WERKCENTRUM VOOR INRICHTINGSWERK EN VRIJETIJDSBESTEDING, AFGEKORT : W.I.V.

Association sans but lucratif


Dénomination : WERKCENTRUM VOOR INRICHTINGSWERK EN VRIJETIJDSBESTEDING, AFGEKORT : W.I.V.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.426.416

Publication

12/09/2011
ÿþ4 MOD

In de b~b»gemb- het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





11111118111111

*11137923*

Va behc aan

Staat

G"~ ~ «~ nv]~ ~n~.-.-

~

~ 1

-08- 2011

CH

T ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0419.426~416

Benaming

(voluit) : Werkcentrum voor Inrichtingswerk en Vrijetijdsbesteding

(verkort) : W.I.V.

Rechtsvorm : vzw

Zeted: Lijnmolenstraat 151, 9040 Gent

Onderwerp akte : Nieuwe statuten, wijziging raad van bestuur, benoeming dagelijks bestuurUittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 24/08/2011 geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten ais volgt te wijzigen:

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Werkcentrum voor Internationaal Vormingswerk,:'

'

afgoknrtmk|)k ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Lijnmolenstraat 151, 0040 Gent en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

ARTIKEL 3

De vereniging stelt zich tot doel:

a.Het ondersteunen van de zorgaan personen die tijdelijkofpermmmen1dn regie regie over hun leven gedeelteljk of volledig dienen toe te vertrouwen aan derden tengevolge van handicap of ziekte. b.Het opkomen voordo rechten en de belangen van personen die tijdelijk of permanent de regie nverhutij leven gedeeltelijk of volledig dienen toe te vertrouwen aan derden. verspreiden van het emancipatorische gedachtegoed t.a.v. personen die tijdelijk of permanent de regie; over hun leven gedeeltelijk of volledig dienen toe te vertrouwen aan derden. d.Het bevorderen van de kwaliteit in de ruimste zin van het woord in de profit en non-profit sector. e.Het financieel ondersteunen van wamndnvn||e. kleinschalige projecten in de non-profit sector en dit zowel

in binnen -als buitenland. " !

f.Het opzetten van tijdelijke of langdurige (experimentele) projecten zowel in de profit als non profit sector

g.Het beheer en het uitbaten van het cursus- en ontmoetingscentrum 'Huize Lijnmolen', gelegen in dei Lijnmolenstraat 153 en 151 te 9040 GENT (Sint-Amandsberg)

h.Het bæheer, uitbaban, ter beschikking stellen en/of verhuren yen cursus- , ontmoetings- , recreatieve eni artistieke ruimtes zowel in binnen- als buitenland

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : notaris,

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Hiertoe kunnen zowel in binnen- en buitenland workshops, trainingen, vormingen, studiereizen, symposia, studiereizen, congressen enz... georganiseerd worden. Daarnaast kunnen boeken, brochures dossiers en educatief materiaal aangemaakt worden.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITEL II:LEDEN

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden kunnen worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur.

ARTIKEL 7

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten kunnen worden vermeld in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 8

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

ARTIKEL 9

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij gewoon of aangetekend schrijven aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

ARTIKEL 10

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

"

TITEL III: DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie bestuurders die, al dan niet, lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 13

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 14

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, dóor vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen hebben de waarde van een tegenstem. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de afgevaardigd bestuurder.

ARTIKEL 17

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten warden geldig ondertekend door de voorzitter. Bij ontstentenis van deze bestuurder kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

ARTIKEL 16.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

ARTIKEL 1.9

Elke bestuurder kan geldig tekenen namens de vereniging tegenover bpost (zoals bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De afgevaardigd bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een derde, die geen deel uitmaak van de vereniging, voor het in ontvangst nemen of afhalen van aangetekende zendingen. Deze derde dient ten aanzien van bpost doen blijken van de machtiging.

ARTIKEL 20

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bépaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een afgevaardigd bestuurder en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van

bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte, met inbegrip van het verbinden tot het verwerven, kopen of verkopen van onroerende goederen en met inbegrip van het laten verlijden van een notariële akte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter en de afgevaardigd bestuurder, die gezamenlijk dienen te handelen.

TITEL. IV: DAGELIJKS BESTUUR

ARTIKEL 21

De raad van bestuur kan een afgevaardigd bestuurder aanstellen, die belast wordt met het dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van . de vereniging worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hieronder wordt begrepen: Hij is gevolmachtigd om namens de vereniging op te treden tegenover de Belgische en Internationale posterijen, de openbare en private instellingen, de telecomoperatoren, de diverse overheden (zowel de stedelijke, provinciale, vlaamse of nationale overheden) en alle andere instellingen, zoals o.m. de bedrijven voor nutsvoorzieningen. Deze lijst is niet limitatief. De benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij

de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur.

TITEL. V: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de afgevaardigd bestuurder.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

M062.2

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist. De beslissingsbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uitvoeringsbevoegdheid wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders. De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

ARTIKEL 25

De raad van bestuur is verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 115e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 26

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door een de voorzitter of de afgevaardigd bestuurder. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 27

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 28

[n gewone gevallen worden de besluiten genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Onthoudingen en ongeldige stemmen hebben de waarde van een tegenstem. Bij staking van stemmen beslist de stem van de . voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

ARTIKEL 29

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 30

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffening-voorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan:

- Werkcentrum voor Inclusief en Emancipatorisch Vormingswerk vzw (WIEV vzw), Lijnmolenstraat 151, 9040

Sint-Amandsberg (0863.541.411)

- De Kei vzw, Ter Rivierenlaan 152, 2100 Deurne (0434.491.407)

- Hof Van Vlaanderen, De Lange Dorpseweg 246, 3201 Langdorp

Twee derde van de middelen dienen te worden toegekend aan WIEV vzw en het resterende één derde dient (in voorkomend geval) evenredig verdeeld te worden onder de Kei vzw en Hof Van Vlaanderen.

" TITEL VII: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 31

De vereniging kan op niet nader te bepalen tijdstippen een financiële bijdrage geven aan waardevolle, kleinschalige projecten in de non-profitsector. De afgevaardigd bestuurder en de voorzitter zijn gevolmachtigd om zonder verdere voorafgaandelijke toestemming van de raad van bestuur autonoom te beslissen welke projecten hiervoor in aanmerking komen en welk bedrag er zal toegekend worden. Zij kunnen, indien zij dit nodig achten, occasioneel een adviesraad samenstellen die hen vrijblijvend adviseert. De besteedde middelen worden in de boekhouding vermeld onder de rubriek STEUNFONDS EMANCIPATORISCHE PROJECTEN (SEP). De afgevaardigd bestuurder kan een Emancipatieprijs uitschrijven teneinde het emancipatorische gedachtegoed te promoten en ondersteunen.

ARTIKEL 32

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurders:

Braet Hilde, Visserij 162, 9000 Gent, geboren op 20104/1957, te Eeklo (ontslag op 15/02/2008)

Desmyter Carlos, Blauwesteenstraat 39, 9200 Dendermonde, geboren op 20/09/1947, te Roeselare (ontslag

op 15/02/2008)

Saessen Sabine, Oudenaardsesteenweg 147, 8580 Avelgem, geboren op 26/06/1961, te Kortrijk (ontslag op

15/02/2008)

Trefois Rita, Lijnmolenstraat 52, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 09/01/1943, te Gent (ontslag op

15/02/2008)

Van Loo Marianne, Lammeken 46, 9160 Lokeren, geboren op 10/02/1957, te Lokeren (ontslag op

15/02/2008)

De algemene vergadering van 24/08/2011 heeft tot bestuurders benoemd:

Billiet Ruddy, Gebroeders van Eyckstraat 34, 9000 Gent, geboren op 15/12/1946, te Roeselare Vandevelde Marijn, Park Ter Heide 19, 9070 Heusden, geboren op 02/04/1971, te Gent

De raad van bestuur is daardoor als volgt samengesteld:

Billiet Ruddy, Gebroeders van Eyckstraat 34, 9000 Gent, geboren op 15/12/1946, te Roeselare Dierendonck Ronny, Lijnmolenstraat 151, 9040 Sint-Aniandsberg, geboren op 23/01/1951, te Oostende Tonnard Philippe, Hoge Weg 166, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 29/08/1959, te Gent De Clercq, Marian, Bunderweg 5, 9830 Sint-Martens-Latem, geboren op 21/07/1959, te Gent Eerdekens Herman, Meerhem 19, 9700 Mater, geboren op 09/02/1940, te Gent

Vandevelde Marijn, Park Ter Heide 19, 9070 Heusden, geboren op 02/04/1971, te Gent

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur van 24/08/2011 heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter: Billiet Ruddy, Gebroeders van Eyckstraat 34, 9000 Gent, geboren op 15/12/1946, te Roeselare

Afgevaardigd bestuurder: Dierendonck Ronny, Lijnrnolenstraat 151, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 23/01/1951, te Oostende

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte, met inbegrip van het verbinden tot het verwerven, kopen of verkopen van onroerende goederen en met inbegrip van het laten verlijden van een notariële akte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter en de afgevaardigd bestuurder, die gezamenlijk dienen te handélen.

De raad van bestuur van 24/08/2011 heeft tot lid van het dagelijks bestuur volgende persoon benoemd:

Dierendonck Ronny, Lijnmolenstraat 151, 9040 Sint-Amandsberg, geboren op 23/01/1951, te Oostende

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hieronder wordt begrepen: Hij is gevolmachtigd om namens de vereniging op te treden tegenover de Belgische en Internationale posterijen, de openbare en private instellingen, de telecomoperatoren, de diverse overheden (zowel de stedelijke, provinciale, vlaamse of nationale overheden) en alle andere instellingen, zoals o.m. de bedrijven voor nutsvoorzieningen. Deze lijst is niet limitatief. De benoeming gebeurt door de raad van bestuur.

Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen.

Billiet Ruddy Voorzitter

ierendonck Ronny Afgevaardigd bestuurder

Te G 4/08/2611.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
WERKCENTRUM VOOR INRICHTINGSWERK EN VRIJETIJ…

Adresse
LIJNMOLENSTRAAT 151 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande