BERGBEEMDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERGBEEMDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.625.558

Publication

21/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313710*

Neergelegd

19-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0635625558

Benaming (voluit) : Bergbeemden

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Ringlaan 32

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen op

12/08/2015, blijkt dat de hiernavermelde persoon voor zijn ambt een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, geboren te Hasselt op veertien januari

negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 36.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " Bergbeemden ".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 32.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A. Het doel van de vennootschap, is, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden, of in

deelneming met anderen, met uitzondering van de hierna opgesomde activiteiten die het voorwerp

uitmaken van een bijzondere erkenning of die bijzonder gereglementeerd zijn :

1. De verwerving en het aanhouden voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert.

2. Aangaande onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het in leasing geven en nemen, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen ervan, het uitgeven van vastgoed­certifica­ten; BEVAK's of soortgelijke beleggingsinstrumenten en uitvoeren van expertises, het verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten, het optreden als beroepskoper van onroerende goederen.

3. Het huren en verhuren, de aankoop en verkoop van roerende goederen.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheceren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. Zij mag tevens alle financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

5. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelnemen en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het voeren van het dagelijks management van vennootschappen. Hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

3530 Houthalen-Helchteren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het bepalen van het aan- en verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

6. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken door intekening van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

7. De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten, onderschrijving, intekening, waarborg, koop, aankoop-optie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

8. Het beheer van beleggingen en vermogens voor eigen rekening.

9. Tussenpersoon in de handel als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

10. Het optreden als vereffenaar.

11. De groot-en kleinhandel, de invoer van vloeibare koolwaterstoffen bestemd voor het voortbewegen van motorvoertuigen op de openbare weg en de verhuur van installaties voor de uitvoering van deze activiteiten.

B. De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

C. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

D. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of

anderzins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, dit zowel in België

als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met de hare

staat.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijf miljoen vijfhonderd duizend euro (5.500.000,00

EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde,

die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving

De heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, voornoemd, verklaart nagemelde onroerende goederen

in de vennootschap te brengen:

Gemeente HOUTHALEN-HELCHTEREN  eerste afdeling

1. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 775 met een oppervlakte van acht are zestig centiare (8a 60ca).

2. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 770 met een oppervlakte van eenentwintig are veertig centiare (21a 40ca).

3. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 771 met een oppervlakte van vierenvijftig are zestig centiare (54a 60ca).

4. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 788A met een oppervlakte van vierenveertig are vijftig centiare (44a 50ca).

5. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 789A met een oppervlakte van achtendertig are vijftig centiare (38a 50ca).

6. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 787B met een oppervlakte van eenendertig are achtentwintig centiare (31a 28ca).

7. Een landgebouw, gelegen Bergbeemdens +48, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 787C met een oppervlakte van vijfentwintig centiare (25ca).

8. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 790B met een oppervlakte van vierendertig are zevenennegentig centiare (34a 97ca).

9. Een perceel weiland, gelegen het Venne Broek, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 769A met een oppervlakte van negen are zestig centiare (9a 60ca).

10. Een perceel weiland, gelegen het Venne Broek, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

de diensten van het kadaster sectie B, nummer 769B met een oppervlakte van zeven are tachtig centiare (7a 80ca).

11. Een perceel bos, gelegen het Venne Broek, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 772D met een oppervlakte van vijfentwintig are vierentwintig centiare (25a 24ca).

12. Een perceel bouwland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 772D met een oppervlakte van vijfentwintig are vierentwintig centiare (25a 24ca).

13. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 786 met een oppervlakte van zevenendertig are tien centiare (37a 10ca).

14. Een perceel bouwland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 785A met een oppervlakte van tweeëndertig are vijftig centiare (32a 50ca).

15. Een perceel bouwland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel sectie B, deel van nummer 773/B en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 773C met een oppervlakte van twaalf are zestien centiare (12a 16ca).

16. Een perceel hooiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 780B met een oppervlakte van zeventien are veertig centiare (17a 40ca).

17. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 784A met een oppervlakte van negenentwintig are zestig centiare (29a 60ca).

18. Een perceel bos, gelegen de Houthaelersche heide, gekadastreerd volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, nummer 793D met een oppervlakte van acht are drie centiare (8a 3ca).

19. Een perceel weiland, gelegen Berg Bemdens, gekadastreerd volgens titel sectie B, deel van de nummers 780/D, 780/C en deel van nummer 774/c en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, deel van de nummers 780/D, 780/C en 774/F, met een oppervlakte van achtenvijftig are zesentachtig centiare (58a 86ca).

Vergoeding

Als vergoeding voor de inbreng worden aan de heer LENAERS Ghislain honderd (100) aandelen die volledig volgestort zijn toebedeeld

Verslaggeving Bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUK OSTYN, met zetel te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Luk OSTYN, bedrijfsrevisor, heeft 27 juli 2015 het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

 5. BESLUIT

In het kader van de inbreng in natura in de BVBA Bergbeemden in oprichting van te verkavelen onroerende goederen gelegen te Houthalen-Helchteren, voor vrij en onbelast met uitzondering van de inschrijving voor een bedrag van vijftien miljoen Belgische franken (15.000.000 BEF) in hoofdsom en zevenhonderd vijftig duizend Belgische franken (750.000 BEF) in bijhorigheden, werd ik door de oprichter van de BVBA Bergbeemden in oprichting gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Bij de inbreng in natura is de oprichter verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in natura.

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik, onder voorbehoud dat er geen uitwinning gebeurt lastens de vennootschap op basis van de voormelde hypothecaire inschrijving, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Door de inbrenger werd de waarde van de in te brengen onroerende goederen vastgesteld op ¬ 5.500.000,00. De door de inbrenger gekozen methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en de waarde waartoe deze methode leidt stemt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding bestaat uitsluitend uit de uitgifte van 100 volledig

volgestorte aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Leuven, 15 juli 2015

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, Vertegenwoordigd door Luk OSTYN, Bedrijfsrevisor, Zaakvoerder Vaststelling inschrijving

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

Het kapitaal is volledig volgestort.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op éénendertig mei te twintig uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen: Worden benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, geboren te Hasselt op veertien januari

negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 36.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEL-CO, met zetel te 3511 Kuringen, Diepstraat 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen, afdeling Hasselt, onder nummer 0834.069.148, met als vaste vertegenwoordiger de heer LENAERS John, geboren te Genk op twintig december negentienhonderd zesenzeventig, rijksregister nummer 76.12.20-129.78, wonende te 3511 Kuringen (Hasselt), Seringenstraat 26.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

- expeditie van de oprichtingsakte.

Staatsblad

Coordonnées
BERGBEEMDEN

Adresse
RINGLAAN 32 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande