DECKMYN T.A.B.

Société en commandite simple


Dénomination : DECKMYN T.A.B.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.576.435

Publication

29/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

í t = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

, ...:u .~~.

\IITEUR BE

1 -02- 20 SCH STAAT

boF

aa Be Sta

D

,.11211011j

_GE 12 eg;l:lbrrIp; V. ~+}l~4hiirit~di te TONGEREN É

S3LA .~..:~. . .~..

, .~.,..

1 0 -01- 2012

Au Hoofdprlifier, Griffie

" ~



Ondememingsnr : g7A . 47e. 4 35-

Benaming

(voluit) : DECKMYN T.A.B.

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3720 KORTESSEM, Zammelenstraat

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte van 28 januari 2012 heeft de heer Hendrik Alfons DECKMYN, industrieel ingenieur, geboren te Oostende op 23 juni 1952, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 52.06.23-023.33, wonende te 3724 Kortessem, Zammelenstraat 4, als gecommanditeerde vennoot, samen met mevrouw Kathleen Raymonde DECKMYN, geboren te Genk op 19 september 1983, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 83.09.19-220.46, wonende te 2100 Deurne, Van Haverelel 52, en de heer Mattias Jean-Pierre DECKMYN, geboren te Genk op 8 maart 1991, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 91.03.08293.41, wonende te 3720 Kortessem, Kapelstraat 33, beiden als stille vennoten, een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht, die volgende kenmerken heeft:

1. De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt: "DECKMYN T.A.B.".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3724 Kortessen, Zammelenstraat 4.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- de werkzaamheden van ingenieur, in het bijzonder het bestuderen, adviseren, ontwerpen, opbouwen, installeren, opstarten, opleiden en onderhouden van elektrotechnische systemen, en dit in de ruimste zin,

- de werkzaamheden van elektrotechnisch installateur, zoals het plaatsen en herstellen van aile elektrische installaties voor stroomvoorziening, verlichting, verwarming en klimaatregeling, en het adviseren hierover,

- de werkzaamheden in verband met mechanische constructies en laswerken, en het adviseren hierover.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Daartoe kan zij samenwerken niet, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Zij kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Met kapitaal van de vennootschap bedraagt tienduizend euro (10.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/honderste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Met kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door inbrengen in geld.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü 1Viónïtëür béTgë

6. Gecommanditeerde vennoot is de heer Hendrik Alfons Deckmyn, voornoemd, die bijgevolg hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is. De andere vennoten zijn stille vennoten,

7. De leiding van de vennootschap berust bij één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) is (zijn) herbenoembaar,

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

De zaakvoerder(s) wordt(en) door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden,

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

8. De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om 14 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand mei van het jaar 2013, namelijk op 11 mei 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 3 december daarna. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

10. Het batig saldo dat de jaarrekening aangeeft nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

11. Ontbinding en vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

12. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door de voornoemde gecommanditeerde vennoot aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt vanaf 1 januari 2012.

13. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, dit voor

onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsheidbevoegdheid: Hendrik Alfons Deckmyn,

voornoemd, die aanvaardt,

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Voor eensluidend ontledend uittreksel

(getekend)

Hendrik Alfons Deckmyn

gecommanditeerde vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DECKMYN T.A.B.

Adresse
ZAMMELENSTRAAT 4 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande