CONCIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.976.173

Publication

10/04/2013
ÿþ mod 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie





na neerlegging ter griffie van de akte

111e111,11111111

REGMTBAW(VANKOOPRANDEL

2 9 MAART 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 52.4 "

IBenaming (voluit) : Concis

(verkort) : Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel Europalaan 11, Nolimpark 2019

3900 Overpelt

I: Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

i[

Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris, te Lommel op 28i maart 2013, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter werd opgericht door:

De heer van Wijk Marcus Cornelis, niet gehuwd, geboren te Haarlem (Nederland) op! eenentwintig mei negentienhonderd zevenenvijftig, van Nederlandse nationaliteit fpaspoortnummer: NM31LCR14j, wonende te 1181 EX Zwanenburg (Nederland), Ijweg 341.

STATUTEN

Benaming De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter onder de benaming "CONCIS".

i: Aan de rechtsvorm dient steeds het woord "starter" worden toegevoegd. De afkorting van deP rechtsvorm luidt "S-BVBA".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3900 Overpelt, Europalaan 11, Nolimparki 2019.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- koop en verkoop, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen, het vestigen van zakelijke rechten.

- import en export.

handelsonderneming.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in! pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende oe onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haari maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht in de huidige vorm voor een periode van vijf jaar. !' Indien het kapitaal van de vennootschap het bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bereikt, indien de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers tewerkstelt of ten laatste na vijf jaar na de oprichting, verliest de vennootschap het statuut van "Starter" en wordt ze omgezet naar een gewone BVBA of naar een andere vennootschapsrechtelijke vorm.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" »aor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Kapitaal; Bij de oprichting is het kapitaal vastgesteld op ëén euro (9,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door één (1) aandeel met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde.

'Bestuur - Bestuursorgaan - Bestuursbevoegdheid - Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk Vi van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap kan slechts worden bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, af dan niet vennoot, benoemd bij de oprichting of door de algemene vergadering, met of zonder beperking van duur, al dan niet vermelde in de statuten.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijfentwintig ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds (zie art. 3l9bis W.Venn.). Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en het geplaatst kapitaal,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op achtentwintig maart tweeduizend dertien en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Gewone algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op laatste werkdag in mei om 10.00 uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend vijftien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: 1) Het aantal zaakvoerders te bepalen op één. 2/ In de functie te benoemen voor onbeperkte duur :

De heer van Wijk Marcus Cornelis, voormeld, die aanvaardt;

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf 28 maart 2013 met dien verstande dat hij vanaf 28 maart 2013 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het W.Venn., zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
CONCIS

Adresse
EUROPALAAN 11, NOLIMPARK 2019 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande