ANDROMEDIA

Société en commandite simple


Dénomination : ANDROMEDIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.632.560

Publication

09/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : c.. à- f 3 .

Benaming

(voluit) : Andromedia

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Willem 11- straat 25 - 3900 Overpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte op datum van 15 februari 2015 dat er een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken

OWerkende vennoot:

De heer Berckmans Frank (N.N. 64.08.24-197.95), wonende te Willem 11-Straat 25  3900 Overpelt.

OStille vennoot:

De heer Wallace Peter (N.N. 62.10.01-543.23) wonende te Kolisheide 46  3910 Neerpelt.

Q'Naam: Andromedia Comm. V.

Q'Maatschappelijke zetel : Willem I I-straat 25  3900 Overpelt

Q'Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: Dienstverlening in de ruimste zin van het woord, in België en in het buitenland, o.a. op het vlak van management, consultancy, verkoop van diensten, opleidingen, schrijven van wervende teksten, redactie, eindredactie, SEO-optimalisatie, verkoop van publiciteit on- en affline, public relations. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mud WOrd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 7 no 2015

Griffie

Lu>< Bl

Voor-4behoudpn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Q' Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Q'Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.000,00 gesplitst in 100 aandelen op naam.

Q'Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één werkende-vennoot-zaakvoerder en één stille vennoot. Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer Berckmans Frank voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd en niet statutair. De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de zaakvoerder. De heer Berckmans Frank aanvaardt zijn mandaat.

DJaarvergadering: De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op 3 juni om 19.00 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Q'Boekjaar: het boekjaar begint op 01 maart en eindigt op de laatste dag van februari van ieder jaar.

Q'Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar loopt vanaf oprichting tot 29 februari 2016 en de eerste jaarvergadering wordt gehouden op 03 juni 2016 en dit ten uitzonderlijke titel. De vennootschap verklaart overeenkomstig artikel 80 van het wetboek van Vennootschappen, dat zij alle verrichtingen bekrachtigt en voor haar rekening neemt sedert 01 februari 2015 namens haar gesteld zijn door de oprichters nadat zij rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

Overpelt, 15 februari 2015

Berckmans Frank Wallace Peter .t

Werkend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANDROMEDIA

Adresse
WILLEM II - STRAAT 25 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande