ATE EVENTS

Association sans but lucratif


Dénomination : ATE EVENTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 533.729.632

Publication

08/05/2013
ÿþ;f&

MOD 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ui

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 -0k- 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111101

Ondernemingsni . `F. '1 ).

Benaming

(voiult) ATE EVENTS

verkort

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zege. Houtmolenstraat 61, 3900 Overpelt

Onderwerp akte : Oprichting, statuten, aanstelling Raad van Bestuur

De hierna vernoemde personen:

1 Claes Alain, Belg, Houtmolenstraat 61, 3900 Overpelt.

2 Donckers Eddy, Belg, Grevenbroekstraat 11, 3930 Hamont - Ache!

3 Rombouts Imke, Belg, Kapelstraat 3 bus 4, 3930 Hamont - Ache!

zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 en de wetswijzigingen van 02 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003 onder de hierna volgende voorwaarden;

TITEL L - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Art. 1, - De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: ATE EVENTS.

Art. 2. - De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Houtmolenstraat 61, 3900 Overpelt, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

blz v=.n Luik ~, +rerr e-1Recto Naam en hoedanigheid van de Iriâtrwi7ente ende notaris Îlt ''.ij " 'r3fr G" _ I_r~rïGlO;ii ' ,I bevoecio de vereniging stichting of organisme 's811 aen2ierf van Cienieii te? ;r8fl?UF r1wnorC' i I

Verso Naam en handiekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 3. - § I. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk en onafhankelijk van elke filosofische, ideologische, politieke, godsdienstige of welke organisatie dan ook, het organiseren van concerten, festivals, theaterproducties enz., het organiseren van busreizen naar concerten, festivals theaterproducties enz., de voorverkoop organiseren van tickets voor concerten, festivals, theaterproducties enz., ; een boekingskantoor zijn voor artiesten.

§ 2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§ 3. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel,

Art. 4. - De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL IL  LIDMAATSCHAP

Art. 5. - Het aantal leden is onbeperkt maar moet op zijn één meer bedragen dan het aantal bestuurders, met een minimum van drie. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen, De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §I, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de VZW. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Art. 6.  Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Art. 7. - De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bijdragen storten. De leden en hun rechtsopvolgers kunnen op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOn22

Art. 8. - Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van

de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, of overlijden.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal, indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerstvolgende algemene vergadering. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

TITEL III. - ALGEMENE VERGADERING

Art. 9. - De algemene vergadering bestaat uit alle Ieden van de vereniging. Ieder effectief lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

Art. 10. - De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging

7° de aanduiding van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffening;

8° de uitsluiting van een lid;

9° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

10° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 11. - § I. In de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het lopende jaar,

§ 2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek van tenminste één vijfde van de leden van de vereniging.

§ 3. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of

, M0n77

door twee bestuurders per gewone brief, e-mail of fax tenminste acht dagen op voorhand. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, en bevat de agenda. Alle stemgerechtigde leden moeten opgeroepen worden.

§ 4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door een lid daartoe bij meerderheid verkozen onder de aanwezigen.

De voorzitter duidt een verslaggever aan.

§ 5. De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

Op schriftelijk verzoek van minstens één twintigste van de leden kunnen bijkomende punten aan de agenda worden toegevoegd op voorwaarde dat deze ten laatste veertien dagen voor de datum van de algemene vergadering toekomen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

§ 6. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, mits tenminste de helft der leden aanwezig zijn. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de V&S wet, in acht genomen worden.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§ 7. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat aan alle leden wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITELS IV. - RAAD VAN BESTUUR

Art. 12. - § 1. De raad van bestuur bestaat uit tenminste drie leden benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

§ 2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

§ 4. De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Indien een bestuursmandaat voortijdig eindigt kan door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder worden voorzien,

Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit,

Uittredende bestuurders, ingevolge einde mandaat, blijven ook na het verstrijken van hun mandaat in dienst, totdat in hun vervanging is voorzien.

§ 5. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan.

Art. 13. - § 1. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen,

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels -, verzekerings - en bankverrichtingen en van het opheffen van hypotheken.

§ 2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§ 3. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden is nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, zonder dat dezen daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen; behoudens wanneer bestuurders of derden een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten gelden of indien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

de raad een afgevaardigde  bestuurder, wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

§ 4. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze bestuurders treden ofwel alleen, ofwel gezamenlijk, ofwel als college op. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§ 5. De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden afneemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt, De gemandateerden oefenen hun bevoegdheden ofwel alleen ofwel gezamenlijk uit.

§ G. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Art, 14. - § I. De raad van bestuur dient minstens tweemaal per jaar geldig te vergaderen.

§ 2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per gewone brief, e-mail of fax tenminste acht dagen op voorhand.

De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda.

Het bijeenroepen van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minstens één derde van de bestuurders.

§ 3. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. Iedere bestuurder beschikt over één stem, Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken, De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd warden door tenminste de helft van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door een lid daartoe bij meerderheid verkozen onder de aanwezigen.

§ 4. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat aan de bestuurders wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris,

.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITEL V. - TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Art. I5 - Zodra de vzw de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL VI.  BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art. 16. - § 1. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

§ 2. Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar, De raad stelt de rekening vast van het afgelopen boekjaar en maakt de begroting op voor het lopende boekjaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

TITEL VII,  ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 17.  De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. Zelfs in het geval er maar twee leden meer zijn, beschikt de vereniging over een regularisatietijd van drie maanden.

Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de V&S-wet.

Art. 18. - Na ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten. De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling.

TITEL VIII.  ALGEMENE BEPALINGEN

Art. 19. - Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de V&S - wet van toepassing,

Luik B - vely(-,1q MOI) 22

H. Benoeming van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Met ingang van 22 januari 2013 heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen

benoemd, zodat de raad van bestuur vanaf heden, voor een onbepaalde periode, is samengesteld als volgt:

I Claes Alain, Belg,1-loutmolenstraat 61, 3900 Overpelt. Geboren te Geel op 11/05/I966. N.n. 66.05.11199.19

2 Donckers Eddy, Belg, Grevenbroekstraat 11, 3930 Hamont  Achel. Geboren te Neerpelt op 08/09/1969. N.n. 69.09.08-021.87

3 Rombouts Imke, Belg, Kapelstraat 3 bus 4, 3930 Hamont Achel. Geboren te Luyksgestel op 14/04/1980. N.n. 80.04.14-460.52

Deze hebben onder elkaar aangesteld als:

Voorzitter Claes Alain

Secretaris: Donckers Eddy

Penningmeester: Rombouts Imke

111. Aanstelling van het dagelijks bestuur

De raad van bestuur heeft het dagelijks bestuur van de vereniging toevertrouwd aan: de voorzitter, de secretaris en de penningmeester.

Zij zijn ieder afzonderlijk gemachtigd om door hun handtekening in de zaken van het dagelijks bestuur de vereniging te verbinden.

Getekend : CLAES ALAIN, voorzitter

DQNCíOS EDDY, secretaris

RCIMBOUTS DYKE, penningnerster

i blz van Lui'~ B v.=rnne'.nen Recto . Naam en hoedanigheid van de instinmenlerende notaris tle;z. 5.=an b~.voegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van darden te

Vcrso Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþ MOD 2.2

L

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111 1II iuiisluuiii I u

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 3 MARI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0533.729.632 Benaming

(voluit) ; ATE EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel ; Houtmalenstraat 61 - 3900 Overpelt

Onderwerp akte : Ontbinding - Sluiting - Vereffening

Qe bijzonder algemene vergadering dd 27/01/2015, beslist met unanimiteit van stemmen en conform de geldende wetgeving en de eigen statuten ter zake de VZW Ate Events met ingang van 27/01/2015 te ontbinden. Aan het voltallig college van bestuurders wordt ontslag en kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

De vergadering stelt vast dat er geen activa en passiva zijn en er zullen geen vereffenaars benoemd worden. De eventuele overblijvende boeken en bescheiden zuilen gedurende een periode van 7 jaar bewaard blijven op de maatschappelijke zetel.

Claes Alain

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ATE EVENTS

Adresse
HOUTMOLENSTRAAT 61 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande