BOMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.098.089

Publication

12/06/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kris Verhees

Gevolmachtigde

(Gelijktijdig hierbij neergelegd: notulen éénparige en schritelijke besluitvorming).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0474.098.089

Benaming

(voluit) : BOMACO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bekeertlaan 4, B-3650 Dilsen-Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

NA LEZING VAN DE NOTULEN VAN DE EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITEN VAN DE VENNOTEN DD. 22 MEI 2014 BLIJKEN VOLGENDE BESLUITEN:

Eerste besluit:

De vergadering, gehouden middels de procedure van éénparige en schriftelijke besluitvorming, neemt kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van dhr. Steven WARSON als zaakvoerder categorie A van de vennootschap.

Er wordt tevens beslist om dhr. Steven Warson kwijting te verlenen inzake het gevoerde beleid.

Vervolgens beslist de vergadering om met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur de volgende nieuwe zaakvoerder van de categorie A te benoemen:

-De BVBA "MWS" met maatschappelijke zetel te B-3650 Dilsen-Stokkem (Elen), Kruisveldstraat 78 en met ondernemingsnummer 0883.483.819. In dit kader zal de heer Steven Warson wonende te 8-3650 Dilsen-Stokkem (Elen), Kruisveldstraat 78, optreden als wettelijk vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de functie van zaakvoerder in naam en voor rekening van de BVBA "MWS".

De voomoemde zaakvoerder, te weten de BVBA "MWS", alsook haar wettelijke vertegenwoordiger verklaren:

-niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen hun benoeming als zaakvoerder, respectievelijk wettelijke vertegenwoordiger verzet;

-hun respectievelijke mandaten te aanvaarden.

Het mandaat van de voormelde zaakvoerder is bezoldigd. De grootte van de bezoldiging zal door een latere algemene vergadering worden vastgesteld.

Tweede besluit:

Tenslotte beslist de vergadering een bijzondere volmacht te verlenen aan de Burg. CVBA Cynex Tax & Accounting, Kempische steenweg 305 bus 5, B-3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Wesley CLEMENS of de heer Kris VERHEES, om alle nodige daden te stellen en alle documenten te ondertekenen die nodig zijn voor de publicatie van alle hier bovenvermelde besluiten in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad, Voor analytisch uittreksel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIIJRN11111

i

Neergelegd ter griffie der rec an

v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

3 e -05- 2014

De griffier, Griffie

IA

V bet aa Be Sta





.-zereer





12/02/2014
ÿþMod Word 11.1

1.7"-Z-31-.» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neergelegd ter grille der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

31-01-2014

De Hooidgriffier,Griffie

1111i 111 11' 11!û1 111 111 11i 111 11 11

*19091014*

Ondernemingsnr : 0474.098,089

Benaming

(voluit) : BOMACO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Bekaertlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR INBRENG IN SPECIËN DOOR DE DIVIDENDGERECHTIGDE ZONDER CREATIE VAN AANDELEN  AANPASSING DER STATUTEN  BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER B.

Er blijkt uit een akte verleden op twintig december tweeduizend en dertien om tien uur, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 23 december 2013; boek 5/290, blad 72, vak 17, twee bladen, twee verzendingen; oOntvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ); de e.a. Inspecteur i.o. getekend R. RUTTEN., dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de vennoten verklaard hebben dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd zeventien duizend achthonderd achtentachtig euro tweeëndertig cent (217.888,32 EUR) bruto bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 30 juni 2012,

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG -- BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De vergadering neemt kennis van het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van 16 december, aangaande de beslissing tot tussentijdse dividenduitkering ten belope van tweehonderd zeventien duizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (217.777,78 EUR) waarvan tweehonderd zestien duizend zeshonderd en zes euro drieënnegentig cent (216.606,93 EUR) in het kader van artikel 537 WIB 92 eerste lid en van artikel 537 1 ° lid W.I.B. dat letterlijk als volgt luidt:

"In afwijking van de artikelen 171,3° en 269, §1, 1°, wordt het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct voor de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.

Elk van de bestaande vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaart kennis genomen te hebben dat het tussentijds dividend overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting, na inhouding van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent of eenentwintig duizend zeshonderd zestig euro negenenzestig cent (21.660,69 EUR), honderd zesennegentig duizend honderd zeventien euro negen cent (196,117,09 EUR) bedraagt.

Elk van de bestaande vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart vervolgens ieder afzonderlijk, na behoorlijk te zijn ingelicht door de instrumenterende notaris over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend - overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk een deel van dit dividend ten befope van honderd zesennegentig duizend euro (196.000,00 EUR) te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend of eenentwintig duizend zeshonderd zestig euro negenenzestig cent (21.660,69 EUR). De kapitaalverhoging zal aldus honderd zesennegentig duizend euro (196.000,00 EUR) bedragen.

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met honderd zesennegentig duizend euro (196.000,00 EUR) teneinde het kapitaal te brengen van één miljoen vijfhonderd achttien duizend zeshonderd euro (1.518.600,00 EUR) op één miljoen zevenhonderd veertien duizend zeshonderd euro (1.714.600,00 EUR)

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat deze kapitaalsverhoging geen aanleiding geeft tot creatie van nieuwe aandelen,

VIERDE BESLISSING: VOORKEURRECHT.

Aangezien er geen nieuwe kapitaalaandelen gecreëerd worden, dient er geen stelling genomen te worden aangaande het voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

VIJFDE BESLISSING: INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOG1NG.

Vervolgens zijn hier tussengekomen alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap en die verklaren in te schrijven op de kapitaalsverhoging ais volgt:

-De heer WARSON Steven, voornoemd, schrijft in voor een bedrag van honderd vierennegentig duizend negenhonderd zesenveertig euro vierentwintig cent (194.946,24 EUR);

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.W.S.", voornoemd, vertegenwoordigd door de heer WARSON Steven, zoals voormeld, schrijft in voor een bedrag van duizend drieënvijftig euro zesenzeventig cent (1.053,76 EUR.)

De voorzitter verklaart dat de aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder van hen voormelde som volstort heeft. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd zesennegentig duizend euro (196.000,00 EUR).

Deze inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 3E38 6451 0233 8772 op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda & C', zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 18 december 2013, dat door de notaris in haar dossier bewaard zal blijven overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig is ingeschreven en dat het geplaatst maatschappelijk kapitaal is verhoogd met honderd zesennegentig duizend euro (196.000,00 EUR) zonder creatie van nieuwe kapitaalaandelen.

ZEVENDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het kapitaal bedraagt één miljoen zevenhonderd veertien duizend zeshonderd euro (¬ 1.714.600,-).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

ACHTSTE BESLISSING: BENOEMING N1ET-STATUTAIRE ZAAIVOERDER

De vergadering beslist te benoemen tot de functie van niet-statutaire zaakvoerder B:

- de heer WARSON Willy Henri Frans, geboren te Lanaken, op 14 juni 1945 (N.N. 450614 273_03), wonend

te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 35, die zijn mandaat stilzwijgend zal aanvaarden door het stellen van

rechtshandelingen in naam en voor rekening van de huidige BVBA.

De vergadering beslist tevens het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt

uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend

met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of

proportionele bezoldiging.

NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING: MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake,

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift

Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.08.2013 13452-0050-011
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12453-0566-014
06/12/2011
ÿþ MOG 2.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0474.098.089

Benaming

(voluit) : BOMACO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Bekaertlaan 4

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene vergadering  Statutenwijziging.

Uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 21 oktober 2011, geregistreerd te Maasmechelen op 27 oktober 2011, Boek 5/281 blad 72 vak 07, ontvangen: vijfentwintig euro, blijkt dat ingevolge de Buitengewone Algemene Vergadering van bovengenoemde vennootschap volgende beslissingen werden genomen:

Beraadslaging en besluiten:

Eerste besluit: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zevenhonderd vijftigduizend euro (E 750.000,-) door inbreng in speciën om het kapitaal te brengen van zevenhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 768.600,-) op één miljoen vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (E 1.518.600,-) zonder creatie van nieuwe aandelen, maar waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Tweede besluit: ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING - VERGOEDING.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van zevenhonderd vijftigduizend euro (E 750.000,-) wordt volledig onderschreven en volstort door voornoemde vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Genoemd bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Bank Van Breda.

Gemeld attest werd door gemelde instelling afgeleverd op 19 oktober 201 1 .

Dit bewijs van deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier.

Derde besluit: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris wordt verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans één miljoen vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (E 1.518.600;) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door 186 aandelen, ' die ieder 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit: AANPASSING STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notais, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 -11- 2091

ri ie

l~s Hnnfdgritfier,

11

ia

" 11183649*

be'

$E $t2

Noor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_.._.._____.._...__..___... .....__ vergadering tot herwerking van de statuten, aangepast aan de voorgaande beslui

Hiemabesluitdev ten :

- De lste zin van artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst :

"Het kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ I.518.600,-)."

1-

i Vijfde besluit : MACHTIGING

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tom COLSON, notaris

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de Eaatste biz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 20.07.2011 11321-0006-010
09/02/2011 : HA105417
15/06/2010 : HA105417
18/07/2008 : HA105417
15/02/2008 : HA105417
07/07/2006 : HA105417
08/06/2005 : HA105417
08/06/2004 : HA105417
20/06/2003 : HA105417
21/06/2002 : HA105417
28/02/2001 : HAA018547

Coordonnées
BOMACO

Adresse
BEKAERTLAAN 4 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande