BEAUNEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUNEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.833.094

Publication

16/07/2013
ÿþ Idod miens 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+13ll0025"

Ondernemingsnr : 0810.833.094 Benaming

(voluit) : BEAUNEN

(verkort) :

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

0 5 -07- 2013

HASSELT

Griffie

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Vissersstraat 1 bus 2, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

Blijkens de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 24 juni 2013 werd kennis genomen van het ontslag als statutair zaakvoerder, met ingang van 24 juni 2013, van:

* BVBA TURNAROUND, met zetel te 3110 Rotselaar, Beatrijslaan 30,

vertegenwoordigd door de heer Bruno DE PAUW, vaste vertegenwoordiger.

Getekend, Eva BOONEN, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13170-0133-019
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 07.08.2012 12386-0184-019
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.06.2011 11225-0559-019
19/05/2015
ÿþ Maf Word 7 f.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Vissersstraat 1 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Sotie Janssen, geassocieerde notaris te Hasselt, op 22 april 2015, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEAUNEN", met zetel te 3500 Hasselt, Vissersstraat 1 bus 2, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT - VOLGRECHT

Ten einde in de statuten een volgrecht op te nemen in de hypothese dat het voorziene verkooprecht niet werd uitgeoefend en de kandidaat-overdrager de toestemming heeft verkregen de aangeboden aandelen over te dragen aan de kandidaat-ovememer, wordt het artikel 10 van de statuten integraal gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL TIEN

1, m/ERDRACHT ONDER LEVENDEN

1. V 'ie overdracht

Indien de vennootschap meerhoofdig is, is iedere overdracht van aandelen onder levenden, hetzij ten bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel, steeds onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van de andere vennoten is gereglementeerd.

AI Definitie "overdracht":

Voor de toepassing van artikel 10.1. dient onder overdracht te worden begrepen : het afsluiten van aankoop- of verkoopovereenkomsten, inbrengen in een huwelijksgemeenschap of enige gemeenschap tengevolge van een wettelijke samenlevingsovereenkomst; schenkingen; inbrengen in vennootschappen, het verlenen van opties; het in betaling geven of het in pand geven; en in het algemeen het stellen van rechtshandelingen  hetzij ten bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel- die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten van volle of blote eigendomsrechten, vruchtgebruik of genotsrechten tot voorwerp hebben ter zake de hen toebehorende aandelen.

BI Concernbepaling:

Voor de toepassing van artikel 10.1. wordt tevens beschouwd als een overdracht van aandelen, teneinde te vermijden dat de aandelen van de vennootschap onrechtstreeks worden vervreemd met miskenning van het voorkooprecht van de vennoten, de overdracht van meer dan twintig procent (20%) van de aandelen of de daaraan verbonden rechten van een vennoot-rechtspersoon, alsook alle eventuele effecten die hetzij converteerbaar zijn in resp. het recht geven om in te schrijven op resp. het recht verlenen om aandelen van de desbetreffende vennoot-rechterspersoon te verwerven.

In voorkomend geval zullen de overige vennoten een recht van voorkoop genieten op de totaliteit van de aandelen van de vennootschap, door de desbetreffende vennoot-rechtspersoon gehouden, en dit overeenkomstig de modaliteiten zoals bepaald in onderhavige statuten.

Indien het voorkooprecht in het kader van onderhavige Concernbepaling niet wordt uitgeoefend, zal de goedkeuringsprocedure, zoals beschreven onder 10.7. van onderhavige statuten, niet van toepassing zijn. C/ Stand-stillbepaling:

De vennoten verbinden zich ertoe om hun aandelen van de vennootschap niet te koop aan te bieden of hierover enige beschikking om niet of ten bezwarende titel te doen gedurende een periode van twee (2) jaar ingaand op 1 januari 2015 en eindigend op 31 december 2016. De vennoten erkennen dat deze stand-stillbepaling in het belang is van het behoud van een stabiele structuur en de continuïteit van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK vankOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

07 MEI 2015

5071151

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.833.094 Benaming

(voluit) : BEAUNEN (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 L g Deze stand-stillbepaling is niet van toepassing indien het voorafgaand en unaniem door de algemene vergadering van de vennootschap werd aanvaard om hiervan af te wijken en dit mits een aanwezigheidsquorum van alle aandelen en met een met unanimiteit genomen beslissing van deze algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge D/ Overdrachtsreglementering:

10.1.De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "kandidaat-overdrager" of "kandidaat-overdragende vennoot" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de zaakvoerder(s) aanbieden aan alle andere vennoten (hierna de "voorkoopgerechtigde vennoten" genoemd).

Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de zaakvoerders) zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de voorgestelde kandidaat-ovememer(s), het aantal aandelen dat wordt overgedragen alsmede de door de kandidaat-ovememer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

De kandidaat-overdrager dient bovendien een kopij van de met de kandidaat-koper afgesloten verkoopovereenkomst, aangegaan onder de opschortende voorwaarde van niet-uitoefening van het voorKooprecht door de begunstigden van het voorkooprecht alsmede de goedkeuring van de voorgestelde overdracht van de aandelen, te overhandigen.

10.2.De zaakvoerder(s) moet(en) de voorkoopgerechtigde vennoten kennis geven van de intentie tot overdracht vanwege de kandidaat-overdrager binnen de vijftien (15) kalenderdagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 10.1.

10.3.De voorkoopgerechtigde vennoten oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Elke voorkoopgerechtigde vennoot die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de zaakvoeder(s) daarvan in kennis binnen de twee (2) maanden nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig artikel 10.2..

10.4.Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde vennoten gebruikmaken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de vennoten die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de zaakvoerder(s) aan deze vennoten meegedeeld binnen de zeven (7) kalenderdagen na het verstrijken van hoger vermelde termijn van (2) maanden bedoeld onder artikel 10.3. hiervoor.

Indien de betrokken vennoten ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij de zaakvoerder(s) daarvan in kennis stellen binnen een termijn van vijftien (15) kalenderdagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig artikel 10.4, tweede alinea. Bij onderling akkoord tussen de betrokken vennoten kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de zaakvoerder(s) binnen dezelfde termijn dienen in te lichten.

Het voorkooprecht van de overige vennoten zal slechts daadwerkelijk en definitief kunnen uitgeoefend worden, wanneer de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp uitmaakt van het door de overige vennoten uitgeoefende voorkooprecht.

10.5, Het voorkooprecht dient uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer(s), voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft, dan wel de vraagoriis van de kandidaat-ove .ragende vennoot bi' gebreke van een bod van kandidaat-ovememer s (o.m., doch niet beperkt tot, een vrijwillige te koopaanbieding, een overdracht ten kosteloze titel),

Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde vennoten het niet eens ziin met de vraagprijs van de kandidaat ove " ragende vennoot bi' gebreke van een bod van kandidaat-ovememer s (o.m., doch niet beperkt tot, een vrijwillige te koopaanbieding, een overdracht ten kosteloze titel), of indien zii het bod van de kandidaat overnemer(si_niet in overeenstemming met de werkeliike waarde achten, zijn de voorkoopgerechtigde vennoten gerechtigd om een waardebepaling van de te koop aangeboden aandelen aan te vragen. Deze aanvraag tot een waardebepaling dient tegelijkertijd met de uitoefening van het voorkooprecht te worden gedaan.

Alle aanvragen tot waardering worden gebundeld. Er kan slechts éénmaas een waardering worden aangevraagd en uitgevoerd; deze zal slechts uitwerking hebben t.a.v. de overige voorkoopgerechtigde vennoten die bedoelde waardebepaling hebben gevraagd,

Deze waardebepaling van de te koop aangeboden aandelen is bovendien verplicht bij gebreke van een vraagprijs van de overlatende Aandeelhouder,

In geval van een aanvraag tot waardebepaling van de aandelen zullen daartoe twee bedrijfsrevisoren (één door de kandidaat-overdragende vennoot en één door de voorkoopgerechtigde vennoten die om de waardebepaling hebben verzocht) worden aangesteld, In geval één der partijen in gebreke blijft haar bedrijfsrevisor te benoemen binnen de zeven (7) kalenderdagen na de mededeling van de aanvraag tot waardebepaling, en na de ingebrekestelling door de andere partij die zonder gevolg is gebleven gedurende drie (3) kalenderdagen, zal deze laatste de benoeming van deze bedrijfsrevisor mogen vragen bij éénvoudig verzoekschrift gericht aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel gevestigd heeft.

De bedrijfsrevisoren zullen zich voor de vaststelling van de waarde van de te koop aangeboden aandelen dienen te baseren op de meest recente vennootschapsgegevens. Bij de vaststelling van de waarde van de te koop aangeboden aandelen dient onder meer rekening gehouden te worden met de werkelijke waarde van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap (onder andere gecorrigeerde substantiële waarde, rendementswaarde, enzovoort), de toekomstperspectieven van de Vennootschap alsmede met belangrijke gebeurtenissen, zo deze er zijn, welke zich ondertussen zouden hebben voorgedaan.

De benoemde bedrijfsrevisoren dienen op onherroepelijke wijze de waarde van de te koop aangeboden aandelen vast te stellen overeenkomstig hoger vermelde procedure en dit zonder enige verhaalmogelijkheid vanwege de betrokken vennoten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge 3 De bedrijfsrevisoren moeten, op straffe van zonder vergoeding ontslagen te zijn uit hun functie, uiterlijk binnen de vier (4) weken na hun aanstelling hun beslissing ter zake de waarde van de te koop aangeboden aandelen vaststellen en mededelen aan de zaakvoerder(s), de kandidaat-overdragende vennoot en de voorkoopgerechtigde vennoten die om de waardebepaling hebben verzocht. Iedere partij draagt de erelonen van de door haar aangestelde bedrijfsrevisor; het ereloon ten laste van de voorkoopgerechtigde vennoten dient bovendien onderling verdeeld te worden pro rata het uitgeoefende voorkooprecht

Indien de waardebepaling resulteert in een lagere afkoopwaarde van de aandelen dan de vraagprijs van de kandidaat-overdragende vennoot of het bod van de kandidaat-overnemer(sl, zijn de voorkogogerechtigde vennoten die om de waardebepaling hebben verzocht gerechtigd om hun voorkooprecht uit te oefenen aan de lagere afkoopwaarde zoals bepaald door de twee bedrijfsrevisoren naar aanleiding van hoger vermelde waardebepaling,

10.6. indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor aile door de kandidaat-overdragende vennoot aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stel(t)(Ien) de zaakvoerder(s) de kandidaat-overdrager en de vennoten die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De ovemameprijs dient door de vennoten die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, contant betaald te worden.

De overdracht van de te koop aangeboden aandelen dient uiterlijk binnen een termitn van zes (6) maanden, te rekenen vanaf de kennisgeving door de kandidaat-overdragende vennoot waarvan sprake in artikel 10 1., te geschieden.

10.7.Indien de vennoten hun voorkooprecht niet geheel uitoefenen, mogen de aandelen niet worden overgedragen dan met instemming van tenminste tweederden van de vennoten die tenminste vierviifden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

10.7.1 In geval van weigering, hebben de overige vennoten drie (3) maanden vanaf de weigering om kopers te vinden voor de hierna vermelde ovemameprijs:

tegen de prils aangeboden door de kandidaat-overnemers) voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft;

- dan wel de overnameprijs bepaald door de betrokken partijen bit gebreke van een bod van kandidaat-overnemer(s) of, in geval van het ontbreken van overeenstemming hierover of indien de waarde van het bod van de kandidaat-overnemer(s) niet in overeenstemming met de werkelijke waarde wordt geacht te zijn, door twee bedriifsrevisoren overeenkomstig de bepalingen en de procedure vermeld in artikel 10,1.10.5.

De betaling van de overnameprijs zal alsdan contant dienen te geschieden

Zo de afkaap niet tot stand gekomen is binnen voormelde termijn van drie (3) maanden, dan wordt de weigering opgeheven en kan de kandidaat-overdragende vennoot de aandelen vrij overdragen gedurende een periode van zes (6) maanden daarop volgend, in voorkomend geval tegen dezelfde voorwaarden en ovemamemodaliteiten als waartegen de kandidaat-overnemer(s) de aandelen kon(den) verwerven en welke betekend werden aan de overige vennoten.

De stand-stillbepalinq, vermeld onder artikel 10.1.1.C/, primeert op hetgeen hiervoor is vermeld, Tijdens de stand-stiliperiode is de weigering inzake de overdracht van aandelen gerechtvaardigd.

10.7.2 Volgrecht

In het geval dat het voormelde voorkooprecht niet werd uitgeoefend door een Partij en de kandidaat-overdrager de toestemming heeft verkregen om de aangeboden aandelen BVBA BEAUNEN over te dragen aan de voorgestelde kandidaat ovememer(s), wordt, ingeval tot een effectieve overdracht van de aangeboden aandelen van de vennootschap aan de voorgestelde kandidaat-ovenemer(s) wordt overgegaan, door de overlatende Partij aan de andere Partij (hierna genoemd "Begunstigde van het Volgrecht") een volgrecht om haar volledige aandelenparticipatie tezamen met de aangeboden aandelen van de vennootschap over te dragen.

Daartoe dient de overlatende Partij, vooraleer zij de aangeboden aandelen van de vennootschap effectief verkoopt aan de voorgestelde kandidaat ovememer(s), de andere Partij hiervan in te lichten door middel van een aangetekende inkennisgeving.

Binnen een termijn van drie weken, te rekenen vanaf de verzending van hoger vermelde kennisgeving vanwege de overlatende Partij, brengt de Begunstigde van het Volgrecht door middel van een aangetekende inkennisgeving de overlatende Partij op de hoogte of zij al dan niet, gebruik wenst te maken van haar volgrecht. Het volgrecht dient steeds m.b.t, de totaliteit van de aandelen te worden uitgeoefend. Het gebrek aan antwoord binnen de gestelde termijn geldt als een verzaking aan het volgrecht.

In het geval de Begunstigde van het Volgrecht gebruik zou maken van haar volgrecht, verbindt de overlatende Partij er zich onherroepelijk toe om aile aandelen van de vennootschap, toebehorende aan de Begunstigde van het Volgrecht waarvoor het volgrecht werd uitgeoefend, samen met haar eigen aandelen over te dragen aan de kandidaat-ovememer(s) tegen dezelfde prijs en voorwaarden.

Bij iedere overdracht van de aangeboden aandelen van de vennootschap aan de kandidaat ovememer(s), die door de overlatende Partij wordt verricht in strijd met de bepalingen van onderhavig artikel, verbindt de

overlatende Partij zich er tevens onherroepelijk toe om de aandelen van de vennootschap van de Begunstigde van het Volgrecht, waarvoor laatstgenoemde haar volgrecht heeft uitgeoefend, aan te kopen en dit tegen dezelfde prijs en voorwaarden ais waartegen de overlatende Partij de aangeboden aandelen van de vennootschap heeft overgedragen aan de kandidaat overnemer(s).

Bij niet-eerbiediging van de bepalingen van artikel 10.7.2 van huidige statuten, is de ingebreke blijvende Partij een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd a rato van vijfentwintig procent (25%) van de verkoopprijs, onverminderd het recht van de andere Partij om haar hogere werkelijke schade te bewijzen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onafgezien van haar recht op schadevergoeding behoudt de andere Partij het recht de uitvoering van het volgrecht te vorderen."

II. OVERGANG INGEVOLGE OVERLIJDEN

Indien de vennootschap meerhoofdig is, is de overgang van aandelen ingevolge overlijden steeds onderworpen aan de uitoefening van een voorkoocrecht dat als volgt in het voordeel van de overige vennoten is gereglementeerd.

De erfgenamen, legatarissen en/of rechtscpvolgers van aandelen van een overleden vennoot, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen.

In geval van overlijden van een vennoot dienen de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden de zaakvoerder(s) van de vennootschap daarvan schriftelijk in te lichten, alsmede op te geven hoe de nalatenschap van de overleden vennoot is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtsverkrijgenden en hun resp. rechten opgeven.

Deze informatie dient binnen een termijn van vijf (5) maanden na het overlijden van de overleden vennoot verstrekt te worden. Bij gebreke daarvan zullen de zaakvoerder(s) de tot de aanbieding verplichte personen op hun plichten kunnen wijzen, dit bij aangetekend schrijven.

Het overnamerecht dient voor het overige door de overige vennoten uitgeoefend te worden onder de voorwaarden, modaliteiten en termijnen zoals bepaald in artikel 10.1, hoger vermeld behoudens dat de kennisgeving en dienen te geschieden aan de legatarissen, erfgenamen en/of rechthebbenden van de overleden vennoot,

Zo de overname van de aandelen niet tot stand is gekomen binnen een termijn van drie (3) maanden worden de erfgenamen, legatarissen enlof rechthebbenden van de overleden vennoot onherroepelijk als vennoot van de vennootschap erkend.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING STATUTEN NAAR AANLEIDING VAN HET ONTSLAG VAN EEN STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering besluit artikel 13 van de statuten te wijzigen naar aanleiding van het ontslag van de statutaire zaakvoerder de BVBA "TURNAROUND", vast vertegenwoordigd door de heer DE PAUW Bruno, zoals vastgesteld door de bijzondere algemene vergadering van 24 juni 2013, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 16 juli nadien onder nummer 13110025, en besluit het artikel integraal te wijzigen ais volgt:

"ARTIKEL DERTIEN

Werden tot statutaire zaakvoerders benoemd

" Mevrouw BOONEN Martine, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Begijnenstraat 3.

" Mevrouw BOONEN Eva, wonende te 3440 Zoutleeuw, Zwartaardeweg 2.

De duur van de mandaten van de statutaire zaakvoerders is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering met instemming van tenminste twee/derden van de vennoten die tenminste vier/vilfden van het kapitaal bezitten;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij gebeurlijk zijn vordering voor de bevoegde rechter brengen. De statutaire zaakvoerders mevrouw BOONEN Martine en/of mevrouw BOONEN Eva zijn van rechtswege ontslagnemend in geval van overlijden of in geval van blijvende invaliditeit en/of ziekte (opeenvolgende/aaneensluitende duurtijd van minstens twaalf maanden), zonder dat daartoe bijkomende formaliteiten dienen vervuld te worden.

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te alle tijden worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met éénvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering."

DERDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten te wijzigen en de tekst integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de huidige toestand van de vennootschap:

"ARTIKEL TWEE

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Vissersstraat 1 bus 2,

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de enige zaakvoerder of door aile zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het Brussels hoofdstedelijk gebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten In België en in het buitenland mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels."

"

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

Voor-

'béhóuaen

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.









Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Sofie Janssen,

Tegelijk hiermee neergelegd :

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEAUNEN

Adresse
VISSERSSTRAAT 1, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande