CORVUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORVUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.601.631

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0589-009
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13319-0249-009
14/01/2013
ÿþ Mod Wort! 11.1

LtilklEet74 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



7

HI1IIIII11M IIUllh1 I IIUI I II

*13008634*



Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Ie TONGEREN

2 8 -12- 2012

De HoofdgriffierGrtff'se

Ondernemingsnr : 0837601631

Benaming

(voluit) : CONUS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Eekhoornlaan 10 - 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging verslag quasi-inbeng

Neerlegging van het verslag van de quasi-inbreng opgemaakt door bedrijfsrevisor Jo François, Hasseltsesteenweg 331 - 3800 Sint-Truiden en het verslag van de zaakvoerders in het kader van artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus getekend te Lanaken

9 december 2011

De Heer J. Raeven , zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): CORVUS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3621 Lanaken (Rekem), Eekhoornlaan 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op vier juli tweeduizend en elf, dat:

{ 1) De heer RAEVEN Jozef Henricus Franciscus, geboren te Ulestraten (Nederland) op 18 mei 1961, en zijn echtgenote,

2) Mevrouw SCHIEPERS Elisabeth Josephina, geboren te Heerlen (Nederland) op 9 oktober 1960, samenwonende te 3621 Lanaken (Rekem), Eekhoornlaan 10, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: CORVUS.

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd J I zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd I zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle aandelen wordt door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. Ais volgt:

1. de heer RAEVEN Jozef schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen tegen een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100)

2. mevrouw SCHIEPERS Elisabeth schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen tegen een bedrag van I

drieduizend honderd euro (¬ 3.100)

Totaal onderschreven: honderd zesentachtig (186) aandelen tegen zesduizend tweehonderd euro (¬ 1

6.200,00) I

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van een derde. Del I vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) . Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend I } namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de I bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Il. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM I

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt CORVUS.

Artikel twee - ZETEL De zetel is gevestigd te 3621 Lanaken (Rekem), Eekhoornlaan 10.

Artikel drie - DOEL De vennootschap heeft tot doel , zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor I rekening van derden , of door deelname van dezen ;

- verlenen van alle dienstprestaties en advies aan ondernemingen, vennootschappen en personen inzake onderzoek, ontwikkeling , ontwerp, engineering , fabricage , levering, montage , inbedrijfname , I financiering en exploitatie van uitrustingen en installaties;

; - het verrichten van raadgevend ingenieurswerk en acquisitie , het funderen alsJ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

llI Gil llhI 11111111 lI 1 I l l l lli

" 11109888"

Neergelegd ter griffie der reces v. koophandel te TONGEREN

0 5 -07- 2011

De Hoofdgriffier~riffie /G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

0837.6010631

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

ontwikkelingsmaatschappij , het geven van juridische , economische en civieltechnische aspecten , 1 ! alsmede alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied;

- bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen ; - het verstekken van adviezen op het gebied van management en organisatie , - het ondersteunen en I I begeleiden van het management van en het voeren van management bij andere ondernemingen en 1 vennootschappen; - het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijfsleven en overheden op - het gebied van! I planning , organisatie , efficiëntie en toezicht , het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding , I personeelszaken , werving en selectie, administratie , financiën, productie , logistiek , verkoop , I berekenen van kosten en baten , marketing en algemeen bestuur enzovoort; ! - het verlenen van diensten op het vlak van verkoopspromotie , publiciteit , marketing , advertising en l marktonderzoek; - het verlenen van professionele ondersteuning bij het invoeren van automatiseringssystemen en telecommunicatiesystemen , adviezen en algemene ondersteuning op het gebied van automatisering en telecommunicatie ;

- realisatie van gebruiksklare systemen; 1- het nationaal en internationaal leveren van diensten en producten op het gebied van de organisatie , I management informatica , systeemontwikkeling en telecommunicatie ; I - overige adviesverlening in verband met programmatuur en levering van apparatuur; - het bemiddelen in opdracht van derden , van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten , financiers of andere in de breedste zin. Hieronder worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie - , agentuur - , distributie  concessie  of 1 lastgevingsovereenkomst of enige andere Overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon , 1 aanbrenger of distributeur optreedt

- de activiteiten van een holdingmaatschappij ; het tussenkomen in het dagelijks bestuur , het 1 vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal j en andere managementactiviteiten ;

- beheer en commercialisering van roerende en onroerende goederen voor eigen beheer;

1 - het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschap of particulieren onder om het even 1 I welke vorm.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland , alle roerende en onroerende , handels en I nijverheids  en financiële zaken verrichten die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te I verwezenlijken , uit te breiden of te vergemakkelijken , en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband 1 staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven . Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

Artikel vier - DUUR

1 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

I Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. !1

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke Ipersonen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, ! zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

I Artikel tien -- BEVOEGDHEDEN

I Bestuursbevoegdheden

j ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

! Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere 1 volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere 1 zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. ! Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere z!in, vertegenwoordig_t de vennootschap



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge













Voor-

behouden

aan het

neig sim

Staatsblad

Luik B - vervolg

jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. _-1

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger. 1

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

I De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni, voor de eerste keer in 4 I het jaar 2013. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op I 1 de eerstvolgende werkdag.

i Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere i I plaats aangeduid in de oproeping.

1 Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

I Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De I aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal I I aandelen.

I Artikel zestien - BOEKJAAR I

I! Het boekjaar begint op een januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde

I jaar.

3 Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de I

I vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). I

Artikel achttien - ONTBINDING I

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de I activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van;

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. I

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief j i vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de I Iaandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij I voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de I aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

j III.OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

I Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

!De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer RAEVEN Jozef, wonende te 3621 Lanaken (Rekem), Eekhoornlaan 10;

- mevrouw SCHIEPERS Elisabeth, wonende te 3621 Lanaken (Rekem), Eekhoornlaan 10;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

I daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

I algemene vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

j (get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

J

Coordonnées
CORVUS

Adresse
EEKHOORNLAAN 10 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande