BELGISCHE INCASSO DIENST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGISCHE INCASSO DIENST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.384.755

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 22.09.2014 14593-0579-012
22/07/2013
ÿþF 'v

Mori Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ivuulgr.1r3uti irir ùri(iio (iGt

rechtbank v. koophandpl tn'TON0;E1"t1;N





I11111111~~m~u~m¢~~uou~ 0 g -07- 2013

311 795"

De HoefdgriffierG riffi e







7

~r

,~.

Bijlagen bij het Bélgisch Staatsblad - 22/01/2013

Oridernetningsnr 0849384755

Benaming

(voluit) : Belgische Incasso Dienst

(verkort)

Rechtsvoren : BVBA

Zetel Peerderbaan 2, 3960 Bree

(vo(ledlg adres)

Onderwerp akte : Kosteloos mandaat

Via de bijzondere algemene vergadering van 4 juni 2013 werd met éénparigheid van stemmen volgende

beslissing genomen:

Het mandaat van de heer Gubbels Jan Machiel, als vast vertegenwoordiger van BV Coliect & Legal Service

Group in BVBA Belgische Incasso Dienst, wordt niet bezoldigd.

Deze beslissing heeft terugwerkende kracht tot op de datum van benoeming, nl. 2 oktober 2012.

BV Collect & Legal Service Group

Jan Machiel Gubbels

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2012
ÿþ Mati Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I11II1 1'i1 i11i i11 11 I1' U(1 1 (11I

*12170776*



Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

- 5 -10- 2012

Griffie

De Hoofdgriffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Belgische Incasso Dienst

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Peerderbaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 2 oktober 2012 dat er door

1. Mevrouw TIMMERMANS Anne-Marie Johanna Leonarda, met de Nederlandse nationaliteit, geboren te Helden (Nederland) op 17 november 1966, en haar echtgenoot, de heer GUBBELS Jan Machiel, met de Nederlandse nationaliteit, geboren te Weert op 25 augustus 1965, samen wonende te 3960 Bree, Toleikstraat

17.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "COLLECT & LEGAL SERVICE GROUP B,V.', met statutaire zetel te Weert (Nederland) en bezoekadres te 6004AX Weert, Moesdijk 22 (Nederland). Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Henricus Hubertus Gerardus Veugen te Weert (Nederland) op 13 juli 2012. De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd, Deze vennootschap is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 55705375. Deze vennootschap is Belasting over de Toegevoegde Waarde plichtige onder nummer NL 851826337.

Deze vennootschap heeft als ondememingsnummer in België 0848.918.858.

1. NAAM : een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « Belgische Incasso Dienst ».

2. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Peerderbaan 2.

3. DUUR : De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf 2 oktober 2012.

4. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel :

-De exploitatie van een incasso- en adviesbureau;

-Onderzoek inzake solvabiliteit en kredietwaardigheid;

-Het verlenen van bijstand en advies van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; -Leveren van administratieve diensten ten behoeve van derden;

-Het optreden als tussenpersoon of scheidsrechter bij onderhandelingen en arbitrages;

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen;

-Het verwerven, beheren, instandhouden en valoriseren van een onroerend goed vermogen, bestaande uit onroerende goederen, aile zakelijke rechten daarop en alle onverdeelde rechten daarin. In het kader van deze bedrijvigheid kan de vennootschap onder meer onroerende goederen verwerven of vervreemden, met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan, gebouwen laten oprichten, laten afbreken, verhuren of onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, het vruchtgebruik of de naakte eigendom verwerven of afstaan, zonder dat deze opsomming beperkend is. Dit voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-Het verwerven, beheren, instandhouden en valoriseren van een roerend vermogen, bestaande uit speciën, effecten, portefeuillewaarden, meubilair, kunstwerken, antiquiteiten, rollend materieel, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, zonder dat deze opsomming beperkend is. In het kader van deze bedrijfsactiviteit kan de vennootschap alle roerende lichamelijke of onlichamelijke goederen aankopen, invoeren, vervreemden, ruilen, verhuren of onderverhuren, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de ruimste zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

J Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5.KAPITAAL :

1) dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) volledig geplaatst is; het verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, genummerd van één (1) toten met honderd zesentachtig (186).

2) dat het maatschappelijk kapitaal volgestort is ais volgt:

- de voomoemde echtgenoten GUBBELS Jan- TIMMERMANS Anne-Marie verklaren in te schrijven voor rekening van de tussen hen bestaande algehele gemeenschap van goederen op een bedrag van VIJFHONDERD EURO (500,00 ¬ ) en dit gedeeltelijk vol te storten door een inbreng te doen in geld van HONDERD ZESENZESTIG EURO EN VIJFENZESTIG CENT (166,65 ¬ ) waarvoor hen vijf (5) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénlhonderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal elk toegekend worden, genummerd van één (1) tot en met vijf (5). Aldus dienen zij nog een bedrag van driehonderd drieëndertig euro en vijfendertig cent (333,35 ¬ ) te volstorten.

- de voornoemde besloten vennootschap naar Nederlands recht "COLLECT & LEGAI. SERVICE GROUP B.V." verklaart in te schrijven op een bedrag van ACHTTIENDUIZEND HONDERD EURO (18.100,00 ¬ ) en dit gedeeltelijk vol te storten door een inbreng te doen in geld van ZESDUIZEND DRIEENDERTIG EURO EN VIJFENDERTIG CENT (6.033,35 ¬ ) waarvoor haar honderd éénentachtig (181) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal elk, toegekend worden, genummerd van zes (6) tot en met honderd zesentachtig (186). Aldus dient zij nog een bedrag van twaalfduizend zesenzestig euro en vijfenzestig cent (12.066,65 ¬ ) te volstorten.

Notaris Bart Van Der Meersch bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd bij storting of overschrijving op bijzondere rekeningen.

Een bedrag van honderd zesenzestig euro vijfenzestig cent (166,65 ¬ ) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening onder het nummer BE04 7350 3144 2031 bij KBC-bank te Molenbeersel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belgische Incasso Dienst", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 1 oktober 2012

Een bedrag van zesduizend drieëndertig euro vijfendertig cent (6.033,35 ¬ ) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening onder het nummer BE79 7350 3144 2233 bij KBC-bank te Molenbeersel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belgische Incasso Dienst", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 1 oktober 2012

De bankattesten werden aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te worden.

Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en pas nadat de optredende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte, en na de neerlegging van de stukken overeenkomstig artikel 2, §4 Wetboek van vennootschappen.

6. BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen, al dan niet vennoot.

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

De opdracht van zaakvoerder wordt niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit

geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde

worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten

faste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERN BESTUUR

De zaakvoerders dienen gezamenlijk op te treden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen jegens

derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

7. CONTROLE -. BENOEMING :

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is, zal Iedere vennoot individueel de

onderzoeks- en controfebevoegdheld hebben. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De commissarissen worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten die tevens de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

8. JAARVERGADERING :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om twintig uur (20:00 uur). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN :

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID  VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon

met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van

de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen

door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering

genomen met een gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de

vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De

personen bedoeld in artikel 271 van het wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

10. BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

10 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. 11, BOEKJAAR :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op derde maandag van de maand juni van het jaar 2013 om twintig uur (20:00 uur).

12. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één (1). Tot deze functie wordt benoemd voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "COLLECT & LEGAL SERVICE GROUP B.V.", met statutaire zetel te Weert (Nederland) en bezoekadres te 6004AX Weert, Moesdijk 22 (Nederland). Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Henricus Hubertus Gerardus Veugen te Weert (Nederland) op 13 jull 2012. De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd. Deze vennootschap is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 55705375. Deze vennootschap is Belasting over de Toegevoegde Waarde plichtige onder nummer NL 851826337.

Deze vennootschap heeft als ondememingsnummer in België 0848.918.858

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Met als vast vertegenwoordiger: de heer GUBBELS Jan Machiel, met de Nederlandse nationaliteit, geboren te Weert op 25 augustus 1965, wonende te 3960 Bree, Toleikstraat 17, hier aanwezig.

De voornoemde besloten vennootschap naar Nederlands recht "COLLECT & LEGAL SERVICE GROUP B.V.", vertegenwoordigd ais voormeld, verklaart uitdrukkelijk haar mandaat te aanvaarden en te weten dat haar benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Zij verklaart bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor haar zou vormen.

Aan de zaakvoerder worden aile machten, voorzien in de statuten opgedragen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Peter Klok", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Gijbelsstraat 17 en ondememingsnummer 0446.117.450 RPR-Tongeren, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij ondernemingsloketten en bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van oprichtingsakte.

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 25.09.2015 15602-0562-013

Coordonnées
BELGISCHE INCASSO DIENST

Adresse
PEERDERBAAN 2 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande