ZAKENKANTOOR STEYAERT WERNER

Divers


Dénomination : ZAKENKANTOOR STEYAERT WERNER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 440.697.526

Publication

25/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vi behi

aai

Bel. Staa

*141758 *



NEERGELEGD

15 SEP, 20111

RECHYSINK VAN

.._.. ___ .. _

Ondernemingsnr : 0440.697.526

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR STEYAERT WERNER

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel: Johannes Hartmannlaan 11 - 9040 Gent (Sint-Amandsberg) (volledig adres)

Onderwerp akte SLUITING VEREFFENING

N Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten vervuld:

1/ op 30 december 2011 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Wemer Steyaert, voornoemd, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ bij vonnis de dato 6 februari 2012 van de rechtbank van koophandel te Gent werd de benoeming van de heer Werner Steyaert tot vereffenaar gehomologeerd.

3/ de beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 maart 2012, onder nummer 2012-03-30/0065792.

41 overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel,

51 op 23 juni 2014 heeft de rechtbank van koophandel te Gent een akkoordvonnis afgeleverd over het verdelingsplan.

13/ Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 juni 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt:

1/ dat de vereffening per 30 juni 2014 gesloten is en dat de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in vereffening "ZAKENKANTOOR STEYAERT WERNER", vanaf dezelfde datum definitief opgehouden heeft te bestaan.

21 dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de heer Werner STEYAERT, vereffenaar, te 9040 Gent (Sint- Amandsberg)," Johannes Hartmannlaan 11, die zich met de bewaring ervan gelast.

3/ dat niets gedeponeerd dient te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

41 dat de vennoten akkoord zijn om eventuele na de sluiting van de vereffening nog opduikende tegoeden onder de vennoten te verdelen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal van de vennootschap.

5/ dat volmacht tot ontvangst wordt gegeven aan de heer Werner STEYAERT,wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Johannes Hartmannlaan 11, voor wat betreft alle eventueel nog aan de vennootschap toekomende tegoeden.

61 dat algehele kwijting wordt verleend aan de vereffenaar, zijnde de heer Werner STEYAERT, wonende te 9040 Gent (Sint- Amandsberg), Johannes Hartmannlaan 11, voor de uitoefening van zijn mandaat.

71 dat bijzondere volmacht wordt gegeven aan de BV o.v.v. BVBA VADECAS & Partners, met maatschappelijke zetel te 9040 Sint-Amandsberg, Land Van Waaslaan 101, ondememingsnummer 0811.965.818, RPR Gent, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid totj indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie' voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VVemer STEYAERT

vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Oc

kt\ife .,2àetc.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/03/2012
ÿþ mod 11.1



iz, i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_-~---- - -~-' -,

IIWVI~WIIMIINI~I~VI~IIVNI

*iaoss~sa*

bef

a~

Be Sta

NEERGELEGD

2 0 -03 2012

-

RECHTBANK VAN

KOOPHANDb.eriENT

Ondernemingsnr : 0440.697.526

Benaming (voluit) : ZAKENKANTOOR STEYAERT WERNER

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap

Zetel : Johannes Hartmannlaan 11

9040 GENT (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte :Ontbinding met het oog op invereffeningstelling - benoeming vereffenaar - machten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op dertig december twee duizend en elf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de cooperatieve vennootschap "ZAKENKANTOOR STEYAERT WERNER" met maatschappelijke zetel te Gent (Sint-Amandsberg), Johannes Hartmanniaan 11 met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

-verlenging van het huidig boekjaar tot dertig april twee duizend en twaalf. Het maatschappelijk boekjaar,; zal voortaan beginnen op één mei en afsluiten op dertig april van het daaropvolgend jaar,

-de jaarvergadering zal plaatsvinden de laatste zaterdag oktober om vijftien uur en voor het eerst in twee' duizend en twaalf, behalve vervroegde sluiting.

-kennisname van de staat van actief en passief. Aangezien in deze vennootschap de aansprakelijkheid onbeperkt is, dient er geen verslag van de revisor opgemaakt te worden.

-aanstelling als vereffenaar ; de heer Werner Gilbert Norbert Steyaert, wanend te Gent (Sint-Amandsberg),;j Johannes Hartmannlaan 11. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met, inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek''" van vennootschappen. Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

-machtiging aan de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen' tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

-Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige bestuurders, de heer Wemer Steyaert, voornoemd, en de heer Marc Steyaert, wonend te Gent (Sint-Amandsberg), Westveldstraat 19. Er wordt aan de bestuurders kwijting verleend ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie Notaris Philippe Kluyskens û.0 UDnsu%'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/1994 : GE158047

Coordonnées
ZAKENKANTOOR STEYAERT WERNER

Adresse
JOHANNES HARTMANNLAAN 11 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande