VERVOORT ASSETS & INVESTMENTS, AFGEKORT : VA & I

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVOORT ASSETS & INVESTMENTS, AFGEKORT : VA & I
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.644.947

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.09.2014 14621-0222-010
12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.11.2013, NGL 04.11.2013 13656-0286-010
20/12/2011
ÿþi' Ondernemingsnr : "1 t144 "

:1 Benaming (voluit) : VERVOORT ASSETS & INVESTMENTS

"

(verkort) : VA&I

;, Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ander de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hospicestraat 11

9180 MOERBEKE-WAAS

Onderwerp akte :BV orvv BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Maarten De Clercq te Stekene (Kemzeke) op zes december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

11 Vennoten:

1. De heer DE CLERCQ Kurt Marcel, geboren te Hamme (Vlaanderen) op éénentwintig augustus negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregister nummer 72.08.21-; 267.89, ongehuwd, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Moerwegel 6.

2. Mevrouw VERVOORT Tine Simonne, geboren te Rumst op vier december i

negentienhonderd tachtig, rijksregister nummer 80.12.04-262.24,

ongehuwd, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Moerwegel 6.

=i 2/ Benaming: Een burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "VERVOORT ASSETS & INVESTMENTS", afgekort VA&I.

3/ Zetel: De vennootschap is gevestigd te Moerbeke, Hospicestraat 11.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het

algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen;

;É Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of ap te richten vennootschappen: of ondernemingen_,_ in Belgie_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

IN

I II II1i lUI lI WNI11II

*11190781*

NEERGELEGD I

08 1::°;. 7.~11

RFCtiEl:ti\.a.i -,,:

KOOi'liA\tMffië: CENT



V4

beh+ aai Be Staa

VI

1..

et

~o

mod 11.1

Voor-

üehou.deh aan het Belgisch

Staatsblad

of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertig duizend euro (¬ 30.000,00). Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ Samenstelling: inbreng in speciën:

De comparanten-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00), als volgt:

- twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) door de heer De Clercq Kurt - twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) door mevrouw Vervoort Tine

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 652-8201833-80 bij Record Bank geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van éénentwintig november jongstleden, dat mij, notaris is overhandigd om aan de akte te worden gehecht.

7/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf zeven december tweeduizend en elf.

8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid, voor een onbepaalde of bepaalde duur. De zaakvoerders zijn herbenoembaar. Het mandaat van zaakvoerder kan te allen tijde door de algemene vergadering herroepen worden.

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgevoerd, tenzij anders beslist wordt door de algemene vergadering. De normale uitgaven welke de zaakvoerder kan





Annexes dû Moniteur berge

Bijlagen bij he BëlgischïStaatsliI d = 20t121Z011

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

tiehoùddh aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

rechtvaardigen als gedaan in de uitoefening van zijn mandaat, zullen door de vennootschap vergoed worden.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college van zaakvoerders dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

9/ Benoemingen: Met eenparigheid van stemmen worden tot zaakvoerders benoemd:

- de heer De Clercq Kurt, voornoemd.

mevrouw Vervoort Tine, voornoemd.

10! Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Vervoort Accountancy & Tax te Reet, Borzestraat 1 of aangestelden en zaakvoerders aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

111 Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

121 Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt met éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent

Bijtag~~ bij het Betgiecit Mute

Maarten DE CLERCQ, notaris

_60104A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15625-0299-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16560-0227-010

Coordonnées
VERVOORT ASSETS & INVESTMENTS, AFGEKORT : …

Adresse
HOSPICESTRAAT 11 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande