DOKTER JEROEN VUERSTAEK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JEROEN VUERSTAEK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.710.033

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.06.2014 14248-0239-014
05/02/2014
ÿþ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mfº%NITEUR BELGE

2'9 -01- 2014

BELG ISCH STAATSBLAD

tVeeayelega`tergrírfie oer rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 1 -01- 2014

De Hoofdorifeiffie

Ondernemingsnr : 0878.710.033

Benaming

(voluit) : DOKTER JEROEN VUERSTAEK

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Schepersweg 25

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING artikel 637 W11392

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 24 december 2013, dragende de melding: "Geregistreerd drie bladen, geen verzending te Genk op 7 januari 2014. Boek 5/144 blad' 05 vak 19. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) a.i. Anne-Lise VANDENBORRE", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennootschap BV BVBA DOKTER JEROEN VUERSTAEK" dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen;

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING: De enige vennoot besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van 13 november 2012 (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2013) om met ingang van 1 november 2012 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3600 Genk, Mosselerlaan 135 bus 1.2 naar 3600 Genk, Schepersweg 25.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Van den Keybus  Van der Jeught", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, ondememings- en B.T.W.-nummer in aanvraag, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de. zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

" De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA DOKTER JEROEN VUERSTAEK met zetel te Schepersweg 25, 3600 Genk, RPR Tongeren 0878.710.033, voor een totale inbrengwaarde van 79.748,03 EUR, bestaat uit:

-een deel van de schuldvordering die de heer Jeroen VUERSTAEK bezit ten laste van de vennootschap en wordt vergoed door toekenning van 79 nieuwe aandelen van de BVBA DOKTER JEROEN VUERSTAEK zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen;

Het verslag werd opgesteld rekening houdend met volgende uitgangspunten:

adat de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013 heeft besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 88.608,92°EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

Cldet deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bepaalde roerende voorheffing van tien procent, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, en dit op datum van betaalbaarstelling van het dividend, meer bepaald op 24 december 2013;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Odat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Q'dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Odet de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

4,

Ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 21 december 2013.

Erik VAN DER JEUGHT

Bedrijfsrevisor".

Verslag zaakvoerder: De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Kapitaalverhoging: De enige vennoot beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van negenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 79.748,03) om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op honderdnegenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 179.748,03) door de hierna beschreven inbreng in natura (vorderingen in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van negenenzeventig (79) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van negenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 79.748,03).

Inbreng: De heer VUERSTAEK Jeroen, wonende te 3600 Genk, Schepersweg 25, verklaart in de ' vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten bedrage van negenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 79,748,03).,

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit-saldo van de door hem aangehouden rekening' courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen,

Aanvaarding: De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukKelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op negenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 79.748,03), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding: De enige vennoot beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van negenenzeventig (79) nieuwe kapitaalsaandelen op naam aan de heer VUERSTAEK Jeroen, voornoemd, genummerd van honderd en één (101) tot en met honderdnegenenzeventig (179).

Deze negenenzeventig (79) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De enige vennoot gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge voornoemde inbreng wordt toegekend en beslist in dit kader de fractiewaardes van alle aandelen gelijk te stellen.

Bijgevolg zal elk van de bestaande honderdnegenenzeventig (179) aandelen een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen en een gelijke fractiewaarde hebben.

Algemene voorwaarden van de inbreng: De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdnegenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 179.748,03) bedraagt, vertegenwoordigd door honderdnegenenzeventig (179) aandelen.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN:

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de enige vennoot de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 wordt als volgt vervangen:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 179.748,03), verdeeld in honderdnegenenzeventig (179) aandelen zonder vermelding van waarde.

B. Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 3 januari 2006 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Op 9 december 2010 werd het kapitaal verhoogd met eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 81.400,00) door een inbreng in speciën om het te brengen op honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Op 24 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 WlB92 verhoogd met negenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (¬ 79.748,03) om het te brengen op honderdnegenenzeventigduizend zevenhonderdachtenveertig euro drie cent (E 179.748,03)."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto N9am en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(ou1(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso rsia. iie handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.07.2013 13326-0152-013
14/01/2013
ÿþr

. ~

ITY

Mod Wozd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie V e

MONITEUR

84 -01-BELGISCH STi

Ondememingsnr : 0878.710.033

Benaming

(voluit) : DOKTER JEROEN VUERSTAEK

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Mosselerlaan 135 bus 1.2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT HET BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDER DD 13 NOVEMBER 2012:

De zaakvoerder bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 november 2012 verplaatst werd van 3600 Genk, Mosselerlaan 135 bus 1.2 naar 3600 Genk, Schepersweg 25.

Vervolgens stelt de zaakvoerder de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om in het kader van de voornoemde beslissing voor onze vennootschap alle formaliteiten van wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

* Mejuffrouw Jolien Van Aerschot;

* Mejuffrouw Leen Petré,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Jeroen Vuerstaek

Zaakvoerder

IIII III II III II II I( II

*13008588*

rec tbank v, koophandel te TONGEREN

27`12-2012

fdgnffi e' Griffie

BEL

2131

AT

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.07.2012, NGL 28.08.2012 12473-0181-013
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 16.08.2011 11404-0468-014
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 20.08.2010 10433-0029-013
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 22.07.2009 09459-0111-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 29.08.2008 08698-0395-011
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 09.08.2007 07564-0101-010

Coordonnées
DOKTER JEROEN VUERSTAEK

Adresse
SCHEPERSWEG 25 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande