DIESTIMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIESTIMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 899.817.926

Publication

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 07.02.2014, NGL 18.02.2014 14043-0070-012
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 01.02.2013, NGL 13.02.2013 13035-0034-012
03/01/2013
ÿþ~ ~sy Mod Word 11.1

~ 1 ~

rti

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11 111111 iiii111111120 * III

*130013

Ondernemingsnr : 0899.817.926

Benaming

(voluit) : DIESTIMO

(verkort) :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiac

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Beemdstraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DIESTIMO", niet maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Beemdstraat 66, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 06 december2012 blijkt:

1, Nummering van de aandelen

De algemene vergadering besluit de bestaande tweeduizend honderd (2,100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk te nummeren overeenkomstig de bepalingen van artikel 460 Wetboek van Vennootschappen.

2. Besluit tot reële kapitaalvermindering

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met één miljoen honderd duizend euro (1.100.000,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van twee miljoen honderd duizend euro (2.100.000,00 ¬ ) op één miljoen euro (1.000.000,00 ¬ ), door terugbetaling aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal en volledig aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde.

Het huidig aantal aandelen belopende op tweeduizend honderd (2,100) aandelen wordt in stand gehouden. Het maatschappelijke kapitaal blijft verdeeld in tweeduizend honderd (2.100) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend honderdste (1/2.100ste) van het maatschappelijk kapitaal elk. De kapitaalvemiindering wordt integraal toegerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van één miljoen honderd duizend euro (1.100.000,00 ¬ ) en bestemd voor de voornoemde aandeelhouders, voorlopig niet uit te keren, maar het te boeken op een bijzondere rekening tot minstens twee (2) maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staats-'blad1 teneinde te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen ge-'zegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Na het verstrijken van gemelde termijn, dient de raad van bestuur over te gaan tot uitbetaling aan de aandeelhouders, in zover de schuldeisers die hiertegen rechtmatig verzet hebben aangetekend, voldoening hebben gekregen hetzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

2. Vaststelling van de reële kapitaalvermindering

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris deze reële kapitaalvermindering vast te stellen op voorwaarde dat geen uitkering van deze kapitaalvermindering mogelijk is zolang de schuldeisers, die binnen een termijn van twee (2) maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen, Aldus bedraagt het kapitaal van deze vennootschap, na vermindering, één miljoen euro (1.000.000,00 ¬ ).

3, Opdracht tot uitvoering van beslissing tot kapitaalvermindering

De algemene vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van het besluit tot kapitaalvermindering, inzonderheid om de terugbetaling aan de aandeelhouders te doen of te laten doen van zodra dit door de wet toegelaten is,

4. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

De algemene vergadering besluit artikel 5 van de statuten, aan te passen aan het voorgaande besluit tot kapitaalvermindering door navolgende bepaling:

"Artikel 5 - Kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ft Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen euro (1.000.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in tweeduizend honderd (2.100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend honderdste (112.100ste) van het maatschappelijk kapitaal elk. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met tweeduizend honderd (2.100)."

5. Aanpassing van de statuten aan de voorgaande vaststellingen, genomen besluiten en aan de huidige vennootschapswetgeving

De algemene vergadering besluit, na lezing van de statuten, in acht genomen de voorgaande besluiten en vaststellingen, en de opeenvolgende aanpassingen van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder het vernieuwde Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999, voor het laatst gewijzigd bij Wet van 22 maart 2012, de bestaande statuten volledig op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statutaire bepalingen.

De nieuwe statuten luiden als volgt:

1. NAAM: De vennootschap is als naamloze vennootschap opgericht onder de naam "DIESTIMO".

2. ZETEL: De vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Beemdstraat 66.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf 18 augustus 2008.

4, DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en voor eigen

naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheren en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

5. KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen euro (1.000.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in tweeduizend honderd (2.100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizend honderdste (112.100ste) van het maatschappelijk kapitaal elk. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met tweeduizend honderd (2.100).

6. BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, door de algemene vergadering van aandeelhouders of voor de eerste maal door de oprichters benoemd.

De opdracht van bestuurder wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Hun mandaat mag zes jaar niet te boven gaan, zolang deze beperking van duur door artikel 518 paragraaf 3 van het Wetboek van vennootschappen is voorzien.

De algemene vergadering van aandeelhouders stelt het aantal bestuurders vast en de duur van hun mandaten, en kan de bestuurders ten allen tijde ontslaan met of zonder motivering.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

De functies van de uittredende bestuurders worden onmiddellijk na de gewone algemene vergadering beëindigd.

INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen :

a) aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd-bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad;

b) aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad;

Uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in de raad van dat bestuur, mogen volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden. Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen worden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair deze macht voorbehouden krijgt.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk ondertekenen, hetzij door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk bevoegd.

BIJZONDERE VOLMACHTEN - DIRECTIECOM1TE:

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van dat comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

7. COMMISSARIS:

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders, ledere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien. Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissaris(sen), benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

8. JAARVERGADERING:

Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand februari om zeventien uur dertig minuten (17:30 uur) of, indien

die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering

gehouden worden in de maatschappelijke zetel, of in dezelfde gemeente op een andere plaats aangeduid in de

bijeenroeping.

De raad van bestuur mag bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het

belang der vennootschap het vergt; hij wordt hiertoe verplicht op eerste schriftelijke aanvraag van één of meer

aandeelhouders die samen minstens éénfvijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op plaats, dag en uur

aangeduid in de oproepberichten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bij diens

afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter duidt de secretaris aan en twee stemopnemers, die geen aandeelhouders moeten zijn. Samen

met de andere aanwezige bestuurders vormen zij het bureau.

VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zich door een

lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf geen stemgerechtigde vennoot zijn.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

De vennootschap erkent slechts één enkel eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden

rechten.

In geval van mede-eigendom of van gemeenschappelijke eigendom met concurrentieel bestuur door

meerdere personen, zijn de mede- of gemeenschappelijke eigenaars van een aandeel gehouden zich ten

4

~'

t

.. Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, al dan niet vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd. De uitoefening van de eraan verbonden rechten mag door de vennootschap geschorst worden totdat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel ten overstaan van de vennootschap.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar steeds door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden, onverminderd de toepassing van artikel 10 van onderhavige statuten.

9. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 617 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt de wijze en de datum van betaling der dividenden; hij heeft ook de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren.

10. BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één september en eindigt op eenendertig augustus van ieder

daaropvolgend jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Hasselt

Tege* htesmee neesgetee.

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 03.02.2012, NGL 20.02.2012 12042-0513-011
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 04.02.2011, NGL 25.02.2011 11044-0252-010
16/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 05.02.2010, NGL 11.02.2011 11030-0457-010
09/06/2015
ÿþMort Word 11.1

iMWRI1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IHhlI Il IflhlHhl lii lin

*15081133*

RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 9 MO 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

0899.817.926

Diestimo

Naamloze Vennootschap

Beemdstraat 66, 3920 Lommel

Ontslagen en benoemingen bestuurders

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uittreksel uit het Proces Verbaal van de Algemene Vergadering van NV Diestimo van 6 februari 2015.

De mandaten van de bestuurders kwamen te vervallen. De vergadering geeft de uittredende bestuurders

algehele kwijting voor het door hun gevoerde beleid, en beslist te benoemen voor een termijn van zes jaren:

- de heer Noël Essers, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Geerstraat 32,

- mevrouw Ann Essers, wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 21,

- de BVBA TESS, met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Broekstraat 76, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Hilde Essers,

die allen verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Onmiddellijk hierna komt de raad van bestuur samen in haar nieuwe samenstelling, en beslist aan te stellen als gedelegeerd bestuurders:

- de heer Noël Essers,

- de BVBA TESS, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Hilde Essers,

beiden hierboven vernoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Getekend,

De heer Noël Essers, BVBA TESS,

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Hilde Essers.

4.,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 05.02.2016, NGL 12.02.2016 16043-0500-013

Coordonnées
DIESTIMO

Adresse
BEEMDSTRAAT 66 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande