BAS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BAS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 838.335.762

Publication

06/09/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

25-O8 2011

HArrgibeitT

Iflh1 II 11111111111

" 11135000"

V N

bah

aa

Be

stal





Rijlagen bij het fëlgisèh Staatsblad--'0"6/072611 - Annexes du Moniteur belge

Ondernesningsnr : 0838335762

Benaming

(voltin) : BAS

Rechtsvoren : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LEON BEKAERTLAAN 19, 3900 OVERPELT

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

Op 1 juli 2011 hebben de vennoten van Vof BAS vergaderd ten maatschappelijke zetel. Daarbij werd niet éénparigheid van stemmen beslist:

De maatschappelijke benaming wordt ABS Vof.

De zaakvoerder

Simons Ronny

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoío)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CFhfiee#K VAN Kul)YfiIAPiUEL

O 11 e08- 2oP

HASSELT

Griffie

" iiia6saa

Ondernemingsnr : ® $39 ~r j3S Benaming

(voluit) : BAS

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Leon Bekaertlaan 19 te 3900 Overpelt

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

De ondergetekenden: De heer simons Ronny en mevrouw Booghmans Marleen Charlotte Johanna richten'

een vennootschap onder firma op. "

De benaming luidt: "BAS"

De zetel is gevestigd te 3900 Overpelt, Leon Bekaertlaan 19.

De vennootschap heeft tot doel: Het uitbaten van een bandencentrale, het leveren en/of plaatsen van alle soorten banden voor alle vervoermiddelen. De groot- en kleinhandel en import en export van banden.Slopingsbedrijf, auto-afbraak, schroothandelaar. Klein- en groothandel, import en export in auto's, motorrijwielen, fietsen, voertuigen over de weg en voor op het water, benodigdheden hiervoor en aanverwante' artikelen hiervan; dit zowel tweedehands als nieuw.Wrakken en algemene kledij in de ruimste zin van het woord'. en aanverwante handel.Dapannage en takelbedrijf.Recuperatiebedrijf, klein- en groothandel, import en export in recuperatiebenodigdheden, gerecycleerde producten, onderdelen, smeermiddelen en oliën.De huur en verhuur; van onroerende goederen.De handel, de import en export, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de leasing in eerste en tweedehands wagens, voertuigen, moto's, bromfietsen, fietsen en tevens onderdelen en° toebehoren van hiervoor opgenoemde opsomming, dit alles in de ruimste zin van het woord.De handel, de import en export, de aan-en verkoop van kleding, vooral motorkleding, toebehoren en accessoires.Werkplaats voor het herstellen van autovoertuigen, motorfieten, bromfietsen, fietsen en koetswerk, carrossier-hersteller.Motosloop, aan- en verkoop, handel, import en export van ongevalauto's en bromfieten, banden,scooters, jet-ski's.Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.Zij mag overgaan tot alle;

" nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven. de vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle' manieren en wijzen die zij best geschikt zou achten.De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf 1 juli 2011.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 5000 euro en is verdeeld in 100 aandelen ingebracht door beide vennoten door storting op rekening bij Bnp Paribas Fortis onder nr 001-6482006-57. De heer Simons ronnyGuido gezellestraat 15, 3920 Lommel, krijgt hiervoor 50 aandelen.

Mevrouw Booghmans Marleen Charlotte Johanna, Guido gezellestraat 15, 3920 Lommel krijgt hiervoor 50 aandelen.De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.Tot niet: statutair zaakvoerder word benoemd voor onbepaalde tijd: de heer Simons Ronny,guido gezellestraat 15,3920: Lommei.ledere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni het jaar daarop.Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2011 en eindigt op 30 juni 2012.De algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de laatste zaterdag van des maand november op de maatschappelijke zetel.op deze vergadering wordt de jaarrekening goedgekeurd, de eerste maal in het jaar 2012.

De zaakvoerder of zaakvoerdersraad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer, beschikking en bestuur te stellen welke de vennootschap aanbelangt.

Opgesteld te Peer, in vier exemplren.

1 juli 2011

De zaakvoerder

Simons ronny

Tegelijk hiermede neergelegd vol.akte

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BAS

Adresse
LEON BEKAERTLAAN 19 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande