DESICON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESICON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.855.629

Publication

11/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

9. De verhuur en de operationele leasing van machines en installaties voor de burgerlijke en utiliteitsbouw;

10.Alle onderhouds-, herstellings- en transformatiewerken met betrekking tot alle bovenvermelde activiteiten.

B/ De groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, de invoer- en uitvoerhandel uit en naar alle mogelijke landen van en naar België, zowel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant op markten, beurzen of aan huis, op afstand via internet, elektronische of telefonische communicatie of enige andere wijze, in een onbepaald en onbeperkt productengamma van roerende goederen, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, van:

1. Alle goederen, artikelen en voorwerpen, nuttig of noodzakelijk voor de activiteiten, vermeld onder rubriek A/;

2. Elektrisch installatiemateriaal en elektrische apparaten voor huishoudelijk, industrieel of ander

gebruik;

C/ Projectontwikkeling

1. Projectmanagement; het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen en laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast; het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden; het geven van adviezen op technisch vlak;

2. Beheer van de uitvoering van de werken; het waarmerken van betalingsaanvragen; het vaststellen van gebreken; het nemen van maatregelen indien zich omstandigheden voordoen die de stipte uitvoering van de werken in het gedrang brengen; het uitvoeren van inspecties en keuringen; het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

3. Projectontwikkeling; projectontwikkeling voor de nieuwbouw en vernieuwbouw van individuele woningen, van appartementsgebouwen, van kantoorgebouwen, van hotels, commerciële en industriële centra, enz., of voor renovatieprojecten, inclusief de volledige inrichting; activiteiten van industriële en grafische designers, interieurdecorateurs, interieurarchitecten, ingenieurs en aanverwante technische adviseurs en gespecialiseerde designers; het ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen

D/ Onderneming in onroerende goederen, onder meer omvattend:

1. De aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard;

2. Het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

3. Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

4. Het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, almede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

5. De verwerving, vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie, de handel in onroerende goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing.

E/ Advies-, management- en beheers en andere activiteiten

1. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

2. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

4. Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, aldus met inbegrip van het verlenen van alle diensten, hulp en bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, public relations, reclame en verkoop, productie en algemeen bestuur;

5. Managementactiviteiten van holdings, het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten, mandaten en functies;

6. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële activa.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend. Alle voormelde omschrijvingen kunnen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de meest uitgebreide zin van de bewoordingen worden opgevat.

De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN STORTING

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,-) .

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het kapitaal is gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-) .

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

BESTUUR

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien er geen zaakvoerder wordt benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en plichten van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunne tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

c) Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

BEVOEGDHEID, INTERN BESTUUR, EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijken van het

doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

TEGENSTRIJDIG BELANG.

Het lid van een college van zaakvoerders, dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het voormelde stuk.

RESERVE, WINSTVERDELING.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

a. vijf ten honderd aan de wettelijke reserve, deze storting is niet meer verplichtend, wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b. het saldo zal uitgekeerd of toegewezen worden volgens beslissing van de gewone algemene

vergadering die aldus over het recht beschikt al dan niet dividenden toe te kennen.

De dividenden zijn betaalbaar op de zetel van de vennootschap op de tijdstippen bepaald door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden ook, zal de algemene vergadering de uitgebreidste rechten hebben voor het aanstellen van een of meer vereffenaars, voor het vaststellen van hun machten en hun vergeldingen en voor de regeling der wijze van vereffening.

Na betaling van de schulden en lasten van de maatschappij wordt het saldo van het maatschappelijk bezit verdeeld tussen de aandelen.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden de eerste vrijdag van december om negentien uur. Indien deze dag op een feestdag valt, dan zal de vergadering gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten en dit steeds ten overstaan van een notaris.

De zaakvoerder moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. Hij kan op ieder ogenblik zowel een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen, binnen de drie weken na het verzoek gedaan door één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Zo hij dit niet doet, hebben de aanvragers het recht, zelf de algemene vergadering bijeen te roepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde zoals in deze statuten bepaald. Het is de vennoten eveneens toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. (neerlegging ter griffie). De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn

eveneens onderworpen aan de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

OVERGANGS-, SLOTBEPALINGEN EN BENOEMINGEN.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2015.

2. De eerste jaarvergadering vindt plaats in het jaar 2015.

3. Met éénparigheid van stemmen wordt voor onbepaalde tijd als zaakvoerder benoemd, de heer RIJKX Joseph, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

4. Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, ten einde alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer, en voor de aansluiting van de vennootschap bij een sociale verzekeringsinstelling voor zelfstandigen, met de macht van indeplaatsstelling:

De heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16;

De heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13, en;

De handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, ondernemingsnummer 0466.535.158.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte (get.) Notaris Thierry Velghe.

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 12.01.2016 16016-0492-012

Coordonnées
DESICON

Adresse
RIJKSWEG 981 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande