VINCO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VINCO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.025.722

Publication

25/09/2014
ÿþ Mai Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111RNIIMI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

6 SEP. 2014

AFDELING eMONDE

Ondernemingsnr : 0842.025.722

Benaming

(voluit) : VirICO

(verkort):

Rechtsvorm : vennootschap onder firme

Zetel: Kemphoekstraat 35, 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalsverhoging - statutenwijziging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering cfd. 01-09.2014 blijkt:

1. De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met 18.000,00 EUR, om het te brengen van 2.000,00 EUR op 20.000,00 EUR, door inbreng in speciën, te volstorten, mits creatie van negenhonderd (900) nieuwe aandelen.

Volgende personen bevestigen vervolgens ieder in te schrijven als volgt:

- de heer Peter Vindevogel: door inbreng in speciën ten belope van 10.800,00 EUR, voor de intekening

op 540 nieuwe aandelen.

- mevrouw Lieve Roggemam daar inbreng in speciën ten belope van 7.200,00 EUR, voor de intekening

op 360 nieuwe aandelen.

Hetzij samen 18.000,00 EUR en deze volledig te hebben volstort.

2. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan,

beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

Artikel 5 - Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 20.000,00 Euro (twintigduizend) en wordt gevormd door de

totale waarde van aile door de vennoten onderschreven aandelen, 1000 (duizend) in aantel, zonder

aanduiding van de nominale waarde.

De fractiewaarde van ieder aandeel is 1/1000ste (één duizendste) van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd warden, in één of meerdere keren, mits

eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zef verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen van het Belgisch

Staatsblad.

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BV - CVBA KANTOOR HERMANS, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Getekend: Peter Vindevogel, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2012
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRli=FiE~C::HTBA`,`'tC

VAN KOOPHANDEL.

2 1 DEC 2011

DENDERfV4OIME



Ondernemingsnr : c..( , o S . '- 9. L

Benaming

(voluit) : Vinco

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kemphoekstraat 35, 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

1. de heer Peter Vindevogel, NN 700524-187-16, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kemphoekstraat 35

2. mevrouw Lieve Roggeman, NN 720428-030-88, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kemphoekstraat 35 hier beiden optredend als beherende vennoten,

wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht, genaamd Vinco

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000,00 (tweeduizend) Euro en is verdeeld in 100 (honderd) aandelen met een fractiewaarde van 1f100ste (één honderste) van het kapitaal.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters :

1, door de heer Peter Vindevogel, voornoemd, ten belope van 1.200,00 (duizend tweehonderd) Euro in ruil voor 60 (zestig) aandelen.

2.door mevrouw Lieve Roggeman, voornoemd, ten belope van 800,00 (achthonderd) Euro in ruil voor 40 (veertig) aandelen. STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een Vennootschap onder Firma en draagt de naam: Vinco

De vennootschap heeft tot doel :

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

11111111111111111111111111

*12001395*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

" .w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur ; zij kan slechts om wettige redenen of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 2.000,00 Euro en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen, 100 (honderd) in aantal, zonder aanduiding van de nominale waarde.

De fractiewaarde van ieder aandeel is 1/100ste (één honderdste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Iedere ambtsbeëindiging en infunctietreding ais zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens a) die waarvoor volgens de wet alleen de vergadering der vennoten bevoegd is, b) bevoegdheden die statutair werden beperkt of c) beperkingen die bij de benoeming als zaakvoerder werden opgelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij in zaken van dagelijks bestuur de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen. ln zaken die het dagelijks bestuur overtreffen dienen alle zaakvoerders samen op te treden om de vennootschap te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten.

Het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot beschikt over het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag, zonder verplaatsing ervan inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en over het algemeen, van alle geschriften van de vennootschap.

De vennoot die zulks wenst, mag zich dienaangaande laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. Indien de wettelijke voorzieningen zulks vereisen, zal het toezicht toevertrouwd warden aan één of meerdere commissarissen; alsdan stelt de algemene vergadering het aantal commissarissen vast en benoemt één of meerdere commissarissen, waarbij tevens de duur van hun mandaat bepaald wordt en hun vergoeding.

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede donderdag van de maand maart om 19.00 uur, ter maatschappelijke zetel of op een andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze goed- of afkeuren, beslissen over de bestemming van het resultaat en over de te geven kwijting aan de zaakvoerders.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Over de bestemming van het resultaat van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen beslissen.

4

Het maatschappelijk jaar begint op 01-10 en eindigt op 30-49 daaropvolgend.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

1.De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kemphoekstraat 35. 2.Het eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt i op 30-09-2013. 3. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in maart 2014.

4.De oprichters benoemen tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur :

" de heer Peter Vindevogel, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd is, tot de vergadering der vennoten hier anders over beslist en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

5.Het bestuursorgaan van de vennootschap beslist om de heer Peter Vindevogel voor onbeperkte duur aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, ingeval deze vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap, en dit te rekenen vanaf heden. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

6.Overname verrichtingen : de vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek der Vennootschappen alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gegaan vanaf 01-11-2011.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

7. Volmacht: Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan CVBA De Decker - Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Sint-Gillis-Waas, 15-12-2011

Getekend: Peter Vindevogel en Lieve Roggeman, oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VINCO

Adresse
KEMPHOEKSTRAAT 35 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande