CAVALE MANAGEMENT TEAM, AFGEKORT : CMT

CVBA


Dénomination : CAVALE MANAGEMENT TEAM, AFGEKORT : CMT
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 896.723.032

Publication

03/07/2014
ÿþrt Mot' Word 11,1

IlâteLE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

liEIII 1111,1N111111111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 JUNI 2011i

Griffie

Ondernemingsnr : 0896.723.032

Benaming (voluit) : CAVALE MANAGEMENT TEAM

(verkort) CMT

Rechtsvorm coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Europark 1003 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp(en) akte : Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 17 april

2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAVALE MANAGEMENT TEAM", in afkorting "CMT", waarvan de

zetel gevestigd is te 3590 Diepenbeek, Demerstraat 10, ingeschreven in het rechtspersorrenregister Hassel

onder nummer BTW 0896.723.032, hierna genoemd de "over te nemen vennootschap k of "overgenomen vennootschap A" volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat vennootschap "CAVALE MANAGEMENT TEAM" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "MASTER CARWASH" waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Flelchteren, Europark 1003, ingeschreven in he rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW 0461.808.585., hierna genoemd "overnemende vennootschap B".

De algemene vergadering van de vennootschap "CAVALE MANAGEMENT TEAM" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, en dit in het kader van de voornoemde fusie niet de vennootschap "MASTER CARWASH" voornoemd.

TWEED BESLUIT

De algernene vergadering van de overnemende vennootschap B besluit tot fusie door overneming van he vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan en dit overeenkomstig het fusievoorstel.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap A, met aile rechten en plichten, onde algemene titel over op de ovememende vennootschap

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passive van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zonde kapitaalverhoging van de vennootschap B.

Vermits de overnemende vennootschap B houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap A worden de aandelen van de overgenomen vennootschap A vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan door de overgenomen vennootschap A vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap B. 2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat het ganse vermogen van de vennootschap "CAVALE MANAGEMENT TEAM" zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap B, en dit met ingang van 1 januari 2014.

a. Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat aile activa en passive, die allen, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap A op de overnemende vennootschap B bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap A heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap B met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap A omvat aile wettelijke boeken en bescheiden en wordt vana heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap A opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

Op de laatste blz, van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VcninIn

De overgenomen vennootschap verkraart eigenares te zijn van het volgend onroerend goed, welk goed ' ingevolge de fusie eveneens overgaat op de overnemende vennootschap B:

BESCHRIIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Het recht van opstal en de krachtens dit recht van opstal opgerichte constructies met betrekking tot het hierna beschreven goed

GEMEENTE DEI PENBEEK  TWEEDE AFDELING

Een car-wash, op en met grond, gelegen Wijkstraat +37, gekadastreerd volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 1050/C/2, voor een oppervlakte van vijftien are vier centiare (15a 04ca). Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap. De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap A worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap B opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap A, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap A als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap B, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap A op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap A over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap goed te keuren in afzonderlijke notulen.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap B kwijting te verlenen aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap A voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT- OPDRACHT TOT COORDINATIE - MACHTEN

1. De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap A;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap B en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VOOR ONTLEDEND UlTTREKSEL,

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering.

4

Voor-

bel ouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.03.2014, NGL 04.07.2014 14273-0041-012
20/02/2014
ÿþMtd POF 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1-02- 20111

FikeenT

Voor- bohoud aan he Betgisc Staatsb

ïlrsssiernntirr=msrr : 0896,723.032

t

Benarnirtrl - CAVALE MANAGEMENT TEAM Rechis ornt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Codperatieve vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Ïebs , Europark 1003, 3530 Houthalen-Helchteren, Beigië

.10rcst

°ndL ri"e=rp40.rr1 ni=t=~=t=~ fusievoorstel

Tekst

Neerlegging van het fusievoorstel door overneming en publicatie van het ulttreksei In het kader van de fusie van de hierna vermelde vennootschappen.

Op 31 januari 2014 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek Vennootschappen door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, In gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. MASTERCARWASH

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat, op 27 oktober 1997, bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november 1997, onder het nummer 19971118/130.

De statuten werden meermaals gewijzigd voor het laatst bij akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthalen, op 14 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 september 2010, onder het nummer 20100929/0142630.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt e 62.000,00, vertegenwoordigd door 7.750 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1R,750S1e van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Namens haar tekenen de bestuurders van de vennootschap:

- De heer Gregory Stevens, wonende te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38, gedelegeerd bestuurder.

De heer f=rank Stevens, wonende te 3561 Beverla, Kroonstraat 27, gedelegeerd bestuurder.

Ou de. saute firn van Lulle B virrrelden Recto " laarn en hoedanigheid van de instrumenterende notàris, héliij varí de perco(ointén)

Levoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en barütekering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap Sternol BVBA, met ondememingsnummer 0894.824.109 en maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Heichteren, Europark 1003, vertegenwoordigd door de heer Gregory Stevens, gedelegeerd bestuurder. ASodPOF t1,t

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2. CAVALE MANAGEMENT TEAM CVBA

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Emile Jagen eau te Diepenbeek op 19 maart 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april daarna, onder het nummer 20080407/0051127.

De statuten werden eenmaal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthalen, op 7 juli 2011, gepubliceerd in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2011 onder het nummer 20110801/0118267.

Het kapitaal bedraagt E 60,000,00 en wordt vertegenwoordigd door 600 aandelen op naam met een nominale waarde van E 100,00. Het kapitaal is volledig volstort.

De enige vennoot van de vennootschap is Master Carwash NV, voornoemd.

Namens haar tekenen de bestuurders van de vennootschap:

- De heer Gregory Stevens, wonende te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38, gedelegeerd bestuurder.

De heer Frank Stevens, wonende te 35B1 Beverco, Kroonstraat 27, gedelegeerd bestuurder.

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het Initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie"door te voeren waarbij het gehele vermogen van Cavale Management Team CVBA met toepassing van de artikelen 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap Master Carwash NV, verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemenevergaderingen van deze vennootschappen.

Deze fusie kadert In het feit dat beide bij de fusie betrokken vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben. Bovendien bestaat tussen belde vennootschap een respectievelijk schuld-vordering positie die niet op korte termijn kan worden vereffend. Tevens komt deze fUsie tegemoet aan de vereenvoudiging van de groepsstructuur (juridisch en operationeel) die door de vennoten wordt nagestreefd. Een fusie van beide vennootschappen verhoogt de transparantie naar derden en vereenvoudigt en verbetert de boekhouding en de bedrijfseconomische informatie en besluitvorming.

Qr 1,2 a,a :ti, h',_ vdn t.t,rk B vermetdw Rc to Pdaaan en ho dan'ghetd van de instrumenterernde notarca, hetzij van de pe so(oinlen)

Devi egd ce rechtsperscaan ten aaruien van derden te. vertegenwoordigen

Verre Nam en handte,teriing

il

y S Atol POP 11,1

Bovendien worden door de consolidatie van de administratieve werkzaamheden (met name het voeren van één enkele boekhouding, één BTW en vennootschapsbelastingaangifte, één bestuursorgaan, één Algemene Vergadering, e.d.) aanzienlijke administratieve kosten

bespaard.

aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a) De rechtsvoren, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappent

De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De naamloze vennootschap Master Carwash, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1ff." t

lr,S~v iir~t

Belgisch

Staatsblad

C1;,

"De uitbatingen hetcommerciaiiserenvan carwash-installaties. Hetinstaileren of uitbaten van alle soorten installaties en machines voorhetreinigen ofhetonderhoud van voertuigen ofinstalletles. De groot en kleinhandel in auto's of auto-onderdelen en aanverwante producten.

De import, export, groothandel, kleinhandel, commissiehandel, distributie, voor eigen rekening als voorrekening van derden, van alle goederen, machines, onderdelen, grondstoffen, toeleveringen met betrekkingtot de industrie, hetvervoer teriand, terzee en in de lucht, de informatie en communicatie, n jverheid, hef persoonlijk en huishoudel ijkgebruik. De fabricage, montage, verbouwing,

herstelling van de hiervoorvermelde goederen,

Alle bedrijvigheden van de distributiesectoren alle activiteiten zoals onderzoek, ontwikkeling, advies, assistentie, begeleiding, organisatie met belra kking tot de franchising. Hetbeheervanpatrimonia, hetverwerven, vervreemden, valoriseren, rentablliseº%en, beheren van alle vermogens, roerende en onroerende, portefeuilles van aandelenkapitalen, van participaties van ondernemingen en vennootschappen, zonderferritoriale beperkingen zonderde activiteit van vastgoedhandelaarop te nemen,

De vennootschap zal mandaten vanbestuurderkunnen opnemen en uitoefenen in alle vennootschappen.

Ziif zal ook aile opdrachten kunnen uitvoeren in verband met de consultancy aan, en hetmanagement van alle ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, organisaties, bedrijfstakken, de profit en de non-profitsector; zowel in de privé als in openbare en parastatale instellingen en dit op alle beleldsniveaus.

Het vestigen, het verwerven, verlenen, beheren, uitbaten van alle patenten, octrooien, licenties zonderterritoriale beperkingen.

De vennootschap magalle be werkingen doen voorindustriële, financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen b jdragen tot de verwezenlijking, de uitbatingen de vergemakkelijking van haarmaatschappel jk doe!

Zijmagrechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een gel jksoortlg doel nastreven ofwaarvan hetdoel in innige samenhang van het hare staat ofdie van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de

j .I1 Recto Naam en hoedanteheid van de tnstrvmenterende notaris. netzij van de persra(o)rt(eri)

oevoeet ce rechtspersoon tcn aanzien vara derden te vertegenwoordigen 1reroo Naam on handtekening,

4

afzet van haarproducten te vergemakkelijken. idod PAF

Zijkan zich ten gunste van voormelde ondernemingen of vennootschappen borgstellen of haaraval verlenen, optreden als haaragentofvertegenwoordiger, voorschotten toestaan, leningen toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag filialen of bijkantoren in binnen- of buitenland oprichten."

De coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Cavale

Management Team, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel, in België of ln het buiten land, voor eigen rekening als voorrekening van derden:

-Investeringen in en exploitatie met betrekking toten vastgoed en carwashes, -Alle verrichtingen die verband houden met het beheervan alle onroerende goederen en rechten.

De vennootschap mag alle handels-, industriële-en financiële activiteiten en alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtsfreeks ofonrechtstreeks verband houden met haardoel of activiteiten die zullen bijdragen tothaarontwikkeling. De vennootschap zal dele/dingen de controle, ln haarhoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszinskunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondememingenen dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkonistofanderszins, belangen nemen in andere bestaande ofop te richten vennootschappen of ondernemingen, in Belge of in het buitenland, waarvan hot doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen."

Datum vanaf welke do handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge (b)

cçr

Op de laatste blz van t-,,ik 3 vermetcler Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hefzit van de perso(o)n(en)

gevoegd dc rechtspersoon ten aanzen van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Voor-bcliouddn

aan hot

Belgisch Staatsblad

- v?" vo113 ModPOF11,1

(d) Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuursorganen van de overnemen de en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e) Overige bepalingen:

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen In het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar wanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemenevergaderingen is 31 maart 2014. indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van raad van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd In het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 7 februari 2014.

De zaakvoerder van de overnemende Vennootschap en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap verbinden zich ertoe dit fusievoorstel aan de respectievelijke algemene vergadering van de aandeelhouders voor te leggen, met oog op het doorvoeren van de fusie door overneming.

O;, 11n, i7,11:'ru ial4 .ran 1~ r~ ~ vermelden Recto Naaai en 19oedanrgherd van da lnstrunten:erende notons. hetzij van de rersefolr+{en)

;se+roragd ue rechtsparsoc,n ton a3nGten aan dsrda_n te aeKe.gerc:aocrdkgerl

Verso Naam en handrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

61ndPCIF11.1

Opgemaakt te Houthalen-Helchteren ln vier exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent één door of namens aile bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om ln het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Gregory Stevens

Gedelegeerd bestuurder

Qn l:s `,,at tr k'z var i (fih B ,°errnc-" tir Recto Naan1 en hoddan ghr ri van de-' lnstrumwnt~rer.r3e notrtr¬ s, tletzy van tl,~ perso(alninn'

taE,voegsi soon teq aarzean val derde, te veslager¬ wooralggr¬ Verso t-laarn en handtel.enrng

23/07/2013
ÿþMod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho aan Belc

Staat







" 13114539%





Ondernemingsar : 0896.723.032 Benaming

(voluit) : C.M.T.

r1Q,Creznk. vankocphande4

1 JULI 2013

HASSELT

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Jaarvergadering de dato 27/06/2013 :

De Vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van:

- BVBA G.S. MANAGEMENT & CONSULTING,

met zetel te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38,

vertegenwoordigd door de heer Gregory STEVENS, vaste vertegenwoordiger,

en dit vanaf 01 april 2013

- BVBA F.S. MANAGEMENT & CONSULTING,

niet zetel te 3581 Beverlo (Korspel), Kroonstraat 27,

vertegenwoordigd doos de heer Frank STEVENS, vaste vertegenwoordiger,

en dit vanaf 01 april 2013

- De volgende bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur:

- Gregory STEVENS, met woonplaats te 3582 Koersel, Mathias Geysenstraat 38, en dit vanaf 01 april 2013,

- Frank STEVENS, met woonplaats te 3581 Beverlo (Korspel), Kroonstraat 27, en dit vanaf 01 april 2013

Voor eensluidend verklaard afschrift

Frank Stevens

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 15.07.2013 13311-0032-013
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0223-012
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.07.2011, NGL 19.08.2011 11414-0158-012
01/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11118267*

beer aal Bel Stoa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 s -07- 2011

HASSELT

f a:ee:~.

Onde rnem i n gs n r: 0896.723.032

Benaming : CAVALE MANAGEMENT TEAM

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Demerstraat 10 - 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op zeven juli. tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAVALE MANAGEMENT TEAM", in afkorting: "CMT", waarvan de zetel gevestigd is te 3590 Diepenbeek, Demerstraat 10, ingeschreven in het. rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0896.723.032., volgende besluiten met eenparigheid van' stemmen heeft genomen:

Verplaatsing van de zetel

De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar: 3530 Houthalen-Helchteren, Europark 1003.

Afschaffing van de categorie-aandelen A en B

De vergadering beslist, gelet op de huidige aandeelhoudersstructuur binnen de vennootschap, de categorieën vang: aandelen, meer bepaald, aandelen van categorie A en aandelen van categorie B, af te schaffen zodat het kapitaal: vertegenwoordigd wordt door zeshonderd (600) aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd euroi (100,00 EUR) elk.

Aanpassing van artikel 17 betreffende de Raad van Bestuur.

Artikel 17 van de huidige statuten, betreffende de raad van bestuur, wordt aangepast zoals opgenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

Aanpassing van artikel 23 betreffende de besluitvorming

Artikel 23 van de huidige statuten betreffende de wijze van besluitvorming van de vennootschap, wordt: gewijzigd zoals opgenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

Aanpassing artikel 25 betreffende de Externe vertegenwoordiging (handtekeningsbevoegdheid)

Artikel 25 van de huidige statuten betreffende de wijze van externe vertegenwoordiging; (handtekeningsbevoegdheid) van de vennootschap, wordt gewijzigd zoals opgenomen in de nieuwe tekst van: de statuten.

Wijziging van de datum van de algemene vergadering

De datum van de jaarlijkse algemene vergadering wordt gewijzigd zodat deze gehouden zal worden op de. laatste donderdag van de maand juni om zestien uur dertig. Het betreffende artikel van de statuten wordt aangepast zoals opgenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

Aanneming van nieuwe tekst van statuten.

De vergadering beslist een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen waarbij rekening wordt gehouden met de ': beslissingen die voorafgaan, met. de invoering van het Wetboek van vennootschappen en zijn uitvoeringsbesluiten alsook met de inwerkingtreding van de Wet van twee augustus tweeduizend en twee betreffende het "Deugdelijk Bestuur".

Ontslag en benoeming bestuurders

Het ontslag als bestuurder wordt aanvaard van:

- De heer CASTERS Renaat Jan Maria, wonende te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 62;

- De heer CASTERS Dimitri Paul Ann, wonende te 3590 Diepenbeek, Peperstraat 47;

- De heer LEROI Noel Georges Maurice, wonende te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 64;

- De heer Peters Philippe Joseph, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Binnenstraat 4

- De heer Beelen Gustaaf Marie, wonende te 3590 Diepenbeek, Dokter J. Grouwelsstraat 31;

Worden benoemd voor onbepaalde duur:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.S. MANAGEMENT & CONSULTING", met maatschappelijk zetel te 3582 Koersel (Beringen), Mathias Geysenstraat 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder ondernemingsnummer 0890.196.120 vast vertegenwoordigd door de heer STEVENS Gregory Louis Karel, geboren te Koersel op achttien maart negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3582 Koersel (Beringen), Mathias Geysenstraat 38;

Op de laatste blo. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik - v rv w

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.S. MANAGEMENT & CONSULTING",

met maatschappelijk zetel te 3581 Beverlo (Beringen), Kroonstraat 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder ondememingsnummer 0890.196.813 vast vertegenwoordigd door de heer STEVENS Frank Marc Pino, geboren te Koersel op zestien juni negentienhonderd

zesenzeventig, wonende te 3581 Beverlo (Beringen), Kroonstraat 27

Machtigingen

Machtiging wordt verleend aan de raad van bestuur om de genomen besluiten uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur beslist met ingang van heden :

- het ontslag te aanvaarden van de heer CASTERS Renaat Jan Maria voornoemd als voorzitter en de heer CASTERS Dimitri Paul Ann voornoemd als gedelegeerd-bestuurder;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.S. MANAGEMENT & CONSULTING" voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer STEVENS Gregory Louis Karel voornoemd te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.S. MANAGEMENT & CONSULTING" voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer STEVENS Frank Marc Pino voornoemd te benoemen tot g edelegeerd-bestuurder

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoordineerde statuten;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.03.2010, NGL 28.07.2010 10355-0591-011

Coordonnées
CAVALE MANAGEMENT TEAM, AFGEKORT : CMT

Adresse
EUROPARK 1003 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande