VP BETONWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VP BETONWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.266.226

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 31.03.2014 14079-0131-015
08/10/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





fli











KOOPHANDEL GENT

2 9 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

ride

Ondernemingsnr : 0833.266226

Benaming (voluit) : VP BETONWERKEN

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BERPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KLUIZENMEERSEN 20

9170 SINT-GILLIS-WAAS

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN

AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tweeëntwintig september tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 7 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

Eerste beslissing :

De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met dertigduizend euro, waarvoor ingeschreven is door mijnheer Jan Vereecken en mijnheer Wim Piessens, beiden voornoemd, elk voor vijftienduizend euro, heden volstort, en waarvoor aan elk van hen honderd vijftig nieuwe aandelen worden toegekend, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande.

Tweede beslissing :

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld op punt 3 van de agenda, zijnde "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/vijfhonderdste van het kapitaal ."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde : expeditie akte statutenwijziging en gecoördineerde statuten.

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 14.03.2013 13063-0330-015
31/01/2013
ÿþVt

bahl aal

Be,,St.aa

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ar_______

FIE P.Fr~.U7 ~,;,,~,a y

7 JAN, 7013

1

Griffie

DEPJ`ti,' ~'~..1

I,.

im~~niu~o~~o1Ï~u~*3018 50

Ondernemingsnr : 0833.266.226

Benaming

(voluit) : VP BETONWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kieldrechtsebaan 51/29 - Loods "O - 9130 Verrebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op datum van 29 december 2012 om 17.00 uur

De huidige Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten beslist met unanimiteit van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Kieldrechtsebaan 51/29  Loods "O" te 9130 Verrebroek naar Kluizenmeersen 20 te 9170 Sint-Gillis-Waas; en dit met ingang vanaf 0110112013,

Voor ontledend uittreksel.

De Heer Jan Vereecken De Heer Wim Piessens

Voorzitter Secretaris en Stemopnemer

Zaakvoerder I Vennoot Zaakvoerder / Vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFITREVFMSArJ

VAN KM,j_IANDEL

Z 8. 01. 2011

DENDEêrII,~ipNDE

Luik B

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr & 6 . -2 a f;

Benaming : VP BETONWERKEN

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kieldrechtsebaan 51!29 loods 0

9130 Verrebroek

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op

achtentwintig januari tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

ij 1. Vennoten:

É 1. De heer VEREECKEN Jan Karel Maria Martha, geboren te Sint-Gillis-Waas op achtentwintig juni negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw Mahu Ines,; wonende te 4568 PH Nieuw-Namen (Nederland), Veerstraat 26.

2. De heer PIESSENS Wim, ongehuwd, geboren te Sint-Gillis-Waas, op achtentwintig

augustus negentienhonderd vierenzeventig, rijksregister nummer 74.08.28-

277.08, wonende te Sint-Gillis-Waas, Hogenakkerstraat 29.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "VP BETONWERKEN"

3. Zetel: te 9130 Verrebroek, Kieldrechtsebaan 51/29, loods 0

j, 4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

Betonwerken allerlei voor particuliere woningbouw & appartementsgebouwen, industriebouw, kantoorgebouwen, culturele gebouwen, sportgebouwen, ... Aankoop en verkoop van beton en aanverwante producten allerlei ... Fabricatie en verkoop van betonelementen & betonconstructies. Isolatiewerken, chapewerken, bekistingswerken, grondwerken, funderingswerken, ruwbouwwerken. Het verlenen van bouwkundig advies, praktische en technische opvolging van bouwprojecten. Hieronder ook begrepen de studie, het erop volgend advies en desgevallend de uitvoering van alle hoger vermelde werkzaamheden.

Het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de

vennootschap zelf voert. Bouwen, laten bouwen, verkoop, alle

aannemingen van werken, van nieuw te bouwen gebouwen en constructies `: van allerlei aard in zowel de particuliere als de semi-industriële sector; en dit aan natuurlijke- en rechtspersonen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Opzoeken van potentiële klanten alsook diegene contacteren die door derden worden doorgegeven. De activiteitssector omvat Europa. Verkoop en handelsvertegenwoordiging van alle artikelen, materialen, gereedschappen die betrekking hebben op het beroep van

aannemer.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het beheer van een onroerend vermogen. Beheer, kopen, huren, verhuren, verpanden en hypothekeren van roerende en onroerende goederen, waaronder het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Subvermelde bepalingen zijn exemplatief en niet limitatief. Het spreekt vanzelf dat de vennootschap alle verrichtingen kan en mag uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor verwezenlijking van haar doel.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

5. Maatschappelijk kapitaal: "

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/tweehonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. De heer Vereecken Jan, voornoemd, voor tienduizend honderd euro (10.100,00 EUR), waarvoor hem honderd en één aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: tienduizend honderd euro (10.100,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

2. De heer Piessens Wim, voornoemd, voor negenduizend negenhonderd euro (9.900,00 EUR), waarvoor hem negenennegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: negenduizend negenhonderd euro (9.900,00 EUR).

Het totaal kapitaal bedraagt 20.000,00 Euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en is elk aandeel vol-'stort voor de volle honderd procent of minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS met nummer 001-6326584-29.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op 28 januari 2011.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf één februari tweeduizend en elf.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder moeten alle beslissingen met betrekking tot het aanwerven van personeel, het aangaan van contracten met een waarde van meer dan twaalfduizend vijfhonderd euro en het aankopen van investeringsgoederen met een waarde van meer dan tweeduizend vijfhonderd euro voorgelegd worden aan het College van zaakvoerders. Dit College zal  desnoods mits stemming  overgaan tot het nemen van een beslissing die bindend is voor alle zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd, voor de duur van de vennootschap, de heer VEREECKEN Jan, geboren te Sint-Gillis-Waas op achtentwintig juni negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 4568 PH Nieuw-Namen (Nederland), Veerstraat 26 en de heer PIESSENS Wim, geboren te Sint-Gillis-Waas op achtentwintig augustus negentienhonderd vierenzeventig, rijksregister nummer 74.08.28-277-08, wonende te Sint-Gillis-Waas, Hogenakkerstraat 29, die alhier aanvaarden.

Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN ROEYEN ACCOUNTANT - BELASTINGSCONSULENT te Sint-Niklaas, Ropheide 5, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, het aanvragen van BTW nummer bij de indirecte belastingen, formaliteiten bij de directe belastingen en voor zover als nodig vervullen van diverse formaliteiten voor de commissie registratie aannemingen en/of andere sociaal-juridische formaliteiten.

11. Jaarvergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VP BETONWERKEN

Adresse
KLUIZENMEERSEN 20 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande