ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN J EN P

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN J EN P
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.560.014

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 13.08.2014 14425-0108-015
08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouda

aan hei

Belgiscl

Staatsbh





1 009136>

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL_

2 7 -12- 2013

HASSELT

i lffle

, Ondememingsnr : 0454,560.014.

Benaming

(voluit) : ALGEMENE ELECTRICTEITSWERKEN J & P

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Fazantenstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Vervanging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 24 december 2013, te registreren,

dat de buitengewone vennotenvergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE ELECTRICTEITSWERKEN J & p", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Fazantenstraat 14 (gerechtelijk arrondissement Hasselt en er ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0454.560.014.) besloten heeft

1) de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en het kapitaal om te zetten in Euro aan de conversiekoers bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 1 januari 1999

2) in het kader van artikel 537 W1B92 het maatschappelijk kapitaal te verhogen in geld met

zevenendertigduizend achthonderd Euro (37.800 E) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één cent (18.592,01 E) op zesenvijftigduizend driehonderd tweeënnegentig Euro en één cent (56.392,01 E); de vergadering besloot, rekeninghoudend met de herkomst der gelden en de gehele plaatsing door de enige vennoot geen nieuwe aandelen uit te geven. Aldus verhoogt de fractiewaarde van de bestaande aandelen

De enige vennoot, de heer Pfau Jürgen, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Fazantenstraat 14, heeft ingeschreven op de kapitaalverhoging en deze volstort Een attest van de storting op een bijzondere rekening werd uitgereikt door de ING Bank (agentschap Hasselt-Centrum) op 24 december 2013 en overhandigd aan de notaris ter bewaring ln het dossier.

De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, bij akte vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot zesenvijftigduizend driehonderd tweeënnegentig Euro en één cent (56.392,01 ¬ ), verdeeld over zevenhonderdvijftig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, en die elk éénlzevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen

(voor zoveel als nodig wordt geprecieerd dat de geiden waarmee de enige vennoot heeft ingeschreven op de kapitaalverhoging de gehele netto-dividenden zijn die hij ontvangen heeft krachtens de beslissing van de bijzondere vennotenvergadering de dato 10 december 2013 die besloot tot de uitkering van een tussentijds dividend, welke onderworpen werd aan een roerende voorheffing van tien ten honderd, en die hij uitdrukkelijk in , het kapitaal wenst op te nemen. (artikel 6 en 7 van de Programmawet van 28 juni 2013 (Belgisch Staatsblad 1 juli 2013).)

2) de statuten te vervangen door een nieuwe tekst die geldt als gecoördineerde tekst van de statuten, zonder verandering aan de wezenlijke kenmerken van de vennootschap

'(uittreksel)

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam : De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Algemene Electricteitswerken J & P".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijl gëü bij liëfilagisch Staafsbràd = OFIN1726r4 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Fa-zantenstraat 14.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Algemene electriciteitswerken ; algemene bouwwerkzaamheden ; bijzondere grondwerken en andere grondwerken ; draineringswerken ; verkeerssignalisatie ; schoorsteen- en ovenbouw ; slopingswerken ; voegwerken ; dakdekken en isolatie te-gen vochtigheid ; thermische en geluidsisolering ; vloerbedekking en muurbekleding ; stukadoorswerken ; arduin- en schrijnwerk ; glaswerken ; schilder- en behangwerk ; metaalconstructies en metalen kunstwerken ; industriële pijpleidingen en kanalisatie ; speciale installaties en diverse werkzaamheden; klein- en groothandel in alle soorten bouwmaterialen. Sanitaire installaties en centrale verwarming.

De vennootschap mag op elke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemin-gen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben die de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen kunnen le-veren of de afzet van haar producten vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.,

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de toepasselijke regels van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt zesenvijftigduizend driehonderd tweeënnegentig Euro en één cent (56.392,01 ¬ ), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 11. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene verga-idering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon ais vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12.: Bestuur

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegenge-worpen.

Artikel 13. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk of elk afzonderlijk optreden, zoals te bepalen door de algemene vergadering.

Artikel 14, : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16.: Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de ti-'nanciële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoe-men, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de notulen en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel kan hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 17.: Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 2.1, : Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oe-'fent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vààr de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 28, : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31december.

Artikel 29 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet.

Artikel 31, : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wor-den de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, Ja ...

alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten faste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

$ijtagen trtj het Bétgtset< StáNf"stad = 08/01720I4 ÿÿ-Annëxès dü 1Vlôïïirèür Ulgë

Met saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Voor ontledend uittreksel

notaris F, Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de expeditie van de notulen ;

- lijst artikel 75,2° Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.06.2013 13195-0151-017
25/10/2012
ÿþ M11odA0F 1f.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



je«

..~».~.





I II1I 11 HI III1 1 II fl 1I1 11I~

*iavssoo*

rRECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 -10- 2012

i{ geur

0454.560.014

Algemene E¬ ectriciteitswerken J&P

Ondernerningstr Benaming (Volte)

(verkorf):

R,eclitsvorm ;

Zetel

(volledig adres}

On derwernien) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

"

Tekst :

Op de algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel dd. 10/09/2012 werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Fazantenstraat 14 te 3530 Houthalen en dit vanaf 01/09/2012.

Hasselt, 10/0912012.

Pfau Jurgen

Zaakvoerder

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Eycklaan 15, 3500 Hasselt, België

~p ùe tf3alate 131Z. ~rlfl i-+13li B ve~;~fdsn :

Rea 2fi JFr7 1il;;lrVfnnrittir9rid2 notf,3rir. viiri,jo jBrsotolft(1jf1)

tJRëeçAti d2 rt:c11t5pMrsf,r)rr Wei ?ü11s'i:lil van deden to `.'f'rtQl3erèPlUoríylQSfl VCrSo . i;lxifTi =45 fennd{rikenfne.

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 02.08.2012 12380-0543-016
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0179-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.08.2010 10500-0248-015
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.08.2009 09727-0155-015
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 29.07.2008 08519-0154-016
26/05/2008 : HA088995
07/09/2007 : HA088995
28/07/2006 : HA088995
30/08/2005 : HA088995
20/07/2004 : HA088995
04/11/2003 : HA088995
15/07/2003 : HA088995
26/07/2002 : HA088995

Coordonnées
ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN J EN P

Adresse
FAZANTENSTRAAT 14 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande