BEUTEN RONNY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEUTEN RONNY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.868.136

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 30.06.2014 14229-0256-014
20/01/2015
ÿþMod Word 11.1

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NQOrgglagd tqr ier' F yi tsbs,ttk' v, kaoAltandl AnlwerpP?i,

0 6 "Of" mg

grireffie

r

111

11



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.868.136

Benaming

(voluit) : BEUTEN RONNY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Eindestraat 137

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG SCHULDVORDERING MET CREATIE VAN AANDELEN AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden op tweeëntwintig december tweeduizend en veertien, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, dat de buitengewone algemene vergadering van boven vemoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er. geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 december 2014, opgesteld door Briers, Bekkers & Co, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, vertegenwoordigd door de heer BRIERS Simon, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEUTEN RONNY bestaat uit enerzijds de inbreng van een vordering in rekening- courant ten bedrage van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,-) en anderzijds een vordering uit hoofde van een achtergestelde lening op naam van de heer en mevrouw BEUTEN-BARTELS ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,-).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a.de verrichting van de inbreng in natura van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEUTEN RONNY, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b.de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

c.de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van tweehonderdtachtigduizend euro (¬ 280.000,-) bestaat uit de toekenning van 225 nieuwe aandelen in onverdeeldheid, van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opglabbeek,19 december 2014"

Neerlegging. .-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J~ 4 Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. TWEEDE BESLUIT: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met tweehonderdtachtigduizend euro (¬ 280.000,00) om het te brengen van honderd drieënveertig duizend zeshonderd euro (¬ 143.600,-) tot vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de vennoten hebben lastens deze vennootschap en dit ten belope van tweehonderd tachtigduizend euro (¬ 280.000,00), door uitgifte van tweehonderd vijfentwintig (225) nieuwe aandelen in onverdeeldheid die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen vanaf heden.

DERDE BESLUIT: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, hun respectievelijke schuldvorderingen in de vennootschap in te brengen.

De inbreng gebeurt als volgt:

-De heer BEUTEN Ronny, en mevrouw BARTELS Elisabeth, voornoemd, brengen een onverdeelde schuldvordering in ten bedrage van tweehonderd tachtigduizend euro (¬ 280.000,00). Deze bestaat enerzijds uit een rekening-courant tbv honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) en anderzijds door de inbreng van een achtergestelde lening van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, de tweehonderd vijfentwintig (225) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

-Aan de heer BEUTEN Ronny, de onverdeelde helft van de 225 aandelen;

-Aan mevrouw BARTELS Elisabeth, de onverdeelde helft van de 225 aandelen.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd tachtigduizend euro (¬ 280.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en elf (411) aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT: AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN INZAKE VEREFFENINGSPROCEDURE.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan

het Wetboek van Vennootschappen inzake de nieuwe vereffeningsprocedure en de inhoud van artikel 16 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening :

De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering en hun benoeming wordt ter bevestiging of homologatie voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel?

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN,

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de besluiten die voorafgaan, beslist de vergadering om artikel 4 en artikel 16 van de statuten aan te passen,

Deze artikels zullen voortaan als volgt luiden:

"Artikel 4 - Kapitaal en aandelen.

Het kapitaal bedraagt vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00)), Het is

vertegenwoordigd door vierhonderd en elf (411) aandelen, die ieder 1/411ste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam, dragen een volgnummer en worden genoteerd in een register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Elke opvraging van kapitaal op niet-volgestorte aandelen zal geschieden door de zaakvoerder(s) mits de vennoten daartoe aan te manen ten minste twee maanden op voorhand, per aangetekend schrijven, De vennoot die nalaat tijdig aan deze verplichting te voldoen, zal een interest, gelijk aan de wettelijke interest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de inbaarheid.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt volgens de wettelijke voorwaarden en formaliteiten.

Artikel 16 - Vereffening - Benoeming van vereffenaars

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening

d

Voo-

{behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering en hun benoeming wordt ter bevestiging of homologatie voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

" Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

ZEVENDE BESLUIT: VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering beslist de hierna genoemde persoon aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de administratie der directe belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name: Fineko NV, kantoorhoudende te 3600 Genk, Toekomstlaan 38.

ACHTSTE BESLUIT: VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS YASMINE FAGARD





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift, afgeleverd voor registratie

Verslag bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerder

Gecoördineerde statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0225-014
25/08/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mud 2.1

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 2 -08- 2011

12o Griffie

Ondernemingsar : 0896.868.136 Benaming

(voluit) - BEUTEN RON

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Eindestraat 137

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "COLSON FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 2 augustus 201 1, geregistreerd te Maasmechelen op 3 augustus 2011, Boek 5/281 blad 50 vak 13, ontvangen : vijfentwintig euro, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

Eerste besluit: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd vijfentwintigduizend euro (E 125.000,-) door inbreng in speciën om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-) op honderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 143.600,-) zonder creatie van nieuwe aandelen, maar waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Tweede besluit: ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING - VERGOEDING.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van honderd vijfentwintigduizend euro (E 125.000,-) wordt volledig onderschreven en volstort door voornoemde vennoten, in verhouding tot hun aandelenbundel.

E Genoemd bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Dexia Bank.

Gemeld attest werd door gemelde instelling afgeleverd op 28 juli 2011.

Dit bewijs van deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier.

Derde besluit: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris wordt verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans honderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (E E 143.600,-) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door 186 aandelen, die ieder 1/186ste vanE het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit: AANPASSING STATUTEN

Hierna besluit de vergadering tot herwerking van de statuten, aangepast aan de voorgaande besluiten :

- De I ste zin van artikel 4 wordt vervangen door volgende tekst

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIU Ii ii ii i iii u iiiii

*11130405x

bel

BE

Sta

lïéor-

beouden I

aan het "Het kapitaal bedraagt honderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (E 143.600,-)). Het is

Belgisch vertegenwoordigd door 186 aandelen, die ieder 1/186ste van het kapitaal

Staatsblad vertegenwoordigen."

Vijfde besluit MACHTIGING

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er0 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 22.06.2011 11198-0226-014
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.04.2010, NGL 26.04.2010 10097-0093-014

Coordonnées
BEUTEN RONNY

Adresse
EINDESTRAAT 137 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande