VERCO-VERSICHELE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERCO-VERSICHELE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.058.871

Publication

02/04/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0401.058.871

Benaming

(voluit) : VERCO - VERSICHELE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Industrielaan 27-31

(volledig adres)

1..............;" ....1" " ." " " " " " " " Of "

NEERGELE0 ±:

11 Ui 2014

; KOÓPHÁ~~~~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgiech Staatsbiac

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING OVEREENKOMSTIG BESLISSING TOT OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER EN ZETELVERPLAATSING - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - REGIME ARTIKEL 537 WIB - KAPITAALVERHOGING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe De Jonghe, notaris met standplaats te Oostende, vervangende zijn ambtgenoot Meester Xavier De Maesschalck, geassocieerd notaris te Oostende, wettelijk] belet, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt vóór registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "VERCO - VERSICHELE" onder meer volgende beslissingen genomen heeft

§1. EERSTE BESLISSING, Aanpassing van de statuten.

Ingevolge het verzoek van aile aandeelhouders is de raad van bestuur van de Vennootschap op 23 december 2011 overgegaan tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam met vernietiging van de aandelen aan toonder, dit alles overeenkomstig artikel 462 W.Venn.

Op heden beslist de vergadering de statuten aan te passen aan de op 23 december 2011 doorgevoerde omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Daarenboven beslist de vergadering de mogelijkheid te creëren de aandelen op naam om te zetten in: gedematerialiseerde effecten.

§2. TWEEDE BESLISSING. Bevestiging zetelverplaatsing.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur van 9 augustus 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 augustus 2010, onder nummer 0127914, om de zetel te verplaatsen van 9800 Deinze, Karrewegstraat 60-64 naar 9800 Deinze, Industrielaan, 27-31,

§3, DERDE BESLISSING. Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro.

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad éénendertig miljoen zevenhonderd duizend Belgische frank (31.700.000,00 BEF) uit te drukken in euro zodat het kapitaal thans zevenhonderdvijfentachtigduizend achthonderdtweeën-twintig euro zevenenveertig cent (785.822,47 EUR) bedraagt.

§4. VIERDE BESLISSING. Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van twee miljoen. twaalfduizend veertig euro (2.012.040,00 EUR), om het te brengen van zevenhonderdvijfentachtigduizend; achthonderdtweeën-twintig euro zevenenveertig cent (785.822,47 EUR), op twee miljoen; zevenhonderdzevenennegentigduizend achthonderdtweeënzestig euro zevenenveertig cent (2.797.862,47: EUR), zonder creatie of uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde vans de bestaande aandelen.

Bankattest.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twee miljoen twaalfduizend en veertig euro (2.012.040,00 EUR) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE59 7470 4338 8026 bij de; KBC Bank NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 maart 2014 afgeleverd attest, dat' aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

§6. ZESDE BESLISSING. Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde ' kapitaalverhoging van twee miljoen twaalfduizend veertig euro (2.012.040,00 EUR) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen zevenhonderdzevenennegentigduizend achthonderdtweeënzestig euro zevenenveertig cent (2.797.862,47

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

EUR), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdveertig (3.240) aandelen zonder vermelding van waarde,

§7, ZEVENDE BESLISSING. Aanneming nieuwe statuten,

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen, met behoud van de essentiële kenmerken van de vennootschap, en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten en de taalwetgeving, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van aile overbodig geworden (overgangs)bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de Vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, waarvan volgend uittreksel:

RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam "VERCO -VERSICHELE".

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap - vermeld worden, evenals de woorden 'naamloze vennootschap' of het letterwoord 'NV', en het ondernemingsnummer.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Industrielaan 27-31.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel

- alle verrichtingen met betrekking op de fabricatie, plaatsing en handel van verwarmingsartikelen, sanitaire en metalen toebehoren voor huishoudbedrijf en bouwbedri f;

- het aankopen, verkopen, verhuren van allerlei machines en bedrijfsmateriaal;

- alle industriële bewerkingen en oppervlakte-behandeling van metalen;

- be- en verwerkingen van kunststoffen, alsmede het uitvoeren van administratief- en of computerwerk in de ruimste zin van het woord;

- alsmede alle industriële, commerciële en financiële handelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen zevenhonderdzevenennegentigduizend achthonderdtweeënzestig euro zevenenveertig cent (2,797.862,47 EUR) en is verdeeld in drieduizend tweehonderdveertig (3,240) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn,

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering,

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-'lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering heeft elk jaar plaats op de tweede maandag van de maand mei om zestien uur (16H00); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De gewone algemene vergaderingen worden, bij gebreke van aankondiging in een nationaal verspreid blad, gehouden op de zetel van de vennootschap; zo de oproepingen geschieden door middel van twee aankondigingen of door mededeling op de wijze als hierna gemeld, kan de gewone algemene vergadering ook gehouden worden op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, die wordt aangegeven in de ; oproepingen.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op eender welke andere plaats aangegeven in de oproepingen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ONTBINDING -- VEREFFENING  VERDEI_1NG

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

Worden er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De procedure tot ontbinding van de vennootschap, vereffening en afsluiting van de vereffening wordt geregeld door de artikelen honderd éénentachtig tot en met honderd zesennegentig van het Wetboek van Vennootschappen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend notaris Philippe De Jonghe)

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþnn\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *1~u31409uiAiugii II IY

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

N i



NEERC" ~~=.~~GD

~r %P, ::13

RECHT ,'AN

KOOPHANGriffie GENT

Op de laatste blz. van LuLk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0401058871

Benaming

(voluit) : Verco-Versichele

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel ; Industrielaan 27-31  ,gom (volledig adres)

Onderwerp akte : nieuwe benoeming en wijziging hoedannigheid bestuurders

uittreksel PV van de algemene vergadering op 13/05/2013,

Er wordt 1 nieuwe bestuurster benoemd.

Deryckere Michelle

Boekweitstraat 39

9770 Kruishoutem

Haar mandaat neemt een een einde op de algemene vergadering van 11 mei 2015.

Wijziging hoedanigheid bestuurders

Versichele Nathalie

St.Martiniusstraat 74

9790 Wortegem-Petegem

Haar hoedanigheid wijzigt van bestuurster naar gedelegeerd bestuurster.en haar mandaat neemt een einde op de algemene vergadering van 11 mei 2015.

Versichele John

Boekweitstraat 39

9770 Kruishoutem

Zijn Hoedanigheid wijzigt van gedelegeerd bestuurder naar bestuurder en zijn mandaat neemt een einde op de algemene vergadering van 11 mei 2015.

Versichele Nathalie

Gedele4i erd bestuurster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 20.08.2013 13440-0155-012
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 13.09.2012 12563-0214-012
13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 30.09.2011 11575-0034-012
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 03.09.2010 10533-0249-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 22.07.2009 09459-0037-012
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 14.07.2008 08410-0376-012
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 12.06.2007 07215-0057-011
31/08/2006 : GE143145
04/08/2005 : GE143145
16/06/2004 : GE143145
02/07/2003 : GE143145
24/06/2003 : GE143145
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 24.09.2015 15597-0317-014
06/06/2001 : GE143145
26/05/2000 : GE143145
26/06/1997 : GE143145
01/01/1997 : GE143145
01/01/1995 : GE143145
01/01/1993 : GE143145
15/07/1992 : GE143145
05/01/1989 : GE143145
29/06/1988 : GE143145
01/01/1988 : GE143145
24/04/1987 : GE143145
01/01/1986 : GE5950
26/04/1985 : GE5950

Coordonnées
VERCO-VERSICHELE

Adresse
INDUSTRIELAAN 27-31 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande