ALANTE EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALANTE EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.754.885

Publication

17/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IBN *12202 15

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -12- 2012

GAffEBLT

Ondernemingsnr : 0456.754.885

Benaming

(voluit) : ALANTE EUROPE

(verkort)

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap - in vereffening

Zetel : Stokerijstraat 5 te 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 31 oktober 2012 blijkt dat:

1) de vereffenaar, de heer Jos WYSMANS, wonende te 3920 Lommel, Stokerijstraat 5, schriftelijk verslag uitgebracht heeft over zijn vereffeningswerkzaamheden en dat de algemene vergadering de lezing van het verslag d.d. 27 september 2012 aanhoord heeft en tevens kennisgenomen heeft van de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 augustus 2012, van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel d.d 19 oktober 2012 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan.

De vergadering beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 31 augustus 2012 goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningsaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven. Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de heer Jos WYSMANS overgemaakt aan de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit, waarbij door de algemene vergadering aan de heer Jos VVYSMANS volmacht verleend wordt deze activa in te vorderen voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap.

De aandeelhouders erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W,Venn.

2) de algemene vergadering unaniem kwijting verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

3) de algemene vergadering unaniem beslist de vereffening te sluiten.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

4) beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: 3920 Làmmel, Stokerijstraat 5.

Getekend, Jos WYSMANS, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 04.06.2012 12147-0030-015
16/04/2012
ÿþC Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

3 APR. 2.012

te HASSELT Griffie

*sao~aois

bel-

az

Be Sta;

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0456.754.885

Benaming

(voluit) : Alante Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Stokerijstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 23 maart 2012, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voor-'noemde aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders.

De conclusies van het verslag van BVBA Ira Nicolaij & Partners, Kortenbosstraat 156, 3800 Sint-Truiden, vertegenwoordigd door Mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen

"ln het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van ALANTE EUROPE NV met zetel te Lommel, Stokerijstraat 5, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 december 2011, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 341.854,72 EUR en een netto-actief van 237.178,64 EUR.

Onder voorbehoud van een aan te leggen waardevermindering op de verbouwingswerken ten bedrage van 38.724,90 EUR, de realisatiewaarde van de post voorraden met een boekwaarde van 24.288,25 EUR, de inbaarheid van geboekte vorderingen voor een totaal bedrag van 109.245,55 EUR en de volledigheid van de geboekte schulden en in het bijzonder de aanleg van een voorziening voor de kosten die gepaard gaan met de vereffening, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 19 maart 2012.

Voor IRA N1COLAIJ BEDRIJFSREVISOR BVBA,

NIGOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor."

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

2. Ontbinding

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar in vereffening stelling uit. Overeenkomstig artikel 183 §1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen voortaan vermelden dat zij in vereffening is.

3.Ontslag van rechtswege van de bestuurders  kwijting

Door de ontbinding wordt van rechtwege een einde gemaakt aan het mandaat van de bestuurders. Bij afzonderlijke stemmingen wordt achtereenvolgens kwijting verleend aan iedere bestuurder vocr de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

4.Eenoeming van één of meer vereffenaars

De notaris geeft voorlezing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadien beslist de vergadering om één enkele vereffenaar te benoemen, en zij stelt tot die functie aan : de heer Jos Wysmans voormeld (hierna de "Vereffenaar" genoemd).

De Vereffenaar is aanwezig. Hij bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen; hij verklaart op eer te verkeren in de voorwaarden om de functie van





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vereffenaar uitte oefenen aangezien hij voldoet aan aile criteria, opgesomd in het voormelde artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschap.

Overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de Vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De Vereffenaar verklaart daarom zijn functie te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde van de voormelde bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel.

5.Bezoldiging en bevoegdheden

Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos.

Onder voorbehoud van de voormelde beslissing van de rechtbank van koophandel zal de Vereffe-naar de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal de Vereffenaar de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbin-dende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypo-theekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambshaive inschrijving te nemen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere machten toekennen, die hij gepast oordeelt.

De Vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en' kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de Vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Die omstandige staat zal onder meer aangeven: de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar, voor-aleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschil-lende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. Volmacht

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie ,voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte;

- historiek

- beschikking van de rechtbank ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar; _

- verslag van de bedrijfsrevisor, en verslag van het bestuursorgaan is reeds voorhanden op de rechtbank

van koophandel (werd als bijlage meegestuurd bij het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar).

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2011 : HA091268
30/06/2011 : HA091268
22/06/2011 : HA091268
11/06/2010 : HA091268
10/06/2009 : HA091268
01/07/2008 : HA091268
05/06/2007 : HA091268
17/06/2005 : HA091268
08/06/2005 : HA091268
05/07/2004 : HA091268
04/07/2003 : HA091268
03/07/2003 : HA091268
17/06/1999 : HA091268
27/01/1996 : HA91268

Coordonnées
ALANTE EUROPE

Adresse
STOKERIJSTRAAT 5 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande