- Tweede fase:

I. Beslissing,

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met driehonderd negentig duizend tweehonderd euro nul cent (¬ 390.200,00) om het te brengen van vijfenvijftig duizend negenhonderd euro nu! cent (¬ 55.900,00) op vierhonderd zesenveertig duizend honderd euro en nul cent (¬ 446.100,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie.

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

II. Vaststelling kapitaalverhoging.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot' vierhonderd zesenveertig duizend honderd euro en nul cent (¬ 446.100,00).

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zesenveertig duizend honderd euro en nul cent (¬ 446.100,00), verdeeld in vijfhonderd negenenvijftig (559) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderd negenenvijftigste (11559ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

* de gecoördineerde statuten

* bedrijfsrevisoraal verslag

* bijzonder verslag van de zaakvoerder

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

í G

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : HAA020473
31/08/2010 : HAA020473
02/09/2009 : HAA020473
31/07/2008 : HAA020473
02/08/2007 : HAA020473
01/08/2006 : HAA020473
20/07/2006 : HAA020473
05/10/2005 : HAA020473
28/07/2004 : HAA020473
07/10/2002 : HAA020473
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.07.2016, NGL 19.08.2016 16437-0062-016

Coordonnées
DR. JACOBS JAN-STOMATOLOGIE

Adresse
MOMBEEKDREEF 17 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande