BROOD- EN BANKET DECARE

Société en commandite simple


Dénomination : BROOD- EN BANKET DECARE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.892.973

Publication

13/12/2013
ÿþ"

t

(n"'\

Mod Wrnd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13167157*

va

behq

aan

Beld Staat

Rechtbank van koophandel

03 DEC. 2013

CiCifiFii9º%as!*l..T

Ondernemingsar : 0832.892.973

Benaming

(voluit) : Brood- en Banket DeCaré

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lindelsebaan 218 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 juli 2013, blijkt het volgende

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen en met ingang vanaf 30/06/2013 mevrouw

Bruelemans Ellen te ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap. Zij wordt bedankt voor haar diensten..

Thomas Hamblok

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

1 8







be a B~ sta

RECHTBANK VAN KOO e N9t=

1 2 -04- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsar : 0832.892.973

Benaming

(voluit) : Brood- en Banket DeCaré

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lindelsebaan 218 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 11 december 2012, blijkt het volgende

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen en met ingang vanaf 0110112013 mevrouw Bruelemans Ellen te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap. Haar mandaat is van onbepaalde duur.

Thomas Hamblok

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2011
ÿþ Mod 2.0

" ~~ ti'_, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte

llI 0hl 01011 1 011 I 1 I I III JI

*11015559"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 9AN. 2011

HASSELT

cartme

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : Brood- en Banket DeCaré

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lindelsebaan 218 - 3900 Overpelt

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhands document opgemaakt op 30 december 2010 houdende oprichting van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer:

De hoofdelijk aansprakelijke vennoot is de heer Thomas Hamblok wonende te 3900 Overpelt, Lindelsebaan 218

De naam van de vennootschap is "Brood- en Banket DeCaré".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3900 Overpelt, Lindelsebaan 218.

Het doel van de vennootschap is:

-het uitbaten van Pen bakkerij en bankotbakkór i .

-de fabricage van alle brood en banket, wafels en pannekoeken, peperkoek, beschuiten, biscuits, chocolade, suikergoed, deegwaren, room- en consumptie-ijs. Import en export van, groothandel en kleinhandel in brood- en banketbakkerijproducten, producten van de suikerbakkerij, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, wafels en ijsroomwafels, room- en consumptie-ijs, charcuterie, belegde broodjes, frisdrank en kleine versnaperingen en alle aanverwante producten.

-het uitrusten van een broodjeszaak en ondermeer de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en/of worden meegenomen en in het algemeen al dan niet in een wegwerpverpakking aangeboden worden in broodjeszaken, snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, croissanteries, crêperies, warenwafelkramen en pizzeria's.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en; verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

083.t, 832. 9)-a3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR en is verdeeld in 10 aandelen zonder de vermelding van de nominale waarde . Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld. De stille vennoot heeft al zijn verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

" Belgisch Staatsblad





De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zal de inventaris en de jaarrekening worden opgemaakt.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van juni om 18 uur ten maatschappelijke zetel.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal afgesloten

worden op 31 december 2011.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

Overname verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2010. Deze overneming zal maar effect hebben van zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht

Bij deze wordt aan:

1) de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HEIVERS, SCHELLENS & PARTNERS", rechtspersonenregister Antwerpen 0890.591.246, met zetel te Ranst, Ranstsesteenweg 45 A, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", rechtspersonen register Antwerpen 0458.490.195, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven cm de vennootschap te vertegenwoordigen woordigen bij aiie belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Bijlagen bij.het Belgisch Staatsblad --28/01/2011 .Annexes .du -Moniteur-belge

Thomas HAMBLOK

zaakvoerder

Tegelijkertijd neergelegj ter griffie : de oprichtingsakte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BROOD- EN BANKET DECARE

Adresse
LINDELSEBAAN 218 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande