ACTOMA BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTOMA BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.678.342

Publication

24/06/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

MetlZ,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

13 -06- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) ACTOMA BEHEER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Energielaan 27

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte van oprichting verleden voor notaris Hilde ENGELS te Bocholt op 12 juni 2013, neergelegd ter registratie, dat door de hierna vermelde rechtspersoon en personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de modaliteiten hierna volgen : 1) De besloten vennootschap BUSKENS-CLERKX HOLDING B.V., vennootschap naar Nederlands Recht, opgericht bij akte verleden voor notaris Lucas Dirk Malherbe te Weert (Nederland) op 23 juni 2009, met zetel te 6006 TZ Weert (Nederland), Bergsheisteeg 1 ingeschreven in de Kamer van Koophandel Limburg onder het nummer 14118100, 2) de heer; BUSKENS Guido Johan Elisa Marie, geboren te Belfeld (Nederland) op 11 januari 1965, wonende te; 6006 TZ Weert (Nederland), Bergsheisteeg 1 en 3) mevrouw CLERKX Gertruda Leonia Mathea Catharina, geboren te Hunsel (Nederland) op 27 maart 1965, wonende te 6006 TZ Weert (Nederland), Bergsheisteeg 1, welke comparanten verklaren dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam ACTOMA BEHEER hebben opgericht, voor onbepaalde tijd en welke begint te lopen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Energielaan 27. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele maatschappelijke kapitaal geplaatst is en dat zij het volledig hebben volstort door inbreng in geld. Voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de naamloze vennootschap KBC BANK, met zetel te Brussel, kantoor te Genk onder nummer 8E41 7350 3305 0110. Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de comparanten honderd zesentachtig (186) stemgerechtigde aandelen toegekend, te weten honderd vierentachtig (184) aandelen aan de besloten vennootschap BUSKENS-CLERKX HOLDING B.V, één (1) aandeel aan de heer BUSKENS Guido Johan Elisa Marie en één (1) aandeel aan mevrouw CLERKX Gertruda Leonia Mathea Catharina, allen voornoemd. Hierna verklaren comparanten de statuten van de; vennootschap als volgt vast te stellen (bij uittreksel).

Artikel 1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt: "ACTOMA BEHEER ".

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Energielaan 27.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

çs-" 6e- e'DV_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De verhuur van landbouw-, grondverzet, gras- en industriële machines op korte, middellange en lange termijn. De verhuur van lastoestellen, plooibanken en andere machines. Uitvoeren van werkzaamheden met landbouw-, grondverzet-, gras- en industriële machines en hoogtewerkers met personeel. De aankoop, verkoop en service van vrachtwagens, auto's en terreinvoertuigen. Tussenpersoon in de handel. De klein- en groothandel, de import en export van bouwproducten en materialen, landbouwmachines en toebehoren, tuinbouwmachines en materieel en van alle niet nader genoemde producten en materialen. De verhuring van voertuigen al dan niet met chauffeur aan bedrijven en privé-personen op contractuele basis.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten.

Verhuur van kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten enz.

Verhuur van garageboxen, staanplaatsen voor auto's, grond, terreinen ook indien bebouwd

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

.De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Artikel 16. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering stelt hun aantal vast. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders.

Artikel 20. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 22. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur 08.00 u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 31. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 32.

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte delgingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Voor-

1.behouden .'e, áari,het

' Belgisch

5t.aatsblad ir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens

de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2014. "

2. De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen en overeenkomsten te bekrachtigen, welke gesteld werden voor de vennootschap in oprichting vanaf 01 mei 2013 en vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders aile nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

3. Zij beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op een, en benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer BUSKENS Guido Johan Elisa Marie, geboren te Belfeld (Nederland) op 11 januari 1965, wonende te 6006 TZ Weert (Nederland), Bergsheisteeg 1

4. Zij stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

5. Zij beslissen dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd is.

6. De oprichters verklaren dat bij deze aan een aangestelde van Meekers Accountants bvba, kantoorhoudende te 3830 Wellen, Broekstraat 1B, een bijzondere volmacht wordt gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belasting-administraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruis-puntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten,

registratiecommissie, sociale instanties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen,

wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap

uit te voeren zowel voor het verleden als voor toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Meester Hilde ENGELS

Notaris te Bocholt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 17.06.2016 16183-0274-010

Coordonnées
ACTOMA BEHEER

Adresse
ENERGIELAAN 27 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande