WETENSCHAPPELIJKE VERENIGING TER BEVORDERING VAN DE NEONATOLOGIE

Divers


Dénomination : WETENSCHAPPELIJKE VERENIGING TER BEVORDERING VAN DE NEONATOLOGIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 457.899.287

Publication

03/11/2014
ÿþ

kiL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behandel

aan het

Belgisci" Staatsbla

11111

*14201322*

Benaming : WETENSCHAPPELIJKE VERENIGING

TER BEVORDERING VAN DE NEONATOLOGIE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Universitair Ziekenhuis Gent De Pintelaan 185

9000 Gent

Ondernemingsnr : 0457.899.287

Voorwerp akte : Wijziging leden  Vaststelling van de beëindiging van rechtswege van de opdracht van een bestuurder en gedelegeerd bestuurder - Benoeming van een nieuwe bestuurder en gedelegeerd bestuurder -- Kennisname ontslag en benoeming penningmeester.

A. Uit de notulen (D9185) van de algemene vergadering, gehouden op de zetel van de vereniging op 8 september 2014, blijkt :

1° dat de vergadering heeft vastgesteld dat het lidmaatschap en dientengevolge ook de opdracht van bestuurder van professor Piet VAN-HAESEBROUCK, neonatoloog, geboren te Kortrijk op 18 augustus 1950, wonende te 9690 Kluisbergen, Pensemontstraat 10, van rechtswege werd beëindigd op 31 augustus 2014.

2° dat de vergadering besloten heeft dokter Annelies KEYMEULEN, neonatoloog, geboren te Gent op 12 november 1978, wonende te 9032 Wondelgem, Gundlichstraat 12, als lid van de vereniging te aanvaarden.

30 dat de vergadering besloten heeft te benoemen tot nieuwe bestuurder voor een onbeperkte duur : mevrouw Annelies KEYMEULEN, voornoemd, die haar opdracht heeft aanvaard.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt de voltallige raad van bestuur de vereniging zonder winstoogmerk in. alle handelingen in en buiten rechte,

B. Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur, gehouden op de zetel van de vereniging, onmiddellijk na de voormelde algemene vergadering, blijkt :

1° dat de vergadering heeft vastgesteld dat tengevolge van het beëindigen van de opdracht van bestuurder van professor Piet VANHAESEBROUCK, voornoemd, zijn opdracht van gedelegeerd bestuurder ook van rechtswege is beëindigd op 31 augustus 2014.

2° dat de vergadering besloten heeft te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een onbeperkte duur : dokter Annelies KEYMEULEN, voornoemd, die haar opdracht heeft aanvaard.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten kan de gedelegeerd bestuurder, indien er slechts één benoemd werd, of ieder gedelegeerd bestuurder, indien er meerdere zijn, alleen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft, maar kunnen in afwijking van artikel 13bis van de vzw-wet, de personen belast met het dagelijks bestuur geen rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de vereniging in het kader van dagelijks bestuur bij transacties die duizend tweehonderd vijftig euro (£ 1.250,00) te boven gaan.

3° dat dokter Linde GOOSSENS ontslag heeft genomen uit haar functie van

LII+:.M..,rIC,DrC'd7M

23 OKT. 20111

iGO4oHAn t.'1, . .

_--~-~---- -

liijlagen'bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de taatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f ,1

,

Luik B -Vervolg

penningmeester van de vereniging, met ingang van 8 september 2014.

4° dat de vergadering besloten heeft te benoemen tot nieuwe penningmeester voor onbeperkte duur : dokter Annelies KEYMEULEN, voornoemd, die haar opdracht heeft aanvaard.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 8 september 2014;

- de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 8

september 2014;

- de ledenlijst bijgewerkt op 8 september 2014.

De voorzitter van de raad van bestuur Claudine DE PRAETER

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Jr.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WETENSCHAPPELIJKE VERENIGING TER BEVORDERING…

Adresse
9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande