ATECH ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATECH ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.897.037

Publication

25/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14308497*

Neergelegd

23-09-2014

Griffie

0562897037

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Atech Architecten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op 22 september 2014, nog te registreren, blijkt dat:

** oprichters : 1. De heer VANHEES Louis Paul, architect, geboren te Hasselt op 14 augustus 1959, wonende te 3580 Beringen, Koerselsesteenweg 35, ingeschreven heeft op 45 aandelen voor een totaal bedrag van achtduizend driehonderdzeventig euro (¬ 8.370), en deze volledig volstort heeft.

2. Mevrouw MERTENS Gerda Norberta Jeanne, kleuterleidster, geboren te Geel op 12 november 1961, wonende te 3580 Beringen, Koerselsesteenweg 35, ingeschreven heeft op 10 aandelen voor een totaal bedrag van duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860), en deze volledig volstort heeft.

3. De heer VANHEES Pieter, architect, geboren te Hasselt op 21 september 1987, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Smeetshoevenstraat 17, ingeschreven heeft op 45 aandelen voor een totaal bedrag van achtduizend driehonderdzeventig euro (¬ 8.370), en deze volledig volstort heeft. -- een burgerlijke vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

** rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

** naam : Atech Architecten;

** zetel : 3580 Beringen, Koerselsesteenweg 35;

** doel: De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect; het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Dit bedrag werd voorafgaand de oprichting gestort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Koerselsesteenweg 35

3580 Beringen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap in oprichting, bij het KBC kantoor te Beringen.

** boekjaar : van 01 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 december 2015;

** jaarvergadering : elke eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2016;

** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen. ** zaakvoerders : de oprichters benoemen tot statutaire zaakvoerders, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid: 1) De heer VANHEES Louis Paul voornoemd; 2) de heer VANHEES Pieter voornoemd.

zij hebben elk bevestigd dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en verklaarden de hen verleende opdracht te aanvaarden.

** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

** bijzondere volmacht : de oprichters hebben in de oprichtingsakte volmacht gegeven aan de bvba Boekhoudkantoor Theijs, kantoorhoudende te 3570 Alken, Reigerlaan 14, ON 0446.461.108, vertegenwoordigd door de heer Theijs Jean, met macht van indeplaatsstelling, om alle documenten te tekenen, teneinde alle formaliteiten te vervullen nodig of nuttig naar aanleiding van de oprichting van de BVBA, bij de diensten van het rechtspersonenregister en/of de kruispuntbank, en bij alle fiscale en administratieve diensten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 13.06.2016 16183-0451-010

Coordonnées
ATECH ARCHITECTEN

Adresse
KOERSELSESTEENWEG 35 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande