WINLOCK MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINLOCK MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.693.664

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.02.2014, NGL 14.02.2014 14039-0118-014
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.01.2015, NGL 15.01.2015 15012-0485-014
09/04/2013
ÿþ. ,.Á.F_....~

Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tGRIFFIE f ;::.C: , ÿ F.:,1fQ;K

VAN KOOF," imiDEL

2 8 PART 2013

DENDERMONDE

Griffie

V beh aa Bel Stal uhI

ICI



Ondernemingsnr : 0882.693.664

Benaming

(voluit) : WINLOCK MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Weverslaan 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL TWEE VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om artikel twee van de statuten te vervangen.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP,

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel:

1.Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten omvattende onder meer de uitvoering, studie, organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische- en financiële, sociale, juridische, fiscale, boekhoudkundige, informatica-, wetenschappelijke en aanverwante. aangelegenheden en meer in het bijzonder: het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies, het doen van productie en voorraadbeheer, het doorlichten van administratieve organisatie, de beheerscontrole, en het financieel beheer.

2.Het verkopen onder commissie voor andere vennootschappen.

° 3.Het huren, verhuren en onderverhuren van rollend materieel.

4.Het kopen en verkopen van oldtimers.

De handel in' motorvoertuigen die sinds tenminste 25 jaar in gebruik zijn genomen die in overeenstemming

met de bepalingen van het algemeen reglement op de technische eisen waaraan de auto's, hun

' aanhangwagens, hun onderdelen en hun veiligheidstoebehoren moeten voldoen, vrijgesteld zijn van sommige,

bepalingen op het gebied van de technische controle.

5.De verkoop van voertuigonderdelen en toebehoren zonder montage die de werking van het voertuig

rechtstreeks beinvloedt.

6.Het uitvoeren van volgende specifieke onderhoudswerkzaamheden van rollend materieel:

- Het monteren van de banden, het omwisselen van de wielen en het vervangen van de velgen;

- Het vervangen van de ruiten of ruitenwissers;

- Het reinigen;

- Het plaatsen of vervangen van brandblusapparaten.

7.De werken die noodzakelijk zijn bij het takelen van voertuigen, bergen of de hulpverlening onderweg of ten huize van de klant.

8.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

9.Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

14.Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

11.1-let uitvoeren van zowel technische ais bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim. Het voeren van consultingactiviteiten, omvattende onder meer de uitvoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische en financiële aangelegenheden.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

12.Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen; alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

13.Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

14.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

15.Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen. De vennootschap kan alle handels- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

16.Het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur: analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen.

17.Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, planning, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

18.Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

19.Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coiirdinatie, de promotie en verkoop hiervan.

20.Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen,

21.Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap,

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. ln het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig,

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is worden evenwel uitgesloten."

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL TWAALF VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om artikel twaalf van de statuten te vervangen.

VIERDE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL DRIEËNDERTIG VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om artikel drieëndertig van de statuten te vervangen.

VIJFDE BESLUIT : COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering geeft ondergetekende Notaris de opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde statuten van de vennootschap. Hij dient deze nadien neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- staat van actief en passief;

- gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naarn en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.02.2013, NGL 14.02.2013 13037-0287-013
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 24.01.2012, NGL 25.01.2012 12013-0448-014
16/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.02.2011, NGL 14.02.2011 11031-0311-013
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.03.2010, NGL 31.03.2010 10081-0005-013
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.02.2009, NGL 06.02.2009 09038-0199-014
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.01.2008, NGL 29.02.2008 08058-0053-013

Coordonnées
WINLOCK MANAGEMENT

Adresse
WEVERSLAAN 32 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande