DB ISO SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DB ISO SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.242.812

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0038-013
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 16.07.2013 13303-0338-012
21/10/2011
ÿþ Mon 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll III~IINIIRII III III Illlllfl 111

*iiis9vas*

Ondernemingsnr : 0839.242.812 Benaming

(voluit) :

V beh

aa

Bel Staa

DB ISO Service

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Leoniastraat 37, 3970 Leopoldsburg

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Gehouden ten maatschappelijke zetel te Leoniastraat 37, 3970 Leopoldsburg te 18 uur.

De heer Bussels Danny zit de vergadering voor.

De voorzitter doet vaststellen dat alle aandelen tegenwoordig zijn.

Bijgevolg is de vergadering geldig samengesteld. De voorzitter herinnert dat de dagorde slechts één agendapunt beval, nl. benoeming van een zaakvoerder.

Na gedachtenwisseling aanvaardt de vergadering bij eenparigheid van stemmen volgende beslissingen:

- Mevr. Inge Delaet zal benoemd worden als zaakvoerder vanaf 13 september 2011. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

Tot slot heeft de algemene vergadering een bijzondere volmacht gegeven aan mevrouw Pascale Wouters, vertegenwoordiger van SBB Accountans en Adviseurs om de formulieren I en il te ondertekenen.

De dagorde afgehandeld zijnde, wordt de vergadering begonnen om 18.00 uur te 19.00 uur geheven, na lezing en goedkeuring van onderhavig proces - verbaal.

Tevens hierbij neergelegd: de volmacht.

Wouters Pascale

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 -90- 2018

HASSELT

Griffie

23/09/2011
ÿþ mol 2.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111nE111111iMi III l ll ll1

*11143930*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 `09" 2011

Gr-ieiSELT

Onderneriningsnr : m=u, .

Benaming : DB ISO SERVICE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leoniastraat 37

3970 Leopoldsburg

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zeven september tweeduizend en elf, nog te registreren, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DB ISO SERVICE blijkt dat

* De vennootschap werd opgericht door: De heer BUSSELS Danny Robert Marie Louis, geboren te Lommel op 9 juli 1970, en zijn echtgenote mevrouw DELAET Inge Maria Albert, geboren te Mol op 27 juli 1971, samenwonende te 3970 Leopoldsburg, Leoniastraat 37.

Gehuwd te Mol op 22 augustus 1992 onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, waaraan zij een wijziging aanbrachten, doch met behoud van het stelsel,

ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 22 oktober 2009. Sedertdien werd geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam DB ISO SERVICE draagt. ;; * De werkelijke zetel gevestigd is te 3970 Leopoldsburg, Leoniastraat 37.

* De vennootschap heeft tot doel:

managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen

?; van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.; - handel in eigen onroerend goed;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen; ; - overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer: adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

- waterdicht maken van daken en terrassen (nace 4399101);

- dakwerkzaamheden (nace 43910);

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen (nace 43390);

-behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten (nace 4399111);

- de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. - de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- de vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of i vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

- de vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

- het verwerven en beheren van roerend patrimonium, met inbegrip van participaties in

vennootschappen, het bevorderen van oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen; - het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen).

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp. Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/1865te)

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door de heer Bussels Danny, voornoemd, voor de som van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), op drieënnegentig (93) aandelen, waarvan drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) wordt volstort.

- door mevrouw Delaet Inge, voornoemd,voor de som van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), op drieënnegentig (93) aandelen, waarvan drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) wordt volstort.

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en gedeeltelijk volstort voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij Dexia Bank, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

* leder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De overblijvende winst zef verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2. i

dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem

vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt met terugwerkende kracht van 1 mei 2011 en eindigt op 31 december

2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 29 juni 2013.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen

waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De heer Bussels Danny, voornoemd, wordt door de algemene vergádering als zaakvoerder

benoemd voor onbepaalde termijn.

De heer Bussels Danny bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en

verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Bijzondere volmacht wordt verleend aan SBB Bree ,Peerderbaan 21, 3960 Bree- vertegenwoordigd door Pascale Wouters, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van aI Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15504-0038-013
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16331-0124-013

Coordonnées
DB ISO SERVICE

Adresse
LEONIASTRAAT 37 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande