DONK

Divers


Dénomination : DONK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 439.143.348

Publication

23/10/2013
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch Staatsblat

" - ~ ~~-^

i ~~-l~ ~,~ º%< [~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRGELEGD

GRIEPTE RECHTSANK VAN

1 UKT. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0 Li 3 q )/,3 3118

Benaming

(voluit) : DONK

lIlIu~~umw~i~uiiu~i~~uu

*13161306

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; Graaf De Broquevillestraat 4, 2400 Mot

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De raad van bestuur beslist niet unanimiteit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Graaf De Broquevillestraat 4, 2400 Mol, naar Martelarenstraat 74, 2400 Molen dit met ingang vanaf 1 oktober 2013.

Voor éénsluidend uittreksel.

Gedelegeerd bestuurder

Alex Antonis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013
ÿþ~

mod 11.1

t--":_71 ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ERGELEGD CEf;IF FsE RECHTBANK VAN

3 0 JULI 2013

eL TURNHOUT

KOOPHAi'-'"we De griffier

1111 u i fln

Ondernemingsnr : 0439.143.348

Benaming (voluit) : DONK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Graaf de Broquevillestraat 4

2400 Mol

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING

Tekst

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 26 juli 2013, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE VERPLICHTING TOT HET OPMAKEN VAN EEN

VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 694 VAN HET

WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de raad van bestuur te ontslaan van

de verplichting van het opmaken van een omstandig schriftelijk verslag waarin de staan van het

vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch',

en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de fusie, de

voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens

welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze

methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich

eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

TWEEDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE VERPLICHTING TOT INFORMATIE OMTRENT

BELANGRIJKE WIJZIGINGEN IN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN VAN DE

BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 696 VAN HET WETBOEK

VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stellen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen te ontslaan van de verplichtingen opgelegd in artikel 696 van het Wetboek van vennootschappen omtrent het op de hoogte stellen van alle andere bij de fusie betrokken vennootschappen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG VAN HET OPMAKEN VAN TUSSENTIJDSE CIJFERS ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 697 §2, 5° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de raad van bestuur te ontslaan van de verplichting tot het opmaken van tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld.

VIERDE BESLUIT: FUSIE.

Na kennisname van het fusievoorstel en van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden deze; door de vergadering met eenparigheid van stemmen goedgekeurd en betuigt zij haar instemming met;? de verrichting waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap;, 'Donk' de naamloze vennootschap 'Laan Beheer' bij wijze van fusie overneemt, waardoor het gehele'; vermogen van de naamloze vennootschap 'Laan Beheer', zowel de rechten als de verplichtingen, alsi het gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde;: fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen onder meer:

a) de ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

I mod 11.1 ,a

970 nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze' vennootschap 'Donk' worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'Laan Beheer', hetzij 970 aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap `Dank' tegen 970 aandelen van de naamloze vennootschap 'Laan Beheer'.

b) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'Donk', wordt vastgesteld op 1 april2013.

Alle verrichtingen sinds dat tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c) Dat de uitgereikte aandelen dadelijk en volledig zullen delen in de winst vanaf 1 januari

2013;

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIJFDE BESLUIT : OVERGANG VAN HET VERMOGEN  ONTBINDING ZONDER

VEREFFENING.

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren:

a) dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap;

b) Het vermogen van de onderscheiden vennootschappen 'Donk' en 'Laan Beheer` is beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor,

c) dat vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap op heden,

evenals de algemene vergadering van deze vennootschap het fusievoorstel heeft

goedgekeurd, de naamloze vennootschap 'Laan Beheer' heeft opgehouden te bestaan. VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL.

1. De overnemende vennootschap zal de eigendom hebben van de lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf 1 april 2013 .

2. De overnemende vennootschap zal vanaf zelfde datum alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en in het algemeen alle lasten dragen die de haar overgedragen vermogensbestanddelen, belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

3, De overnemende vennootschap zal de overgedragen goederen nemen In de staat waarin ze zich thans bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de overnemende vennootschap die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal gesteld zijn in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal ze in de plaats van de overgenomen vennootschap instaan voor het ganse passief dat betrekking heeft op de gedane inbreng; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet getroffen worden door deze fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor pand op het handelsfonds.

5. De overnemende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap worden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en verbintenissen afgesloten met het door haar in dienst genomen personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. De overnemende vennootschap zal alle betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser ais van verweerder, vervolgen en zal hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van de overgenomen vennootschap.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

" alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

" de fast van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van deze akte,

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r---

" % 4 mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsplad .:1

v `

alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

" de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de inbreng, met last voor de overnemende vennootschap om ze te bewaren gedurende de wettelijk voorziene termijn.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

ZESDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de fusie met de naamloze vennootschap `Laan Beheer' het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap `Donk' verhoogd is met een bedrag van 97.000,00 euro, om het aldus te brengen van 38.500,00 euro naar 135.500,00 euro, door uitgifte van 970 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande aandelen en zullen delen in de winst zoals hierboven gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap `Laan Beheer' zoals hierboven gezegd.

ZEVENDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering' dat ingevolge de fusie, het doel van de vennootschap moet uitgebreid worden met het doel van de overgenomen vennootschap zodat het doel voortaan zal luiden:

De vennootschap heeft tot doel :

- Beleggingen en beheer van vermogens, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor derden of bij wijze van deelname met derden.

- Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten maatschappijen; zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

Zij kan eveneens alle obligaties, kasbons of andere roerende waarden onder eender welke vorm, verwerven.

Zij stelt bovendien tot doel:

- Brevetten en concessies te verwerven en deze uit te baten.

- Het verlenen van ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management en ondernemingen.

- Het beheren van aandelenportefeuilles,

- Het verlenen van bedrijfsadviezen, reclameadviezen, marketing, bedrijfsvoering en productinnovaties.

- Het selecteren, trainen en opleiden van personeelsleden ten behoeve van ondernemingen. - Studiebureau inzake administratie en algemene organisatie.

- De handel in onroerende goederen en commissiehandel, het promoten van bouwprojecten, de verhuur van aile roerende en onroerende eigendom, verhuur en renting van rollend materieel.

- Onderneming voor het in leasing nemen en geven van voertuigen en onderneming voor het in leasing nemen en geven van gebouwen.

- De vennootschap kan functies van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. Zij mag aile roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, en dit in de meest ruime zin.

1n het algemeen alle activiteiten die voormelde doelstellingen kunnen vergemakkelijken, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks.

Ingevolge de doeiswijziging verliest de vennootschap haar burgerlijk karakter.

ACHTSTE BESLUIT: KWIJTING RAAD VAN BESTUUR OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap 'Laan Beheer voor de uitoefening van hun mandaat. NEGENDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN OM ZE IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 1: wordt vervangen door volgende tekst:

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam `DONK'



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~ 4

De algemene vergadering gehouden op twintig maart negentienhonderd vijfennegentig besliste de vennootschap om te vormen naar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de naam "DONK".

De algemene vergadering gehouden op 26 juli 2013 besliste het doel van de vennootschap te wijzigen, waardoor zij haar burgerlijk karakter verloor,

Artikel 3: wordt vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel :

- Beleggingen en beheer van vermogens, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor derden of bij wijze van deelname met derden.

- Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten maatschappijen; zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

Zij kan eveneens alle obligaties, kasbons of andere roerende waarden onder eender welke vorm, verwerven.

Zij stelt bovendien tot doel:

- Brevetten en concessies te verwerven en deze uit te baten,

- Het verlenen van ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management en ondernemingen.

- Het beheren van aandelenportefeuilles.

- Het verlenen van bedrijfsadviezen, reclameadviezen, marketing, bedrijfsvoering en

productinnovaties.

- Het selecteren, trainen en optelden van personeelsleden ten behoeve van ondernemingen..

- Studiebureau inzake administratie en algemene organisatie.

- De handel in onroerende goederen en commissiehandel, het promoten van bouwprojecten,

de verhuur van alle roerende en onroerende eigendom, verhuur en renting van rollend materieel.

- Onderneming voor het in leasing nemen en geven van voertuigen en onderneming voor het

in leasing nemen en geven van gebouwen.

- De vennootschap kan functies van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. Zij

mag alle roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks

bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, en dit in de meest ruime zin.

ln het algemeen aile activiteiten die voormelde doelstellingen kunnen vergemakkelijken,

hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks.

Artikel 6 : wordt vervangen door volgende tekst

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 135.500,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 2.520 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde,

met een fractiewaarde van 1/2.520ste van het kapitaal.

TIENDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de

statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

ELFDE BESLUIT: MACHTIGING.

De vergadering verleent eenparig alle bevoegdheden aan de raad van bestuur om de

voorgaande besluiten uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2013
ÿþF mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111111q1111111111

Naargelegct ter griuule van ae RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 MEI 2013

Ttell Ji OUT

litffi er,

ondernemirtgsnr f4 93 9- -d y3 Benaming (voluit) : DONK

,E

'11

(verkort) : DOM

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Graaf de Broquevillestraat 4Q'Lï7DI

2400 Mol

iq

Onderwerp akte :Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel dd. 12 maart 2013 houdende de fusie door overname van de NV Laan Beheer met,: maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Graaf de Broquevillestraat 4, door de BV ovv NV Donk, mets maatschappelijke zetel te 2400, Graaf de Broquevillestraat 4 zoals opgesteld door de respectievelijke bestuursorganen van de beide vennootschappen. Dit fusievoorstel ligt gedurende 6 weken ter inzage op de griffie van de Rechtbank van Koophandel:i te Turnhout.

f3

,f

,E ,1

E, rl

i

Fusievoorstel bij fusie door overneming

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen hebben op 26 februari 2013 beslist het

onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van

1k Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit

f4 overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van

t¬ Vennootschappen:

ff

,f

,1 Voor de uitvoering van deze beslissingen, werd volgende persoon gemachtigd om dit fusievoorstel te

., tekenen in het bestuursorgaan:

~E

,;  voor de overgenomen vennootschap: dhr. Alex Antonis, Windsor Road 6, Leighton Buzzard, á

o Verenigd Koninkrijk die alleen mag handelen; ,

F;  voorde overnemende vennootschap: dhr. Alex Antonis, Windsor Road 6, Leighton Buzzard, ii

' Verenigd Koninkrijkdie alleen mag handelen.) i,

;; Het bestuursorgaan van hierna vermeide vennootschappen heeft het initiatief genomen een fusie tot t, stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdrachtvan het gehele vermogen, zowel de ;,

o rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit l'

,f overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen ,i.

,

~;

---de overnemendevennootschapDonkl3V ovv NV, met maatschappelijke zetel te Graaf de

~

f Broquevillestraat4 te 2400 Mol, ingeschreven in het rechtspersonenregisterteTurnhoutonder:1

,f het ondernemingsnummer0439.143.348 !i

 de overgenomen vennootschap Laan Beheer NV, met maatschappelijke zetel te Graaf de :,

Broquevillestraat 4 te 2400 Mol, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0453.239.527

,, Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met ,, het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij,:

deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de ,,

',f respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen. Et

--  --  --- ---------____.._-------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen b~j`liei`~ërgiscli ááfsbIád - S1/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

" ' mod11.1

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna

gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

Wettelijke vermeldincie

Indentificatie van de betrokken vennootschappen (art, 693 1° W. Venn.) Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

Donk werd opgericht als BV ovv BVBA op 5 december 1989 bij akte verleden voor notaris Schuermans Christian , kantoorhoudend te Turnhout De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 december 1989 onder het nummer 891228-691; hierna genoemd `de overnemende vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 Wijziging rechtsvorm in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

naamloze vennootschap dd. 29 maart 1995 bij akte verleden voor notaris Christian Schuermans, kantoor houdend te Turnhout en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 april 1995 onder het nummer 950421432;

Wijziging verlenging boekjaar dd. 15 december 2000 bij akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven; kantoor houdend te Herentals en gepubliceerd in

de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2001 onder het nummer 20010120-97

Wijziging statuten en wijziging boekjaar dd. 30 november 2006 bij akte verleden voor notaris Philippe Goossens; kantoor houdend te Grobbendonk en gepubliceerd

ln de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 december 2006 onder het nummer 06184859

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Graaf de Broquevillestraat 4 te 2400 Mol.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 1.300.000 BEF en was verdeeld in 1300 aandelen aan toonder met gelijke nominale waarde. Het kapitaal van de vennootschap wordt op 29 maart 1995 verhoogd met 250.000 BEF met uitgifte van 250 nieuwe aandelen met identieke rechten om het kapitaal te brengen op 1.550.000 BEF en is verdeeld in 1550 aandelen aan toonder. Het kapitaal van de vennootschap wordt vanaf heden uitgedrukt in euro en wordt verhoogd met 76,50 EUR om het kapitaal te brengen op 38.500,00 EUR en is volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

Beleggingen en beheer van vermogens, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor derden of bij wijze van deelname met derden.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pandstellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

De heer Alex Antonis, bestuurder/gedelegeerd bestuurder;

De heer Frederic Autonis, bestuurder;

Mevrouw Geertje Baeke, bestuurder.

Rech tsp erson ereregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Turnhout onder het

ondernemingsnummer 0439.143.348

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens,

zijn:

 De heer Frederic Antonis : houder van 1 aandeel;

- Goliath Corporation A.G., vertegenwoordigd door de heer Paul Von Arx : houder van 1549 aandelen

Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

Al An Beheer NV werd opgericht op 19 augustus 1994 bij akte verleden voor notaris Philippe Crolla , kantoorhoudend te Lommel De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 september 1994 onder het nummer 94090242; hierna genoemd `de overgenomen vennootschap'.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

- Kapitaalverhoging bij akte verleden voor notaris Philippe Crolla, kantoor houdend

te Lommel en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juli 1996 onder het nummer 960711-681;

- Statutenwijziging, wijziging boekjaar bij akte verleden voor notaris Michel Smets, kantoor houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 januari 2000 onder het nummer 000107-179.

- Statutenwijziging, kapitaalverhoging/kapitaalvermindering en omzetting kapitaal in euro bij akte verleden voor notaris Michel Smets, kantoor houdend te Antwerpen en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 juli 2005 onder het nummer 05110213.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Graaf de Broquevillestraat 4 te 2400 Mol

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 1.250.000 BEF en was verdeeld in 1250 aandelen aan toonder met gelijke nominale waarde. Het kapitaal van de vennootschap wordt op 21 juni 1996 verhoogd niet 39.690.000 BEF met uitgifte van 23.348 nieuwe aandelen met identieke rechten zonder nominale waarde om het kapitaal te brengen op 40.940.000 BEF en is verdeeld in 24.598 aandelen aan toonder zonder nominale waarde. Het kapitaal van de vennootschap wordt op 20 juni 2005 uitgedrukt in euro en verhoogd met 1.382.180,06 EUR met uitgifte van 33.506 nieuwe aandelen met identieke rechten zonder nominale waarde om het kapitaal te brengen op 2.397.056,15 EUR en is verdeeld in 58.104 aandelen aan toonder zonder nominale waarde. Eveneens wordt het kapitaal van de vennootschap verminderd met 2.300.056,15 EUR om het kapitaal te herleiden tot 97.000,00 EUR, door absorptie van geleden verliezen en om deze verliezen boekhoudkundig aan te zuiveren. De bestaande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

58.104 aandelen werden vernietigd en vervangen door 970 nieuwe aandelen. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt momenteel 97.000,00 EUR en is volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten maatschappijen; zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

Zij kan eveneens alle obligaties, kasbons of andere roerende waarden onder eender welke vorm, verwerven.

Zij stelt bovendien tot doel:

Brevetten en concessies te verwerven en deze uit te baten.

Het verlenen van ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management en ondernemingen.

Het beheren van aandelenportefeuilles.

Het verlenen van bedrijfsadviezen, reclameadviezen, marketing, bedrijfsvoering en productinnovaties.

Het selecteren, trainen en opleiden van personeelsleden ten behoeve van ondernemingen.

Studiebureau inzake administratie en algemene organisatie.

De handel in onroerende goederen en commissiehandel, het promoten van bouwprojecten, de verhuur van alle roerende en onroerende eigendom, verhuur en renting van rollend materieel.

Onderneming voor het in leasing nemen en geven van voertuigen en onderneming voor het in leasing nemen en geven van gebouwen.

De vennootschap kan functies van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. Zij mag alle roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, en dit in de meest ruime zin.

In het algemeen alle activiteiten die voormelde doelstellingen kunnen vergemakkelijken, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

De heer Alex Antonis, bestuurder{gedelegeerd bestuurder;

Donk NV, vertegenwoordigd door de heer Alex Antonis, bestuurder.

Rech tsperson enregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het

ondernemingsnummer 0453.239.527

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens,

zijn:

-- De heer Alex Antonis: houder van 1 aandeel;

- Goliath Corporation A.G., vertegenwoordigd door de heer Paul Von Arx : houder van 969 aandelen

Ruilverhouding (art. 693 2°W.Venn.)

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 1550 aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

970 nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 970 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 1550 bestaande aandelen.

Deze 970 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend ais volgt:

 Aan de heer Alex Antonis 1 nieuw aandeel.

 Aan Goliath Corporation. A.G. 969 nieuwe aandelen.

Wijze van uitreiking (art. 693 3° W.Venn.)

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap kunnen -- na afspraak met de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap  hun aandelen inruilen

tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap, door middel van een informeel schrijven aan de houders van aandelen van de overgenomen vennootschap(pen) uit om binnen een termijn van 1 maand, na de kennisgeving, hun aandelen in te leveren op de zetel van de vennootschap of in de plaats in de kennisomgeving opgegeven.

Naarmate dat de aandeelhouders zich aanmelden wordt hun identiteit genoteerd, wordt hen kwijting verleend van de afgifte van hun aandelen die terstond worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op het aandeelbewijs en wordt hun aandelenbezit in de overnemende vennootschap aangetekend in het register door inschrijving van:

 de identiteit van de nieuwe aandeelhouder;

 het aantal aandelen van de vennootschap dat aan hem toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerd bestuurder namens de overnemende

vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

Deze aandelen van de overgenomen vennootschap kunnen worden ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap tot uiterlijk 1 maand na publicatie van het fusiebesluit.

Aandelen van de overgenomen vennootschap die 1 maand na de publicatie van het fusiebesluit niet zijn ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden vernietigd.

Datum van deelname in de winst (art. 693 4° W.Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013

Boekhoudkundige datum (art. 693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

Bijzondere rechten (art. 693 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreeërd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.







Bijzondere voordelen (art. 693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de

overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

~ } Bijkomend vermeldingen

~

~

~.

e

Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap Algemene beschrijving,



ACTIEF

e I. OPRICHTINGSKOSTEN 0,00',

II. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 28.962,58;

III. MATERIELE VASTE ACTIVA 0,00j

~ A. Terreinen en gebouwen 0,00

~ B. Instail., Machines en Uitr. 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 0,00

he D. Leasing en soortgel. rechten 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00

F. Activa in aanbouw en vooruitbet. 0,00

0 IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA 0,00

~ V. VORDERINGEN OP MEER DAN EEN JAAR 0,00

~ A. Handelsvorderingen 0,00

.04

B. Overige vorderingen 0,00

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING 0,00

A. Voorraden 0,00

;N B. Bestellingen in uitvoering 0,00

~ VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 239.111,18

x~ A. Handelsvorderingen 3000,00

~o B. Overige vorderingen 236.111,18

tyl

~ VIII. GELDBELEGGINGEN 0,00

eci

IX. LIQUIDE MIDDELEN 203,19

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 2.293,21

TOTAAL DER ACTIVA 270.570,16

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I. KAPITAAL 97.000,00 mod 11.1

II. A. Geplaatst kapitaal 0,00 97.000,00

III. B. Niet-opgevraagd kapitaal 0,00

IV. UITGIFTEPREMIES 0,00

HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 27.146,88

RESERVES

A. Wettelijke reserve 4.736,24

B. Onbeschikbare reserves 0,00

C. Belastingvrije reserves 0,00

D. Beschikbare reserves 22.410,64

OVERGEDRAGEN WINST/VERLIES 107.112,50

KAPITAALSUBSIDIES 0,00

VII. VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 0,00

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 0,00

A. Financiële schulden 0

B. Handelsschulden 0

C. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0

D. Overige schulden 0

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 39.310,78

A. Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 0

B. Financiële schulden 0

C. Handelsschulden 1.260,65

D. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0,00

E. Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 614,80

F. Overige schulden 37.413,40

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 21,93

TOTAAL DER PASSIVA 270.570,16

Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te warden:

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

Beleggingen en beheer van vermogens, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening als voor derden of bij wijze van deelname met derden.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ànnexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

" J , , ~

mod 11.1

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten maatschappijen; zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

Zij kan eveneens alle obligaties, kasbons of andere roerende waarden onder eender welke vorm, verwerven.

Zij stelt bovendien tot doel:

Brevetten en concessies te verwerven en deze uit te baten.

Het verlenen van ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management en

ondernemingen.

Het beheren van aandelenportefeuilles.

Het verlenen van bedrijfsadviezen, reclameadviezen, marketing, bedrijfsvoering en

productinnovaties.

Het selecteren, trainen en opleiden van personeelsleden ten behoeve van

ondernemingen.

Studiebureau inzake administratie en algemene organisatie.

De handel in onroerende goederen en commissiehandel, het promoten van

bouwprojecten, de verhuur van alle roerende en onroerende eigendom, verhuur en

renting van rollend materieel.

Onderneming voor het in leasing nemen en geven van voertuigen en onderneming voor

het in leasing nemen en geven van gebouwen.

De vennootschap kan functies van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij mag alle roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, en dit in de meest ruime

zin.

In het algemeen alle activiteiten die voormelde doelstellingen kunnen

vergemakkelijken, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks.

Artikel 5 : Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfendertig duizend vijfhonderd euro (¬ 135.500,00), en is verdeeld in 2.520 aandelen.

Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd,

zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal warden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Voores

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`0

mod 19,9

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeù?ing 1 april 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 12 maart 2013, te Mol, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

Voor de overnemende vennootschap Donk BV ow NV

Alex Anthonis, gedelegeerd bestuurder

Voor de overgenomen vennootschap

Alex Anthonis, gedelegeerd bestuurder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 28.03.2013 13074-0153-014
14/03/2013
ÿþ~~_/~ _ ree- Mod 2.1

ÿ. J! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~'I

,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenIng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

ie

GRIFFIE RECHTBANK LEGD N

0 5 *Mi 2013

KOOPHII~leL TURNHOUT ri le

- De griffier

Ondernemingsnr : 0439.143.348

Benaming

(voluit) : Donk

Rechtsvorm : NV

Zetel : Graaf De Broquevillestraat 4, 2400 Mol

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uit de notulen van de jaarvergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 27 maart 2012 blijkt :

de bekrachtiging van de herbenoeming als bestuurder ingevolge het verlopen van het mandaat van :

- de heer Antonis Frederic, Nachtegaalstraat 9, 3920 Lommel

- de heer Antonis Alex, Windsor Road 6, Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk

Met éénparigheid van stemmen verleent de vergadering, volledige en algehele kwijting aan de bestuurders

voor hun opdracht uitgeoefend tijdens hun mandaat. Eveneens aanvaarden zij de herbenoeming van hun

mandaat dat onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 verloopt.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen vanaf 01/10/2011 te benoemen tot bestuurder

voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 :

- mevrouw Geertje Baeke, Wielewalen laan 1, 8300 Knokke.

De voornoemde bestuurder verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Eveneens wordt op de Raad van bestuur dd. 27 maart 2012 de herbenoeming van de gedelegeerd

bestuurder bekrachtigd voor eenzelfde periode

- de heer Antonis Alex, Windsor Road 6, Leighton Buzzard, Vereningd Koninkrijk.

Hij aanvaardt zijn mandaat,

Voor éénsluidend uittreksel

Alex Antonis

Gedelegeerd Bestuurder

08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.03.2012, NGL 25.04.2012 12103-0428-012
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.03.2011, NGL 23.06.2011 11203-0206-012
16/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439.143.348

Benaming

(voluit) : DONK

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Martelarenstraat 74, 2400 MOL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De raad van bestuur beslist met unanimiteit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Martelarenstraat 74, 2400 MOL, naar Europalaan 11 bus 14, 3900 OVERPENT, en dit met ingang vanaf 2 maart 2015

Voor éénsluidend uittreksel.

Gedelegeerd bestuurder

Alex Antonis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 u

V





*150398 0^

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

04 MAO 2015

ANTWERretv{ ~asdeiuzg TURNHOUT Grk)éiSriffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 23.03.2010, NGL 24.03.2010 10074-0305-011
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 24.03.2009, NGL 26.03.2009 09090-0026-012
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.03.2008, NGL 24.04.2008 08124-0021-010
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.11.2004, GGK 25.05.2005, NGL 30.05.2005 05181-3348-012
17/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.11.2003, GGK 25.05.2004, NGL 08.02.2005 05044-0060-013
25/11/2004 : TUT000139
18/06/2003 : TUT000139
26/04/2000 : TUT000139
21/04/1995 : TUT139
08/12/1994 : TUT139
28/12/1989 : TUT139
07/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DONK

Adresse
EUROPALAAN 11, BUS 14 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande